Не мога да започна първа в леглото. Дори не мога да се отпусна по време на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да започна първа в леглото. Дори не мога да се отпусна по време на секс
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2489 пъти
Здравейте
На 18години съм и има връзка от 3 години. Първият ми сериозен приятел. Много го обичам, но не мога и не мога да се отпусна в леглото, или да започна аз. Говорили сме си по въпроса. Постоянно търся и чета какво да направя, но нищо не помага. Разговарям и с приятелки, питам ги какво да правя, но нищо. Дори не му отговарям, като ме попита добре ли ти е така.. така приятно ли ти е.. Незнам много ме е срам, а той е страхотен опитва се да ме отпусне постоянно. А ми е много приятно винаги с него в леглото и го обичам много. Ще му писне от мен. Сигурно съм най-тежкия случай. Посъветвайте ме и вие нещо. Много ви благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: c6927ba18a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 18 г. е нормално да си срамежлива в леглото, а и извън него, но човек расте и се учи. Не пишеш, от кога реално водиш полов живот с момчето, но ако е от 3 г. е доста странно...
Най-важно е за жената да се чувства сигурна в кожата си и да се харесва. Научи се да харесваш себе си и тялото си!
Много важно е също да не се притесняваш за контрацепцията - има само два подходящи за вашата възраст и достатачно сигурни методи за контрацепция - кондоми или противозачатачни. Тоест за да си спокойна ще ползваш един от тези методи.
Важно е да имате спокойно местенце!
А останалото ще се случи с времето ти трябва да се научиш да вярваш на партньора си и на неговите думи. Мъжете имат по-директен начин да комуницират и си казват как стоят нещата. Важно е за връзката ти да мастурбираш и да покажеш директно на момчето какво ти харесва и за какво си мечтаеш. Има много книги, статии, информация за по-добър секс. ЧЕТИ. Никой не се е родил научен, а женската сексуалност е по-малко интуитивна и по-скоро се развива с времето и опита, за да достигне пика си някъде на 28-30 г. възраст. Имаш време с две думи
Добър източник за мечтите на партньора ти са и порно филмите, които обича да гледа. Тези клипчета са направени от мъже и за мъже - дори да не ти харесват, от чисто „научна“ гледна точка погледай няколко порнота, за да видиш какво обичат мъжете. Особено можеш да научиш как да доставяш орално удоволствие. Има и клипчета за жени, при които има откъси от научно популярни серии за секса - гледай, има какво да се научи, включително има какво да научиш и от „мръсните“ любовни романчета. Важно е желанието ти да учиш нови неща, а това, че не поемаш сама инициативата е ОК на твоята възраст и част от чара ти, но веднъж в леглото ти трябва да знаеш и можеш да доставиш удоволствие на мъжа и да му покажеш как той да ти достави удоволствие от своя страна!
И последен съвет - знай, че и в секса важи правилото „Апетитът идва с яденето“. Много жени се оплакват от липса на желание, но истината е, че поне при жената редовният секс води до по-редовно желание за секс, а минеш ли в „модус“ „stand by е много вероятно тялото ти да се настрои да нямаш секс. Ти вече водиш сексуален живот, така че гледай да е редовен - 3 пъти в седмицата. На вашата възраст е трудно заради липсата на „терен“ и заради страх от забременяване, но ако послушаш съвета ми и ползваш кондоми или противозачатачни поне този проблем отпада - терен ще трябва да намирате по-често. Сама ще видиш, че ще започнеш да желаеш по-често партньора си. Освен това голяма пречка е нагласата, че жената трябва да достига до оргазъм всеки път. Особено при млади момичета е трудно и не поставяй под натиск за оргазми. Сексът не е Олимпиада - остави нещата просто да се случват и се наслади на близостта и интимността с любимото момче! Сексът е здраве освен това! Оттърси се от чувството за вина, че правиш секс. Това е човещинка и е същото като да се срамуваш от това, че се храниш или ходиш на тоалетна. Освен това ти не вършиш нищо нередно, защото си имаш любим, имаш си връзка и вече си започнала да водиш полов живот. Като си почнала веднъж, поне го прави както трябва - веднъж се живее, не се оставяй глупави съображения и фалшив морал да ти разбият връзката и да ти унищожат удоволствието от секса, защото не само е здраве, но и е важен за психическото равновесие, но и за чувството ви на сплотеност с момчето.
Ако не можеш да поемаш инициатива за секс е достатачно невербално да му показваш, че го желаеш, харесваш и вербално да му казваш винаги колко ти е хубаво с него следв секи акт. Не е банално - напротив. Забравяме често, че мъжете също не са родени научени, страдат от комплекси и страхове. Отнеми му този товар и му покажи колко ти е хубаво с него. Дай си време, за да се развие твоята сексуалност и не се поставяй под натиск - имаш цял живот за това. Никой на 18 г. не е бил „ракета“ в леглото. Няма какво да се лъжем тук, но сексът на всяка възраст е нещо чудесно и красиво, особено когато е свързан с любов, приятелство и нежни чувства. Наслади се на тази любов!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker