Плътско желание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Плътско желание
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 3758 пъти
Здравейте, намирам се в една много сложна ситуация поне за мен. На 18 години съм и досега не съм имала сексуален контакт поради простата причина, че съм мюсюлманка. Не си мислете, че съм някое със забрадка и шалвари, откъснато от света момиче. Нищо подобно, живея си напълно нормално, уча, интересувам се от много неща, любознателна съм, обожавам да чета, ценя дълбоко изкуството, културата и като цяло съм светски човек. Но дори да съм толкова свободна в интересите си, дълбоко в мен остава проблемът с девствеността и секса.
Единственото нещо, което ми е забраняваното от близките и най-вече майка ми е сексът. Да, тя е либерална жена с добра професия и име в обществото, но относно това е страшно консервативна. Винаги ме е възпитавала, че да бъдеш с мъж преди брака е нещо страшно, неморално, че един вид си парцал, и че след това не ставаш за нищо, нямало кой да те вземе. Че това било грях и в много случаи момичета, които го правели били курви.
Тази тема беше още по-засегната когато навлязох в пубертета, тогава харесвах много момчета, но съзнанието, което ми беше заето със съветите на мама ме караше да бягам от тях, да се правя на глупава, не исках никое момче да ме почувства като жена, защото ме беше срам от последствията. Не се обличах хубаво, не се гримирах, само и само никой да не ме забележи, въпреки, че силно го желаех. Държах се като мъжкарана, не показвах същността си, а това ме убиваше. Леля, ми която пък е и проста, без елементарна култура, добавяше още сол в раната ми. Но чувствах, че го исках, исках да бъда обичана, исках да почувствам женствеността си, разумът ме спираше, но тялото все повече и повече искаше.
Днес, когато е връхната точка на проблема, чувствам адски болки в корема, в гърба, имам чувството, че се задушавам и знам, че един сексуален момент ще ми помогне. Не мога да обясня мъчението и болката, която чувствам особено докато гледам някое порно-клипче, тайно от всички, но със сигурност изпитвам някаква агония. Не си мислете, че едва ли не съм тръгнала да разказвам, как не мога да живея без секс, но просто душата ми го иска, тялото също. Грях ли ще е ако го направя? Това не означава, че ще стана курва или за каквато там се говори. Изградила съм си мнение за много неща, виждам как живеят хората, без никакви проблеми, защото това е нещо нормално, това е част от живота. Но лошото е че дори и да го разбирам, дори и да съм наясно със индивидуализма и свободата, винаги в съзнанието ми остава тази глупава традиционна заблуда. Моля ви, дайте ми съвет, кажете ми какво да правя, как да спра тази болка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4df77fd808
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти самата си стигнала до идеята, колко ЛИЦЕМЕРНО, ЖЕНОМРАЗКО, нехуманно и да -неестествено е натъпканото в главата ти от майка ти и простата ти леля.
Това са стари обичаи и са имали смъсъл в едно друго време - в Средновековието примерно, когато жените са си стояли у дома, женили са се на 16 г. и не са стояли без секс до зряла възраст, но днес от жените се иска да сме образовани, да имаме професия и така нататък. Тоест имаме повече задължения, включително да докарваме пари у дома, но нямаме права? Ти примерно, за да придобиеш образование и професия ще стоиш неомъжена до поне 25 г. Не е естествено да нямаш секс до тогава обаче! Съвсем ще изтрещиш и ще стигнеш до перверзни крайности заради едната забранена човещинка.
Правата няма да дойде да ти ги даде някой, а трябва да си ги вземеш. Имаш уникалния шанс да живееш в една модерна държава, в която жените живеем нормално и за НИКОГО не е боклук една жена, която има сексуален живот! Що за глупост е това? Сякаш плътското желание и сексът правят човека лош? Ами тогава всички са лоши, включително майка ти, която има секс и е създала деца.
Що за лицемерие?
Мъжете могат да се развяват, а жената ще умира от нужда и ще стои да си пази въпросната ципа. Ами мога да те разочаровам, но 30% от жените изобщо нямат здрава ципа и не прокървяват при първия път. Може да се окаже, че не пазиш нищо...и така или иначе се лишаваш напразно.
Да пазим една фалшива девственост, която може да се възстанови във всеки гинекологичен кабинет за 300 лв., а един хирург може да ти пришие истинска ципа. Дори има в интернет специални фалшиви ципи с истинска кръв, които се пукат и глупакът вярва, че жена му е девствена :)
Арабски жени с риск за живота си ползват такива изкуствени ципи и до сега нито една не е била разкрита, а туркините преди сватбата идват на „почивка“ в Бургас, където им шият на поточна линия ципи според джоба.
Тези жени обаче нямат друг избор, а ти си родена в нормална, европейска държава, в която никой не му идва на акъла да те убива заради липсата на ципа, но не се възползваш от правата си и живееш като тези жени с много по-малко късмет от теб?
Taка, че сама виждаш колко е безсмислено всичко това. Отгоре на всичко ти с какъв мъж искаш да си - с такъв, който ще те обича теб или с такъв, който ще е ципо-фетишист? Ами след като преспиш с него ти също си недевствена и нечиста. Какво правиш тогава?
Мислиш ли, че такъв мъж изобщо може да уважава която и да е жена - с ципа или без?

Мисли по този въпрос, а междувременно се самозадоволявай чрез клиторална стимулация. Можеш да използваш бебешко тоалетно масло, възелин и така нататък за увеличаване на удоволствието, но е време да си помислиш дали е човешко до 25 г. (завършване на висше) да си девествена, а после да се омъжиш за човек, с който не знаеш нищо - нито ще си живяла с него, нито ще си спала с него - ами ако се окаже някой насилник, перверзник, ненормалник, импотентник какво правиш?
Чети книгата „Тайния живот на една помакиня“ на Христо Стоянов - по истински случай е. Разказва се точно за едно ограничавано цял живот момиче, което стига до крайности, убийство дори, просто защото не може да си изживее нормално сексуалността. ПО ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ Ако не я намираш пиши на Автора във фейсбук - ако му кажеш, че нямаш и пари, защото си ученичка, но искаш да разбереш повече за този случай ще ти прати и книгата в е-вариант напълно безплатно!
Той е писал доста за помаците - говоря за крайно ограничените хора сред тях. Неща, за които не се говори и нека ти сама прецениш как искаш да живееш, но това значи да се сблъскаш и с неприятната истина до какво водят убежденията на майка ти и леля ти в днешно време. Мисли също до къде ще те доведе нагона ти един ден и дали си по-добър човек ако не правиш секс или по-скоро деградираш, защото сексът се превръща в център на живота ти и в най-важно нещо едва ли не.
Ще ти кажа като жена, която от 17-годишна води редовен полов живот, че след като си правила секс вече напрежението намалява и имаш сили и енергия да се отдадеш на важните неща в живота като учене, социален живот и не виждаш във всеки мъж едва ли не сексуален обект. Редовният полов живот ще те успокои и ще ти върне теб, усещането за себе си без непрекъснатото желание и напрежение. Ще се успокоиш, уравновесиш и не само никой няма да разбере, че си правила секс, а по-скоро ще решат, че си станала по-спокоен и порастнал човек. Не е нужно да споделяш на майка си и леля си. Просто си живей живота и реално сама знаеш, че сама ще си избереш и без това мъжа, така че той да е нормален човек, не да изповядва догмите на тези женици и без това е безсмислено да се пазиш - човекът, който ще те обича и уважава няма да го е еня дали си девствена или не, а човекът, който иска да си девствена няма как да те уважава като човек, личност и жена. С две думи - ципата не е бонус, а напротив -прави те атрактивна за хора от старо време, за фетишисти и перверзници, за разни консервативни паши и ненормалници.
Освен това ако напрежението от неводенето на полов живот продължи, ти накрая рискуваш да попаднеш точно в грешните ръце, а и се държиш като разгонена (каквато си) и това доста мъже ще искат да използват.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 514dea17fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За да правиш секс ще ти трябва партньор, замисляла ли си се кой ще е мъжа от когото искаш ласки. Чисто плътското удоволствие можеш да си го създадеш и сама, не е нужно мъж да проникне в теб за да изпиташ разтърсващ оргазъм - даже напротив, много жени са споделяли че си даряват много по-интензивни оргазми докато мастурбират отколкото може да им осигури който и да е мъж, било то Брад Пит. Иначе ако искаш секс само заради самата идея да не си девствена - не ти го препоръчвам, ще се разочароваш.. съветвам те първо да решиш кой е твоя човек

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ff11993609
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е като гледаш порно, не си никак целомъдрена. Права е жената от първия коментар. Една жена трябва да знае какво да иска от един мъж, но от друга страна нагона не е всичко и в повечето случаи жената загърбва удоволствието остане с по-качествения и ценящ личността и мъж. Първият път е важен да бъдеш с човек който ще те разбере и оцени, както и да прояви търпение към твоето състояние, дори и да не е посления. Сексът е много по-красив, когато има и любов.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2c0fa7493a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бързай, премисляй добре. Не се влияй от чуждото мнение, телевизията и т.н. Научи се да мислиш. Понякога за елементарни отговори се искат години. Тук ще намериш "за" и "против", ще ги съпоставиш с твоите виждания и ще решиш, но имай предвид, че ако примерно се появи желание за тройка, също ще има хора "за"и "против". Много деликатна тема, сама трябва да намериш отговора.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2c0fa7493a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   1, ако се окаже импотентен трябва да го изостави, така ли? Вероятно, когато сексът и половият член са издигнати в култ, това е правилното решение според мнозинството. Но треторазрядните умове винаги са щастливи, когато мислят с масата, второразрядните с малцинството, а първокласният ум с това, че мисли.
Когато сексът измести любовта, това показва, че крахът на цивилизацията е започнал... или завършва. :)
Според вашето мислене, 1, всички инвалиди - мъже и жени, трябва да се лишат от любов, само защото не могат да имат интимни преживявания, евала - царица си на логиката "1"!!! Спирам, не мога да се боря с това, за което Айнщайн намеква, че е безкрайно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: bce455fccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз също съм момиче на 18 години и съм християнка и мога да ти кажа, че човекът написал коментар номер 1 е напълно прав. Това са стари обичаи и не бива да ги следваш. Имам приятелка мюсюлманка и си прави секс с различни момчета и няма проблеми. Това, че ти имаш желание е нещо напълно нормално, не слушай майка си. Както сама каза тялото ти го иска и душата също. Аз правих за първи път секс като бях на 17 и до сега съм го правила с 4 момчета, но съм си била гадже с тях и съм ги обичала. Курва е когато правиш секс всеки ден с различни момчета като дори не ги познаваш, а ги виждаш за първи път в дискотека да кажем и така всеки ден ги сменяш, а не както в моя случай са ми били гаджета. Вашите сметки да се омъжите и първия ви мъж да ви е единствен е много грешно, защото едното от моите гаджета беше много зле в секса, не получавах удоволствие и бях нещастна и затова го смених с друг, а ти представяш ли си ако се бях омъжила да него и цял живот да не ми харесва секса, ужасно щеше да бъде. Жените, които се омъжват за първия си после в брака изневеряват, защото винаги им е интересно какво ще бъде, ако правят секс с друг. Хвани си гадже християнин, ходете 2-3 месеца и прави секс, въобще не ги слушай майка си и леля си. По-зле ще стане ао им се водиш по акъла. В 21 век живеем, гледай колко порно актриси има, виж фолк певиците колко разголени пеят и, че самият живот е стана развратен. Също така мъжа не цени, че жената е девствена, първото ми гадже на което му дадох ми каза... еее кво толкова, че си девствена, голям зор... и не му пукаше, че съм запазена, така че този, който ще ти е мъж по мюсюлманските ви разбирания няма да ти пише отлична оценка в бележкита по праведност, той ще е правил секс преди това с 10-15 момичета и ти няма да си нищо по-различно, така че прави си секс без да го мислиш и да се чувстваш виновна.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: be5f02960b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След анален секс си едновременно задоволена и девствена ;)
Като мюсюлманка би трябвало да го знаеш

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e7a491aae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Грях е когато умишлено навредиш на невинен човек, не когато имаш доброволен сексуален контакт. Сексът е естествен процес и няма нищо общо с дяволи, огнени реки, наказания и т. н. Това, че си се родила в мюсюлманско семейство не значи, че сама не можеш да избереш в какво и как да вярваш. Вярата и морала са нещо лично, нещо преживяно.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f53ae6ac84
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

9.   Страшно е да не бъдеш с мъж преди брака, защото ако не си паснете сексуално, след това цял живот трябва да се преструваш, че всичко е ок.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c545e334c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мило момиче (за авторката говоря), ти си чудесна! Уви, само ми се иска останалите момичета на твоите години да бяха такива...

Коментарът на №1 е обобщил всичко, което реално може да се каже. Затова ще съм кратък и може би ще повторя нещо, но все пак. Сексът е нещо съвсем нормално. Ненормалното са тези мюсюлмански порядки, които ти го забраняват. За съжаление те явно още не са отживелица. Вероятно са били създадени, за да опазят жените от просташки манталитет (знаем за множеството сексуални посегателства на мигрантите в Западна Европа), но в днешно време нещата са малко по-различни.

Да, най-добре е просто да си дадеш малко наслада сама, с мастурбация. И причината не е, че така ще направиш някакъв измислен от някого "грях", напротив. Причината е, че нямаш никакъв опит в отношенията с другия пол. Ти си не просто девствена, ти не си имала отношения с мъже (а много от пубертетите на твоите години са идиотчета, които може да ти даде изкривена представа). Затова разговаряй с мъже за начало онлайн, виж ги как общуват, какво искат (98 % искат едно и също :) ), опознай ги. Бъди подготвена - повечето ще опитват просто да те вкарат в леглото си, за да правят секс с теб. Особено, след като си девствена - това е "бонус" към този "спорт" да минат повече бройки. Ще се наслушаш колко неземно красива си, колко прекрасни очи имаш, ама устните ти това, тялото ти онова, ще те залеят с приказки. И с опити да ти завъртят главата. Не се поддавай! Отсявай, докато намериш свястно момче, което има ценности и цели, и което може да обикнеш не защото може да ти даде някакъв секс (всички могат), а защото е човек, с когото би искала да имаш връзка. Тогава вече го направи. За контрацепция е излишно да ти говоря, умно момиче си и знаеш необходимото.

Успех!

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0bfcf5fcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Исляма и изобщо религиите са глупости! стани атеистка, майната им на предразсъдъците!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6695b3dbea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Няма да умреш, ако не го направиш, не се безпокой. Но ако го направиш, най-вероятно ще съжаляваш след това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 73e0b96568
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравей Авторке, хайде и аз да си дам мнението относно твоя проблем. Начина по който се изразяваш и описваш проблемите си, си личи, че си едно интелигентно момиче. Само мога да те поздравя за това, за разлика от повечето 18 г. момичета, които не знаят какво искат. Казваш, че си мюсюлманка и предполагам повече по традиция (от семейството), отколкото сляпо индоктринирана в тази религия. Ти имаш отворено съзнание и сама можеш да прецениш (общо казано) какво е правилно и какво е неправилно. Следвай си интуицията. На твоята възраст, а и по-рано, всички ние ставаме подвластни на хормоните, които вилнеят в нас и много често те определят нашето поведение. Ти се чувстваш готова и едва подтискаш желанието си за секс. Това е природа, срещу природата не се върви. Тези, които и се противопоставят, по един или друг начин започват да страдат, както е и случая с теб. Щом природата ти го иска, трябва да откликнеш на нейния повик. Смятай се за късметлийка, че природата те е дарила с това прекрасно сексуално чувство, което със сигурност ще ти носи много красиви и приятни моменти в живота ти. Това го казвам защото знам, че има не малко жени, които не знаят какво е сексуалното удоволствие-оргазъм. Такива жени са асексуални или ги наречи фригидни ако щеш-тях секса много не ги интересува, те могат да живеят и без секс. Жалкото е, че те не знаят от какво са лишени. До сега си се опазила (мойте поздравления), но повече не трябва да продължаваш така. Отдай се на чувствата си.
Но сега искам да те посъветвам. Когато си харесаш някое момче недей да му казваш религията си, ти и без това не си и няма да бъдеш стриктна мюсюлманка, а може и въобще да се откажеш от тази заслепяваща религия. Също недей да казваш и на майка си, че си имаш приятел. Тя няма да приеме никакво момче преди да ти дойде времето за женитба, а до тогава може психически да бедеш повредена заради майчините глупави разбирания. Както и другите са ти казали, намери си момче което ти харесва, не е необходимо да се влюбваш в него, а да ти харесва и не го мисли, че той ще ти бъде последния мъж. Ти трябва да бъдеш с няколко (не много) мъже преди да намериш бъдещия си съпруг. Трябва да имаш някакъв опит за да можеш поне да се надяваш, че си открила точния мъж за теб. Сега е и момента да ти дам един сексуален съвет. Когато си готова да загубиш девствеността си с избраното от теб момче, не го прави когато и да е, а го направи в първите 4, 5 дена веднага след превършване на менструацията ти. Тогава има най-малка вероятност от забременяване. Също и 4, 5 дена преди следващата менструация. Не прави секс по средата на менструалния ти цикъл-това е най-опасния период за забременяване. И още нещо, може да звучи малко вулгарно, но е много необходимо. В играта преди да започнете самия секс, а и по-рано при вашите не сексуални срещи, разгледай му пениса изцяло подробно и виж дали няма да откриеш някои съмнителни неща като пъпки, брадавици или някакво съмнително течение. Тези неща може да са признаци на някакво венерическо заболяване. Казваш, че си гледала тайно порно, аз също гледам и точно на тези порно видеота съм виждал пениси със зачервени петна по главичката. Такова нещо трябва да те алармира и да се въздържаш от секс. Също съм виждал и венерически брадавици на порно видео, а да не говорим пък за някакво бяло или жълто-зеленикаво течение. Тези неща са със сигурност венерически заболявания. Човек трябва да бъде много внимателен със секса в днешно време. С тези предупреждения не искам да те стресирам, а просто да имаш широко отворени очи за неприятни изненади. Ти не заслужаваш да ти се случи нещо непредвидено.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f99ca3a8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм помак от Родопите и трябва да ти кажа, че още преди десет години докато учих в гимназията, момичетата правиха секс с батковците. Сега като се прибирам от време на време, малките пичета са се отворили още повече. Не знам от кой край си, но има голяма разлика в помашките райони. Ако си велинградските или гоцеделчевските села там положението е трагично, и не попивай никакви съвети от тези закостенели хора. Имам приятели, които ценя, но в манталитета си не са в 21 век. 18 години е време да изпиташ насладата от живота. Кой ги поставя тия граници. Как ще знаеш, че съпруга ти ще те задоволява сексуално, защото това е важно, ако искаш да имаш стабилност в семейните отношение.
Запиши университет, открехни се. Не спирай. Ходи на бригада, в Америка ако можеш. Виж и по света как е. Защото и българките са доста закостенели във вижданията си, насадени неща от соца, но има и много отворени, като даващите ти съвети тук.
Помаците сме си тъпи хора, няма какво да го крием. Но има и напреднали, бъди от тях. Това, че майка ти има професия не значи, че е адекватен човек. То кой няма професия вече.
Успех!!!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5ac68110a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Мисля, че това което е написано е пълна измислица, целяща иронизирането на... по добре се въздържате от такива измислени истории. Не че някой би и повярвал

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e5be3478a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До номер 16, Мислиш ли, че бих тръгнала да се подигравам по такъв нелеп начин с хората, в никакъв случай. Написах това, което чувствам, което изживявам и няма и доза измислица, нито пък някакво преувеличение. Но ти не ме разбираш, както и да е, не съм длъжна да убеждавам никого, всеки сам избира в какво да вярва. Благодаря на всички, които искрено се отзоваха и се опитаха да ми помогнат, високо ценя загрижеността ви. Ще помисля над коментарите на номер 1 и номер 11, които привлякоха вниманието ми с откровеността си и съветите, най-вече номер 11.

От Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker