Девствена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствена
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 4740 пъти
Привет на всички! Не съм писала тук от година, и ще се радвам отново да чуя полезни съвети.
Накратко замислям се дали да спя с момчето, в което съм влюбена, въпреки, че чувствата не са взаимни. На 20 съм и мисля, че ми е време, а първит път трябва да е с човек, който обичаш. И още нещо - има ли шанс да започне да изпитва нещо към мен, ако го направим?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: b7f3b75c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намирам решението ти за правилно - на 20 г. ти е време вече особено ако харесваш момчето, НО се прости с илюзията, че сексът сам по себе си води до любов.
И все пак е добро начало :)
Специално за мъжете е много важен, но и по принцип е важен. Само времето ще покаже дали ще се зароди повече и при него, но ти недей да се надяваш сега, остави нещата просто да се случат и не му натрапвай чувствата си - това, че ще спиш с някого не го прави длъжен дори да е първият. Сексът е удоволствие за мъжа и за жената - не очаквай едва ли не награда за „подвига“ си.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5ef2a358d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   като чувствата не са взаимни, как ще си с него? мислиш, че със секс ще го накараш да се влюби? Шанса да стане това е много малък, да не кажа никакъв.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 476fa3e804
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   аз съм бил с 2 девствени момичета ,но нищо не се получи впоследствие,сега съм семеен с жена която не беше девствена ,но има страхотен характер,затова щом си решила почвай пък времето ще покаже кой е твоя мъж-мечта

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0bb751c515
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По добре си купи вибратор, защото с него чувствата ти ще са взаимни, а и удоволствието е по голямо.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: bd79a7305f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   След като чувствата ви не са взаимни къде си тръгнала? Има толкова момчета... Няма да изпита нищо към теб, ти си девствена. Според мен само ще те ползва, а ти ще тичаш след него, защото ти е първия

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 783c4e291e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На 20години си, а разсъждаваш сякаш си на 10. Защо по дяволите ти е да спиш с някой, който не те обича? За да си сложиш сама етикет:жена? ! Това е глупаво! Наистина! Това е много глупаво! Няма нищо срамно, страшно, нелепо да си девствена на 20 години. А относно това дали той може да започне да изпитва чувствам към теб след това-НЕ! Просто ще си тръгне. Предполагам не това искаш ти.
Хайде успех!

момиче 16г.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 54f8567f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами, едва ли ще се влюби в теб, защото си му дала девствеността си... Ако не те обича, може да не ти хареса особено да спиш с него, защото този човек може да се окаже егоист.
Аз също го направих за пръв път на 20, защото реших, че ми е време. Хубаво момиче бях, но до 19-годишна възраст живях с родителите ми, които ме държаха много изкъсо и нямаше как да имам гадже или да правя секс. После като студентка първата година все се надявах да срещна голямата любов, но това така и не се случи. В крайна сметка се запознах с едно момче, към което нямах чувства, но той много ме харесваше. Направих го с него и хем съжалявам, че той ми беше първият, хем си мисля, че така се освободих от много проблеми, защото в нашето общество, ако жена е девствена на 25 започват да се чудят какво й има.
Мисълта ми е - прави си секс, но не чакай медал или някакви чувства само заради едния секс. Мъжете не са устроени по този начин и ако до този момент не се е влюбил, не очаквай секса да промени това. Може да се привърже към теб и постепенно да те заобича, но няма да е пламенната любов, за която всички жени мечтаем.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: cabe398ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Давай, само че ако наистина той не те харесва.. Ще съжаляваш.. А след това ще срещнеш някой по-добър и ще ти е гадно, сигурно половината хора тук са чували тази история.. Хубаво е че си изчакала а не като повечето на 14-15 и айде..

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d2bb7641b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей, с това няма да го задържиш, а може би и само това иска от теб. Не си изостанала спокойно, първият път трябва да е с човек който обичаш, който те обича с когото, се чувстваш сигурна, ако сега го направиш с "надеждата" да те обикне, много ще съжаляваш, защото насила хубостта става. Не бързай когато дойде времето само ще стане.

Успех

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2577dce2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Милa, естествено че нaй-прекрaсния секс е този, който се прaви с любов. Но не е зaдължително първият ти път дa бъде секс с любов. Не очaквaй някой дa се влюби в теб, зaщото си му дaлa девственосттa си. Ще остaнеш много рaзочaровaнa. Aко се хaресвaте и пичa е готин, прaвете секс. Но трябвa дa си нaясно че товa е секс-нищо повече. Aко държиш първият ти път дa бъде с човек с който чувствaтa сa взaимни, ще трябвa дa почaкaш.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0f0ee550e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм девствено момиче и те съветвам недей да правиш тази грешка. За този момент ти трябва мъж, който да е нежен и внимателен и с теб и най-важното да те обича много!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: bb177702e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Момче на 20, девствен съм и не бързам, чакам подходящото момиче което обичам, така че не бързай изчакай човека с който чувствата са взаимни

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7055d1b6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не е хубаво да си на 20 и да си още девствена, да. Поне в България не е. Друго ни е мисленето тук. Ако отидеш в някоя мюсюлманска страна там ще си напълно нормално момиче. Тук обаче жените развиват... комплекси от това.

Не е и хубаво и да спиш с някой с който не е взаимно, обаче. Т. е. няма лошо да си с него само заради първия път - дали ще е вибратор или той, все тая. Лошото е че ти изпитваш чувства.

Бил съм с девственица. Да ти кажа и за мъжа не е приятно. Освен ако не си пада някакъв от 50нюанса сиво. На мен лично ми е тъпо като знам че причинявам болка, но си казвах че после и удоволствието ще дойде. Дойде наистина - след 4-5 пъти след това. И то такова че 4 години след това свят ми се ви. Друга като нея едва ли ще срещна в леглото.

Така че - не! Ако той го прави, това ще е или защото е бройкаджия или заради едното ти оваряне. И в двата случаи има причина, не е просто от чувства.

НЕДЕЙ! После ще плачеш много. И дълго. И ще пишеш постове тука пак.

Изходите са два. Изчисти си чувствата към него първо или си намери друг който да те харесва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker