Не му става. Сексът е ужасен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не му става. Сексът е ужасен!
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 7291 пъти
Привет, драги читатели на Сподели. Само тук мога да споделя без притеснения толкова личен проблем, какъвто имам аз. Моля за адекватни съвети и мнения!
А сега действам направо-Сексът с настоящият ми партньор е ужасен. Толкова ужасен, че взех да се умарям от това да го правим, а имам такова желание. Правим секс отскоро. Първият път, помислих че е притеснен, защото все пак за пръв път ще го правим, за пръв път се виждаме в по интимна светлина. Но и следващите пъти, които последваха не бяха нещо по-различно. Свършва страшно бавно, бързо му спада, свършва само когато той се докосва. Пробвах всичко за да оправя нещата-секси бельо, френска любов, по-разкрепостено поведение в леглото, лосиончета за тяло. Не става и не става, такова нещо никога не ми се е случвало. Правим любовна игра, вдига го и когато трябва да проникне му спада моментално. А има желание и то много да го направим. Докато свършва сам обича да гледа мен, тялото ми-значи го възбуждам и не е от това. А и аз се поддържам във форма.
Правя му дълго любовна игра, вдига го, но когато трябва да започне същинската част моментално му спада. Започва да се ядосва, успокоявам го, но и аз взех да се изнервям. Подхванах тактично и деликатно темата, за да не го обидя. Той казва, че явно е от студа(в стаята наистина няма отопление, но за мен температурата е нормална и съвсем подходяща) и че е нямал никога преди такива проблеми. От стрест не е-не живее в някаква стресова ситуация или пък да работи някаква такава работа. Ядосва се, че се излага, аз го успокоявам разбира се. Но и аз взех да се умарям от тези половин часови и повече любовни игри и накрая нищо. Младо момче е на 23 години. Имал е не много връзки, секс последно е правил преди 4 месеца, поне така казва. Казва, че още от първия път се влюбил в мен и ме е пожелал, когато ме видял. Не знам какво става, за виагра ли е работата? Но как да му го кажа, като ще се засегне? Иначе има страшно желание, още като ме докосне или се целунем му се вдига, но започнем ли същинската част му спада. Знам, сексът не е най-важното в една връзка. И двамата се обичаме, но аз самата се изморих, имам чувството че не правя секс, а съм на някакво състезание. Обичам го, просто не изпитвам насладата от секса. Говорим за семейство и правим сериозни планове, но ако секса сега не е проблем, то след години неизменно ще стане! Какво да направя? Защо става така? Може ли да стане така и от прекалено желание? Моля за мнения и съвети и без обиди или насмешки към проблема ми. Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5688bd9bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Прочетох внимателно какво вече ти правиш по въпроса и не ми хрумва какво повече от това.
Всъщност приятелят ти е за доктор и ако няма физиологическа причина е за психолог. Той може да твърди, че само при теб е било така, но ти знаеш ли със сигурност?
Първият ми приятел бече точно по този начин, който ти описа. В началото казваше, че е, защото много ме харесвал, но с течение на времето все повече и по-директно почна да ми намира разни косури, за да оправдае проблема си. И аз като теб правих всичкит тези неща, но ефект-никакъв. След 1 г. мъжение отиде на уролог и му откриха разширени вени на тестисите. Не успя да се излекува от това, а мен докара до анорексия. Проблемът му беше, че не е отишъл навреме на лекар - по-лесно му беше да намира косури в мен.
И виагра не може да помогне на такива хора ако те не искат да си помогнат. Ние като жени можем само да проявим разбиране и да направим нещата, които ти вече правиш.
Аз лично след години тормоз и мъчение просто скъсах с него и заради други проблеми вече и малко след това се запознах със съпруга си. От много време сме заедно и сексът е почти като в началото. Той е вече на 50 години, но винаги получава стабилна ерекция и никога не ми се е налагало повече да се притеснявам за това, напротив - мъжът ми се грижи за моето удоволствие и ерекцията си е просто тук без особени грижи от моя страна, включително след като съм родила децата ни и съм остаряла през всичките тези години и дори бях качила 10 кила наскоро, но това не ни попречи изобщо. Замисли се до къде е твоето търпение.
Такъв проблем имат в момента мисля и младите мъже, които са свикнали дълго на порно и мастурбация. Нека пробва 2-3 седмици без секс, без порно и без мастурбация, да отиде на лекар задължително, но ако не се получи и на психолог, защото може да става дума за нещо по-дълбоко (като страх от кастрация примерно). Едно е сигурно - не е свързано с теб и е негов проблем. Ти можеш да помогнеш, да го подкрепиш, но не и да му решиш проблемите и ако не иска да се лекува ти остава само възможност да скъсаш или да търпиш сегашното състояние.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6f0a4ad331
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   всичко е пределно ясно - прекалил е с порното. разбира се има и малък процент вероятност проблемът да е физиологичен, но на тази възраст едва ли.

казвам го от личен опит. да не се хваля, но нямам комплекси в това поле и ми става без проблеми. вече почти не мога да свършвам от нормален секс обаче. прекалявам, защото имам една ненаситница до мен, а после, ако имам възможност да съм сам, гледам порно. седмично ми се събира към петнайсетина пъти секс и още толкова порно. причината - порното е бърз кеф без ангажименти. нещо като junk food.

явно момчето по принцип не е добър любовник и е комплексиран. често срещано. ако наистина те кефи опитай се да го убедиш да спре напълно с порното. второ - трябва да се отпусне по някакъв начин. ако не стане бягай. не си заслужава.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: be2fa9c7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   М 28 Преди години имах същия проблем, с настоящата ми приятелка с която сме заедно 7 години вече. Мислех си че пениса ми е мальк (16см) и това направо ме побъркваше. Когато си легнах с нея за пръв път от притеснение не ми стана. Втори път също, трети пак... почнах да си мисля за доктори, психолози... реших първо да пробам с камагра преди да отида на лекар. Ефекта беше уау, само докато се съблече вече ми беше твърд като камък, цели 4 часа секс :) тогава тя ми каза, беше супер. Заспахме и на сутринта ме събуди с френска. Тогава разбрах че тези мои притеснения относно размера на пениса ми са били напразно. След това никога повече не съм имал този проблем. А относно прэблема за ръзмера мисля, че преди това спах с момиче което ме накара така да се комлексирам. Моето мнение е дай му време, не го притискай и пробвай някоя сутрин да го събудиш с френска :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3c2326767f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе щом аз го вдигнах докато ти чета поста смятай.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 40e257721d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм имал проблем от хранителни добавки които ги взимах преди фитнес.. такаче ако спортува и пие такива глупости по добре да ги спре за да имате хубав секс

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 16b2f3dfbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   От прекален мерак е, много иска да ти се представи. Те и мъжете имат притеснения, особено когато жената яко им харесва. Лошото е, че сте се фиксирали и двамата върху това, така можеш да си съсипеш връзката /имала съм такъв случай, след много постоянни опити момчето избяга от срам/. Моят съвет е да не пробвате една седмица- разходки навън, питиета, кино. И той ще се отпусне. Твоята роля е много важна, трябва да му покажеш с естествено поведение, че си жена като всяка друга.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5a263a2150
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имах същия случай и накрая се оказа, че момчето беше девствено..

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 33252a5835
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Съгласен съм с 1, 3 и 6. Ще да е притеснение от провалени първи, втори, трети и т. н. опити, като освен това е възможно и да е прекалил с порното и мастурбацията, които пък от своя страна може да са довели до отслабнали мускули на тазовото дъно. Лично аз смятам, че е най-вече първото. Колкото повече неуспешни опити сте имали, толкова по-голямо е психичното напрежение за мъжа и толкова по-трудно му става при следващите.

Твърдо против съм лекарите и психолозите! Не и на този етап. Уважавам техните знания и опит, но, ако ние, българските мъже, се боим от нещо повече от всичко, то биха били именно такива експерти. Просто сме си такива, какво да правим. Затова ги оставете за крайна мярка, когато няма друг избор - иначе излишно ще комплексирате момчето още повече, и може от нищо да стане сериозно нещо.

На първо време предлагам на авторката да пробва предложеното от 1 - никакво порно, мастурбация и секс за приятеля ти за известно време. Ако му се прави нещо, да прави Кегел упражнения за мъже - ей така, за здраве. След това, при следващата ви любовна игра, не му давай да се пипа. Направи му стриптийз със секси бельо, говори му мръсно, заиграй се със себе си - докато не получи твърда ерекция единствено и само от гледане, и освен това я задържи.

Ако не стане, то тогава процедирайте както е направил 3. Един път да пробва с виагра, колкото да види че работата става и не е толкова страшна. След това работата би трябвало да се оправи и виагра повече няма да му трябва - младо момче, е, все пак. Тук обаче трябва да се обърне към лекар, но по други съображения - да се провери за сърдечни проблеми.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2c925a13a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   За първи път прочетох тема в която жената не каза че ще изневери еха..!! Та до проблема.. Може да е от сериозно притеснение.. НО истината е, че това не се случва рядко.. познавам хора които след като са ходили на лекар проблема им е избледнял или изчезнал напълно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2f764df644
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оставяй го и толкоз. То егаси мъката. Рано или късно ще ти писне да му се въртиш на пета и да ходиш незадоволена.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: aaef092782
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   "За първи път прочетох тема в която жената не каза че ще изневери" - ми то тея дето най изневеряват са все някви лелки, дето на времето са бързали да се задомят, за някой послушко-работливко, народили са бебетата и на 35-40 са почнали да излизат вече с мачовци да си наваксват.

И междувременно само мрънкат и се оплакват тука и заплашват активно момичетата, които наближават 30, а още не са се задомили, че времето "им минава" и че ще им свършат яйцеклетките и да не са кариеристки и егоистки и че семейството е най - важно.

Иначе авторке, явно приятеля ти е леко по - неопитен от тебе и има някаква лека психологическа бариера която почти 100 сигурно се дължи на комплексче някакво. Но като не го познавам не мога ти кажа нещо по - конкретно.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5f9aefd5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Веднъж не му е станал и сега си е вкарал мухата, че и следващия път няма да му стане и затова така се получава. Аз имах такъв период в живота си. Просто знае, че сега на всяка цена трябва да му стане и че ти също очакваш дали ще му стане или не и затова от напрежение се проваля. Разбира се има и други вероятности, които може да определи доктор. Бих му препоръчал да си вземе едно - две хапченца циалис да види как ще му става като на кон, но е прекалено млад за такива неща според мен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 69b63fd0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И аз излизах с един такъв. Ама мисля че неговото беше на психическа основа. Беше разведен, жена му го оставила след точно 2 години брак, взела детето, общия апартамент който са купували и обзавеждали заедно и поискала развод, щото го хванала в крачка. Та тоя същия докато разбера за какво иде реч, толкова комплекси ми създаде, че заприличах на анорексичен сомнамбул. А всъщност него го било страх да прави секс недай боже да забременее пак жена от него и да го обвърже и да се разведе и да плаща издръжка.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 01b8ff742f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ами да №8, то защото българските мъже сте такива, проблемите са за жените... и точно те стигат някой ден до психиатър или психолог. И после браво, че не била изневерила и нямала намерение. Момчето е на 23, ти даваш ли си сметка за какво говорим, ако той има такива трайни проблеми на тази възраст? И не разбрах какво прави той за да се изглади очевидния проблем, който си е негов? Разбрах, че авторката прави куп неща, но резултат нулев.
До авторката - в прав тест му казваш, че сексът, добрият секс е част от всяка добра връзка и че това ти липсва. Да намира начин да се оправя - психолози, уролози и т. н. А ти си даваш сама на себе си срок, в който да има резултат. И след това се разделяте или оставате заедно в зависимост от резултата.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0b5396fc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Така, мисля, че ти бях, чел изповедта друго място. Сетих се за едно нещо. Щом толкова дълго трае, го накрай, той да бъде по активен. Т.е, не ти да го възбуждаш и да правиш любовната игра а той да я прави. Така няколко пъти, за да добие самочуствие.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: fcd37201f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Няма бъдеще такава връзка. Проблемите ще се задълбочат и не е в теб причината.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 541f586167
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Мисля, че номер 6 е права. Аз съм мъж и имам същия проблем.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: fa30b6eaec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Всичко е на психологическа основа, пък и чикиите и порното докарват един мъж до тук. Пиша ти го от гледна точка на момче, което е бил в абсолютно същата ситуация и дългата суша, прекаленото мислене, страхът от провал, дали е вътре, дали ми е достатъчно голям, дали го усеща добре и прочие и такива тъпи мисли по време на секса допринасят за да е изцяло възбуден един мъж преди същинската част и да "умре" буквално когато настъпи кулминацията. Бил съм и от двете страни на барикадата, към момента съм човек, който доста по-рядко мисли негативната страна от секса, мисля наум какви ли не неща, ще я скъсам тая кучка, ще я изнасиля, ще я доминирам и от тогава нямам никакви сексуални проблеми, освен когато сушата не опре до месец, два, тогава вече забравям какво представлява вагината и пак може да ми дойдат мислите, дали й е ок, как е, какво е що е и притеснението, понеже имам не малък пенис, но пък със скромна дебелина, а моята приятелка е тесничка, неоснователни са тия мисли преди секс, понеже не само, че го усеща, пък и се побърква, ако е максимално станал, но мислите са си мисли и те пречат на секса. Повярвай ми, имал съм подобни проблеми, най-вероятно и той в себе си корени някакъв комплекс, при мен всичко е моментно и в двете крайности, така както ако в началото не тръгне може да се сдухам и помисля за най-слабия любовник и да не направим нищо, така след 30 минути мога да се помисля за най-добрия и да я скъсам от секс!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d2333df1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Жените много лесно взехте да късате с мъже, заради проблеми в секса. Не мога да разбера, защото толкова се вторачвате именно върху този компонент от връзките си!? Сякаш не може да изпитвате удоволствие от друго, а само от проникването. "Обичам го, просто не изпитвам наслада от секса". Нали го обичаш и той теб, та какво повече може да иска човек от една връзка? Защо трябва да си максималистка.
По-приятно ли щеше да ти е, ако правиш добър секс с човек, когото не обичаш?
Отговори си на всички тези въпроси, и си пимисли, дали все пак наистина обичаш този човек, защото идеални хора няма, и не се надявай да откриеш такъв в лицето на друг мъж. Уверявам те, че в течение на една връзка(без значение дали ще живеете на семейни начала или ще сключите брак), могат да възникнат много по-сериозни ситуации от този "страшен" проблем, заради който така се вайкаш. Но на тях винаги може да бъде намерено решение, ако двама души се обичат, разбират и подкрепят. Така например и в тази ситуация, ти може много да помогнеш за неговото отпускане, като му дадеш възможност за по-продължителна любовна игра преди проникването. Може дори въобще да не прониква в теб, а само да те задоволява с пръсти, език, вибратори и тем подобни играчки. Или на теб ти е много важно проникването за да свършиш? Което, ако е така, означава, че си от онези 30 % жени, на които им трябва и пенетрация за да свършат. Но и за това има решение, ако нищо друго не помогне, дори и лекар/психолог, остава възможността да пробвате с пенис колан, той няма да му спадне.... Доколкото знам, вече ги произвжат от материя, която максимално се доближава до естествената кожа. Разбира се, това може да го пробваш, само ако не е проблем за него, и ако на теб наистина ти е толкова важно проникването.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7de34c7ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Проблема е вероятно на психологическа основа. Аз имах подобен проблем, нямах проблеми с ерекцията в нормални ситуации и в любовната игра но стане ли време за секс ми падаше директно. Това нещо като се случи 2-3 пъти поред и вече става сериозен комплекс, той просто се притеснява и очаква че ще му падне и се случва. Трябва ви 2-3 пъти хубав здрав секс без проблеми и той като види че го може, ще спре да мисли за това. Той трябва да спред да се притеснява и да мисли за това. Може би му вържи очите, нека той не разбира какво става и кога почва секса, нека да не мисли за това и тогава всичко ще е наред

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d2333df1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Трудно ми е да повярвам, че го обичаш, защото жените, които обичат, са склонни да понасят доста по-сериозни несгоди от тази. Сигурно с поведението и стремежа си, на всяка цена да си получиш мечтания секс и "насладата", си създала на момчето още по-големи комплекси. Това твоето не е любов, а просто някаква привързаност към конкретния човек, или може би нямаш голям избор..
Ако наистина го обичаше, нямаше да мислиш какво ще стане или няма да стане след години. Човек когато обича не му мисли много... То по същата логика, може да се притесняваш, че ще напълнее след години, и няма да може да става от леглото, пък камо ли да правите секс. Какъвто и проблем да се появи, трябва да може да се справите заедно, иначе приказките за любов са силно надценени. Това твоето може да се срещне и в следния вариант: "Обичам го, но пенисът му не може да достигне до G-точката ми, какво да правя? "

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 195c7d4c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   проблема му е по-скоро в главата. Има някакви комплекси и по време на секс не мисли за приятни неща, а се отнася в гадни мисли. Няма как да му стане при това положение. Аз самият бях в това положение и ако сам не си помогне няма кой да му помогне.. няма да се учудя ако твоето момче е правило секс с жена 1-2 пъти, а може и да е девствен.. просто няма опит с жени и това го плаши.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 16b2f3dfbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Авторката къде е? Дали поне някаква полза от толкова наставления има? Приложила ли е нещо? Пишат тук пък после ги няма за обратна връзка. Или поне за едно благодаря.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fdc728fa0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Може нещо в теб да го блокира. А с друга да няма този проблем. Например ако си активен тип мадама в секса това може да го блокира. Или обратното, ако си пасивна, а той се нуждае от активна. Но може и той да не осъзнава от какво се нуждае. Смени напълно подхода. Пробвай обратното на това което си правила до сега. Остави го да си играе с тялото ти, а ти си гледай телевизия например. Ако и така не става се разделете, защото само се травмирате взаимно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: fa30b6eaec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   29. е абсолютно прав. В началото на връзката ми, понеже имах доста малък опит с жени и той беше предимно с платени, с които нямаш задръжки и не се притесняваш от нищо, след това като вече имах връзка ми беше много трудно, страх да не се изложа, а хем искам да съм активната роля, хем не мога да се отпусна и след като тя имаше контрол кога, как и какво да правим, аз просто не можех да добия увереност, да се отпусна и да бъда твърд долу. Стигне ли се до секса, веднага ми спадаше, след това започнах да си говоря наум разни мръстотии, после и наяве, кучка, ще те скъсам и прочие, добих увереност, бях активната роля и сега вече от половин оборот съм на 100% и правим секс с часове буквално, нямам абсолютно никакви притеснения. Последния път даже го правихме в колата ми отзад (баничарка е), и беше 2 часа яко мандръсане, без умора, накрая тя се умори и не можеше повече, даже аз спрях, че като я видях толкова задъхана ме хвана страх да не й стане нещо

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 88e644a077
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   м 31 На мен пък ми е точно обратното... трудно ми спада като го надървя...
а ми става за секунди... само да й видя циците или леко да разголена... даже и от непознати жени и колежки го дървя... незнам да не ми има нещо... толкова ерекциия цял ден да получавам, но сега е пролет-жените се разголват и всичко се е и надига... която иска нека пише да споделим n. vi6nov@gmail. com

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker