Чувствам се ужасно (бисексуалност, М18) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чувствам се ужасно (бисексуалност, М18)
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 3828 пъти
Здравейте! Момче на 18 предварително се извинявам ако имам грешки но съм наполовина българин. Имам нужда от съвет - знам че ще има и негативни коментари но моля да ме разберете. Скоро направих първия си секс с момче.. да бисексуален съм както мога да харесвам момчета мога и да харесвам момичета( имал съм връзки с момичета) та с този човек се познавам от месец той ме покани да спя у тях и аз, глупака приех.
Гледахме филм и изведнъж се случи просто стана наистина неочаквано но имах усещания че само зареди това ме вика направих го два пъти с него и на другия ден се прибрах вкъщи все едно нищо не е станало предварително казах на майка ми, че ще съм уж в приятелка за една нощ. Сега се чувствам ужасно - не е писал 3 дена и имам чувството че ме е извикал само зареди това и наистина се чувствам зле защото постоянно се обвинявам, че съм...
Трябва ми съвет трябва ли да му пиша и да му кажа всичко което чувствам? Защото това е първия ми път и не беше с точния човек постоянно мисля за това вчера му написах съобщение но по-късно го изтрих. Ще се радвам да ми помогнете приемем всякакви коментари. Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: cf542394d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, първо ти трябва да приемеш бисексуалността си с добрите, но и с лошите ѝ страни.
Просто при мъжете сексуалността е по-силна от при жените. Ако искаш нежна, романтична връзка с мъж ще ти е доста трудничко. За нас, жените, се отнася същото. Проблемът ти го е имала не една жена. И не, че си „лек“ мъж, а просто в този момент и на двамата ви се е правило секс и сте правили секс! Никой никого не е използвал и сексът не е нещо лошо, но е възможно ти да си си въобразил неща, които ответната страна може би не чувства. Времето ще покаже. Пиши на човека ако ти е било добре, но не бързай с изсипването на големите чувства, големите надежди върху главата му. Ти опит нямаш, но знай, че който много лесно говори за чувства, често не бива взет за сериозно. Не може просто от 1 вечер заедно да знаеш, че той е „правилният“.
И да, разбира се, че когато има привличане един мъж ще се стреми към секс с теб, но от теб зависи дали и кога!
Научи се ти да контролираш страстите си и ситуациите.
Но станалото-станало. Защо се косиш за минали неща? Защо не вземеш доброто от случилото се просто и не продължиш напред?
Аз не съм някоя моралистка, но те съветвам да стоиш далеч от мъже, защото ще се опарваш многократно. С мъж не казвам, че е невъзможно, но ще е много трудно да имаш романтична любов, истинска връзка и човек до себе си. Един подвластен на тестостерона партньор е достатачно труден за една връзка, но двама? Една жена просто може да ти даде емоционално погледнато стабилност и нежни чувства ако от това имаш нужда.
Научи се обаче и да разделяш секс от любов и да дадеш време на любовта да се развие и покаже. Не виждай при всеки сексуален партньор едва ли не „правилният“ човек.
Време трябва, за да стигнеш до такива заключения, но като цяло не виждам в момента ти за какво си се стресирал и притеснил. Във всички случаи ти остава чудесното преживяване с този човек. Било ти е хубаво, а това е много важно за първия секс в живота на човека. Обаче това, че ти е хубаво с някого сексуално не е достатачно - може да само добро начало.

И умната...на никого не държиш обяснения за личния си живот, включително на родителите.
Ползвай кондоми и с двата пола и не му мисли. При мъжете най-вече, за да не се заразиш от ХИВ, но и от много опасни анални бактерии, а при жените, за да не станеш млад татко и горните причини също!
Всичко остнало понякога е въпрос на време, как ще се развият отношенията.
И да - пиши на човека. Може би той чака точно това от теб. Пиши обаче не за велики чувства, кой правилен и кой не, а го покани да излезнете някъде, за да се опознаете по-добре - примерно на кино, на някакво парти и така нататък. Не се срамувай от сексуалността си и секса иначе!

Животът е тук, за да се живее!
Сексът не те прави по-лош или по-добър човек.
Не е въпросът дали правиш секс, а ти да контролираш ситуациите и да правиш секс с кондоми. Това е важно!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: af8ce31985
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май не си БИ а чист гей. От начниа, по който пишеш е ОЧЕВАДНО, че си влюбен в този мъж. В България почти всички "бисексуални" се отъждествяват като ГЕЙ. Да, могат да правят секс с жена, но по принцип се влюбват в мъже. То по принцип и в древна гърция, както и много от римските императори се водят като БИ и са правили секс с мъже и жени, но ако по внимателно четем любовните им истории, ще видим, че са се влюбвали и най-много обожавали да правят секс с малки момчета, в днешно време това се нарича педофилия, но всъщност, това е любимото на повечето гейове, да обладават млади момчета тинейджъри. В момента гей обществото е почти във всички сфери, в управлението, медиите и т.н. по много успешен начин, те манипулират обществото и едва ли не направиха да изглежда велико да си гей. А всъщност това си е извратения, както е педофилията, есхибиционията и др. ГЕЙ се възбужда от мъж, педофила от дете, есхибициониста от това да го гледат непознати,некрофила от трупове и т.н. психопатии. Както казах, по-голямата част от гейовете са всъщност педофили, но това се прикрива, докато не ги хванат, сещам се за Владо Кузов депутата. Не искам да обвинявам, нито теб нито другите, не обвинявам и шизофрениците, това са психо заболявания, нелечими до живот. Просто понякога се дразня от прекалената показност. Иначе е време да признаеш, че си влюбен в мъж, който вероятно не е влюбен в теб, просто вероятно си пада по малки момченца, въпреки, че ти вече си пораснал и може да не те повтори.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: cf65d67585
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Мъж съм на 29 и съм хетеросексуален. И искам да кажа първо на номер 2 - говориш като абсолютен простак. Какво лошо ти е направило момчето и как може да приравняваш хомосексуализма с педофилията? Едното е доброволен секс между двама (или колкото там) индивиди от същия пол, който носи удоволствие на всички участници. И няма нищо лошо в това. А другото е извращение с неосъзнато дете и за това трябва да разстрлват на място.
До автора - братле, не се срамувай от това, което си. Няма нищо лошо в това да си хетеро, би, хомо или както те е създала природата. Важното е да си достоен и добър човек. Не натрапвай сексуалната си ориентация, но не се и срамувай от нея. Тя е такава каквато е и не те определя като човек по принцип. До коментара на номер 1 - не съм съвсем съгласен. Според мен можеш да имаш романтична връзка както с жена, така и с мъж. Аз съм мъж и това не ми пречи да съм романтичен и чувствителен. Аз, както казах, си падам по жени, но нищо не пречи да има и такива хомосексуалисти. За конкретния ти казус с онзи пич не мога да ти дам кой знае какъв съвет - вижте се, поговорете - ако и двамата искате връзка, ОК. Ако не - остани си с хубавия спомен. Било ви е приятно, не си направил нищо лошо, не си наранил никого.
Всичко добро и ти пожелавам да си щастлив.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c3ac35f299
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря много на всички Вас.. в последствие разбрах че това е било секс за една нощ... и в момента съм много много разочарован писах му навсякъде но без отговор накрая видях че е постнал нова снимка в социалната мрежа фейсбук.. но не ми писа.. :(. Благодаря Ви много! :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 40a5d783aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Откачен травестит

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 502efb76a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи .. и в мен има нещо гейско, но не мога да се влюбвам в мъже. Всмисъл, само в жени, но харесвам пишки понякога и съм правил свирки 3 пъти.

Избий си от главата, че в хомосексуалните отношения по сайтовете ще срещнеш любов от мъж. То като цяло и от жена в днешно време е трудно. Всичко е само секс. По-добре недей да се влюбваш в мъжете, защото е безмислено. Забавлявай се, ако ти е забавно. Аз опитах, нямаше нищо общо с фантазиите ми. Повторих, потретих и все си беше същото вече година и половина нищо не съм правил имам си връзка с момиче и ми е много по-добре.


С мъжете няма как да изградиш кой знае какви отношения любовни, а дори това да стане, винаги ще се притесняваш от други неща от реакциите на хората. Благодаря на Господ, че тези комплекси са ми докарали това смао да харесвам пишки и то като нямам сексуални контакти с момичета от месеци, а не да се влюбвам в мъже. Мъжете са използвачи и искат секс, нищо странно няма.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker