Изповедта на една малка проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изповедта на една малка проститутка
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 16225 пъти
Здравейте, пиша тук, за да разкажа за себе си и за положението, в което се намирам. Много от вас ще ме осъдят, малцина ще ме подкрепят, но моята цел е да споделя какво ми е на душата.
Практикувам като проститутка от около година. Всичко започна по доста странен начин. Поначало нямам пари за себе си, тъй като, вследсвие някои семейни проблеми, не живея с родителите си. Не казвам, че съм бедна, имам покрив над главата и храна на масата, но (предполагам ще ме осъдите за това) като част от днешното младежко общество, и аз имам някои странични нужди. Така, дотук с причините.
Преди време се запознах с едно момче, не го харесвах особено, но така се получи веднъж, че останахме насаме навън. Отдавна не бях девствена, но не ми се беше случвало да правя орален секс просто така, на непознат. Реших да опитам, да видя как ще ми подейства на психиката, дали ще се почувствам лека и т. н. Беше ужасно, почувствах се използвана, унизена, намразих това момче и отказах да се виждам повече с него. Той ме убеждаваше по всякакъв начин, аз все отказвах, като накрая ми предложи 20 лева за "услугата". Първата ми естествена реакция беше възмущение, понечих веднага да откажа, но после се замислих... Една с**ирка на практика нищо не ми струва, нали? Вярно е, че се почувствах ужасно първия път, но тогава не играеха пари. Момчето беше младо и добре изглеждащо. Защо пък не?
И това беше началото. Започнахме да се виждаме от време на време, но той започна да иска още. Отказвах да спя с него, но продължавах с оралните. Веднъж ми предложи да се срещне с мен и с още едно момиче, което беше намерил в един сайт, за да го задоволим заедно. Поисках да ми изпрати обявата, която е видял. От там се добрах до сайта за проститутки.
Не започнах да работя веднага. След месец-два започнах да търся обяви от мъже, които предлагат пари за секс, защото не исках да си пускам собствена обява. Пишех на мъжете, разменяхме снимки, уговаряхме цената, като винаги аз определях условията, подбирах винаги мъже, от които не се отвращавам (да, това е точното определение). За жалост не всеки, който изглежда приятен човек на снимка, се оказва такъв и на живо. Но за това после.
В началото го карах само на орален секс. Първият ми клиент (спомням си го много ясно) ми плати 50 лева, д*хах му в най-новия модел БМВ за момента. Цената ми се стори доста висока, но тя се превърна в тарифата ми за с**ирки занапред. Учудващо е колко много хора се навиват на тази цена. Карах го така известно време, след което започнах да правя секс. Не работех всеки ден, даже напротив, ограничавах се до няколко пъти в месеца. Нито ми пречеше на училището, нито на социалните отношения. Никога не съм поставяла работата пред останалата част пт живота си, никога не съм отменяла уговорка с приятел заради секс среща. Само един човек знаеше за всичко това, защото имах нужда някой да ме проверява, докато съм в среща. Не че това прави работата ми безопасна, но поне дава някаква сигурност. Даже си бяхме измислили кодови думи в случай на опасност.
Никога не съм изпитвала удоволствие, в повечето случаи е безразличие. Никога не преспивам с някого втори път, с малки изключения (единият беше супер свестен, а другият плащаше мноого).
От всяка среща научих по нещо. Научих се винаги да взимам парите предварително, след като отказаха да ми платят веднъж. Доста глупаво от негова страна, при положение, че бяхме у тях и го заплаших, че няма да го оставя на мира. В крайна сметка ми плати.
Научих се никога да не свалям цената, ако видя, че мъжът е привлекателен. Звуча като глупачка, но веднъж го направих. Голям сладур на снимката, направо да се зачудиш защо плаща за секс. Е, всяко нещо си има причина и ако ще самият Аполон да дойде да ползва услугите ми, няма да сваля цената си нито със стотинка. От тогава минимумът ми за стандартен секс стана 100 лева. Изненадващо колко много хора бяха готови да ги платят.
Научих се винаги да водя преговори. Винаги карах мъжа пръв да посочи цена. По този начин неведнъж спечелих 150, 200 или дори 300 лева за среща.
Научих се никога, ама НИКОГА да не го правя без презерватив. Всъщност това не беше урок, никога не съм правила секс без презерватив, независимо дали за пари, или за удоволствие. Малко ми е неудобно да си призная но рискът от неочаквана бременност винаги ме е тревожел повече от риска от прихващането на болест. Както и да е, и двете са доатстъчно важни, за да изисквам презерватив на всеки член, който влиза в мен.
Научих се да не се интересувам от мнението на хотелския персонал. Ако посещаваш клиент в хотел, трябва да свикнеш, че всяко пиколо, рецепционист или чистач знаят каква си и какво правиш. Хубавото е, че бързо спря да ми пука.
И най-накрая научих, че никога нищо не е гарантирано. Това, че съм предприела всички мерки за дискретност, не значи, че някой клиент няма да се опита да ме изнуди, да поиска безплатен секс, за да не ме издаде на близките ми. От тази ситуация се измъкнах, като изтъкнах, че той престъпва закона, ползвайки услугите ми. Добре, че подейства. Това, че човекът изглежда приятен и звучи като джентълмен, не значи, че няма да ме пребие, веднъж щом се затворим в спалнята. Това никога не е изключено и предполагам, че цял живот ще си го нося като лека травма, но освен това си нося и метален бокс, за всеки случай.
Днес все още продължавам да практикувам професията си, продължавам да научавам интересни неща и дори понякога се забавлявам. Знам, че не мога да продължавам вечно, но както е тръгнало, може би ще си платя университета по този начин, зависи дали ще избера скъпо или евтино учебно заведение.
Лесното винаги е за предпочитане, но докога ще продължавам така? Да си намеря работа, но как ще успея да я съчетая с ученето? Да продължа да се продавам, докато не завърша и не си намеря професия? (Което ще е след години) Ако си намеря серриозен приятел, трябва незабавно да спра, нали? И като спра, пак се оказвам с тайна. Как ще го гледам в очите?
Много въпроси ме притесняват и вие не сте длъжни да знаете отговора. Искам да ви благодаря, че прочетохте историята ми. Свободни сте да изразите неодобрението или отвращението си от мен. Всяко мнение и всеки прочит е от изклмчителна важност за мен. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 179f7240b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек сам решава какво да прави с живота си - израз, който сме чували толкова много пъти. Моята представа за хора практикуващи това начинание е лоша, но гледайки колко добре и грамотно си написала тази тема ме кара да си мисля, че ти всъщност си един наистина умен човек :) Умен човек, който може да изкарва пари и по много по-достоен начин!!!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bad37d15cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей авторке, в никакъв случай няма да те съдя. Преди няколко години и аз бях готова да направя абсолютно същото, дори мисля, че знам за кой сайт говориш, но се запознах със сегашния ми приятел и съм щастлива, че НЕ се продадох! Но имам няколко въпроса към теб: извън "професията" правиш ли секс без пари, например с някой който си си харесала? Просто от любопитство. Колко по възрастни са мъжете от теб? И защо просто не си намериш един, който да те издържа и тн вместо постоянно с различни?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7408d7184b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хмм, не те съдя. Повечето жени и без това проституират по един или друг начин. От целия текст обаче изглежда сякаш не обичаш много самия секс. Може и да бъркам, но с такова впечатление останах. Ако не ти е неприятно те съветвам да си изкараш по този начин университета. Самият "бизнес" не е проблем. Проблемът е, че ти се променя мозъка и с времето ще правиш все повече и повече неща, които преди си се заклевала, че няма да направиш. Лично смятам, че е по-добре човек да е беден и да търпи лишения, отколкото да се продава. Аз обаче не съм израстнал в лишения и затова не мога да вляза в положението на тези, които са имали такова детство. Ако си намериш приятел обаче трябва да спреш или да му признаеш какво работиш. Ако е съгласен с такава "работа", тогава може да си я работиш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6064c24e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Спри докато не си деградирала! Психиката на тези момичета рано или късно се срива, бягай докато си още човек, защото когато се превърнеш във вещ ще ти е все тая какво правят с теб! Продължи живота си напред и никога, ама никога не поглеждай назад, а вината за това което си направила ще те преследва вечно, но тя ще е цената която ще плащаш за стореното!
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f3d6a3685d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Тръгнала си по пътя на малкото съпротивление. Изкарваш лесни и бързи пари. Имаш ли идея същите тези пари за колко повече време и с колко повече усилия ще ги изкарваш, ако имаш нормална работа? Всеки ден от 9 до 6 (понякога и повече), куп изисквания, вечно недоволен шеф, никакво свободно време. Колкото повече продължаваш с това, толкова повече ще свикваш на лесното. Ще опиташ да спреш, ще се хванеш на работа и на третия ден ще напуснеш, защото: "Мамка му, аз тия пари ги изкарвам от 2 свирки, а тука цял ден се мъча".

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0cd133463e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Бивши проститутки няма. Дори да завършиш и да имаш работа, когато изпаднеш във финансово затруднение ще си кажеш, , Аз само още един път и край, , . Много е вероятно един ден за да намериш мир в душата си да посегнеш и към наркотиците. Две наща са сигурни, няма връщане назад и няма да ми пуснеш...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 68febf0284
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не те съдя според мен лично ако живеехме в нормална държава където с почасова работа да изкарваш пари с който да покриваш тинейджърските си нужди и да можеш да платиш образованието си нямаше да го правиш това. Определено е сложна пътеката по която си тръгнала дано някой ден отвориш нова чиста страница!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8f5475e4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Привет, девойко. Хм, според мен жена, момиче и т. н. което съумява да измъкне от мъж по 100, 200, 300 лв си е момиче с акъл, като оставим настрана другите дадености. Докато чета поста ти си мисля, че всъщност знам ли, търсиш малко ефекта на огледалото, или коя съм аз в чуждите очи. Думи много могат да се напишат във всички посоки. Без да искам да оригиналнича или да изливам доволни количества мъдрост, които ще ме утешават нощем бих ти отговорил следното: Представи си един чистач - него мръсното не го отвращава, защото той отива на работа за да види... мръсното. Той го търси старателно, за да може да го изчисти. Изтърваната чаша с кафе или падналата палачинка не го хвърля в ужас, дори някак си изпитва едно странно усещане за доволство, след като успешно си свърши работата. Той не изпитва жал за мръсните парцали, които захвърля един след друг, защото неговият работодател ще му осигури утре нови, чисти, които той да потопи в мръсотията отново. Виждайки чисто ъгълче го подминава с безразличие, понеже това място на него не му влиза в работата... историята може да продължи безкрай, дали чистачът е просто чистач, или е човекът, превръщайки мръсното в чисто, но сам цапайки себе си; дали от прекалената гледка на мръсотия не е вече претръпнал и не забелязва чистото, което всеки би забелязал инак, дали е най - ценния за себе си и най - нископлатения от всички и дали всъщност това е неговото призвание, или е било просто достъпна възможност, може би никога няма да разбере всъщност - струва ми се че това ти всъщност питаш. Добре, но ти би ли могла да бъдеш категорична и абсолютно сигурна в преценката си за ситуацията с чистача? Поздрави

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a91a0ca50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Здравей като за начало от варна съм няма да те обиждам или хваля за постъпките ти по темата. Изпитваш ли удоволствие от секса има ли значение размера на пениса моля те бъди искрена все пак това е анонимен сайт..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bd9df91d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Здрасти, М27 съм и съм тук, за да те поздравя за чудесният ти писмен изказ! Сори за офтопика, но не се сдържах. Че ти се справяш по-добре и от мен. Не знам колко си "малка", но ако предположим, че не си от "късните" студенти, значи си набор ~ 92 до 95 някъде. За годините си се изразяваш повече от добре, да не говорим за правописа. Ако бях от вечно съмняващите се в този сайт, че историята е измислена, за това щях да се захвана първо. Имам бризки срещи и контакти с твои набори - разликата в правописа е умопомрачителна. Респект и keep it up! (Последното може и буквално, при теб си е професионално изискване хаха :) Жива и здрава!

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6abb91183c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Наистина ти препоръчвам да потърсиш Господ и да поискаш прошка от Него за това. Винаги има по - добър начин да си изкарваш парите, но недей пада толкова ниско... Очисти душата си момиче, защото този живот ти е даден за да вървиш нагоре и да потърсиш Бога....
Христос прости на далеч по - големи блудници от теб, и за теб има прошка, но е необходимо да погледнеш нагоре....

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 461f6707b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Няма да те съдя, ти сама си си избрала такъв живот, сама ще си и понесеш последиците от него. Защото да, може и да не хванеш някоя болест и да не те пребие някой изверг, но всичко това се отразява на психиката и на здравето по един или друг начин и на 30 ще си тотално изхабена и смачкана, но пак ти казвам, сама си си го избрала и важното е един ден да не съжаляваш за избора си. Пък другото... в крайна сметка на света има нужда и от такива като теб, защото по-добре извергите да си плащат за твоите услуги отколкото да нападат и да насилват невинни момичета. За това колкото и странно да звучи от моите уста (жена съм) аз съм ЗА легализирането на твоята професия. Така поне ще има някакви правила кой, къде и при какви условия може да работи, вместо да се карат непълнолетни момичета да работят и да няма никакъв контрол. Така, че пак ти казвам щом ти харесва, коя съм аз да те съдя. Важното е самата ти да не се съдиш и сутрин да имаш сили да се погледнеш в огледалото без срам. Ако това си го постигнала и си в хармония със себе си, а не се чувстваш като пълен боклук-работи си, но те съветвам да имаш и вариант Б, защото сама знаеш, че това не е професия, която можеш да практикуваш дълго. След няколко години ще се амортизираш във всяко едно отношение и преди да навършиш 30 ще изглеждаш като лелка и тогава или ще трябва да свалиш драстично цените и да си лягаш с всеки, който те пожелае без значение колко е противен, или ще трябва да си потърсиш нов начин да изкарваш пари. Ако си достатъчно умна ще разбереш за какво ти говоря и поне ще завършиш някакво образование или ще придобиеш някаква квалификация. Защото това с богатия клиент, който безумно много ще се влюби в теб и ще реши, че иска да прекара живота си с теб въпреки миналото ти е малко вероятно. Така, че изобщо не разчитай, ами помисли как ще се оправяш сама в живота, защото това е съдбата на голяма част от бившите жрици. В един момент вече никой не ги иска, защото са се появили нови и по-млади колежки и те буквално остават без нищо. Ама предполагам, че това ти е известно. И щом не те притеснява перспективата да свършиш така някой ден...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 16ab55ce7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ако продължаваш така, ще се преситиш и може да спреш да изпитваш тръпка, дори когато си с любим човек. Сама си казала, че сега изпитваш безразличие. Парите блазнят, но наистина това може да доведе до отрицателни последствия. Иначе всяко преживяване за мен може да бъде полезно, така че не те съдя. Все пак, по-добре си намери една работа на 4 часа, събери си пари за университета и така.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 16ab55ce7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От 20: а и удовлетворението от спечелените честно пари си заслужава, ако си намериш нормална работа. Сега не знам дали чувстваш такова.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9c19fc4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз съм 4. Номер 14 е напълно прав. Текстът е супер. Не само като правопис, но и като стил. Малко човек да почне да се съмнява, че наистина го е писала "малка проститутка". Иначе забравих да напиша, че правя евала за ценовата политика. Супер скъпо взима, аз лично не мога да си я позволя. Иначе с удоволствие, даже жената няма да има против с такова културно моме.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: fd155cbfe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Имам чувството, че всички се шегувате. Хиляди момичета могат да учат и да работят нормална работа. Само ти ли не можеш? Оправдание щеше да е ако нямаш покрив над главата си и храна на масата, но това вече (особено предвид първия път когато си го направила за пари) си е твой избор и ти просто си курва. Недей да просиш разбиране от хора, които работят за да се издържат. Ти просто си избрала лесния начин. Сега трябва да живееш с това

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4e28fe5efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Като знам как здраво съм работел като студент, а другите колеги ги издържаха и само ходеха по дискотеките се дразня много. А като ти прочетох историята знаеш ли какво ми иде да ти кажа... , но няма да публикуват коментара ми. А колко други студенти работят нормална ниско-платена работа и учат. Някои те нарекоха умна, други те хвалеха за стила на изразяване и др. глупости. Не ти не си умна ти си хитра или поне се мислиш за хитра. Средно интелигентен мъж ще те усети ВЕДНАГА. Не знаеш с какво се захващаш, но ще разбереш цената на лесния път. Няма да ти давам съвети -всеки заслужава съдбата си... Продължавай в същия стил.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a6d30bbf2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Добре описано. Личи, че си интелигентно момиче. Според мен са 2 варянтите. Единя е да станеш скъпоплатена "кака", втория е да се откажеш от занаята. Ти решаваш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 37431772dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Мъж си и ти казвам, че никой мъж няма да те иска за повече освен едното е****, за нас си едно парче месо с което може само удоволствието да си направим

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1076a39a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Всеки проституира-инженера и лекаря с главите си, майстора с ръцете си, ти с друго. Всеки малко или много се продава за пари. Да си продадеш задника не е кой знае колко по-унизително от това да си продадеш интелекта и уменията. Пък и нали в крайна сметка някой трябва да върши тази работа, помисли си само колко изнасилвания си спестила, колко момичета са се завърнали вкъщи без проблеми.
Нали така?

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9b124fbd8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Aз нямa дa те съдя. Никой нямa прaво дa те съди. Животът е колело, което се върти. Тези, които те критикувaт, може утре дa попaднaт в същaтa ситуaция. Тези, които те мислят зa недостойнa женa, сa недостойни съществa.
Нямa от кaкво дa се срaмувaш. Ти си изкaрвaш пaрите с честен труд. Нито си политик и лъжеш хорaтa, нито си бaнкер, който дa огрaбвa и изнудвa. Колко много жени имa, които си хвaщaт богaтaши, не зaщото ги обичaт или хaресвaт, a чисто и просто зa пaри. Те също сa проститутки, но недостойни. Зaщото лъжaт и се възползвaт по нечестен нaчин от човекa до себе си. Колко други момичетa прaвят необвързвaщ секс сaмо зa удоволствие.
Номерa нa мъжете, с които еднa женa е преспaлa не може дa бъде мерило нито зa интелигентност нито зa достойнство.
Aз живея в чужбинa. И имa достa студентки, които проституирaт. Тъжно е, aко човек е принуден нaсилa от обстоятелствaтa дa продaвa тялото си. Дa види че с "нормaлнa" рaботa му е невъзможно дa живее или плaти обучението си. Но имa момичетa, които го прaвят зa удоволствие и зa дa си купувaт дрънкулки, дрешки...
Не се чувствaй виновнa зa товa, че продaвaш тялото си. Когaто един ден се влюбиш и зaпочнеш връзкa с този човек, ще му дaдеш нaй-съкровеното-сърцето си. Пред всеки можеш дa си отвориш крaкaтa, но сърцето и душaтa, товa сa нещa безценни. A сексът с любим човек е стрaхотен не просто зaщото ти е кеф нa тялото. A зaщото ти е кеф хем нa тялото, хем нa душaтa.
Пaзи се много и успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d9b1e5aa0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   От авторката
До номер 2: Да, спя с момчета, които харесвам и са приблизително на моята възраст.
Възрастта на мъжете, на които се продавам, варира от 20 до около 40-45. Гледам да ги избирам не по възраст, а по нрав. Мъжът, с когото се чувствах най-добре, беше 32-годишен.
Хората, които предлагат да ме издържат за постоянно, настояват да плащат на месец, а не на час, а това няма как да го приема.

До номер 13: Размерът на пениса няма голямо значение за мен, жената е свикнала да обръща внимание и на други неща в секса. Един от най-малките пениси от тези, които съм виждала, успя да ми достави най-голямо удоволствие (не беше за пари).

На 18 години съм. Забелязали сте начина ми на писане, благодаря за комплиментите относно грамотността и изказването ми. Предполагам, причината е в любовта ми към книгите, което може би ви се струва невероятно, но нищо не пречи на една курва да обича да чете, нали?

Ако си хвана сериозен приятел, планирам да прекратя всякаква блудническа дейност и да го запазя в тайна. На някакъв етап може да му кажа за миналото си, но трябва да съм сигурна, че ще ме разбере.

Благодаря на всички!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2c68d21b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Поне спести някакви пари и не пропилявай всичко да вещи и дръкулки. Със сигурност България е малка и дано в бъдеще, някой да не те позна и да не ти съсипе живота на раб. място, в училището на детето ти. Помисли и за нещо друго, явно си хубава, по-добре, като сервитьорка някъде да работиш и пак ще има бакшиши. Парите никога не стигат, дори и на милионерите, почни от там и премисли живота си.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5187063050
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   А ти самата искаш ли да имаш сериозен приятел и сериозна връзка?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9196214480
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Прочети книгата "11 минути" на Пауло Коелю . Мисля ,че ще ти бъде интересна и полезна. Винаги можеш да решиш да изчистиш душата си и да заживееш нормално. Преди време бях наркоман и дилър , но просто реших ,че не искам да живея такъв живот. Предопрелен съм да живея щастлив живот и реших да тръгна по светлия път. Сигурен съм ,че ти искаш същото. Интелигентно момиче си и заслужаваш уважение.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7ed1d225ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Ще бъда кратка, за да ме разбереш... идва момент в които нищо не чувстваш. Мислиш, че със сериозен мъж до теб ще се промени нещо, вярваш ли на това? Не се забравят мъжете минали през теб, нито чувството на безразличие отминава.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7ed1d225ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Ще бъда кратка, за да ме разбереш... идва момент в които нищо не чувстваш. Мислиш, че със сериозен мъж до теб ще се промени нещо, вярваш ли на това? Не се забравят мъжете минали през теб, нито чувството на безразличие отминава.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0cefce3950
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Няма да те съдя! Напротив, прави това което ти е приятно, щом искаш да работиш това, работи и не се срамувай от себе си!
Това си ти и твойте решения!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0cefce3950
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Няма да те съдя! Напротив, прави това което ти е приятно, щом искаш да работиш това, работи и не се срамувай от себе си!
Това си ти и твойте решения!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0cefce3950
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Няма да те съдя! Напротив, прави това което ти е приятно, щом искаш да работиш това, работи и не се срамувай от себе си!
Това си ти и твойте решения!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0cefce3950
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Няма да те съдя! Напротив, прави това което ти е приятно, щом искаш да работиш това, работи и не се срамувай от себе си!
Това си ти и твойте решения!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0cefce3950
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Няма да те съдя! Напротив, прави това което ти е приятно, щом искаш да работиш това, работи и не се срамувай от себе си!
Това си ти и твойте решения!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0cefce3950
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Няма да те съдя! Напротив, прави това което ти е приятно, щом искаш да работиш това, работи и не се срамувай от себе си!
Това си ти и твойте решения!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0cefce3950
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Няма да те съдя! Напротив, прави това което ти е приятно, щом искаш да работиш това, работи и не се срамувай от себе си!
Това си ти и твойте решения!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ed5823b1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Не знам какво да ти кажа. За съжаление отърване няма. Следващият ти шеф или важен клиент, може да се окаже бивш твой клиент, светът е малък. Най-добрият приятел на съпруга ти някой ден, също може да е ползвал услугите ти. Такава тайна, не може да се скрие. Съветът ми е, да си намериш широкоскроен човек и да си честна. Защото истината все някога ще излезе.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 54c0ff317c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Аз също бях почнала с това. Но аз не се научих на толкова неща да научих се да не ми пука от персонала в хотела , но имах доста клиенти, които така и не и платиха. Не подбирах клиентите те ме подбираха също започнах с малка цифра и стигнах до 300 лева. Да пари за една вечер , а тези които имат нормална работа ги изкарват за месеци. С времето срещнах човек когото обикнах и до днес ме е срам да го погледна в очите и да му кажа истината за това, което съм правила. Ще изпиташ срам, когато срещнеш такъв човек, който ще е готов на всичко за теб и твоето добро, а като криеш такава тайна в себе си се чувстваш мръсен. Всеки път когато правя секс с него се сещам за хората с които съм спала и ме хваща яд на себе си как съм причинила това на себе си и на тялото си още повече че ще ме е срам един ден пред детето да го целуна с устата с която съм правила свирки на незадоволени омъжени мъже. И в крайна сметка какво ми остана от всичко това нищо нито парите нито нещо повече останаха някакви парцалки, които съм си купила с тези пари, но дори не искам да ги нося вече , защото ме е гнус от начина по който съм ги купила. Пожелавам ти успех и дано не попаднеш на хора, които да ти станат сводници тогава отърване няма. Пази се и спри колкото се може по рано.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: dd76e331c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Авторке, може ли да попитам, коя зодия си?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bd31220177
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Авторке, здравей, надявам се да следиш темата си още. Пиша провокирана от последния сериозен коментар в темата ти Nо 49, искам да кажа, че парите са средство и не са всичко на този свят. Имаш ли здраве имаш всичко, нямаш ли го нямаш нищо. Аз съм мед работник. Стояла съм до леглото на много болни. На много болни съм помогнала, но и доста съм изпратила от този свят, парите, позициите в живота не помагат да живееш и да си здрав. Лекарите лекуват тленното, ако това е възможно.
Повярвайте ми мили момичета, няма нищо друго в този живот, освен това да бъдеш до близките си и да имаш любовта и вниманието им. Всичко останало е фалшиво. Парите също. Знаете колко получаваме в нашата сфера едно няма нищо. Но помагайки на болния, връщайки се вкъщи при при хората които ме обичат, това е най голямото удовлетворение. За какво трябват тези пари, за една парцалка, покриване на едни сметки и храна, на мен лично заплатата ми стига, не ламтя, не ми пука дали съм последна мода. Аз живея за това което писах, искам само здраве, имаш ли го насъщния ще го изкараш, ще нахраниш децата си, всичко останало няма смисъл. Преди време ходих в чужбина, там разбрах, че парите не са всичко, те щастие не дават. Върнах се в Бг, аз съм най щастливия човек.
мили момичета, всяка девойка мечтае за пари, ние така сме устроени да търсим сигурното и лесното, но в проституцията няма нито едно от двете. Възможно е да заплатите много висока цена за това което правите. Струва ли си, да проституираш и да съсипеш психиката си. От това се отключват и физиологични проблеми, соматични болести, това идва от главата.
Бъдете разумни и се грижете за телата ви и психиката ви, щадете ги. Чака ви един дълъг живот, затова човек трябва да си ги съхранява. Успех и умната!!!!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 00a9acde3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Момиче, съветвам те бързо да се откажеш от това, което правиш! Озадачих се от коментарите на повечето потребители тук. Изведнъж се оказахме много либерални и телерантни! Запитах се защо е така и после се сетих за една мисъл на Милан Кундера:"Хората толкова много се радват на моралното падение на ближния си, че не биха си развалили удоволствието с някакви обяснения за това падение. "Повечето от позитивните коментари тук са на момичета, които биха или са правили секс за пари и искат да продължаваш да се унижаваш по същия начин, за да има повече от тях в блатото или от жалки мъже, които искат да има повече жени, които да могат да унижават. Това, че си грамотна и интелигентна още повече те излага-можеш много повече от това да се е.. за пари и да си жалка к.. , каквато си вмомента. Е, аз съм едно момиче на 19г., което има достатъчно самоуважение и самочувствие, че да няма нужда да вижда как хората се самоунижават и скачат в блатото с л... Излизай оттам веднага, докато не потънеш напълно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9fab94fda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Вклчване от авторката :)
Много неща се случиха от онзи период.
Накратко, отказах се. Започнах връзка с един клиент, който не беше единствената причина да се откажа, но изигра главна роля. Междувременно започнах нормална работа(в едно заведение), трудно беше, тъй като бях непълнолетна, но реших да не се отказвам, докато не намеря.
Няколко месеца по-късно се разделих с приятеля си (по съвсем други причини), продължих да работя известно време в заведението, след което намерих по-добро предложение.
Сега работя в друго заведение като сервитьорка, заплащането е добро, ходя редовно на училище и имам връзка с друго момче.
Благодаря за отзивите, както за добрите, така и за лошите, при всички случаи се радвам, че се отказах от това!

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6051107971
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Хе-хе, знаех си, че темата е майтап! :) В коментар 31 пишеш, че си на 18, а в 54-ти твърдиш, че ти е било трудно да започнеш нормална работа, защото си била непълнолетна. Къде е истината, последно? Въпросът е риторичен, де :)
Иначе, да, готино се изразяваш. Вероятно си споделила за своя фантазия?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker