Секс с непознат - да или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с непознат - да или не?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 6851 пъти
Здравейте! Момиче на 21 съм. В момента нямам приятел, но от известно време постоянно мисля за секс и желанието ме влудява. Много често мастурбирам, но това повече ме дразни, отколкото задоволява, затова отскоро ми се прииска да си намеря приятел за секс без обвързване - от сайт за (секс) запознанства. Проблемът обаче е, че много се опасявам за здравето си и без вашите съвети не смея направя първата крачка. Знам, че презервативите се късат изключително рядко, но все пак - споделете от опит случвало ли ви се е и при какви обстоятелства. Ако не се скъса, предпазва ли ме това гарантирано от СПИН и други болести? Изобщо, мога ли да разбера, ако някой е болен - знам, че никой няма директно да си каже, но все пак дали има как да го предразположа? Много ще съм благодарна, ако помогнете със съвети, защото наистина чувствам физическа нужда от секс. И ако имате какво да добавите, е добре дошло :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: b239e71320
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не бива да се занимаваш с неизвестни мъже от интернет и не заради СПИН, а заради възможността да попаднеш на някой перверзник, изнасилвач, престъпник и дори търговец на робини! Веднъж се прави такава грешка.
Ти от СПИН иначе е малко вероятно да се заразиш с хетеросексуален мъж, ползвайки кондоми при вагинален секс и фелацио. Рискован е хомосексуалният секс и аналният секс с рисков партньор. Освен това у нас СПИН така и не успя да се разпространи малко известен, но научно доказан факт е, че хората, които са на медикаменти не са заразни, защото вирусът при тях е в толкова ниска циркулация, че не може вече да се заразиш с такъв човек, а у нас повечето ХИВ позитивни са си на медикаменти, защото са напълно безплатни и достъпни. Така например е възможно болна майка да роди здраво дете и брачни хора с 1 човек ХИВ позитивен да имат здрави деца и секс без кондом без другият да се зарази, ако ХИВ-позитивният си взима медикаментите.
Е, има ред други болести като трипер, сифилиз, които пък у нас са много разпространени - за хламиди, ЧПВ, гъби да не говорим, но това можеш да си хванеш и с нормален партньор.
По-скоро рискът идва от първото, което ти казах - да попаднеш на луд и ненормалник. Отделно масата такива сайтове вече са за запознанства с проститутки и масата мъже там са женени и всъщност не искат да консумират секса, а просто да получават внимание и да вършат нещо „забранено“.
По-добре просто излезни с приятелки. Запознай се с някое момче, срещни се на другия ден с него на кафе и му дай сигнали, че искаш секс. Можеш да се срещнеш и с приятел, познат за секс - лошо няма. Също във фейсбук можеш да се запознаеш с някого - поне ще е приятел на твой приятел и ще можеш да се информираш.
Най-безопасно обаче е да си вземеш вибратор.
Също потърси малко „сводническите“ услуги на приятелка. Примерно приятелките ти със сигурност имат самотни братя примерно или познати, приятели на техния мъж (приятел), с които можете да излезнете. Не се стреми само към секс, защото дори да имаш 1 нощ с непознат, то пак си оставаш на сухо в останалите нощи! Ти си млад човек и имаш нужда от редовен секс с човек, за когото поне знаеш основни неща и знаеш, че няма да има драми (женен) или да те помислят за проститутка, но и по-лошо -да се събудиш в някой долнопробен бордей примерно.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 483e75c250
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Боже, нима има и такива жени, чак не мога да повярвам, наистина!?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0deb086982
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, че искаш сексуална връзка без обвързване е добре дошло за много мъже. Моят съвет към теб е да си намериш такъв човек, но не в интернет (нямаш никаква идея на какво ще попаднеш) излез във вашя град и си го намери, все едно си търсиш гадже, поразпитай и за въпросното момче, що за стока е и така действай зарибяваш го и му казваш, че не искаш серизно обвързване, а само секс..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 26be04b7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защо просто не си намериш нормален приятел? С непознат е тъпо. Първо, не се знае какъв човек. Може примерно да те снима тайно и да те изнудва, може да те изнасили, удря, има всякакви - садисти, извратеняци и какви ли не. Лесно е зад компютъра да се преструваш на какъвто си искаш, ама после да не се окаже, че си случила на някой психопат.

Второ, ти няма как да знаеш дали е здрав. Нито можеш да се отпуснеш да му правиш свирка, нито той на теб, нито да правите без презерватив, което е много по-яко. Нито пък емоцията ще е същата. Някак няма да можеш да се отпуснеш, защото все ще си мислиш за болести, дали не епсихопат и т. н.

Намери си едно свястно момче, не е казано, че трябва да тръгнет да се жените, но поне да си направите като хората едни изследвания, да си имате доверие, че няма да има странични хора като сексуални партньори, да се опознаете, да се отпуснете, да си правите спокойно френска, да прониква без презерватив, карайте примерно ан противозачатъчни и т. н. Чиста работа. Не си слагай таралеж в гащите с всякакви отрепки от нета.

Те ако бяха свестни, нямаше да си търсят еднодневки, ами щяха да си имат хубава и хармонична връзка.

А и другото, кеото е, нали се сещаш такива мъже какво отношение биха имали към - като на парантия. Освен това вероятността да се влюбиш в такъв нещастник е голяма, след като спиш с него.

Не се излагай, ами си намери свестен приятел, с който секса да е просто продължение на интимността ви. Не прави на секса като самоцел, той е само следствие от хубавата връзка, а не целта.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 26d7f47536
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако не искаш обвързване, усложнения и болести, търси женени мъже. Те са чисти и дискретни, освен това са обиграни. С риск да ми скочат другите заради липса на морал, смятам, че ти давам адекватен съвет за ситуацията. А и жененият, ако е решил да шава, ще шава -не с теб, а с друга. Ти поне не искаш да разваляш семейства, а да задоволиш нагона си.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 817a8f052b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О, ужас! По-добре го направи с някой приятел, когото познаваш отдавна и си сигурна, че е здрав и чистоплътен.
В момента нивото на здравната и сексуалната култура при хората е толкова ниска (и не само тези култури - виж по-горе в съседната тема "Любов" тоя байчо по какъв начин е изнасилил българския език...), че направо е принизена до тази на животните. Вероятността от непознат да хванеш най-малкото гъбички е почти 100% гарантирана! И никакви презервативи няма да те предпазят от това - телесни течности се обменят, щеш-не щеш... Ти какво - тоя човек няма да го пипнеш ли? Само ще си вкара онази работа в твоята ли? Не става така... има целувки, милувки, орални ласки, какво ли не.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fa8fc0fc89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Изобщо, мога ли да разбера, ако някой е болен " - да, след като мине инкубационният период, задължително ще разбереш дали е бил болен. А слез 9 месеца, дали е плодовит. Най лесно мечтата ти ще се осъществи в някой парк, просто мини по тъмно.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 61f9c780db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   С абсолютно непознат - НИКОГА! Освен ако не си манячка на екстремните спортове. Рискът просто не си заслужава за едното ебане. От личен опит ти казвам, че дори презервативът не предпазва от всичко. По-добре давай с някой бегъл познат или най-добре познат на познат. Пак има риск, но вече в разумни граници. Просто поеми инициативата, не се ограничавай с един любовник, но и не лъжи хората, че искаш нещо повече. За съжаление вече малко се ебе у нас, такива като теб не са една и две и мъжете сме се разглезили. Гледам, че пишеш правилно, т. е. не си за сайт за свалки. Ще се разочароваш, а може и някой шамар да изядеш.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 21f951909a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Нужно ли е да си опропастяваш живота за единия секс и да те виждат като парче месо? Съветвам те да не бързаш относно тези неща.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 457adba20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съм го правил за по една вечер, което решава проблема с една седмоца но после пак си трябва. Обикновенно, когато се срещаме само за секс, единя от двамани се влюбва и после е малко неприятно. Има и такива връзки, които се превръщат в сериозни, но рядко. Най добре почни да излизашповечко и на различни места, а и не забравяй да флиртуваш. Вие жените сте доста добри в това :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 397efcf54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Случвало се е да се скъса и съм се притеснявал за това малко повече, както ти. В крайна сметка се изследвах и успокоих. Мъж, от жена може и да не се зарази от първия път при стандартен секс. Но трябва да знаеш, че в спермата има много по-голяма концентрация от вируса от колкото в вагината.
Дори и да го правиш с някой непознат не му позволявай да свършва в теб дори и с презерватив.
Остави секса настрана, аз съм на 27 и съм сам от около месец.
Може да поговорим пък ако се харесаме знае ли се...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: cc1be29fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторката от къде си? Няма лошо да се запознаеш с някой който иска само секс като тебе, въпроса е да ползваш предпазни средства и така :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bc6e4c2643
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Мъж съм от Варна. Точно такава връзка си търся, само за секс без обвързване. Все още не съм я намерил. Дано да случиш на това което ти трябва. УСПЕХ!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2bf8b7ee68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Какво ли с е случило между 18 и 27. Толкова ли е зле положнението?

м35

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 860ff86a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ами и 29, зле е. А с 28 какво се случва и останалите липсващи :) По едно време се продаваха лепенки за автомобили ”ЧУКНИ МЕ ОТЗАД”, жалко, че не срещам мацки с такива надписи. Е поне да можехме д четем мисли, ма на, неможе ;)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 86ca924870
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Авторката:
Едно не мога да разбера - уж живеем в свят на равенство между половете, а веднага разни хора скачат срещу жените, които търсим секс без обвързване. Значи само мъжете имат право на това, а ние трябва да сме праведни? Не виждам какво лошо има и защо сексът се възприема като нещо нередно, ако не е със сериозния ти приятел. Това отправям към коментари 30, 13, 5, 2, но пак за мен е полезно да науча, че разсъждавате така. И на останалите благодаря. За протокола, от София съм, въпреки че не виждам какво значение има това, щом сайтът е анонимен.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4c9188e067
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Номер 6 е права, браво. Аз съм женен и търся жена само за секс, извън семейството. По принцип и аз търся омъжени. Така е най-сигурно, че нямат някакви отклонения, било то психически или здравословни. Така и на двамата е ясно, че се срещат само заради приятното сексуално изживяване, а и с такива лесно може да прекратиш връзката без да има драми и тръшкания. Разбира се и с необвързани става, ама е на късмет.
До номер 6, от поста ти разбирам че имаш известен опит във връзките с женени. Не разбрах само дали търсиш в момента нещо такова. Ако да, може да се пробваме...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1bcb06c8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Здравей и от мен. Един съвет от момче. Не знам от кой град си но има доста барове, в които има разкрепостени млади хора. Излез дори и сама на бар и виж къде седят самотниците дали на бара, дали две момчета на маса, някакъв зрителен контакт, питие в близост до някой, нещо такова. От сайт за запознанства съм спал само с едно момиче и не мисля, че беше добра идея. Както казват хората тук, не се знае на кого ще попаднеш, а така ще можеш поне да го видиш преди да пристъпваш към флирт....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 26d7f47536
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Хей, н. 32, разсмя ме и ме изчерви с поста си. Особено в частта за "известния ми опит", досега си мислех, че е известен за мен и още двама-трима, а то какво се оказа )))=
Офертата ти се свежа, но както си се досетил, мъдра жена като мен не търпи липси и лишения.
Към авторката : Принципно си права за равенството на половете, но все пак си припомни мисълта на Дж. Оруел от "Фермата на животните", че всички са равни, но някои за по-равни от другите.
Жените имаме други хромозоми, мила. Но ти желая успех! И на н. 32 също.
в. 6 съм.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 17ebea3763
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Това, което се случва между 18 и 27 е често срещано в тоя сайт-когато на смяна са модераторКите... Най-вероятно някои мъже си предлагат услугите на авторката, но без любов и други тем подобни сваляния на звезди. А според жените това е кощунство. И затова изказванията липсват. Те така разбират равенството...

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c6af18d2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Здравей 6,
Това че съм се досетил за "опита" също преполага известна мъдрост от моя страна, подобно на теб, така че може и да е интересно да го обменим... (опита) ;)). Хората са го казали " От много глава не боли"
До Авторката: Нагледен урок :)))

Mr. G (32 съм)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a909761ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Аз съм 30. Много интересен разговор се заформи. Ако 32 и 6 успеят да разменят физически опит, да споделят как са се намерили, , ще е полезно за всички, даже и за авторката :))))

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4fde3ddea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   100% ЗА!

Ако случайно ти се прииска да се срещнем - spam007@mail. bg. Моля модераторите ако имат желание и ако са в настроение(може би са правили секс снощи... аз не съм обаче) да ми публикуват мейла. Явно с момичето имаме общи интереси.

Иначе мнението ми е, че няма нито нещо опасно, нито има нещо гнило. Всеки един който ви срещне на улицата, в дискотеката или в университета е бил непознат в началото, въпрос на избор е дали да остане такъв. Тръпката е винаги невероятна.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 86ca924870
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Не съм много съгласна с 33 - вярно, че е хубаво да видиш първо човека, но ако отидеш сама на бар, ще се чувстваш неловко и има голяма вероятност никой (свестен) да не ти обърне внимание, което ще ти убие желанието. Специално в София хората си ходят с компания по заведения и не обичат натрапници.
Щом търсиш целенасочено, сайт за запознанства е по-добре. Там пак можеш да го видиш от снимката, да си пишете и да прецениш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 70d4ac0625
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Няма нищо лоша да правиш секс без обвързване, просто когато човек няма сериозен приятел не виждам нищо ненормално, аз също имах такава връзка само за секс с семеен мъж и ни беше добре с презерватив беше де, после си намерих сериозен приятел и приключихме връзката, с момчето се запознахме в сайт за запознанства. ж 46

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d1fccb88ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Няма как да знаеш дали някой е болен, може някоя жена да е спала с един мъж, който е бил с 1000 жените и ако една от тях е болна-сещаш се какво става. Иначе разбиратм проблема ти, и аз съм така, на 27 съм, материално осигурен с успешен бизнес, със собствено жилище, но от известно време няма секс. И аз съм си мислил какво ли не, но засега не смея да намеря някой от сайт, точно заради тази причина. Много бих искал да се запозная с някой като теб. Но няма как да чета мисли и да срещна такова момиче в живота извън нета

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 86ca924870
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   46, когато общуваш с момичета, ги поразпитвай какво мислят за секса без обвързване и така ще разбереш - не е нужно да четеш мисли. :) Мен никой досега не ме е питал, но бих била честна, ако се появи такъв.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 84fb8b548a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   47, Аз съм в медицинските среди, като цяло и хората около мен са такива, малко е трудно с хората около мен, които се гледаме редовно, да кажа такова нещо и да ме отрежат. Иначе съм пробвал, последно водих едно момиче на хубави ресторанти, барове, и накрая ме отряза. Не знам ако и бях казал-Виж, аз искам секс без обвързване, веднъж седмично ще те водя на среща(вечеря, бар, кино)след това ще правим секс, а веднъж месечно, ще те водя на луксозен курорт на почивка. Само не искам ангажименти, това че ще се грижа за теб като принцеса, не значи, че искам да се обвържем.
Но колко мъже познаваш, които казват така, на теб казвали ли са ти така

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 86ca924870
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Да, с един приятел сме го обсъждали още в училище. Говорила съм го и с момичета, но това не знам брои ли се. Абе, събирай мнения. Ти ако си така директен, ясно че е твърде рисковано. В непринуден разговор питаш уж хипотетично, какво е мнението на жената по темата и ако споделя твоето, тогава вече може да си конкретен.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a7786ac923
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Да, това е много добра идея, мисля да го приложа(аз съм 48), сега плащам на едно момиче, за да я гледам като принцеса и тя да ми дава секс, но ако ми се отдаде възможност може да пробвам и да го получа безплатно

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3d915894d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Здравей, мисля че това да търсиш секс в нета не е толкова лоша идея. Наистина все пак е редно да се внимава с кого и как се прави. Стига да бъдеш сериозен в предпазването, мисля че трудно би се заразил с нещо. Понякога човек може да бъде в такова настроение на духа, че да не му се излиза по заведения или да търси в средата си. аз самият понякога действам така. Ако искаш само да поговориш, можем да обменим идеи sandocanman1@abv. bg

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker