Жена ми ми призна, че не си ляга с мен защото свършвам бързо. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми ми призна, че не си ляга с мен защото свършвам бързо.
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 7640 пъти
Жена ми все си намира поводи да не правим секс. Преди 2 дни ми призна, че съм я бил отказал от секса защото никога не съм можел да я задоволя напълно. А аз след като свърша я лижа или я пипам докато свърши, но според нея не било същото. От няколко години все ми намеква за това свършване, дори веднъж ми каза в очите, когато я попитах дали и е хубаво с мен. Отговора и беше, че не и е хубаво защото само я дразня и я оставям незадоволена. Аз какво да направя? Нищо не мога да променя. Преди 2 дни ми каза, че вече не иска да правим секс. Обичала ме, но винаги го правела заради мен. Когато я питах дали си има любовник, първо замълча, а после каза, че няма. Започнах да се съмнявам. Дайте съвет, ама само не ми казвайте да започна да свършвам по-бавно защото просто не мога. Опитвал съм всичко. Лекарства, упражнения, дебели презервативи... Нищо не помага. Аз все пак не свършвам за секунди. Издържам по няколко минути, а понякога и по 5 - 10 минути съм издържал, но наистина е само няколко пъти откак сме заедно.

На 35 съм ако има значение, а тя на 27

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 67d3ea0168
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво значи не мога? Просто си удряш една преди секс и после ще свършваш много по-бавно. А лизането се прави, ПРЕДИ да си свършил, за да свършите после заедно. Веднъж свършиш ли, после и да я лижеш, все тая - вече я няма същата страст.

Хубавото е, че поне е честна с теб, което е добре, защото поне знаеш върху какво да работиш. За жените не е обичайно да са честни. Повечето биха си замълчали и симулирали, а ти би си мислил, че всичко е цветя е рози. Това естествено не е решение.

Дано поне не си е хванала любовник, че това вече ще се отрази и на връзката ви.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 52af3d1a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Издържам по няколко минути. "
Ужас! Горката жена, наистина.
Това наистина е мн гадно-по-гадно е да правиш незадоволителен секс, отколкото да не правиш секс изобщо...
Според мен проблемът е, че изобщо сте се бракували, но явно хората си мислят, че любовта е над тези неща. Ами сори, не е!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a99c30a719
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Празни се предварително и я чукай може да ти помогне при втория път при мен еякулацията е по бавна а пък ако има и малко алкохол ще почне да те пита кога ще свършиш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 813e551f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ако не намериш вибратор, знай че си има любовник, но знай, че и не е нейна вината. след като свършиш има хиляди неща с които жената може да остане доволна, явно не си много вещ в тях, спри лекарствата и се поинтересувай за тези неща които ти говоря.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c791c8a318
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Аз съм в същото положение като жена ти. И моят свършва бързо и понеже ми писна да съм вечно незадоволена, измислихме следното-преди да преминем към същинската част той дълго си играе с мен, възбужда ме страхотно, а понякога и дори ме оставя да свърша 1-2 път докато ме стимулира с ръка или с език. И после, когато вече съм си взела част от удоволствието, преминаваме към същината на нещата. Тогава дори и да свърши бързо не съм чак толкова разочарована, защото вече съм си получила моя оргазъм. Пък и когато жената е максимално възбудена има доста голям шанс да свърши по-бързо. За това наблегни много на предварителната подготовка. Освен това, ако и двамата нямате нищо против, може да включите допълнителна стимулации, т. е. играчки. Никой не е казал, че са само за солови изпълнения, нали така? Много е възбуждащо докато мъжът ми се труди, едно мини вибраторче да ми стимулира клитора, да не говорим, че така и свършването ми става много по-бързо. А и не на последно място е много по-силно. И и двамата сме доволни Опитай!

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 931edda781
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Aми не, не е същото с пипaне и лизaне естествено. Aко тя сaмо те пипa и върти свирки нямa дa е същото, нaли? !
И дa, имa си хaпченцa зa товa. Но ти върви по- добре нa лекaр, сексолог, уролог, кaквото ти препоръчaт, зaщото си е мъчение зa двaмa ви.
И виж, дори и дa си имa любовник, нямaш прaво дa я обвинявaш щом години ти е нaмеквaлa, че имaте проблем.
Явно те обичa след кaто е остaнaлa с теб.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 555b9e8b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   М 59 Кум Автора Не пишеш момко откога сте заедно, имате ли деца, колко често правите секс, разнообразявате ли секса и т. н.
Но от това което си написал, щети кажа, че наистина 5-10 мин е прекалено малко време да задоволиш напълно една нормално сексуално активна жена.
Мога да ти дам съвети на база на 45 годишния ми опит в секса, но първо ми отговори откровенно на следните въпроси:
1. Как си мастурбирал през пуберитета и как го правиш сега ( с порно или не, продължителност, брой яекулации на ден или седмица и т. н. ) Питам защото смятам, че това е тясно свързано с проблема ти!
2. Колко често правите секс с жена ти?
3. Колко партньортки си имал досега?
4. Подробно опиши какви мерки си взел за решаване на проблема?
Наистина искам да ти помогна със съвети, защото когато бях 20 годишен имах същия проблем. Преодолях го своевременно и сега на тази възраст издържам на секс по няколко часа, но винаги задоволявам първо жените, а след това освобождавам моето напрежение.
Освен това със сигурност знаеш, че има и други начини за задоволяване на партньорките (вибратори, орален секс и т. н. ) но трябва да си говорите за това и да опитвате.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4dd93943ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съжалявам, но жена ти е права. Ако 5-10 мин. са ти максимума и то не се и случва всеки път, е напълно нормално жена ти да е незадоволена. Дори и да и правиш френска любов и да свършва по този начин- наистина не е същото. Обърни се към уролог- сексолог и проблема би трябвало да ти се реши.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 88e1e6f034
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Щом 10 минути не й стигат, и щом те тормози, по добре я пускай по живо, по здраво. Няма да я карате добре, само ще се тормозите взаимно. Ако нямате деца, оставай я, щом ти натяква. Ами това е природата ти, как да си я промениш? Ако й кажеш, че има малки цици, на нея добре ли ще й е, тя силикони ли ще пълни? Мисля, че с по дълга предигра, за 10 мин. трябва да може да свърши, но явно е решила да те тормози, защото е видяла, че поддаваш. Още си млад, разкарай я, явно е без разум.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9e2ad614fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами вие не повтаряте ли? Дори по 3-4-5 пъти е уникално за една вечер. Пробвай те, тя ще се чувства много добре след това.
ж. 24

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5eae9e27ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   За съжаление най-вероятно вече си има любовник.
Щом тя не иска да правите секс не мисля, че проблема е само в това че свършваш бързо.
Моя приятел (с който съм от около 2г. ) също свършва много бързо, но на мен не ми пречи, защото знам, че не е виновен. При мен проблема е, че той не иска да правим секс.
Ако все пак успееш да върнеш искрата у жена си... Опитай с повече пред игра за да се почуства желана. Позакачай я, кажи й нещо мило, но не прекалявай с това да й угаждаш... Все пак жените обичат мъжкарите. Не я оставяй да ти се измъкне лесно. Като преминете към "леглото" почни първо с пръсти и т. н. и когато вече усещаш че не издържа, тогава секса /накрая/. При мен върши работа.
Успех! Сподели дали се е получило.
Алис 23

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 91771b6d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   колега а бе я кажи колко ти голяма патката да не би ти е малък 8-10 cm? и тя така ти казва поради други съображение! да не ти обиди нещо, за това има и удебелители и удел. секс играчки абе за всичко има решения стига да имате търпение да пробвате всичко и да си поговорите искрено и спокойно за всичко и всичко ще се подреди.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 50392bd6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Като свършиш повтори докато тя свърши. Или я възбуди много добре преди самия секс, за да й трябва малко да свърши. Другото си удари една чикия 30-40мин преди сексуалния акт и ще издържиш доста повече

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3dfa719296
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   А стига, бе да не ти казваме, че трябва да свършваш по-бавно? ! Ами няма какво друго да ти кажа, ако искаш жена ти да не си намери любовник или да се разведе. Бързото свършване си е проблем отвсякъде и трябва да потърсиш помощ. Може да ти помогнат, може и да не ти помогнат. Но аз съм жена и мога да ти кажа, че бих направила същото като жена ти - пред секс, който не ме удовлетворява, предпочитам да не правя никакъв. Сексът трябва да бъде добър и за двете страни. Друг е въпросът ако сексът ви си е бил такъв от самото начало, защо тя изобщо е заживяла с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3f62311e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Приятеля ми свършва супер бързо :/ случвало се е за няма и 3 минути, но държим рекорд 45 минути докато е пиян, просто само тогава издържа много време. Не знам жена ти какво се оплаква, но ти поне и доставяш удоволствие по някакъв начин, а той за лизането го е гнус а с ръка да направи нещо също е почти невъзможно, ако успея да свърша докато го правим е късмет, ако ли не като се прибера с душа силната струя и пълно удоволствие. Но въпреки всичко го обичам и знам, че с времето ще се оправят нещата, защото сме малки. Аз на 18, той на 19.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ebc754a155
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Автора
Аз в никакъв случай не я обвинявам. Осъзнавам, че проблема е в мен. Говорих с нея и и благодарих, че е честна с мен. Иначе лизането и пипането си ги правим. Много често само я лижа или я пипам, докато свърши. Това и харесва и няма нищо против това, дори сама си го иска от време на време.
За жалост колкото повече се мъча да не свършвам бързо, толкова по-зле става. Не знам от къде ми дойде това на главата - преди не бях така, а си издържах по 15-20 минути. Другата седмица пак ще ходя на лекар. Този път ще обсъдим обрязване. Чувал съм, че помагало и ако доктора потвърди ще се обрежа.
Благодаря за съветите.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f1e6ae7320
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Категорично не съм съгласен с номер 6. Какво значи да не я обвинява, ако си е хванала любовник? Като се е омъжвала, какво, да не би да не са правили секс преди брака? Тя съзнателно е решила, че иска да бъде с този човек въпреки кусурите му (в случая секса). А и в брачната клетва нали се казва "докато смъртта ни раздели"? Аз лично се замислям, ако жена ми спре да ме задоволява сексуално по независещи от нея прични, дали бих и изневерил? Не искам да се заричам, но ще направя всичко по силите си това да не се случи. Колкото и да ми е трудно. Ако обичаш някого, трябва да си с него въпреки всичко.
Пич, направи, каквото зависи от теб, за да решиш проблема но не си вкарвай чувство за вина. Не е твое решение. С жена ти ако се обичате заедно ще намерите изход. За конкретни предложения - другите са ти дали доста.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a8ef2aa779
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   ... Mмм, няколко минути, или 5-7 мин. и край свършваш, наистина ли. Това е нищо... горката жена.
Поне 10мин трябва да я възбуждаш-целувки, прегръдки и т. н., за да се овлажни хубаво и после да преминеш към същинския секс. Или и правиш орален, или тя на теб и после действаш.... около 30мин.
Всичко да е около 40мин. ПОНЕ.... ако не повече.
То иначе това какво е -тя докато се възбуди и ти си свършил... и тя остава незадоволена.
За една жена любовната игра е много по-важна от останалото-имай го в предвид. А обикновено мъжете все бързат да си го мушнат и мислят, че в това се изразява секса.
Чети, просвети се как да издържаш повече....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 91771b6d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   А бе защо уважаемите модератори да и кажат или да го пишат по горе работното им време или кога пускат чакащите отговори за не се мъчим с това постоянното влизане и все ги няма нека да пишат хей хора влизаме един път на седмицата или на 2 седмици за да знаем най сетне моля ви.
поздрави

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 155a9903be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   извън темата е но имате 7 години разлика учените са изчислили че при разлика от 7 години ( мъжът от жената ) се раждат умни деца :D относно проблема със свършвамато номер 3 има право работи!!

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4b22c1caf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ми тука си играх да пиша 200 реда дето биха свършили работа на Автора - нормални практически съвети. Щото човека НАИСТИНА има проблем и не просто се оплаква. Ама не ми беше публикуван поста.

Обезсърчен съм тотално. Даже и не знам дали е заради кратката сесия на сайта и всеки път да трябва да си пиша captcha номера или просто име скимнало, че нещо видиш ли в поста ми не ми е харесало.. съгласно неоспоримата точка g. , от правилника.

Наистина не разбирам, нямам и намерение. Хабя се тука само.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0a73895de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

30.   Към №9, като искаш да помогнеш, защо не споделяш как си си решил проблема. Това е проблем не само на автора, погледни по назад в споделените теми, пълно е с подобни проблеми. Напълно съм съгласен, че в младини не трябва момчетата да онанират, защото в мозъка се запечатва памет за бързо изпразване(защото едно самозадоволяване не е повече от 2, 3-5 минути) и после когато правят секс със жена, идва тази памет като недостатък. Във всяка тема за самозадоволяването напомням това на младите момчета, но явно не искат да ме разберат, и тази тема за бързото свършване ще продължи, и даже ще се задълбочи. Младите трудно приемат съвети, но после патят. Така, че ако №9 искаш да помогнеш, сподели си решението, ще е от полза за много млади мъже.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c9a66efd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Аз имах огромен проблем с това свършване, бях много отчаян обаче приятелката ми ме разбираше и не ми правеше проблеми и ми каза че не би ме оставила за нищо на света обаче поне да се опитам да направя нещо. и така се реших почнах да чета книги и когато събрах информация започнах. Когато мастурбирам преди да свърша спирам докато се успокоя и така доста пъти около 30 минути и накрая когато свършвам си натискам мускола на кегел (прочети за него и упражненията) и когато го натисна по силно има едни контракции и не вадя сперма това го правих всеки ден и накрая преди лягане свършвам за да изкарам спермата обаче 30 мин.
Паралелно с това работех и тренирах на лостове street fitness и правех упражненията на кегел тези упражнения на кегел можеш да ги правиш кадето си поискаш. Когато го правехме с приятелката ми така тя ме изчакваше много ми беше гадно но когато ми идваше спирам. Почнах да чета за дишането и тача се научих да дишам и да си контролирам тялото. След 1 и 60 месеча станах доста здрав от street fitnesa направих доста красиво тяло и станах по уверен в себе си през този период нещата лека полека зеха да се оправят и аз просто неможех да се позная толкова много да издършам психически и физически и сякък и след още 6 месеча успях да не вада сперма без да си натискам мускола на кегел. В момента правим страхотен секс постояно експерементираме да ни е забовно и не спирам да си правя упражненията и да чета книги за познанието на мозъка и тялото си. Пия много рядко алкохол не пуша. Обаче не бих се справил без търпението на приятелката си. Така че, можеш да седиш и да се оплакваш или да се изкачиш от ада стъпка по стъпка живота е гаден никога не се предавай. Когато покориш себе си ще покориш всичко. (между другото преди свършвах за 20 секунди сега мога и да не свършвам) Бъди жив и здрав.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b23a27f974
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   купи си лидокин. пръскаш по главата ( на члена) след 15 мин я измиваш със сапун. тя е изтръпнала и си готов за секс. не прави секс със лидокаина на патката, че на женати ще и изтръпнат устните,

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 555b9e8b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Аз съм No 9. Мъж на 59 г. Написах поста когато нямаше никакви писания по темата, а имаше 18 бр. чакащи за одобрение. Затова сега съм съгласен с 1, 3, 5 и 17. Автора не желае или се притеснява да отговори на въпросите ми, затова откликвам на No 30, защото разбра за какво става въпрос!
Вярно е че първите пубертетски чекии са целеустремени към изпразването и във фантазиите единствената цел е финала, без да се обхваща съзнанието със задоволяване на партньортката. Прав си No 30, че след това се отразява лошо в реалния секс. Първите ми ученически гаджета бързо избягаха от заешките текове(не съм с малка пишка).
По време на моите тинейджърски години нямаше интернет, видео(порно), за Кегел сигурно никой не беше чувал, специализирана литература почти не се намираше и тези неща общо взето се говореха на ухо или между приятели. Та бях посъветван да мастурбирам по така наречения метод "суха чекия", която би трябвало да пренастрои мозъка към дълги сеанси без изпразване. Това се прави на спокоствие( без да има някой друг) и в продължение на минимум 1 час трябваше да бъда възбуден докрай, да правя чекия в постоянен ритъм и когато идва "густото" да задържа неподвижно ръката, докато преминат 2-3 пулсации(като при празнене) но без да излиза сперма. След тази вълна даже ставаше трудно да свърша. Толкова се затяга "кранчето", че дори след това е трудно да финишираш.
Наистина докато се тренира тази техника и се постигне резултата, в началото се случва да преминеш границата и да изкипи млякото!
Освен това когато приближава изпразването, освен задържане на движенията, мислите трябва да преминат за малко в друго направление, а не за това с което се занимаваш!
След такива почти ежедневни самостоятелни тренировки, след около половин година бях вече мъжът, който е възбуден през целия сеанс с гаджето, през нейните оргазми и чак накрая като десерт е моя финал.
Практически когато чукам гаджето и усетя отдалече, че ми идва кефа, набивам го докрай и задържам неподвижно, целувам я по лицето, врата, очите и споделям с нея колко съм щастлив че съм в нея целия. През това време са минали сухите пулсации и вече се чувстваш като яхнал мустанг и галопираш в прерията!!!
По време на тренировките и след това при реалния секс много ми помагаше за удължаване на сенса малкото количество количество коняк "Слънчев бряг" (50 гр. ). Така, че наистина както си тренираш мозъка, така и ще чукаш!
И аз сега като No 32 мога да чукам цяла вечер и чак накрая да свърша последен.
Готов съм да дам дълнителна информация по темата, ако има някой въпроси към мен. Нещата не са толкова непоправими стига чевек да се вземе в ръце и да не разчита на доктори и "хапчета"!

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ebc754a155
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Автора до номер 9
Здравей,
И като по-малък и сега си маструбирам главно на порно. Свършвам максимално бързо защото винаги нямам достатъчно време. Свършвам почти всеки ден по веднъж, а по някога и два-три пъти. С жена ми вече правим секс средно веднъж в месеца. Партньорките ми преди жена ми са 26, а тя е 27-та. Мерките, които до сега съм изпробвал са упражнения на кегел, маструбация малко преди секса, алкохол, спрей за задържане, удебелени презервативи и антидепресанти(пих ги 7 месеца специално заради това). От изредените по-горе ми помагат до известна степен маструбацията преди секса, както и алкохола, а от останалите никакъв ефект. Малко помага и позата, при която жена ми е върху мен, но тя не я обича защото се измаряла. Проблема е, че няма как всеки път да знам кога жена ми ще се навие да правим секс, за да се самозадоволя 15 минути преди това. Просто е невъзможно за осъществяване. Няма как и да започна да пия всяка вечер и да чакам да ме огрее. Сега обмислям обрязване защото знам, че това ще помогне, но на 35 години си е рисково според доктора.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 34efc99425
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Номер 37 ще споделиш ли още неща за по-добър секс до тук супер полезни неща!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 95ea83c091
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   За мен пък завинаги ще остане загадка как е възможно след такава превъзбуда, която те кара да свършиш за 5 минути - възможно ли е изобщо да не можеш втори път в рамките на деня?
Защото ако можеш същия ден втори път, тогава ще бъде по-дълго, гарантирано.
Мисля, че проблемът се свежда до недостатъчно чувства към една жена, когато мъжът може само за кратко и само веднъж на много дни или седмици, или месец...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e4a062c576
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Всичко това номер 37 е така, само да допълня, когато се правят тези тренировки задължително след това трябва да се освободи напрежението, защото при спирането на оргазма няколко пъти се получава така, че мозъка получава сигнал че настъпва оргазъм и след такива тренировки ако накрая няма еякулация, освобождаване, започваш да се чувстваш напрегнат и нервен, често се наблюдава и влошаване на зрението, поне при мен е така.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: cc4150eece
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   И моя приятел е като теб, но аз го обичам и никога няма да го оставя заради това.
Той е всичко за мен и каквото и да се случва, никога няма и да го обидя. Доволна съм от всичко което е направил за мен, за това че сме заедно.
И не искам друг, дори и да свършват за 2часа. :)
Мисля че приятелката ти или си има друг или че не те разбира напълно.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 555b9e8b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   До Автора и неговия пост 38: От поста ти под No 38 разбирам, че си в много добра кондиция като желание за секс. От първите две изречения разбирам още, че съм бил прав със зададените от мен въпроси в пост No 9 - т. е. че гледаш и свършваш бързо на порно, поради липса на време. Имаш и богат набор от връзки с жени! Така, че се потруди върху моя опит, описан под No 37. Пропуснах да споделя, че освен самостоятелните занимания, много ми помогна и жената с която започнах да правя продължителен секс и която впоследствие стана моя съпруга. Но нея я бях запознал подробно с проблема ми и какви тренировки съм правил. Имахме(и имаме) чувства един към друг и сама тя ме помоли да й казвам как тя да помага. Когато заживя при мен, продължавах с тренивовките в нейно присъствие. Това ми даваше увереност и започнах постепенното увеличаване продължителността на сеансите с нея, като малко преди да се оженим, вече правихме секс по 2-3 часа(с малки почивки) през ден и се изпразвах чак когато ме молеше да приключваме след нейните оргазми.
Това, че го правите веднъж в месеца, след като ти всеки ден се надървяш и праскаш чекии, ми звучи като да има проблем и в жена ти. Засега изключвам тя да си има любовник(за да не ти скапвам безпричинно самочувствието). Може и да се оправдава, че ти си причината за да не правите редовно секс, а всъщност така да прикрива намаленото й желание. Но това трябва да го установиш ти! Може и децата(ако има такива) да я изморяват допълнително, след като не издържала като "ездачка". Поговорете си открито и подробно! Мисля, че не е само това, че ти свършваш бързо. Ти трябва да откриеш как тя да се чувства добре и да бъде задоволена, така че да го правите не един път в месеца, а поне всеки уикенд. А после и по 2 пъти в седмицата! Не е задължително даже да я чукаш! Има вибратори и много други играчки, за които сигурно тя си мечтае, но не смее да ти каже, за да не ти убие мъжкото самочувствие. Предложи й освен лизане, задоволяване с 1 или 2 вибратора, а ти да свършиш на свирка и т. н.! Изобщо разнообразен и редовен секс. Не чакай само тя да си поиска секс и ти да не си готов с предварителна чекия или алкохолизиран! Планирайте си предварително излизане на кръчма или с приятели което да завършва с чукане и т. н. Бъди внимателно настоятелен и не чакай тя само да решава кога да се чукате. Както се казва в една поговорка:"Апетита идва с яденето! "
Препоръчвам ти да НЕ бързаш да си обрязваш! И аз като теб имах такава муха в главата, но когато бях на 32 г. и то без да имам някаква друга причина, освен че от време на време при бурен секс ми се нацепваше кожичката. Затова експериментирах как бих се чувствал след сюнет. Забелих главата в меко състояниеие и с медицинско тиксо пристегнах под нея. Така изкарах 10 дни, сваляйки тиксото само при къпане, чекия и секс. Усещането от търкането в бельото беше ужасно. Ходих като насран! В резултат гладката като коприна глава стана със загрубяваща кожа и леко намалена чувствителност при допир. Това което усещах докато го вкарвах в жена ми, не беше с предишната чувствителност. Да, наистина се увеличава продължителността на сеанса, но предпочетох да си имам гладка и чувствителна глава на пениса, на която и жена ми се кефи, след като съм си решил проблема с продължителността. Нацепването го реших с противогъбични кремове.
До No 41 - Прав си! Мой пропуск е, че не споменах, че след тренировките трябва да се завърши с яекулация. Но си помислих, че това се подразбира от самосебе си!
А това за ослепяване от чекии го бях чувал още след първите ми стъпки през 1968 г. От тогава досега ти си първият който се оплаква от намалено зрение от чекии! Значи все пак е имало някаква истина в това, а не само морално укоримото тогава самозадоволяване на подрастващите със заплаха от ослепяване. Не мисля, че очилата ми за моите 60 г. са вследствие на самостоятелните ми занимания (поддържам все още формата). А и най-много да увелича диоптъра :)))
Извинявам се ако има правописни грешки!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 555b9e8b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Аз съм No 9 и No 37. Вчера писах подробно към Автора(No 38), към 39 и 41. Поста ми бе приет и изписа "Коментара бе приет и очаква одобрение... ", но виждам, че сега няма очакващи одобрение коментари!
Същото се е случило и с No 29. Наистина не виждам смисъл да пиша един час и след това дори да не вляза в листата на чакащите!
Но така е в анонимните електронни връзки! Sorry
M 59 г.

Модератор - пуснах коментара Ви.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8c753bf6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Тук не се толерират особено пишещите над 45 год. възраст. Сякаш по негласно правило сайтът е за младите, а ние на средна и нагоре възраст нямаме право или пък е гнусно да правим секс. Да се смееш ли, да плачеш ли...
Модераторите опредено са МЛАДИ хора, които дори не си помислят какво е на 40, 50... 60 г. и по това лично усмотрение смятат, че ние по-старите, даваме фира. Не е баш тъй!
И аз, като съм на 46... се чудя, да пиша ли, не ли... като сайтът ясно е станал тинейджърско-младежки форум. Подкрепям 9/37.
Ще споделя и кратко личен опит, без да бъда досадна, надявам се. Мъжът ми е близо 20 год. по-голям от мен. По негово време порно не е имало кой знае какво, разпространявано е някакво апокрифно, с видеокасети, не всеки е имал видео вкъщи.. Резултат на липса на порно/съвременно-всяка сутрин е надървен в 5-6 сутринта, а на мен ми се спи.. Той просто си ме взема, целува, дори да съм малко спяща-никога не съм му отказвала секс, защото знам, че е ключов и важен!
Младите сте малко... презадоволени.. Айфони, лаптопи, порно, чекии по 10 пъти на ден.. Ужас. И разулттатът-на 25/35, все тая, не можете. Стресът, работата/ученето-плюс порно и чекии в изобилие-равно на неможене!
Мъжът ми сигурно може да издържи и 1 час-времето обаче ни притиска, децата трябва да се карат на училище, и сутрин често сме много бързи.. Но когато пък ги изпратя или закарам и имаме някакво време заключена врата... Грижи се за мен, аз лесно свършвам плюс неговите пръсти и целувки, и после сексът си идва от само себеси-може да е за 20 мин., може за 40.. Винаги съм се чудила как той сам може да се отпусне и да свърши-когато той реши! Нямам идея..
Най-честата ни поза е "ездачка"-той много я обича, аз също, но и друга да си поискаме-проблем няма.
После и двамата сме на работа.
Може пък да помогна на някой млад с моя пост-да позабрави или разреди чекиите.

Модератор - тук не се толерират само хора, нарушаващи правилата на сайта. Няма как да знаем кой е „стар“ и кой е „млад“.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 15687078e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Добре де, аз не разбирам и никога не съм разбирал тоя толкова "фатален" проблем с бързото свършване. Да, неприятно е, на всеки мъж се е случвало. Като по-млад и на мен се случваше, но веднага след това започвах втори път, после трети, четвърти, пети... Сега не мога по толкова пъти да обладавам жена (абе всъщност мога, но умората, работата на другия ден ме успиват, а и след изпразване общо взето се отпускам, пък и ако е бил продължителен и страстен секс ни е достатъчно). Та идеята ми е, като свършите бързо, толкова ли не можете да повторите? Аз например също понякога свършвам бързо, но ако не ни е стигнало с партньорката, просто го правим пак. Вторият път задължително е доста по-продължителен. Впрочем, и много дългото клатене не си е работа, доста изморява понякога. Имал съм рекорди по над 1 час, дори час и 20 минути ако не се лъжа, но това беше направо тягостно накрая. За мен лично понякога и краткия секс е чудесен, а иначе оптималното е около 20 минути. Проблема е, че някои жени им е нужно повечко време за да свършат и ми се налага да задържам изпразването малко насила с разни трикове и т. н., което е досадно, но няма начин, жените трябва да са доволни.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: cc4150eece
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   просто приятелката му хитрува и хвърля вината върху него, за да не прави секс. Най-вероятно или не й се прави, или иска да го прави с друг и затова недоволства.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c4a2e33fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   До номер 2, любовта винаги е била и винаги ще бъде над секса!!! Причините няма да ги изброявам, че ще стане мега дълъг пост.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9abd3f5133
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Проблема си е доста сериозен. Аз съм много сексуална, но вече нямам желание за секс с него, защото е ужасно да ме оставя всеки път незадоволена. Моят понякога свършва за 10-15 прониквания. Само ме възбужда и след това оставам така. Понякога направо ме заболява от напрежението, а няколко пъти без да успея да се сдържа се разплаках. Ужасно е! Съжалявам, но я разбирам. Аз няколки години се самозадоволявах в банята след секс с него. Преди година и половина просто ми дойде до гуша от това и след 10 години брак си хванах любовник. За разлика от теб, моят отказва да прави упражнения, въпреки, че го моля. Не искам да изневерявам, но не издържам на това вече. Не бях свършвала 6 години. Сега може да е веднъж седмично, но свършвам по няколко пъти с любовника. Той пък е другата крайност, жена му не му дава и той мастурбира от години и не може да свърши по друг начин освен с ръка. Но издържа по 2 часа.
Постарай се, за да не си с рога. Ако моят се постарае поне малко, няма да погледна повече любовника. Но той дори не признава, че има проблем.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4415f948fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Пробвай с Дапоксетин Актавис

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker