Оргазъм по време на бременност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Оргазъм по време на бременност
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 16323 пъти
Здравейте,
Бременна съм в 5-ти месец и лежах в болница за задържане на бебо. Спряхме с мъжа ми да правим секс, но аз имам огромно желание, което потискам, поради това, че ме е страх да не навредя на бебето. Проблемът е, ми започнах да изпитвам оргазми на сън или си събуждам адски възбудена и ми трябва много малко, за да свърша. Мисля си, тези мои оргазми могат ли да навредят на бебето или пази Боже да предизвикам преждевременно раждане, понеже когато получавам оргазъм усещам как корема ми се свива няколко пъти - за мен е адски приятно, но за бебчо - не знам... А и съм чела, че в девети месец двойките правири повече секс с цел жената да роди по-бързо. Това дали изобщо е вярно? ... Има ли някакъв начин да потисна това мое, почти непрекъснато желание за секс? Вие имали ли сте такъв проблем и евентуално как сте се справили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3a39cf1e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Според мен трябва да се обърнеш към своя гинеколог щом си имала вече проблеми. По принцип при нормална бременност няма проблеми човек да прави секс и съответно да изпитва оргазми. Може в последните месеци на бременността да предизвика някакви контракции.... теоретично. Навремето, когато е нямало средства за контрацепция хората са правили преди всичко секс, когато жената е била бременна жените са били непрекъснато бременни! В днешни дни правим голяма драма от бременността, защото имаме 1-2 деца, но забравяме, че става дума за нормално състояние, не за болест. Умели лекари-бизнесмени използват страха на неопитните родители и измислят какви ли не диагнози, възможни проблеми, за да измъкнат все повече пари - съвсем легално.
Виж примерно какво покрива НЗОК и сравни ТИ колко изследвания, прегледи и глупости отгоре си платила - първото са НАУЧНО доказаните и необходими изследвания, второто е това, което лекарите допълнително са изкарали покрай твоята „болест“.
Замисли се малко дали не си усложняваш живота допълнително. Мисля, че тялото ти знае най-добре, че няма да поиска нещо, което не е за негово добро. И все пак понеже си имала проблеми, звънни един телефон на своя гинеколог (така или иначе му плащаш) и не се притеснявай.
Най-много и най-здрави деца раждат у нас циганките. Има какво да научим може би от тях - те не променят с нищо живота си и това за тях е нещо нормално. Мислиш ли, че една циганка се притеснява като теб? Като раждаш ще ги видиш как без особени усилия ще си родят и забравят, докато ти ще трепериш още по коридорите, чакайки може би за секцио, а мъжът ти ще е приготвил пари, подаръци и глупости, но за грешните хора, защото бебето го раждаш и носиш ти, не бизнесмените в болницата.
Замисли се като цяло по темата и спри да се притесняваш за глупости. Колкото повече му мислиш, толкова по-сложно ще става и после с детето същото - ще му трепериш, плащаш за глупости и тем подобни.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 75f682c3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

3.   Много си прав. Много ти благодаря за отговора!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 565f27c7ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   И аз бях като теб, с проблеми и разгонена. Мъжа ми ме задоволяваше орално, защото просто не издържах. За съжаление родих преждевременно, поради високо кръвно, не заради оргазмите. Но е добре да внимаваш много. Бебка е добре сега, жива и здрава и много палава, но минахне през ада понеже се роди в 26 г. с. -800гр.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 62db19c2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Аз съм жена, родила две деца. Най-невероятните оргазми изпитах наистина през бременностите си. Дори малко преди да вляза в деветия месец правехме секс с мъжа ми. Страшно се възбуждах. Не съм имала проблеми.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d716059c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Като забременя, гинеколожката и каза никакъв секс. И жена ми бърза да каже, че не правим. И онази допълва "дори и анален". Моята пак "ама моля ви се, за какви ни мислите". А предната вечер правихме анален, макар и неподвижна на една страна, но беше продължителен секс и тя успя да свърши. А това са конвулсии все пак. Няколко дена по-рано ми обясняваше, че ако правим анален секс нямало проблеми. Разбирам, че я беше ударл хормона, но все пак пазим бебето. Всичко свърши добре, роди се нормално. Но до деветия месец не се отказа, макар и рядко.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a8d776770b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   С жена ми правихме сека от самото начало до 1 ден преди роди и тя имаше голямо желание тогава, всичко е индивидуално. Наблюдаващия и доктор тогава каза, "щом не ти пречи на теб и се чувстваш добре няма проблеми да правите секс"

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 04be1b75d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имаме 2 деца от които първото инвитро. Правили сме секс почти всеки ден само че по внимателно. При първото дори правихме секс непосредствено преди да закарам жената за планово секцио. И на двамата ни харесваше много. Така че правете си секс и не се тормози. Само по внимателно.
М 37

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 194a88e667
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   И моя доктор каза, че по принцип няма проблем, но мен ме е страх. В 8-ия месец съм вече, но само няколко пъти сме правили орален и анален секс. Страх ме е от контракциите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker