Аз и баща му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз и баща му
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 7709 пъти
Моята история е малко странна, навярно звучи даже налудничево. Но бих искала някакви препоръки или съвет. С приятеля ми сме заедно 3 години. Нещата между нас в последно време куцат, караме се често. Започвам с историята ми.
Родителите му са млади, майка му е много мила и симпатична жена. Баща му държи фитнес и е доста едър. Има хубаво тяло, абе хубавец е. Изглежда доста строг (заради килограмите), но всъщност е много мил. Ходили сме заедно с техните на екскурзии, все ме забират от нас.
Веднъж трябваше да идем до един магазин. Баща му дойде да ни закара с колата му. Аз седях на задната седалка и нещо гледах през прозореца и като погледнах към предното огледало той ме гледаше. На мен ми стана стана доста неловко. След това няколко пъти ми се е случвало същото.
Все ако има нещо винаги той ще плати, все ме гледа, все ми говори с умалителни неща и аз вече започвам да си мисля някакви неща.
Един ден, трябваше да ида по-рано у тях, тъй като приятеля ми си беше дал ключа за у тях и ми каза направо там да го чакам, че и той не знаел кога ще се върне. Отидох и го чаках в хола, нямаше никой тогава. По едно време вратата се отвори и аз помислих, че е той, а всъщност беше баща му. Носеше някакви торби и отиде да си оставя багажа. Аз си седях на дивана, след което той седна до мен. Нямало е такъв срам. Говорихме си, той ми каза, че трябвало след малко да слиза до фитнеса, да си направи тренировката. Започна да ми намеква защо не почна и аз, можел да ми помага. Подхвана и темата за това как вървят нещата м/у мен и сина му. Казах, че се караме от време на време, а той ми намекна, че винаги може да се измисли нещо. След което започна да ми говори как момичетата на моите години понякога правили доста щури неща (определено намекваше за секс с друг). Не знам дали беше сериозно, но наистина след тази случка почнах да си мисля разни неща. Имам фантазии с него, харесва ми, хресва ми и грубия му поглед, привлича ме, но не мога.. та той му е баща.. моля ви кажете ми какво да правя, дали да не говоря с него и да разбера ка

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 6e7f392e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ти и баща му? Ами нищо няма между вас. Подобни искри е нормално да прехвърчат - все пак си харесала сина, а бащата е привлекателен за годините си мъж, но до там. Сама знаеш, че нищо не може да излезне и няма да излезне.
Първо човекът е женен, второ ти си му квази снаха. Забрави и продължи с живота си, а караниците са нещо нормално в една връзка и по-добре човек да си решава проблемите, вместо да ги таи и да таи злоба.
Не се вкарвай иначе във филми. Ще ти помогне ако мислиш за баща му като за вид кастрат или за същество без пенис. Малко ще ти е странно в началото, но това примерно мен ме предпази от флиртове с женени мъже. Видя халката и си представям, че човекът не е мъж, а вид евнух. Е, не е честно към въпросните мъже, но да не са се пробвали да флиртуват с младо и необвързано момиче, а да си гледат семействата. Това до такава степен ми помогна, че действително се предпазих от драми.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ad4f19026a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Виж ти несъзнателно му пускаш сигнали на този човек и флиртуваш, защото те привлича. Той по-скоро сигурно го приема като комплимент, но ти почваш да си втълпяваш някакви неща. Не е трудно младо момиче да вкара някой чичко в леглото ако реши. Трябва да си много долна за да спиш с бащата на гаджето си, а и не си от голям град и може много лошо име да ти излезе. Не разбивай семейства, по-добре като си решила да го правиш да е с някой друг.
ж. 24

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 132954d904
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   " След което започна да ми говори как момичетата на моите години понякога правили доста щури неща (определено намекваше за секс с друг). " - Гладна кокошка, просо сънува!? Как пък разбра, че точно за секс ти намеква, или на тебе така ти се иска. Под щури неща е имал в предвид, че вършите лекомислени-кифладжийски изцепки, а не, че иска да те чука. В този фитнес ходят толкова по стегнати от тебе мацки, че той има много по добър избор от тебе. Явно в главата ти се въртят фантазии и сама се вкарваш във филми. Ако толкова искаш да те изчука, скъсваш със сина му, след време се завърташ във фитнеса му, и ще бъдеш изчукана с кеф, от страна на бащата, заради сина си, разбира се. Успех, дано ти се отвори парашута!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 17b2c55066
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пробва те дали ще поддадеш, че да разбере дали си достойна за сина му или си някоя парантия, готова да легне дори с баща му. Ако поддадеш, тежко ти - голям срам и унижение те чакат.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 793e0fab7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако искаш качествен секс и истинска наслада и мъжко внимание, избери бащата! Твоят пикльо докато се научи ще минат 10-20 години най-малко.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0f684c1230
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз и баща му. Самото заглавие на историята вече подсказва нещо заинтриговащо. Казваш, че нещата между вас вече куцат и се карате често. Дали причината за това не е хубавото тяло на баща му и твоето увлечение по него. Ама си е хубавец човека, пък и е много мил. Ха сега де, как да не ти минават през главата тайни, неизказани фантазии за него. Момиче, поне в себе си си признай, че имаш сексуално влечение към него. Не е грехота, човешко е, всеки е правил такива залитвания. Не казваш на колко си години, но предполагам някъде около 20. Допущам, че приятела ти няма да ти е последния мъж преди да се омъжиш. Така или иначе ще се срещаш с още мъже в бъдеще, тогава защо да не пробваш с баща му. Изживей си тръпката за да не съжаляваш някой ден. Живота е един, както много от жените казват, а и по-опитния мъж ще те научи на много Убави неща. Няма да съжаляваш. Само умната. Действай.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f2746a83a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да не си посмяла. Съгласна съм с номер 4. А колкото до увлечението и привличането това е защото имаш проблеми в собствената си връзка. Не използвай баща му като заместител а си оправи проблемите във връзката.
18 Талисманче Ж.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2231200449
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 3
В днешно време има много филмари и повечето от тях са непоносими за мен, но мисля че това не е един от тези филми. Няма нищо лошо в това момичето да бъде проницателно и да усеща тея работи, а не само да си вика филмирам се. Живеем в свят който е необясним и всичко е възможно, ако го чувства така то е много вероятно да е така. А относно конкретния случай понеже съм мъж и трябва да се знае че всяка прилична жена привлича мъжа дори и да не е нещо особено, мъжа винаги има задни мисли за се*с това е в кръвта му!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2231200449
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ще добавя и още нещо, едно съм научил от тоя живот, Като ти се иска нещо направи го, не се съобразявай с хората защото на тях не им пука за теб. Ако се съобразяваш със всеки втори който не заслужава твоята доброта, цял живот ще те мачкат и тъпчат, ще си на дъното и всеки ще те използва. Защото рядко са хората който наистина заслужават да се съобразиш с тях!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2912da57a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Гладна кокошка просо сънува-много точно ти го е казал един от коментиращите. Със сигурност баща му няма нищо към теб и това че плаща още по малко означава че иска нещо от теб? А това че те гледа, ами преценява те. Със сигурност мога да ти го гарантирам той няма да иска да има нищо от теб, колкото и така да ти се струва.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8e59220f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ще извиняваш ама голям пустиняк си да знаеш. Жената на шефа ми искаше тинтири-минтири с мен но аз й отказах, човекът ме е взел на работа а аз да мърсувам с жена му, не можех да го направя от морална гледна точка.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 524c36314f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Според мен трябва да си помислиш за последствията, ако нещо се случи между вас. Как гаджето ти ще те намрази, заради това с баща му, може да тръгнат и скъхове да ти слагат курвенски етикети и тн. А аз се възбудих само катл четох това, няма лошо да го направите ама много тайно :D

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e87a165888
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ама ти сериозно ли? Само един намек ли ти трябва, за да спиш с някого? Загърбваш приятеля си? А замисли ли се в крайна сметка, че този човек може да те пробва и после всичко да каже на сина си. Аз ако бях му казвам и те изхвърляме като мръсно коте..

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7dcde6fbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Един баща, който не уважава сина си, няма как и теб да уважава. Толкова е подло от негова страна. Толкова ли няма навън някоя с която да бъде, а точно с теб. Това ще боли много, адски много. Мерзавец, плюя на чар и красиво тяло, когато в главата няма нищо. Нападам го, защото сама извади на показ най-долната страст в един баща и ти ще му помогнеш да унизите майка и син. Поклон!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker