Спрей за забавяне на еякулацията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Спрей за забавяне на еякулацията
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2925 пъти
Здравейте на всички, мъж на 36 години съм и искам да пробвам такъв спрей за да удължа малко повече половият акт.
Притеснява ме факта, че обикновено акта започва с орална любов и не искам приятелката ми да усети, че съм се напръскал с нещо такова.
За това искам да попитам хора ползвали от този тип препарати (мъже и жени) дали след употребата му при орална любов се усеща някакъв вкус или мирис?
И евентуално известно време след напръскване ако се измие члена с вода и сапун дали няма да се премахне мириса и вкуса ако има такъв?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1ceed37449
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тези спрейове действат като просто ти притъпяват чувството - веществото е подобно на това, което зъболекарите използват при лека болка на венец или зъб - чувства се сериозно изтръпване. Не случайно при внезапен зъбобол доста хора си слагат кондом с това вещество на венеца, за да издържат до зъболекаря.
С две думи - притъпява ти удоволствието и така действа. Чувстваш члена си изтръпнал и не е приятно.
Не е нужно обаче да ползваш спрей, а най-добре си купи кондоми за удължаване на акта - примерно Durex Performance - имат часовник отпред и са по-скъпи малко, имат и гел с подобен ефект. Аз по погрешка бях купила такива и съпругът ми издивя направо, но ефект определено има. Имам цяла голяма опаковка от тях и няма да те лъжа - за мъжа не е приятно, но за жената е супер. Примерно мъжът ми с това нещо издържа 40 минути. За него не е много добре, но ако имам желание за нещо подобно е супер.
Мисля, че спреят не е добро решение, защото може да притъпи и усещането на жената докато при кондомите имаш две действия - от една страна самото вещество ти притъпява чувството, после самият кондом все пак ти пречи на 100% да чувстваш, а за жената е супер, защото не може от това притъпяващо вещество да попадне в нея.
При кондома е и практично, защото можеш да го поставиш когато искаш - тоест и след като ти е правила орална любов. Самите кондоми нямат мириз, нямат вкус, не се различават от нормалните, но ако ти прави фелацио след самия акт ще почувства тя изтръпване в устната кухина, така че трябва да се измиеш.
Удобни са и ако искаш да запазиш всичко в „тайна“. Винаги можеш да кажеш, че ползваш кондоми като контрацептив, но и също ви предпазват от предавани по полов път инфекции - не говоря тук за полови болести, но бактерии, гъбички също така се предават и като цяло не знам жена, която да не се съгласи да се ползват кондоми като контрацептив.
Тоест хем си джентълмен, който ползва кондоми, хем ще постигнеш поне 10-15 мин. отгоре.
Съвет обаче - не ползвай винаги такива кондоми, защото са за сметка на твоето удоволствие! С изтръпнал член едва ли ще имаш на 100% кеф от секса. Истината е в средата - ползвай такива кондоми да кажем в събота и неделя или за специални моменти, а когато искаш бърз и облекчаващ секс си ползвай нормалните кондоми.
Спреят не ми харесва като идея заради това, че няма начин момичето да не почувства притъпяване - то от твоя член ще отиде в нея, а при кондома е намазана само твоята страна.
И още - кондом се слага съвсем естествено, а спрей да изкарваш тепърва да се пръскаш след фелациото е странно, а преди това пък ще ѝ изтръпне устата и направо можеш да я водиш на зъболекар :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0bfde42c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, добре философстваш, но какви са тези странни съждения "Спреят не ми харесва като идея заради това, че няма начин момичето да не почувства притъпяване - то от твоя член ще отиде в нея, а при кондома е намазана само твоята страна. "!? Ти какви кондоми си купила, тип черво ли, не са ли навити? Как когато е навит, гела остава само отвътре и след развиване, не остава и от външната страна? Как става това, би ли обяснила, или се правиш на многознаеща? Значи от спрея жената ще стане безчувствена, а от ольоскан кондом и от външната страна със забавящ гел, тя ще е ОК? Как е навит, че гела е само отвътре, според тебе?

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 388b020e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Приятеля ми използва такъв спрей и не бях усетила изобщо как така издържа толкова. След орална любов винаги ходеше до тоалетна, там се е пръскал с такъв спрей по целия член и изчаква малко и тогава си слагаше презертатив. Хубаво е да ползваш презерватив, защото спреят дразни влагалището!

Х

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker