Смелост само на думи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Смелост само на думи
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 3272 пъти
Преди години жените бяха по-различни. Преди всеки полуграмотник да получи достъп до итернет в сайтовете за запознанства имаше повече доверие, хората някак си си вярваха. Имал съм профили навсякъде и много интересни случки. След време минах само на чат, защото всичко се напълни с фалшиви профили. Жена, която пише, че е от София се оказваше някъде много далеч. Двойки, които пишеха прекрасни неща се оказваха само мъж. Това ме отблъсна. Започнах да търся предимно видео и еротичен чат. Оказа се, че пред екрана всеки има фантазии, които споделя с някой, но е далеч от смелостта да ги сбъдне. Не мога да разбера това. Живял съм в Швеция, Англия и Германия (командировки по няколко месеца) Там е толкова различно. Никой не се страхува и срамува от желнията си, когато срещне някой, който да ги споделя. При нас се получава, че на думи сме много смели, но на действия ни няма никакви. Смея да твърдя, че желанията ми на моменти надхвърлят общоприетите неща, обичам всякакви видове порно и може би в очите на много от вас, ще изглеждам перверзник. Но странно как в неголям град в Германия нямах проблеми с това, а тук в София, близо 2 милиона души не мога да срещна хора, готови да последват желанията си. Дали проблема ми е, че не съм верен. Моногамния секс ми омръзва бързо и затова и нямам сериозна връзка, а и не искам да имам такава. Познавам се, едва ли има жена, която да ме задоволи напълно. На 37 съм и след развода си, далеч не вярвам в обвързването и т. н. неща. По-скоро съм за свободна, отворена връзка... Но сякаш това е тема табу в България.
P. S. - Надявам се админите да одобрят тази "изповед"

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 002fbe0ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С този начин на живот се обричаш на самота. Няма лошо човек да си живее известно време така, но годините летят и ти като мъж ще ставаш все по-ниско качество. В един момент ще спре и да ти става, тогава няма ли да искаш да си със сродната ти по душа половинка. Да има такива хора, които не са моногамни и са по-извратени от обикновенно, но ако някоя жена е като теб дали ще я обичаш истински? Може би ти трябва жена и да са сте си суингъри.
Ж. 24

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1076624642
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знаеш ли какъв е проблемът? В Интернет всички сме много отворени, но в реалният живот не, защото в България все още има доста остатъци от патриархалния модел когато много се е държало на хорското мнение. И до днес хората в по-малките населени места, че даже и в София, ги е страх да сбъднат по-пикантните ми фантазии, защото "какво ще кажат хората ако се разчуе? " Ужасно глупаво е, знам, но такъв ни е манталитетът. Това е. Иначе има хора като теб, които не искат да затъват в рутината и цял живот да живеят според правилата, но просто си слагат спирачки, защото ги е страх да не ги сочат с пръст и да не ги отритнат ако се разбере, че не живеят според "нормите". Така, че не се отчайвай, ще намериш хора със сходни виждания като теб, но ще им трябва време докато се отпуснат и спрат да се тревожат за мнението на другите. И аз чакам моментът в които вече никой няма да го е срам открито да говори за желанията си (включително и по отношение на секса и връзките), ама явно ще трябва да мине още време. Нали се сещаш 45 години фалшив морал налаган ни от Партията няма как да изчезне за 1 ден.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: eab67bdac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Доста несправедливо е да сравняваш българите с хората на Запад. Първо, България е една посткомунистическа страна, в която едва ли не до вчера думата „секс“ беше забранена. У нас е нямало сексуална революция през 60-те, феминистки движения и така нататък. С две думи ние въпреки съвременните технологии като общество сме си просто назад, а роляата на жената е съвсем друга - в култ е издигнато майчинството, а името на жената е всичко. Малка страна сме. Нормално е хората да търсят някаква анонимност особено ако са от малки граджета, в които всеки се знае. И на Запад профилите не си мисли, че са реалистични, но да - там жените по-скоро преследват своите фантазии и желания в секса, защото са се възприели вече като равноправни с мъжете поне в правата (без да поемат доста задължения като например частта с работата на пълен работен ден и въртенето на домакинство).
Българката не, че няма фантазии и желания, но е двойно и тройно натоварена с работа, семейни задължения, но и трябва да пази своето добро име, защото страната е малка и все още консервативна особено при по-старите поколения. Трябва да минат едни 20 г., ти да станеш примерно на 50-60 г. и вече нещата ще са други - днешните стари, който ни подтискат ще са си отишли или няма да имат вече значение и ще живеем като на Запад. Не може да очакваш от поколенията, възпитани и живяли по-голямата част от живота си преди 1989 г. едва ли не да се променят и да възприемат западните ценности, свободи, либерализъм. Лошото е, че тези хора днес управляват на всички нива - не само президент, примиер са 50 години, но и във фирмите, но и в семейството патриархът е от тези поколения. Какво очакваш?
Ти като станеш важен шеф, патриарх в рода и така нататък ще даваш предполагам на дъщеря си, сестра си, жена си да си живее свободно и да си задоволява фантазиите без да ги съдиш, но ти си друг човек, израстнал свободно и информиран.
Отделно ние имаме съвсем друга култура така или иначе, която е и силно повлияна от Православието, в което както горе писах жената-майка, Дева Мария е издигната в култ.
Във въпросните страни протестанството, ценностите на реформаторите, на философите на Просветлението са определящи за културата им и като цяло се възприемат повече като личности, по-малко като общност.
Не мисля обаче, че това ги прави по-щастливи от нас или дори по-задоволени сексуално. Някои фантазии е по-добре просто да си останат такива.
Отделно и у нас има тайни общности и начини да си осъществиш дискретно фантазиите, но човек трябва първо да има достъп до тези общности, да бъде представен там и така нататък и не става в гепи. ме и тем подобни сайтчета.
И честно - замисли се на колко години са били жените, с които на Запад си си задоволявал фантазиите и дали не си бил просто използван от някакви стари чанти, силно повярвали в равенството между половете на всички нива?
На Запад има маса жени на средна възраст, които скучаят - нито работят, нито имат вече малки деца за гледане. Отделно има маса разведени жени, които също скучаят и само се чудят с кого да се почешат.
Аз лично не искам да се стига до там... и до някъде консервативността, патриархалността и живота в малки градове и големи родове ни предпазва от самотата... която се пробват да борят на запад с оргии, но не познавам човек да е намерил щастието и любовта така.
Замисли се малко какви са ти целите в живота и какво е действително важно и какво не е.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e73cadc31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aми попрезрял си зa подобни подвизи. Все пaк и жените искaт "aгънцa", пък ти вече си в другa грaфa.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c40352f21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Автора: Ако админа позволи мейла ми istinski. 1977@abv. bg, ако не позволи, нека изтрие само него, а не поста ми ;)
Искам да благодаря на всички, които писаха под моите мисли:)
Относно коментар 1
Не искам да те обиждам, но аз имам две деца, не ми тежи това, което ти нарича връзка, защото за мен то е верига. Освен това няма нищо лошо в суинга, просто нашето общество не го приема.
За кометари 2 и 3 искам да Ви благодаря, жалко, че няма как да побеседваме на тази тема, без да чакаме одобрение на администратор ;) Съгласен съм до голяма степен с причините, но това са само оправдания според мен. Трудно ми е да приема, че цяло едно поколение само си слага вериги в името на морала... И то псевдо морал, защото ако си грешен в мислите си, пак ти трябва прошка от Бог. А мислите на предишното поколение далеч не са платонични. Според мен всичко е лицемерие... Каквото в парламента, такова и в действията, не в съзнанието, а в действията на хората. Мерси още веднъж

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5fe367e6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз имам фантазии с животни - трябва ли непременно да ги осъществя, ако знам, че никой няма да ме види и съответно няма да се разчуе? Ако всеки вземе да си реализира животинските пориви и извратените хрумвания, светът щеше да е още по-голяма содомия от това, което е в момента. В крайна сметка не забравяйте, че онова, което ни отличава от животните, е наличието на разум, който да контролира действията ни. Ама като гледам сега е модерно да си кух и първичен...
ПП: нямам фантазии с животни, това беше само пример

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 248c646db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто никой не иска да спи със стар чичка.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 002fbe0ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Охх чакай, че се стреснах. Номер 1 съм. Яко си във филма щом приемаш семейството за верига. Аз също имам дете и то момиче нали се сещаш. Не знам ти как ще ги възпитаваш, но съм сигурна, че ще пазиш живота си от тях в тайна, нищо че казваш сега, че другите хора се крият. Реших, че може би е моментно при теб и за това дадох такъв съвет, но то като гледам тоя начин на живот ти е бръкнал яко в мозъка. Всеки може да живее както си иска, но остава мъничка надежда ценностната ти система да възкръсне някой ден. Ще намериш жената някой ден сигурна съм, никой мъж не е остоял, просто не му е времето скоро или в близките векове : ) Весело!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a3f1198615
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе
Не смяташ ли че имаш очаквания, които все пак никой не е длъжен да задоволи? Това са ТВОЙТЕ очаквания, не на някоя жена
Ако искаш секс не можеш ли да си го набавиш сам в реалноста, ами си седнал по сайтове за запознанства?
Както каза номер 6-модерно е да си кух и първичен-все качества, които мен като жена много ме отвращават! Нито да си кух е възбуждащо, нито да си първичен и от вратата за краката
И отделно не всяка жена спи с всеки мъж. Приеми че света не се върти само около теб и не си център на сексуалната вселена

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5bc24c5c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не виждам какъв ти е проблема! ти си комплексирания не другите. Ами стани от компютъра, запознай се с някоя жена в заведение, на улицата, ако ти харесва и така... Това с интернет и изгубена работа - и аз не знам защо, 90 % качват фалшиви или стари снимки, имам чувството, че само задръстеняците/чките, които на живо за мега зле външно и всякак, са в нета. Ама за какво са ти такива? Ако търсиш нещо истинско, вземи си го от реалния живот и реалните хора.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c40352f21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Автора
До номер 6 - Аз съм на мнение, че всеки има право на желанията си и ако те не пречат на никой, няма лошо да ги осъществи. Ако аз харесвам болката, а някой му харесва да я доставя, ако аз харесвам да ме унижават, а някой обича да доминира и това доставя удоволствие и на двама ни. Защо това да е проблем. Освен това има страни, където неща приемани за нормални тук считме за извратени и обратното. Не е ли тесногръдо да затваряш всичко в някакъв морал, който е измислен от хора, мислещи различно и преди векове.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5bc24c5c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти нещо не си в ред, кой те ограничава за каквото и да е? ! Проблема е в теб. Само дрънкаш, драскаш по форумите... Хората сме различни и не може да се обобщава. Какво те бърка някакъв абстрактен морал или народопсихология? Това че не ти се връзват жените, не значи че са смотани и ли с предразсъдъци. Значи, че ти си такъв.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d2ecfbe522
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Подкрепям напълно номер12. Обаче аз предлагам на автора да посети психолог, психотетарапевт, сякаш не ми се вижда някак нормален... съжалявам, но до тук писанията му ми не изглеждат писани от нормален човек:))

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a87810db69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Към автора - видя ли сега, дори в секс форум, където априори всеки е (уж) отворен, получи тесногръди, подигравателни и презрителни отговори. Какво повече да говорим!
Напълно те разбирам. Нека всеки поне да опита да изживее фантазиите си, ако разбира се намери съмишленици.
Аз съм жена на 49, от 15-ина година не живея в България. Едва тук, навън, изживях и опитах някои сексуални практики, които дори не знаех, че съществуват:) И ми хареса. И не мога да си представя живота без тях. Колко хубаво би било да сме откровени и да можем да стигнем без фалшив срам докрай в желанията си. Без да ни вземат за луди.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 089a1817ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Щом още със заглавието "хвърляш ръкавицата", а след това и имейла си оставяш, ясно какъв си :)
Нормалният човек, дори и да кръшка, и то с по 2-3, не ходи да хвърля въдички по форумите. Той си намира начин да реализира сексуалността и фантазиите си на живо, и без фанфари и барабани. :)
Наистина отиди на психолог, защото ако не вземеш мерки, след 10-ина годинки съвсем друга песен ще запееш...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c40352f21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 14 благодаря ти, за подкрепата, явно си права. Тук манталитета е доста закостенял. Жалко, че си в чужбина ;) Там наистина е различно.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0d161b2265
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Разговорите на тема нестандартни сексуални практики по принцип са извън комфортната зона на повечето хора. Практикуването им вече съвсем те декласира в графа отрепки. На мен разни всякакви неща са ми интересни, ама нямам смелост за повечето, че и на мен са ми малко извън зоната на комфорт.
Ж, 34

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a2d5567353
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Значи... не ти допадат тези, които са смели само на думи и никога не пристъпват към дела... , така ли???
Хммм... А ти самият към кои точно се причисляваш... защото едно говориш, а съвсем друго... правиш!

При теб... смелостта дори и на думи я няма... просто изчезваш... А бях готова толкова неща да ти дам... за 1ви път с теб да ги сторя... и да се накефим заедно, на живо... нали това искаше??
За сетен път се убеждавам, че мъжете искат и гонят само тези, които им бягат и се правят на недостъпни...
Поне не говори и не обещавай...
Така ще е най–добре за всички...

няма да се подписвам... много добре знаеш коя съм...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker