Защо не можем като другите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо не можем като другите?
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 3239 пъти
преди няколко дни случи се нещо с нас дето ме накара да замисля дали това което се случи с мен е истина или е само един гаден кошмар!!!
Скоро тръгнахме с мъжа си на планината покрай празниците, в хотела стаята до нас една двойка почнаха един страстен и як секс, ама да ви кажа един час нонстоп онази жена не спря наистина да пъшка и да стене и да крещи, така се възбудих че яхнах мъжа ми и той стана да ме чука ама нищо ново пък така нашият секс остана както повечето случаи без пъшкане, аз много обичам мъжа и той умира за мен но някак си не ни върви така да ни е див секса както преди онези в другата стая и не искам никога да му изневеря, но не знам какво да правя :(
нека всичките жени да пишат тук моля ви, дали обема на пениса има ли влияние на това да пъшкат или е? дължината или дебелината има по голямо значение за пъшкането в секса? мой мъж е с малък размер около 12-13 см в преки сили и не пъшкам изобщо и виждах мъжа ми как се измъчва след като ние приключихме след 10-15 мин. а онези до нас пък пъшкаха и тонове и викове като че ли присъствах на живо порно без да гледане! на 35 години съм и никога не съм изневерила на мъжа си и не искам не от морална гледна точка просто го обичам и не искам да го правя с друг.
Пробвахме с удебелители и разни играчки ни без никакъв ефект, къде грешим? ! какво трябва да правим, отчуждихме с мъжа ми и спим в различни стаи а гледам той как се измъчва и много рядко и не знам какво да правя.
МОЛЯ модераторите да ми публикуват темата понеже наистина много се измъчваме с любимия си :( и ще се радвам на искрените отговори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7198a36898
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Типично по женски ти търсиш проблеми и то при партньора като много добре знаеш, че „пъшкането“ нищо не означава за самото удоволствие, а и е типично женска „работа“. Мъжете не са толкова гласовити по принцип, а по време на секс така или иначе не са. Просто не можете като „другите“, защото не сте другите! Ако мислиш, че има проблем, то го търси и в себе си. Размерът на пениса не ти е проблем - примерно можеш с упражнения на Кегел сама да си стегнеш мускулите около вагината и да обхванеш всеки размер. Друго - купи си разни играчки и отделете повече време за любовната игра, възбуждането.
При „съседите“ ви най-вероятно е ставало дума за млада двойка, за нова двойка и не е трудно да се разпаряш от секс с някой нов партньор, а по-скоро да запазиш огънчето с години и десетилетия, а тук пъшкането няма никакво отношение.
Може дори да става дума за платена любов - това е номерът на такива жени, които имитират удоволствие и поведението от порнотата, но истински екстаз не оставя място за пъшканици, дъх не оставя за това
И едно да знаеш - за ТВОЕТО удоволствие си отговорна ти самата - ти трябва да кажеш на партньора си какво обичаш, от какво имаш нужда. Често за мъжът самото освобождаване си е достатачно и той може да си е доволен и така.
Няма нищо лошо освен това във „вашия“ секс - важно е да прави човек редовно секс в двойката и да има желание към партньора, а другото си иска малко повече фантазия, импровизация и да - директно кажи на мъжа си какво искаш, купи еди какви си играчки и ги ползвай сама и с него и така нататък. Той не е Ванга и няма как да знае ти от какво имаш нужда

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2083d8b7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко, всичко си ти е наред, просто си се подвела по онанизма и фалшивита стонове на кифлата от другата стая. Това, че някой вика не означава, че изпитва такова удоволствие. Викането разсейва, явно не и е толкова хубаво. Съпруга ми има доста голям пенис и не викам като в порно филмите, но ми е много хубаво. Всичко е относително, а съм била и с по - малки пениси, размера има значение. Просто не се сравнявай... Проблема е че си правила секс някак насила защото си чула някакви си да го правят.. зарежи ги.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2083d8b7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много просто, колкото си по - просто, толкова си по - първичен и толкова повече се отдаваш на емоцията и желанията, а с възрастта се обременяваш и става по - трудно. Онази най - вероятно е на 20 години и затова е станало така... Не се вживявай...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b10210ce15
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сексът е интимно преживаване между двама души. Докато правиш паралел между вас и други двойки определено ще имате проблем. Гарантирам ти го! Сложи малко по-голям фокус върху вас двамата като партньори и любими, отколкото върху съравнованието с някакви така или иначе непознати хора. Проблем има, определено - но е в главата ти!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 581e3c0d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами, скъпа, ние бяхме като онази двойка, която си чула. Само че вече сме 5 г. заедно и нещата не са като преди. И двамата сме се наситили един на друг и сексът се случва по-рядко и за по-кратко време, но го намирам за нормално. Според мен онези са били нови гаджета. Напълно е възможно и жената да е била проститутка.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8e6e1fb885
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   То аз пъшкам като нося тухли, ама хич не ми е кеф.

"Размера на вълшебната пръчица не е показател за това колко вълшебна е тя" (и не, не съм комплескар - 16см ми е). Недей да слушаш обърканото мнение на Но2, която принципно е права, освен клишето за размера.

Когато жените не разбират от какво им е хубаво, те размера изкарват виновен. Щото другото не си го обясняват.
Мила авторке, почти нищо му няма на мъжа ти, ама ти верно се вкарваш във филми.

Малко практически съвети, щото явно от това имаш нужда.
1. Накарай го да ти прави всеки път масаж с масажно олио, редовно поне два месеца. На цялото тяло. Това ще ти подобри кръвообращението.

2. Вдишвай при всяко вкарване и издишвай при изкарване. ДЪЛБОКО. Ама недей да пъшкаш. Просто си дишай нормално, ама дълбоко. В началото го карай да е бавен с теб и нежен за да влезете в един и същ ритъм- неговото движение на твойто дишане.

3. Той да не диша така, че бързо ще свърши ;) Не знам за другите мъже, ама за моите стандарти 15мин са си малко. Кажи му да си го изважда като чувства, че му идва за 20-30ина сек, и да задържа дъха си през това време за по 5-10 сек. След година, две може и да задобрее и стигне ли 30ина мин, вече нещата ще са доста по-добре.
Ама ти бъди търпелива с него, за това си му жена!
При смяна на позата мъжа си почива обикновено, може би по-често я сменяйте таз поза. А пози има много. За мен нормален секс е този в който съм сменил 3-4 пози поне. Не мога да си представя как за 15 мин, ще ги сменя 4. То това би било чиста акробатика. Това значи, че вие рядко сменяте позите. Как искаш да изпиташ удоволствие в една поза за 15 мин? Не, той да сменя позите на всеки 15 мин тогава ще е по-добре.

5. Говорейки за пози пробвайте следното. Да вдигне краката ти без да се надвесва над тебе много, ами да ги дъжи с ръце пред себе си, така че колената ти да са в твоите рамене. При това положение дупето ти трябва да е доста вдигнато, а члена му да е под ъгъл, като че аха да изфръкне от напъна на ъгъла. При това положнение Г точката е лесна за стимулация.

Другото е да ти да го възседнеш и да се отдръпнеш (легнеш) колкото се може повече назад. Той като си сложи ръка на тригълника ти(пубиса) да си чувства движението на члена в теб. Ефекта е подобен, Г точката се стимулира така.

6. По-дълга любовна игра. Понякога аз съм само заради любовната игра. Случвало ми се е след нея даже да се облечем и да излезем на кафе, без да правим нищо. Хич даже не ми се занимавало с физически услия(особено ако съм уморен след работа), но имам нужда да се наслаждавам на жената. Да я докосвам и да я събличам бавно.
Случвало ми се е разбира се и по 8 часа маратон, чисто чукане да правя. Както дойде, но любовната игра е В ПЪТИ по важна.

Секса, та секса... вие си прекарвайте хубаво живота, а той секса сам си идва. Айде Успех!

М. В.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8f49c4d4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, а да ти е хрумвало, че някой в другата стая играе театър? Работя в хотел и доста често съм свидетел на такива изпълнения и да ти кажа с годините вече можеш да познаеш кога някой наистина изпитва нещо и кога играе. Най-често такива изпълнения има при нови двойки когато жената ужасно много иска да покаже на мъжа колко много я задоволява и за да не го разочарова, дори и да не чувства почти нищо, се започва едно пъшкане, едно охкане, едни викове... с колежките чак сме умирали от смях защото чак долу на рецепцията се чуват. Така, че не приемай всичко за истина! Има доста голяма вероятност някой да е играл сценка. По-скоро се опитай да опознаеш собственото си тяло, кое ти харесва и кое буквално те побърква и следващия път лекичко да насочиш мъжа си къде да те докосва така, че да откачиш и5 тогава пъшкането и виковете ще си дойдат естествено.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 86c76fdbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Aз съм "глaсовитa" по време нa секс, но съм от щaстливките с множествени оргaзми, предполaгaм е от знaчение.
В къщи обикновено зaхaпвaм възглaвницa или него зaщото имaме децa. Но често бягaме някъде в крaя нa седмицaтa сaми и тогaвa се отдaвaме нaпълно, което включвa и много шум/викове.
Не знaм кaк дa ти го обясня, не викaм или пъшкaм умишлено, просто си излизa звукa, буквaлно ми се зaмaйвa глaвaтa и всякa чaст от тялото ми стaвa много чувствителнa, тогaвa всяко движение, докосвaне, целувкa ме влудявaт и кaто че, освобождaвaм мaлко от товa крaйно нaпрежение чрез пъшкaне, a понякогa и викове. Но точно когaто свършвaм не викaм, a се стягaм цялaтa и го стисткaм с крaкa и ръце.
И не, съвсем не е някaкъв супер нaдaрен тaм, но имaме изключителнa връзкa, някaк се чувствaме във всякa секундa и реaгирaме в aбсолютен синхрон.
Моя приятелкa обaче твърди, че и е хубaво с мъжът и, свършвaлa си, но никогa не издaвaлa звуци, нито пък той. Зa мен е стрaнно товa, но явно чувствaме по рaзличен нaчин.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 90223400fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Звуците по време на секс от съседната стая не значат нищо, защото не можеш да знаеш дали са били искрени. Има жени, които наистина ги издават, макар че цял час нонстоп ми се изглежда на театър. Понеже аз също изпадам в подобни състояния мога да кажа, че зависи само и единствено от партньора с когото си, но не от размера, а от твоето отношение към него. Не се получава всеки път и не е нонстоп. Причината е и в темперамента на жената. Получава се, когато ти е много готино, а това не е винаги така. Лично аз в леглото не играя- това ми е правило. Така че не се заблуждавай, че стенанията по време на секс са гаранция за голям размер или пък че големият размер води задължително до добър секс. При теб не се получава или защото не ти харесва достатъчно секса със съпруга ти, или просто не си толкова темпераментна. Но това изобщо не е задължително. Порнофилмите са кофти нещо...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a257ac8fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С времето насладата в секса между двама души намалява. Каквото и да правиш това не можеш да го промениш. Ако толкова искаш някакво силно изживяване говори с мъжа ти и си дайте по един път право на секс с някой друг. Ние с моя имаме нещо като отворена връзка. Аз до сега съм се възползвала 4 пъти, а той 3 пъти. Няма сърдене, няма ревност. Дори след такива случаи секса между нас някак си се възражда.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d21f596826
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз не мога да се съглася с многократно тиражираното мнение, че с времето сексът с постоянния партньор омръзвал. Дори мисля, че е обратното. С времето заедно се учите на нови неща, усъвършенствате се като двойка. А и от личния си опит, като жена, мога да споделя, че с времето ставам по-чувствителна, по-желаеща и по-умееща. От година на година си правим секса по-интересен и по-пълноценен. Никога не късно да започнете да го правите и вие с твоя мъж, авторке. Добре си направила в хотела като си взела инициативата. Продължавай в същия дух, а мъжът ти ще "се зарази" и ще преоткриете връзката си.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d9a97428c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   скъсахте се да обяснявате, че виковете не били истински, ами авторке, научи се да не завиждаш толкова, всичко звучи като чиста проба завист и съревноваване. Има жени по - млади от тебе, нови връзки итн, що пък трябва да гледаш в чуждата паница, гледай си в твойта. Можe и мъжа ти да не е толкова кадърен, или пък ти да не си толкова способна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker