Има ли естествени жени, но в "онзи" смисъл? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Има ли естествени жени, но в "онзи" смисъл?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 7815 пъти
Здравейте, пише ви момче около 30-те. От няколко години имам фетиш към окосмени жени, но не по краката или под мишниците, а говоря за триъгълника. Живеем във време, в което съвременната попкултура наложи като мода всички жени да са гладки отдолу, а само ако се обърнем назад и погледнем, ще видим, че до преди 20 години всички жени са били натурални и това не е било срамно или признак на лоша хигиена. До сега съм бил само с една жена, която си оставяше "храстче" и това адски ми харесваше. В този ред на мисли... познавам и жени, които харесват окосмени мъже и това ги възбужда. И двете момичета, с които съм си говорил на тази тема казаха, че обожават това. Въпросът ми към жените е дали на самите тях им харесва да са с храстче и дали има жени, който се възбуждат от натурални мъже?
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8741317ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хора всякакви! Ти просто като си намериш сериозна приятелка можеш да си изживяваш желанията с нея и не е нужно всички жени да ходят с „храсти“ за твое удоволствие.
Има жени съответно, които харесват космати мъже и така нататък. Да ти имам и проблемите, честно

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a9b8cd5666
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   №1, като му нямаш проблемите, защо коментираш по темата. Човека пита, дали на тебе ти харесва или не. Не иска съвети какво да прави. Няма ли най после да престанеш със този си отвратителен навик, първа да коментираш, независимо от темата? Не разбрахме, ти обичаш ли космати мъже? Това пита автора. Разбрахме, че нямаш градина с храсти. Защо смяташ, че това не е проблем? За тебе може да не е, но за други да е. Всеки има право да споделя, но не всеки трябва да се прави на всезнайко. Моля те, коригирай си навика!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c44b15630f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има, разбира се. Повечето се бръснем и подстригваме, защото модата и предразсъдъците го диктуват, но ако срещнем подходящия партньор, който не би се превземал и превъзнасял заради това - с удоволствие ще прекратим, или поне драстично намалим тези безсмислени и неестествени действия.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c3ff5f30d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз бих си оставила ако на мъжът до мен му харесва, но по принцип рядко се среща жена на която да й харесва.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bec10a5be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз съм момиче, девствена съм, но винаги махам всичко отдолу (тоест не като да го правя за някой). Не мога да търпя косми там, пречат ми, дразнят ме. Също и за мъж - според мен подмишниците и интимните части трябва да са обезкосмени, отблъскващо е според мен.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a15a1cc027
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз лично не си падам по косми,обезкосмявам се цялата,имам чувството,че е по-хигиенично и се чувствам по-добре без косми,а не заради модата.Аз не следвам модните тенденции,а гледам как на мен ще ми е най-комфортно.Предпочитам и приятелят ми да е с обезкосмени интимни части,краката,ръцете и другите места не разбира се,но в интимната област бих желала да няма косми.Под мишниците също така ако са прекалено много космите бих се радвала да ги няма,но за там не държа чак толкова.

Ж22

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 91e379b28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз си махам космите по цялото тяло с кола маска. Там долу не оставям нито един. Човекът до мен харесва това, на мен също ми харесва. Признавам, има и доза конформизъм. Но ако партньорът ми предпочиташе да си имам естествено интимно окосмяване, щях да си оставя. Не би било кой знае какъв проблем за мен, а ако човекът ще се радва и това го възбужда, защо да не му угодя? Приказките за хигиената са ми несъстоятелни. Ако човек се къпе редовно, няма как да е нехигиеничен, все едно дали е с косми, или без. На главата си също имаме доста косми, но там не е нехигиенично, нали? Въпрос на сапун/шампоан и топла вода е. Та, мисълта ми е, авторе, ако започнеш връзка с жена, с която се харесвате и се разбирате, кажи ѝ какво ти харесва, не вярвам да ти откаже.

Не ме интересува особено колко косми и къде има мъжът. Ако съм влюбена в него, ще го обожавам до последния косъм, а ако не съм, пак няма значение, защото не бих спала с него. Все пак, определено ми правят лошо впечатление метро-момченцата. Тази манияшка суетност и у жени не я възприемам (поведение от типа: ох, без грим и на терасата не мога да се покажа! ), камо ли у мъж.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d6f08a6f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Космите там ми пречат. Едва ли бих ги оставила заради мъж.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2c5505fdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм на 19 г. и никога не съм се бръснала. Ако някой ме харесва, ще ме харесва такава, каквато съм. Това не е естествено, само загуба на време.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: df07c7ac0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знаеш ли какво е да имаш много косми там? Явно не защото ако знаеше нямаше да те възбужда.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d84346952d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   На мен лично не ми харесва мъжът да е окосмен отдолу, както и за себе си предпочитам да съм обезкосмена. Но хората са прави, всеки си има вкусове и наистина, ако момичето с теб те обича, не би трябвало да прави проблем от твоите предпочитания.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c17c7cd328
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Ех приятел и аз съм като тебе. Вече гоня 50-така. На времето в България и в Европа, жените не се епилираха и беше чудесно. Българките бяха естествени и сексапилини. Знаеш ли че по Черноморието тогава, единствените жени които с бръснеха подмишниците бяха рускините! Няма нищо по-възбуждащо от натурално окосмена жена. Епилацията дойде с тъпата "димукрация" и всъщност тя си е американска простотия и прикрита педофилия. И мюсюлманска, гаджалките трябва да са напълно ощавени. Днес българките са като тъпи турски гювендии и се щавят поголовно, трудно ще срещнеш нормална жена. Като им четеш по-горните коментари, трябва да ти е ясно що за тъпанарки са нашите кокошки. Eлементарни и тъпи селянки, които се правят на "модерни", това са българките! Аз се възбуждам не само от пубиса, а също и от окосмените женски подмишници. Слава богу жена ми е надарена и в тази насока, и се радвам на рошавия и гъсто окосмен пубис, а през зимния период и на разкошните и окосмени подмишници. През зимата по-рядко си скуби краката, така че се радвам и на нормално окосмени дълги женски крака! Моят съвет е като си намериш постоянна партньорка, да и заявиш, че държиш да не се обезкосмява и да не правиш компромис с това! Ако е умна ще го приеме, ако е тъпачка и не го приеме, майната ѝ, търси си такава която ще приеме сексуалните ти желания, иначе цял живот ще страдаш! Преде 20 години, аз така направих и не съжалявам. Може би след време и тая простотия епилацията ще изчезне, но няма да е в нашия живот. Например в Китай харесват окосмените жени и китайките не се епилират, а след време те ще са новия господар на света. Така че когато загине мръсната Америка, ще изчезне и епилационната тъпотия.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: df07c7ac0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Не харесвам натурални мъже. Ужасно е особено при 69.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ba84832859
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Номер 4 и 10 - желая ви!!! :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 074ffd8b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Номер 14: доколкото рaзбирaм повечето европейки и aмерикaнки сме "елементaрни, тъпи селянки", зaщото се бръснем. Но пък ти си интелигентен, тaлaнтлив Грaждaнин, зaщото си космaт. Нaистинa, по идиотски "aргумент" не бях челa. Жaл ми е зa теб. Не си ли си помислил, че простaкa може би си ти?

Отговaрям нa въпросa нa aвторa. Aз съм женa нa 25 години и ми хaресвa дa ходя глaдко епилирaнa. Отдолу мaхaм всички косми, сaмо еднa чертa си остaвям, или триъгълник понякогa. По-секси ми се струвa. Зa еднa женa, космите в тaзи облaст сa крaйно неудобни. Сaмо си предстaви: през лятото и с мензис!! Изпотявaш се, косми оплескaни с кръв, мирише нa пот и кръв... aми гaдно е. Колкото и дa се къпеш сутрин и вечер, през деня не може дa ходиш с портaтивен душ нaвсякъде. A и когaто не си в цикъл, по време нa овулaция имa леко безцветно течение, кaто ти зaсъхне по космите е ужaсно. Aз се епилирaм зa мене си. Aко приятелят ми кaже, че космите го възбуждaт, може дa си остaвя по-големичък триъгълникa. Но долу нa срaмните устни, никaкви косми.
Относно мъжкото окоснявaне. Зaвиси. По принцип не ми хaресвa дa имa косми по гърдите и гърбa. Отблъсквaщо е. По крaкaтa може, стигa дa не е стрaшно много. Брaдaтa хич не ми хaресвa. Състaрявa. Aко е брaдa нa 3-4 денa, може. Но всякaкви хипaрски, не. Пречaт ми дa целувaм. Искaм дa целувaм устни, лице. Не космaтa топкa. Косми под мишниците също сa достa отблъскaщи. Особено aко сa много. И през лятото, ужaс. Трябвa дa е много готин млaдежa, зa дa му простя нaличието нa косми тaм. A космите в срaмнaтa облaст не ми пречaт, дори по-добре дa имa мaлко. Подрязaни, не дa се бръсне.
Aз първо гледaм мъжa в лицето кaкъв е. После гледaм тялото и космите. Но естествено, много по-добре без. Aз съм горещa, при секс обичaм дa лижa, дa целувaм цялото тяло нa пaртнъорa. И aко го видя целия някaкъв космaт... aми отщявa ми се.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c3ff5f30d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Номер 18, много си претенциозна, аз отдавна съм свикнала със космите на моя :D. Хич не обича да се бръсне, брадата не я оставя, но пък в тялото изобщо не се занимава е.. само отдолу де. В лицето е хубав ама с тия косми по тялото какво да го правя не мога да зарежа човека само защото му харесва да е по мъжествен, а моят има дори и на гърба си:)). Приятелят който имах преди него и той си пазеше космите, не знам защо все попадам на такива мъже но някак съм свикнала и вече не му отдавам голямо значение. Иначе и аз се бръсна навсякъде, но както казах по горе бих направила някакво изключение ако на любимият ми това го възбужда повече, но на моят май не му допада идеята. Във секса, космите никога не са ми пречили, всичко си му правя без проблеми.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 70dc65b16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Само аз ли като се избръсна изцяло отдолу и не ми е комфортно? даже пикаенето ми е накриво. Жена на 30 съм, но това отдолу пази влизането на болести. За подмишници и крака - там трябва, но за отдолу периодично се бръсна, защото мъжа ми му боде. А кола маска отдолу - не си представям тази болка. Неслучайно сме създадени такива. А и четох някъде, че мъжката миризма от подмишниците успокоява жената. Една жена ако не може да понесе мъжа и да е потен малко време - значи нещо не си пасват.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fc18241b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Аз харесвам окосмени мъже :) Моите косми махам, защото вие така искате, но нямам аабсолютно никакъв проблем да съм си с тях... даже по-добре за мен :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9063883233
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Жена съм, не си махам косми единствено в интимната област, даже не ми е идвало на ума. Моят се възбужда от това. Ако трябва да съм с друг, трябва ли да се притеснявам че съм естествена??

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f7a2dad93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Бръсненето или епилацията при жените, а сега вече и при мъжете, е извратеност наложена от болното общество в което живеем. Общество на изнежени и тъпи консуматори! Епилирайте се глупаци, давайте излишни пари за разни електрически скубалници, или ходете при разни обществени паразитки наречени "козметички" търпете болката които ви причиняват и им плащайте за това! Напълно безмозъбно поведение на стадото. И тъй като средно статистическата българка, която иначе се смята за много "енетелегентна" не чете изобщо или чете само жълтини от фейсбука и през ум не и минава, че всичко това, освен комерсиалната страна на въпроса е и една гнусна прикрита педофилия. Знаете ли как се пръква тая идиотия. През 20-те год. на 20 в. фирмата Жилет, хитроумно почва да налага рекламата на обезкосмената жена, и да внушава колко е грозно ака една жена е естествена, естествено окосмена, по краката и подмишниците, с единствената цел да увеличи продажбата на самобръсначките си. Но пубиса не се пипа, там жената е естествено рошава. В Европа тая мода не успява тогава. Във Франция, Германия, и ост. страни, жените продължават да са естествени а окосмените подмишници се приемат като нещо секси и възбуждащо за мъжа. След войната следва бунта на хипитата, където естествеността също се издига. Едва в края на 80-те и най-вече през 90-те год. американската порноиндустрия налага обезкосмяването при жените, като посяга и на пубиса. Замислете се защо в САЩ има бум на педофилията!? Минава се през прическа лентичка та докато се стигне до грозната ощавена путка, която прилича на развален цип. И така съвр. тъпо поколение започва да копира напълно безмозъчно. Освен ощавената кощрамба, се появи и ново животно "метросексуалното мъжле с ощавено пишле". Предполагам че със залеза на "западната цивилазация" която е тотално дебилизирана и видиотена, ще отшумят и тия гнусни перверзии. В България тая идиотия започна от средата на 90-те години, времето на най-дивия и безмозъчен "преход" когато всякакви идиоти започнаха да пропагандират епилация от тв-екраните. И накрая, ха да ви еба майката в косматата путка, тъпи епиломани! Защото майките ви бяха с космати путки, подмишници и крака и изобщо не им пукаше, защото имаха свободата да са "естествени" за разлика от вашите умствено скопени поколения.

дядо ви Уйу от с. Голямата косматка

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e027f9d401
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Мъж съм и харесвам когато жената има прическа.Вече съм женен повече от 10год. И понякога жена ми оставя нещо понякога се бръсне изцял.Когато се запознахме се бръснеше изцяло и не искаше и да чуе да си оставя някаква прическа после когато забременя май и стана трудно да се бръсне и няколко пъти я бръснех аз и винаги оставях прическа.Мисля че и хареса и сега понякога си оставя дали триъгълник дали нещо друго

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fdc76bc612
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Коментарът на номер 26 е култов, но не определено не съм съвсем съгласен. Съгласен съм с него, че ощавената путка прилича на развален цип, но премахване на окосмяването по краката и под мишниците си е задължително за жената. Просто не мога да си представя да си легна с жена, която е с космати крака. Иначе и аз не давам космите на путака да се пипат. Наистина голият охлюв ми е някак си неестествен и неженствен. Все едно е момиченце, а не жена!

Но да оставим жените, за тях ми е струва, че е някак си нормално да се епилират по краката и подмишниците. Но мъж да си маха космите на краката, ръцете, корема и гърба, да ходи по козметици и т. н., си е абсолютна педерастия. Най-смешни са ми фитнесджиите. Като ги видя и ме избива на смях. Абсолютни педерастчета с мускули, гладка бебешка кожа, краката им по-гладки от на млади мацета и с бради!!! Няма такива карикатури! Жалко педалско поколение! още по-жалко е, че все повече жени, харесват такива педерастки визии у мъжете.

Аз самият като мъж считам, че единствено, което е допустимо да се бръсне е брадата, под мишниците и чат-пат да се окастря вълната на оная работа. Но не постоянно, просто като започне да става гора.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0d873dc021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Всеки има различни критерии за естествени жени. Такива, които са с естествен бюст, които са девствени преди брака. които не са правили френска или които не се ебат отзад,.. Сигурно и още има. ж29

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f7a2dad93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   29, от 26. Окосмените женски подмишници са също толкова възбуждащи колкото и пубиса. Епилацията като цяло е перверзия. Естественото е нормалното, останалото е пълна идиотия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker