Братовчед ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Братовчед ми
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 15712 пъти
Имам нужда да споделя!
Братовчед ми е на 20 аз също, съм на 20, той ми е 2ри братовчед.
Като малки бяхме неразделни, всяко лято се събирахме до 4ти клас. Сега се виждаме рядко от различни градове сме, но си пишем и когато бях в 8ми клас той ми каза, че иска да правим секс и ми прати порно, от тогава се зарибих по порното.
Сега сме на по 20 години, но и двамата не спираме да мислим за това, аз все се спирам и ме е срам, но го искам... дори ми изпрати снимка на пенисът си, а аз на гърдите ми... Вчера ми каза, че: "все някога ще се изчукаме", защото и двамата го искаме. Ужасно се възбуждам когато мисля за него, но знам че бе е редно, какво да правя?
Не мога да реша, а няма и с кого да сподвля?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: e96d5b377c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Защо да не е редно? Вие сте пълнолетни, само 2. братовчеди, което чисто генетично погледнато не е родство. Ще имате проблем само ако искате да сключите църковен брак, но ти не пишеш за брак, а за СЕКС. Нямате други проблеми, включително ще имате здрави деца ако искате (теоретично). Ние в България може да се водим рода, да се познаваме до 3. братовчеди, но нека бъдем разумни - реално това не е родство. Правете си секс - никому не вредите. Съветвам ви обаче да запазите това в тайна, защото не си струва главоболието заради един секс, но ако искате връзка и повече ще трябва да кажете и на другите. Има и предимство - познават се двете семейства и така нататък. Познавам семейство от двама 2. братовчеди и имат чудесни деца, внуци.
Мисли малко реално и научно, не живеем вече на село и трябва да знаеш, че родство е само до 1. братовчед, а на Запад дори 1. братовчед не се брои за родство и с право - те също си имат здрави деца.
Кръвосмешение е само връзка със собствен брат, сестра, баща или майка също с чичо и леля, но 1. братовчед дори не се води чисто биологично за кръвосмешение, а 2. братовчед не е родство по биологичните закони!!!
Спи спокойно и спи с „братовчед“ си щом ви сърби. Да ти имам и проблемите - голямо момиче си вече, можеш да взимаш такива „важни“ решения

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c4dd9156fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Давай смело, момиче! Изчукай го! :))

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3ac16dd6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, ти още малко ще изкараш, че и баба ми не ми е роднина и мога да си я клатя като гладен циганин джанка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 68d2c1d5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

5.   Господи помилуй!
Впрочем не съм религиозна.
Какви са тези извращения, Н1, чудно ми е как можеш да даваш акъл при очевАдна липса на такъв.
Не било родство втори братовчеди. А не, само дето имам познати и ще ти разкажа тяхната история. На баба ми сестра се омъжила за втория си братовчед, ама нали е било едно време- кой ти гледа какви са, на по 16 вече имат брак и деца. И какво станало с децата? Ами живи са, но момичето е със страхова невроза и цял живот пие лекарства, а момчето- да речем, че имаше отклонения, стана алкохолик, разболя се и почина. Страхотно, а?
А сега, ако ми кажеш, че от 7млрд. души, не знам си колко мъже, точно с братовчед си ще се изч*каш, давай, на мен ми се повдига само от представата.
П. с. Надявам се да са объркали раздела и всъщност историята да е в измислени.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ead2827a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Вие ще се чукате ли, или деца ще правите? Ат какво се притесняваш? На времето царе са се женили за майките си, ти за втори братовчед се притесняваш. Щом ти харесва, действай.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c8cfcff96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласен съм с номер 1. Наистина родствената ви връзка не е силна, но го пазете в тайна от родителите си. Моя приятелка се влюби в братовчед си и сега семействата не си говорят!! Така че правете го спокойно само да не вземете да се издъните пред някой.
УСПЕХ!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c8cfcff96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Възбудата не идва от това, а от фантазийте ти. Сигурен съм че не веднъж си си представяла как го чукаш. За това се възбуждаш. Свързваш го със сексуални спомени и преживявания.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8c6ce9e543
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Много го желая, никога не съм искала да бъда с някого толкова силно

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e96d5b377c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   н. 5, преди да даваш акАл на другите, хвани и ти прочети някоя книжка - няма да ти е излишна!
Втори братовчеди не са роднини от генетична гледна точка! Точка!
Ако не можеш да четеш, питай личния си лекар и той ще ти каже, че няма никакъв проблем, а страховата невроза и алкохолизмът не са генетични заболявания и са широко разпространени сред всички хора, включително двама души НЕроднини до 10 коляно могат да създадат дете с Даун и всякакви други заболявания. 7% от децата на хора без всякакви роднински вързки имат малформации при раждане.
14% от децата на жените над 38-40 г. са с малформации и толкова са и децата с малформации на децата от ПЪРВИ братовчеди. На Запад затова е и позволен такъв брак - не може да се забрани на жени над 40 г. да имат деца и затова не могат да дискреминират и братовчедите. Не го намирам за правилно между първи братовчеди, но вторите братовчеди не са никакъв проблем. Симеон Сакскобурготски е резултат от столетия женитби между братовчеди и има 3 здрави деца, английската кралица няма 2 глави и самата Клеопатра е продукт на кръвосмешението...като ние всички, между другото.

Сами ще се учудите, но ние всички сме деца на кръвосмешението - доказано е, че сме роднини с една жена, живяла преди стотици хиляди години в Африка. По време на Ледниковия период човешката популация е била само 10 000 човека, състояща се от много малки и отделени групи - така, че кръвосмешението е и причината да оцелеем - азиатската и бялата раса практически произлизат от едно единствено племе! От тук и влечението по принцип на всички ни към нашите роднини, но чрез обществените порядки, възпитание, спирачки сме се научили да го овладяваме, но и до ден днешен кръвосмешението и то при хора с роднинство от първа степен е много широко разпространено. Втори братовчеди? Вие шегувате ли се?

В Библията често са описани такива връзки - баща с дъщеря. Нали се сещате, че след Потопът голям избор не е имало. Не, че Библията е някакъв исторически документ, но описва все пак начин на живот и традиции. В Древен Египет нали знаете, че фараонът се е женил задължително за една от сестрите си....
2/3 от децата между братя и сестри са си напълно здрави.
1/2 от децата баща-дъщеря са напълно здрави!
Извергът в Австрия, които беше затворил собствената си дъщеря в мазето има 4-5 съвсем здрави деца от нея!

Втори братовчеди може по нашите църковни правила да не могат да се венчават, но по Закон няма никакъв проблем, а Законът все пак се опира и на научните данни - това не се води чисто биологически родство. Вторите братовчеди могат да ви станат наследнци ако измрете всички, но кръвно родство на практика няма
Аз имам трети братовчеди, които са ми много близки и също изпитвам отвращение от мисълта за нещо с тях, но съм достатачно разумна да знам, че тези бариери са възпитани, резултат от нашата връзка от детство. Имам и братовчеди, с които не съм била близка или сестра ми като момиче ходи с един, който беше 4. ти братовчед или нещо такова, но това е смехотворно, макар че баба ми беше ужасена - 4. братовчед!
Ха-ха
Тези правила са имали някакъв смисъл в малките селца, но днес нямат никакъв смисъл.
2. братовчед не е братовчед. Точка! Такъв е природният закон и законът като цяло.
Връзките с роднини 1. линия (бащи, майки, сестри, баби дядовци, полусестри и братя) и 2. линия (чичовци, вуйчовци, лели, първи братовчеди) се водят кръвосмешение, но трета и повече линии надолу просто не са. Не можем да кажем на черното бяло и обратно
Просто бъдете дискретни в началото, но ако се влюбите се борете за връзката си и няма да имате по принцип повече или по-малко проблеми от останалите двойки, а вероятността да родиш болно дете ще е същата като при другите и единствено в началото ще има съпротива в семейството, но ако са с поне малко акъл ще прочетат и ще видят, че няма проблем. Освен това ти не си тръгнала да правиш семейство с този човек, а секс - ами какъв ти е проблемът тогава не разбирам?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 67c7859e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Ехоооо, 10, ела на себе си. Излагаш се. Недей, че тук има и деца, които току виж са ти повярвали. Айде ние не сме прости, ама и деца все пак.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 59b37d030e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, няма да се чукам с него... не е редно, как ще погледна един ден жена му или децата му... Не е редно!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c2f42ab1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   В подкрепа на №10 Ще кажа че лично познавам реално семейство баща-дъщеря и имат двама здрави синове на по 25 и 30 години. Дъщерята тоест майката на момчетата е с психически отклонения поради инцидент в детството, а баща й алкохолик, децата шокиращо, но големият е началник склад, а малкия майстор-плочкаджия в Германия, който често си идва, те плащат на болногледач да гледа възрастните им родители. Съответно в актовете за раждане на момчетата пише баща неизвестен, но всички съседи знаем кой е бащата на децата. Тя с години не е излизала от дома си, ходеше само до една съседка самотна бабичка, която разказа че я е научила чак на 25, че се слагат превръзки при менструация. Момичето и това е нямало кой да я научи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c0e719ee4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ако се желаете, няма какво да ви спре. Още повече че не сте първи братовчеди. Но е хубаво да ползвате презервативи.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3b2956148c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   №10, пълни глупости си написал, като най-голямата глупост е че " в Библията често са описани такива връзки - баща с дъщеря. " - я кажи къде очно го пише това, понеже го има само в болното ти въображение явно. Според религията ни братовчеди не могат да се кръвосмешават, камо ли родители с деца. И си има причина за това, освен че е отвратително, вкл. за братовчедите.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4e9488a04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Стига гнусотии! Аз пък желая силно едно момиче, искам да я изям. Няма нищо ненормално в това нали? Те хората от векове практикуват канибализъм, що да е ненормално. Аман от промити мозъци! Това, което желаеш, се нарича кръвосмешение. Човек, който мисли с половите си органи, а не с мозъка си, е примитивна форма на съществуване и мястото му е в джунглата при себеподобните. Не падайте на нивото на ония примитивни същества, които изнасилват жени в Германия - те поне не са роднини с германките, ами вие...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6ed34e9e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Към номер 5, аз също имам страхова невроза, но майка ми и баща ми не са братовчеди, що за простотия е това? до авторката, ами какво чакаш? давай

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 07d0d714d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Добре бе как никой не разбра, че Авторката иска само секс с братовчед си? Хора, знаете ли какво е кръвосмешение, че само за това говорите. Смешно е! Кръвосмешение е само ако им се родят деца! Иначе е просто размяна на секрети и толкова. Ако не забременее не е ГРЯХ разбирате ли. :) Това е чисто физически контакт. И аз съм имала с моя ПЪРВИ братовчед. Е? Някой умрял ли е, някой убил ли ни е? - Не, съвсем сме си добре и си е наша тайна.

Авторке, какво го мислиш това как ще погледнеш жена му след време? Защо се ограничаваш заради такива мисли? Защо слушаш тези ограничени хора тук? Библията ми цитират.... А бе хора, опомнете се!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 020d3d9976
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   На ваше място бих го направил. Казваш, че ужасно се възбуждаш когато мислиш за него. И аз се чувствам така, когато мисля за една моя братовчедка, дори тя ми е 1-ва. За инцест или кръвосмешение се говори когата се родят деца от такава връзка. Вие няма да се жените и да създавате деца, тогава за каква забрана говорим! И една такава връзка няма да продължи много дълго защото пътищата ви в живота ще ви разделят рано или късно. Правете секс и се наслаждавайте един на друг, изживейте си тръпката, друг такъв шанс едва ли ще ви се отдаде. Само пазете връзката си в тайна и не допущай забременяване. По дяволите забранената любов.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3eb3927760
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   А-така бри жено! От жулене глава не боли! Прасни братчеда, прасни братчедката! Мама му стара, ако искаш и с кучето Роко ще те уредя! Праскай напосоки - мъжко, женско, животинско! 21-ви век сме!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1334a961e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

28.   Ако , това е единственият мъж, който те възбужда :)...направо нямаш избор, веднага тръгвай към него :) ! Ако има и други, които предизвикват интереса ти...и са извън родствената ти линия...какво има да обсъждаме..:)? Просто те са мъжете...:)!

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 30e9272ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Прости или не - законът не забранява граждански брак между втори братовчеди. Всеки грамотен юрист ще ви го каже. Църковен може между трети братовчеди. Прочетете Семейния Кодекс. Не съм биолог, а юрист, но предполагам, че законодателят е взел предвид становището на науката за поколението.

Чл. 7, ал. 2, т. 2 СК Не могат да сключат брак помежду си братя и сестри, както и други роднини по съребрена линия до четвърта степен включително;

Четвърта степен по съребрена линия са първите братовчеди - брои се през общия родоначалник по коляно. Всеки, който има някаква представа от семейно и наследствено право може да го сметне.

Така че уважаеми възмутени, ако авторката отиде в общината, длъжностното лище по гражданското състояние ще сключи валиден граждански брак между нея и втория й братовчед. В случая личното ви мнение, а и общественото такова, нямат никакво значение, нито от генетична, нито от законова гледна точка.

То малко стана - царя дава, пъдаря не дава.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a163330317
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Авторката: не знам какво да правя, с него не сме си писали скоро, но и даси пишем винаги всичко отива на тема секс, дори си призна, че мисълта за мен го кара да "го изправи". Не знам, на мен ми е все тая вече, може би с времето мислите му ще се променят.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3f01e7c579
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Най добре го блокирай и спри с простотиите.
Това е извратено.и може да има лоши последствия.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 723a3c4c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Ама вие още ли не сте се изчукали? ! Авторке, изкушението няма да се спре от само себе си.. или си намери някое свястно момченце да ти изгони мислите или просто отиди при братовчеда и му покажи какво е страст, при втория случай се пазете от родата някой да не разбере, в България все още не се гледа с добри очи на това. Иначе секса си е за удоволствие и няма причина да не му се нарадвате заедно с братовчеда, хем и напрежението между вас ще поспадне малко.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 83b2e80201
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Кръвосмешението е грях, както и сексът извън брак, който се нарича "блудство". Според мен си намери мъж и прави секс с него след брака. Така ще се чувсташ най-добре душевно - няма да имаш проблеми със съвестта, ако си правила секс с някой и сте се разделил примерно. Сещаш се, какво имам в предвид. Със здраве! М28

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7bb56571a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Стана ми любопитно. Ако някои с кръвна връзка избягат най-малко в друг град, какъв ще е проблема там да се оженят съвсем законно. И ще тръгне ли някой в навалицата да се разплавя с тях. Да не говорим, че без брак, пък и без деца могат да си живеят съвсем спокойно.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 074d7bf641
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Някой вероятно те е насилил макар и не физически може и физически докато си била малка до 10 год максимум (и то е КРЪВЕН роднина) но ти си го знаеш най-добре а още по лошо ако не го помниш защото тогава подсъзнанието ти цял живот ще си "играе" с теб. Време е да се осъзнаеш и макар да е хубаво за теб и възбуждащо не си струва да те гризе съвестта ако те гризе. Ако не те гризе защо изобщо питаш това? Това е табу защото не е ползотворно само по себе си и при евентуално разкриване от роднини срама ще е голям и вечно запомнящ се. А ако се оставиш да те води животинското - нагона към секса значи просто си за терапия, започни с Психоанализата на Фройд това е спасението то но с психоаналитик!!! Самостоятелното заиграване с дълбините на проблемната психика може да ви доведе до фатален край. Няма да изпадам в подробности ще трябва да пиша до утре а и не е нужно. За начало разбери дали искаш да се чукаш с него или ще можеш да го преодолееш, което много силно ме съмнява. В първия удобен момент и ситуация ще го направите. Точно това ни прави различни от животните, че не се поддаваме на нагоните, които са част от несъзнатото в нас.... Сложно е и ако нямаш желание да го ОСЪЗНАЕШ, ЖЕЛАНИЕ ДА ГО ПРЕБОРИШ просто не си губи времето ами върви се....

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 83ce1afaac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Дистанцирай се от него и си потърси друг това не е нормално въобще !

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3cc22089a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   И все пак какво стана? Не съм разбрала или не сте споменали?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8035b5489b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Погледни нещата така.
Братовчед ти е перко, дрисльо, нали той първо ти праща снимка?
А снимката е ужасно въздействаща и с памет.
Първо, начинът по който го прави е отвратителен. Ти си бройка и нищо повече. После ще се отвратишот себе си.
Освен това всяко порно е за зависими хора.
Това с мисълта му за теб и изправянето, повярвай, казва го на всяка пикла.
Мога да ти изредя няколко фрази, с които момчетата правейки се на ебачи превземат мозъците на момичетата.
Да не говорим, че след разговор с теб може и да се самоизпразва после, защото му е достатъчно мисълта за да свърши.

Гнусно е, защото те ползва за обект и слушател, нищо повече.
Дано не съжаляваш ако си го позволиш.
И да не ти беше братовчед, начинът по който го прави е противен.
За мен, не го прави.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 07d8310590
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Чак при четвъртите братовчеди роднинството е достатъчно далечно, за да се създаде потомство с минимален риск от някакви малформации и проблеми т. е той е като при хората, които нямат никаква роднинска връзка.
Иначе и аз съм опитвал от забранения плод. Навремето майка ми ме направи... мъж, а после години наред с една втора бтстовчедла си живеехме като мъж и жена, защото искахме да имаме деца, а не е желателно да ги създаваш с толкова близък роднина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker