Кога ще изпитам удоволстие от секса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кога ще изпитам удоволстие от секса?
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2760 пъти
Здравейте, аз съм жена на 20г. и от 2 години водя полов живот. Проблемът е, че никога не съм свършвала вагинално. Лесно свършвам клиторно, веднъж се е случвало да свърша със скуирт при стимулация с ръка, и веднъж изобщо през тези две години ми се е случвало да почувствам удоволствие от секса (въпреки че не успях да свърша).
Ходя профилактично на гинеколог, нямам инфекции или нещо подобно, което да попречи на това да ми е хубаво. Въпреки това, понякога усещам сухота и болка и е абсурд да ми хареса. Най-често се случва това да не изпитвам нито болка, нито удоволствие и да продължавам само и единствено за удоволствието на партнъора ми. Той винаги се старае и не се държи егоистично в леглото, прави всичко, за да ме предразположи, предигра, ласки и т. н. Някои може би ще кажат, че трябва да опитам с друг, но преди сегашния ми приятел имах връзка с друг и дори не успявах да свърша клиторно, а за това колко болезнено беше правенето на секс да не говорим.
Стараем се да полагаме повече усилия за моето удоволствие, но резултатът е неуспешен. Колкото повече време минава, толкова повече се отчайвам и започвам да си мисля, че вероятно аз имам някакъв дефект и че няма да мога да свърша и да разбера какво е то оргазъм.
Моля за Вашите съвети, Вашето мнение е много ценно за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6f188e4971
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Настрой се психологически, мисли за нещо което много те възбужда може направо да пуснеш някое порно което много ти харесва и опитай сама с някаква играчка дилдо или вибратор да се опиташ да се задоволиш и след това преразкажи наученото на партньора ти. :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a0601b1d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жени, моля ви да ни светнете. Ние невежите мъже, по скоро аз, искам да знам, каква е разликата между клиторен и вагинален оргазъм. Ясно ми е, че единият се получава при възбуда на клитора, а другият при проникване във влагалището, но нали и двете възбуди действат на един и същи мозък, този на жената? В крайна сметка, тази възбуда не отива ли до мозъка ви, и той да стартира оргазма. Съдя по мъжката еякулация, без значение е, дали ще се въздейства само на главичката(с език или ръка), или ще го вкараме във влагалището( е когато го вкараме, реакцията на жената възбужда допълнително), но накрая върха на възбудата е еднакъв, важно е да се изпразним. Щом авторката се възбужда клиторно( а всъщност клитора е закърнял пенис), това възбуждане не въздейства ли на мозъка и тя да получава същото удоволствие, което се получава при вагинално въздействие. Нали мозъка управлява едни и същи мускули, които предизвикват импулсивните спазми при оргазъм. Малко объркано стана, но мисля ме разбрахте. Авторката на моменти изпитва удоволствие, значи нещо в подготовката не им достига. Как може на моменти да изпитва удоволствие, а в други не. Или не се смазва достатъчно и повече я боли, отколкото удоволствието което трябва да получи, затова не е доволна. Не знам какво чувстват жените по време на секс, но мисля, че предварителната подготовка е най важна за успеха.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 681a6051bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз не свършвам вагинално, а клиторно, но сексуалната игра и секса си ми харесват! Гледай си удоволствието, не е задължително да свършваш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: aafe340c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Използвай лубрикант на водна уснова, така нямада те боли толкова и ще ти доставя усоволствие

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c6a3cf8888
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От това което знам за секса, а то не е малко, ще ти кажа, че голям процент от жените изпитват оргазъм само чрез клиторно стимулиране. Радвай се, че поне изпитваш понякога клиторния оргазъм, а не никакъв както много жени. А знанеш ли колко жени са фригидни или асексуални, което си е истински проблем. Ти не си от тях щом няколко пъти си изпитвала клиторен оргазъм. Ще ти кажа за един случай с моя приятелка. Имала е 6 гаджета преди мен, но никога не е изпитала оргазъм с нито един от тях. Започнахме да прави секс и в началото въпреки старанието ми, тя не изпита нищо. Реших, че трябва да сменя подхода си към нея. Признавам си, че обичам да лижа клитор, когато жената подържа добра хигиена. Удължихме предиграта и ласките, както и вие сте правили. Аз я предразположих тотално, казах ѝ от нищо да не се притеснява, защото всяка част от тялото ѝ ми харесва-видял съм всяка гънка и трапчинка по него, целувал съм я навсякъде и тя мен също. Заставаме в позата 69, тя ми смуче пениса, а аз ѝ лижа клитора нежно и с удоволствие, като от време на време и казвам какво приятно чувство изпитвам от това. В същото време я подсещам как искам да ми смуче пениса и я похвалвам колко хубаво го прави. Идва време, когато аз вече не издържам и започваме секс. След 8-10 минути аз свършвам, но тя още нищо не е изпитала. Същото го повтаряме и на следващата среща, но този път ласките и предиграта продължиха по-дълго време. Аз бях легнал на гърба си, а тя върху мен и пак правихме взаимна орална любов, която продължи много по-дълго време от първия път. По едно време тялото ѝ така силно започна да се тресе и тя започна гласно да скимти от удоволствие и престана да ми смуче пениса, отдавайки се изцяло на удоволствието си, а аз продължавах нежно да ѝ лижа клитора докато тя се съвзе и успокои. Отпусната и мълчалива тя продължи да лежи върху мен за около 1, 2 минути през което време аз продължавах да я галя по дупето и тялото. След тези 1, 2 минути на мълчание, тя се обърна към мен, прегърнахме се и с тих глас и широка усмивка ми каза:"значи това било оргазъмът, този Божествен нектар". След този случай тя винаги изпитваше клиторен оргазъм след канилингус от моя страна. Колкото и да се мъчех да ѝ доставя вагинален оргазъм, нищо не се получи, но клитурен винаги. Изглежда тя е устроена така, че да изпитва само клиторен оргазъм, както много други жени. Връзката ни продължи над 3 години.
Съвета ми към теб е:когато правите секс нека приятеля ти да ти прави орален секс на клитора ти по-продължително време и съсредоточи цялото си внимание там долу, какво той прави с езика си на клитора ти. Ти го подсещай как и колко интензивно да го прави. Също и когато правите вагинален секс. Мислено "влез" във влагалището си и се опитай да "видиш"как пениса му се движи напред-назад в него. Насочвай го както на теб ти е удобно той да се движи. Човек за да изпитва удоволствие от секса трябва да се освободи от всякакви неудобства и комплекси.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9e7abdb762
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако не сте, пробвайте кучешка, настрани или други пози, които позволяват стимулиране на Г точката

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a9190faf5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами, въпреки всичко аз пак ще ти кажа да опиташ с друг. И ако си мислиш, че с двама партньора си опитала всичко - грешиш. Много, много трудно се намира кадърен в леглото мъж. Това е голата истина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker