Бруталният секс свърши (М/Ж 35) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бруталният секс свърши (М/Ж 35)
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 12287 пъти
На 35 сме и двамата. Истината е, че правехме уникален секс в продължение на години, но от около 4-5 години нещата вървят стремително надолу.
Нямахме задръжки, правехме меко казано разкрепостен секс от самото начало, но постепенно нещо се случи и за това имам нужда от съвет от хора с подобни проблеми...
Значи, постепенно жена ми (беше доста извратена) отказа да прави анален, отказва лизане под всяка форма, почти спря да прави свирки и общо взето скоро ще стигнем само до мисионерската ми се струва :(. Като цяло, много по-рядко правим секс, но мен ме притеснява не това, а качеството - което липсва. За нея всичко това е ОК и просто казва, че тези неща не и се правят и преди това ги е правила само заради мен.
Трудно ми е да повярвам, защото говорим за 10 години, а не 1 път нещо там да направиш. Чисто физически не сме се променили нещо много, нито сме надедебелели (:-), нито небрежни към външността си, нито сме сериозно болни от нещо, така че тези отпадат като причина.
Заедно сме от повече от 16 години (женени и с дете на 4 г. ), но този процес започна още преди детето и дори след него е малко по-добре, така че и това не е основен фактор за мен. Искам да попитам жени и мъже в/преживели подобна ситуация, какъв може да е проблемът, че една жена да се промени толкова в сексуално отношение?
Аз съм говорил много пъти с нея, но отговорът винаги е един - не ми е приятно вече да го правя. Аз като нормален мъж, много ясно че няма да карам жена ми да прави нещо, което не и е приятно и така...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: fb36c5980d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много странно - цели 10 години да има „брутален“ секс и изведнъж това да се промени?
Обикновено такива промени се случват след раждане. Може и да е нещо хормонално, но може и да си е намерила любовник. Съвсем възможно е и да се е преструвала първите години за теб, но 10 години??? Седни и поговори с нея като човек. Тук нещо гнило виждам. Ако се беше променила на втората или третата годинка - любивта си е отишла да кажеш, но след 10 г. и преди раждането на дете е странно и също е странно, че цели 4 г. след раждането не се е върнала към старите си вкусове.
Можеш да я поласкаеш с хубаво бельо, но и с някакви играчки от секс-шопа, но от нея зависи в крайна сметка и трябва да ѝ кажеш в прав текст, че искаш да правите по-разнообразен секс. Отделно е нормално вече на тази възраст да имате повече задължения и проблеми, да нямате време и енергия за всяка вечер „брутален“ секс, но това не пречи веднъж-дваж седмично да имате такъв секс, а през другото време нещо по-умерено.
Нека жена ти си види хормоните, но и директно можеш да я конфронтираш с предпложение за любовник.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 96f2f0527b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има си любовник. Може още да не е консумирала връзката, но поне е увлечена. Аз лично не знам как може някой да живее с жена, която отказва анален секс. За една нощ или краткра връзка става, ама за съпруга?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f288934f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Идва и такъв период - двама души да си омръзнат. И секса омръзва, или поне секса с дългогодишния партньор. Не се натъжавай, но е така. Всякакви освежавания на връзката може да работят за определено време, но после пак идва спад. А има и временно понижение на либидото, вследствие на хормонален дисбаланс например.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6cc7d29e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!
И аз съм като жена ти. Над 10 години бях дива, брутална, почти без задръжки в леглото на мъжа ми. Само и само, защото знаех, че на него му харесва. Да, имаше удоволствие и за мен, но не това, което знаех и знам, че ми е необходимо. И просто ми писна. Ей така, преди няколко години реших, че няма да бъда тази, която му се ще в леглото, а тази, която съм в действителност. Аналният приключи, ролевите игрички-също. Е, ок, не съм свела секса само до мисионерска, нито съм спряла свирките, но те и на мен ми харесват. Не му давам да ме ближе, защото никога не го научих как на мен ми харесва, а само както на него, само по начина, по той си мислеше, че ме побърква. Да, ама не! Хич го няма. На моменти съм се замисляла да му направя една скица, да му обясня кое и как ми харесва, ама... едва ли има смисъл Той си иска "стария" секс, а на мен ми писна. Така че сексът е сведен до веднъж на 2 седмици. Разбира се, говорили сме страшно много по темата и винаги съм се опитвала да му обясня това, което пиша тук сега, но за него е недопустимо. Не можело да има такава трансформация. Ами, може! Когато обичаш до степен изобщо да не мислиш за себе си, защото неговото удоволствие ти стига, или поне така си мислиш. И може би е било така. Сега като се замислям, за 7-8 години това не ми пречеше. От един момент нататък започнаха симулациите, а от един следващ момент, просто отказах.
За сведение, имаме две деца-едно на 5 и едно на 8 месеца. Хормоните ми са ок, Никаква следродилна депресия нямам. Всичко друго ни е наред, не се караме.
Искрено ти желая, нещо друго да се случва при вас!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: cc938f2325
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз като жена се сещам за две причини. Едната е, никога да не й е било приятно и да го е правила наистина само заради теб и се е преструвала. Втората е, да е влюбена в друг мъж и той да я задоволява по-добре.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3ba17d763b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Към номер 4. Ти си една лъжкиня. Залъгвала си мъжа си, а като си го вързала си показала истинското си лице.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 88332b6a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напълно съгласна с номер 4.
Жена ти се притеснява да ти каже как да и доставяш ИСТИНСКО удоволствие, нали все ви пазим егото. Просто смени подхода в секса, премини към нежно, ТЪРПЕЛИВО! и отговорно изучаване на тялото и, гали я и я предразполагай, потърси истинските и ерогенни зони. И аз смятам, че проблемът е подобен като при номер 4. Оправете нещата, тревожни са и са сериозни. Дори за здравето е зле, въздържание без причина води до болести.
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: fb36c5980d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   н. 6, не мисля, че номер 4 е една лъжкиня и ако е такава, по-скоро е заблуждавала себе си. Много жени обаче симулират удоволствие при секс, оргазми, за да задържат мъж и тук чия е вината за липсата на ИСТИНСКО удоволствие? Мъжът да не е медиум...При мъжете е ясно, когато нямат удооволствие - тяхната сексуалност е видима и не могат да симулират, но при жените? При жените е друго.
Просто за жената сексуалността е различна и доста мъже това не го разбират, но защо тези неща се изказват и показват още в самото начало. Ние имаме нужда от по-качествен секс, не толкова от чест секс, а мъжът има нужда от редовен секс преди всичко, а след това има нужда от разни интересни за НЕГО неща.
Аз обаче реших от самото начало да съм честна, а и просто така се получи, че със съпруга ми се запознахме в период, в който и двамата не искахме сериозна връзка един с друг и просто решихме да се насладим на секса.

Примерно знам, че имам едни 7 дни в месеца, в които не стигам до оргазъм и не се правих, че стигам. Имам и дни с много силно желание и тогава мъжът ми трябва да се постарае. От самото начало си показах своите вкусове и така както аз се съобразих с неговите, така и той се съобрази с моите и в секса няма преструвки и неудобни неща между нас. Случвало ми се е дори да се смея като луда и да си разказваме вицове в леглото, случвало ни се е да се любим бавно след новина за смъртта на близък човек, случвало ни се е да се любим на обществени места, но никога не сме симулирали и не сме правили неща, които другият не иска.
Няма перфектно, но 10 години да симулираш?
Не ми се вярва.
Според мен се е случило нещо с жената тогава. Може да е психическо, може да е физическо, но може и да се е появила друга любов.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 83057548b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Според мен е искрена.
Никога всъщност не й е било приятно, но го е правила заради теб - вероятно, за да не я замени[ с нqкоя по-разкрепостена.
А сега след толкова години, дете и т.н. е спокойна, че няма да те загуби и е искрена - не й харесва.

Постъпвала съм така заради един мъж. Правех всемъзможни неща, за да му е хубаво, защото си мислех, че сексът е оръжие, с което мога да спечеля любовта. Жените не си го признаваме лесно, но често прибягваме до това. Правех всевъзможни мърсотии и т.н. Имаше моменти, в които ми беше хубаво, любопитно, поняког забавно. Но такъв вид секс не беше удовлетворителен за мен.
След като се разделихме с онзи човек, аз срещнах друг.
Сексът ни е много по-постен от онова, което съм правила. Но всеки път свършвам и се чувствам прекрасно в леглото му - без излишни мърсотии и все пак свободни понякога да пробваме някои неща. С течението на времето се отпуснахме и пробвахме с него различни неща, дори по-щури от тези с бившия. Но това са само проби, любопитство, забавление. А не трайен вид интимности. Правим готин секс - отпускащ, пъле с любов и удоволствие, понякога със смях, с нежност и свобода и сега, особено ми помогна твята история, осъзнавам, че съм щастлива.

Благодаря, че те има. "Срещам" те в един особен момент, в който за мен си някакво спасение.

Поговори откровено с жена си, но пак казвам - според мен тя ти е доверила как се чувства и наистина не й харесва. Може да не й харесва ако бруталният секс е постоянен. Примерно да е ок с това отвреме навреме да правите глупости, но като цяло да иска друг вид ласки - може би й липсват.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8be012cb15
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Две причини - така или иначе"бруталният" секс не е бил нейният секс. Емоциите към теб са се изпарили или са на ръба на изпаряването.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5f242715f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   От н. 4

Никога н съм го правела, за да го "вържа", за дане намери друга и т. н., а само защото му беше приятно, а това на мен, си мислех, че ми е достатъчно. Ако сексът е единственото, с което бих могла да задържа, "вържа" един мъж, то бих предпочела да съм сама. Честно! Никого не съдя и да, мъжете не са медиуми, за да знаят какво искат жените до тях. Така че причината е изцяло в мен. Надявам се един ден да разбере как съм се чувствала и как се чувствам. Ако пък не- ок, няма да умрем, просто сексът ще бъде по-посредствен. За любовник не се и замислям-не мога да водя двоен живот, нито да наранявам мъжа си, особено, когато няма никаква вина. Съгласна съм дори да разнообразявам със "стария" секс, но само ако има и от "новия". Хах!
Н. 8, както написах в предишния си коментар, в началото и на мен ми беше приятно, или по-скоро интересно. Вероятно съм очаквала да ми хареса истински и да се пренастроя сексуално, но се оказа, че е било до време и че поне аз, не мога да променя сексуалността си, дори и когато обичам безгранично партньора си. Симулациите започнаха именно, когато осъзнах това. Не съм и никога не съм била егоист и сигурно за това съм поставяла себе си и собственото си удоволствие на заден план. Радвам се, че имате прекрасни сексуални взаимоотношения със съпруга ти! Желая ви много любов и щастие!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ecf0dd73b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора:
Благодаря за смислените коментари и наистина полезните съвети!
На тези, които предполагат за изневяра - никога не можеш да си сигурен, но аз бих се изненадал сериозно, знаейки с колко малко свободно време разполага...
От това, което казват N 4, 7, 8 и 9 изглеждат две възможните причини:
1. Аз не правя нещо, както трябва - възможно е. Ние сме напълно открити по темата и мисля, че знам какво не и харесва. Опитвам да не го правя - до колко успявам е друг въпрос :) Има истина в това, но пък от друга страна е задоволена и не е спряла да прави нормален секс с мен (около 2 пъти в седмицата, но време за повече нямаме така или иначе).
2. Хормонални проблеми - има такива (проблеми с щитовидната жлеза), но според лекарите те влияяат на желанието за правене на секс въобще, а не какъв секс ще правиш. Намалялата честота я отдавам именно на това, но за орязването на менюто :), не смятам че това е причината.
Единствено логично остава, че наистина (с някакво минимално ниво на удоволствие) го играла в продължение на години и в един момент и е писнало. А истинските и нужди са явно това, което се случва в момента. Голям проблем за мен, защото я обичам, но и качествения секс ми е важен...

П. С. N9 - Радвам се, че така неочаквано ти помогнах :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c65bd89baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Има изневяра на 100%. И то не нещо спорадично, а сериозна връзка извън семейното ложе.
Извратена жена не се превръща в монахиня току-така. Просто отдава на друго място воля на страстта си, но в никакъв случай не я е загубила.
Аз съм имал връзка със сексуално разкрепостена жена, която се навиваше на буквално всичко в секса, а освен това тя самата си го търсеше буквално във всеки възможен момент, така че ми се струва меко казано странно как такава жена изведнъж забравя за животинското в себе си.

Същата тази жена, когато започнахме връзката си още беше женена, та точно това се случи с мъжа й - когато вече беше лудо влюбена в мен буквално се отвращаваше от всякакъв вид секс с него, пък камо ли от по-извратените неща, които изискват отдаденост, любов и доверие към партньора.

Седни и поговори с жена си по темата. Дано да ти е друг случая, но така както го описваш твърде много прилича на изживяното от мен, само че ти си от страната на съпруга.

А ако тя отказва да ти изпълнява желанията, то рано или късно ще си имате проблеми в брака, които вече как ще решавате е съвсем друга тема.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ca241a0806
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   M42. Като мъж, чиято жена е минала и през хормоналните проблеми и през любовник съм съгласен, че една от двете причини е твърде вероятна. Каквато и да е обаче - забрави за стария секс, ако не ти отърва, имаш три варианта:
1. Караш на ръчна.
2. Намираш си любовница.
3. Разделяте се и си търсиш друга.
Аз съм на вариант 1, да не си развалям семейството - не съм мастурбирал толкова и в пубертета - срамна история, но това е положението.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7d5a2e6816
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   И после от къде идвали изневерите?
Ами ще идват!

Н 4, и с каква цел отказваш на съпруга си секс? Това някаква рамка ли е или?

Какво постигате с тия инати и с това отношение? И знаете ли, не разбирам жените, които казват, търпяла съм заради него защото знам че на него му харесва. Ами че то това си е чиста лъжа спрямо него и спрямо вас самите. И чисто прикриване на истинската ви същност.

Колко е трудно просто да бъдеш себе си и да казваш открито какво ти харесва и какво не още в началото на всяка връзка?

Ето, аз примерно, имам връзка от 8 години почти и все още правим секс всеки ден (дори по 2 пъти) понякога. Все още правим анален винаги и винаги се желаем много.

Само да уточня че съм жена.

На 27.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a2e8b430f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Жена 48. Драги авторе, запомни, че всичко е в твоите ръце. Т рпение, диалог и разбиране. Аз имам проблеми в секса от 15 г. и то по моя вина. До 33 г бях богиня в леглото със съпруга ми се сношавахме като зайци където сварим. На 33 родих второ дете - момиче 5. 200 кг. и след 6 м. изпаднах в тежка след родилна депресия, която продължи 08 м. Просто стоях по цял ден в интернет сърфирах и плачех. Никакъв секс, не поглеждах дори бебето. Бях зомбирана. Съпругът ми е най търпеливия човек на света, но този път счупи компютъра с чук и ми казаха или да се в%

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f0b3ff293f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От Автора:
За съжаление, мисля че Н14 се оказа прав. Каквато и да е причината (не е изневяра, според мен) нормален секс няма да се прави вече... Имам чувството, че мъжете не се променяме цял живот по отношение на секса - прави ни се и не отказваме, докато жените просто се променят с времето и други неща почват да им доставят повече удоволствие - игра с децата, СПА, добра книга, шопинг и т. н... Не се отказват от секс, но определено отива много назад в приоритетите. Това е и причината да има толкова проститутки - просто на мъжете им се прави и очевидно трябва да си плащат за услугата на жените, защото те не го правят просто така, за удоволствие. Един вид, бракът има много малко общо със секса, така че мъже, внимавайте като се жените!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: dbbbc41b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторе, бракът има общо със секса, мъжете изневеряват точно по тази причина, омръзва им секса с жената, което води до развод. Ако на жената не и се прави, значи тя ще е тази която изневерява, нещо много бъркаш като си мислиш че жените си сменяли преоритетите. От много време сте заедно, според мен по успешни са връзките кадето всичко става по на бързо и след 2, 3 години след запознанството те вече се женят, създават семейство и тн., а вашето много се е проточило и тъй като се познавате отдавна може би някак си страстта й към теб е изчезнала. Или както е написала номер 4, на нея всъщност не й е харесвало толкова, само се е преструвала за да те върже. А колко много има като нея, като са наближили годинките и тя за да не изпусне последният влак си е останала при теб, дано да греша все пак. Жените след 35год. по скоро увеличаваме сексуалното си желание, твоята жена го е насочила към друг по интересен обект.. самозалъгваш се!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6e4504f0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   За това съм на мнение, че мъжете трябва да се научат да не се женят. Брака не им донася нищо, дори напротив взима ни - взима ни свободата. Ще дам пример със себе си (мъж на 29г. ).
Живея с приятелката (тя на 26г. ) си от 5 години, казал съм и че брака за мен е отживелица и не вярвам в него. Секс не ми е отказвала никога, и го правим така както на мен ми харесва. Ако почне да ми се цигани и да ми прави номерата на авторката просто и показвам вратата. Къщата е моя, колата е моя. Пък жени бол... За това мъже, време е да се научите. Брака не ви дава повече секс, напротив, брака само взима от вас. Ако имате къща - честито вече тя е и на 2мата. При развод жената получава всичко децата, жилището, колата. Да не говорим, че след децата повечето жени почти напълно спират със секса. И като имаш и брак ти си напълно завързан. И точно това е причината повечето жени да си искат пръстена, защото им е пределно ясно това, което пиша. Та, време е да се събудите, защото аз вече го направих. :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4b09910274
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   19, ти си пълен егоист. Жена съм и също не вярвам в брака, ама такъв, който прави секс само по неговия начин и не се съобразява с моите желания и чувства, няма да го търпя. Нито бих живяла в чужда къща, нито бих карала чужда кола, нито бих допуснала да завися от мъж дори за най-дребното нещо, за да ги няма после тия номера "Щом живееш в мойта къща, ще правиш секс, когато аз искам". Ха-ха! Затова мили дами, стремете се към независимост във всички аспекти, и правете секс както вие си искате!

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 70ee59fb21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   При нас се получи същото. май и писна. идва един период от връзката наречен съжителство заради детето, пълен с изневери и от двете странни. по смелите се срещат с други двойки като тях а такива като нас търсят чуждичко по оделно. после правиш 10 пъти секс нормално и.... пак изневера. секса е заменим но не е само секса. нямаш ли упора от блиския човек в живота си до там. така, че нека бъде по малкото зло само -един секс.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5b111882c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Същият филм пич. И аз съм така от горе -долу 2 години. Преди беше като тигрица, сега е като умряла риба. Изведнъж, като отрязано. Без причина, без нищо. Правим секс, но все едно с гумена кукла. Чак предпочитам да не правим.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f0d51a5252
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   И при нас е така, забравил съм вече какво беше това анален, фелацио, лизане от моя страна, 69.. всичко се свежда до смяната на няколко пози по 3 до 7 пъти в месеца. Говорили сме много пъти че трябва да поразпалим нещата в интимен план. Предлагал съм дори вариант да поканим още един мъж.. и дума да не става. Иначе се разбираме прекрасно, не сме се карали, обичаме се и се уважаваме. За сега съм се примирил с положението, замествам с порно от време на време, но незнам до кога ще издържа така. Мисля си, че проблема е изцяло в мен, може би не се представям на ниво но пък в редките моменти когато го правим си е задоволяващо и не симулиращо поне според нея. От време на време имаме някакви проблясъци, сякаш нещата да потръгнат но после пак суша. Мога лесно да си намеря любовница, но не искам да наранявам жена си. От друга страна не искам да я карам да върши неща, които не и харесват. Абе сложна ситуация.. лошото е, че по този начин охладняваме един към друг и в един момент рискуваме да се превърнем в съквартиранти.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c35dc379ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Здравейте и аз да се включа..
Като жена на 27 смея да кажа, че има случай в които жените правят неща защото на любимият човек му харесва. Това не мисля че е лъжа както казвате. Все пак когато обичаш искаш на мъжът с теб да му е хубаво. Има едно ти харесва, едно не толкова, от друго те боли... но има и такова което ти доставя удоволдтвие.
Моят е много... не знам
Извратен, разкрепостен.. в началото когато започнахме да правим такъв секс ами аз.... бях шокирана, не исках да му лапам, не искахс 69, не си давах дупето... беше ми отвратително, но после с времето пък не знам... започнаха да ми харесват някои от нещата. Даже всичките
Според мен не си мисли че жена ти си има любовник и не я претискай, опитай да я предразположиш, върни се в начало.. ама много в началото и си спомни как сйи се отнасял, какво си и казвал, как си я предразполагал и опитай да си оправиш нещата.. Еднообразието води до навик... а за да се докарате до мисионерската поза.... ами вдигам си краката там на бързо, колкото да не е без хич и да не ме занимава... колкото да се отърве и да не е без хич и ти да не мърмориш... Направи нещата интересни и я накарай сама да поиска да направи всичко

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9d4a8c6792
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   От автора: Разбирам че доста мъже са в подобно положение. На даден етап всички почват да изневеряват, защото просто им писва (а също е и унизително здрав и прав мъж да врънка жена си за секс, все едно няма други жени на света). Най-влудяващото е когато женат ти те пита - "Е това ли ти е най важното! " Много ясно, че не е най, но в същото време си е важно. Жалко е само за случи като моя, където аз наистина обичам жена си и въобще не ми се занимава с изневери, криеници и т. н. Но в крайна сметка, не мога да спра да правя редовен секс на 37 години само защото на жена ми не и се прави...

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e827cd9e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   За авторът:
Напълно разбирам ситуацията ти и смятам, че ако се е преструвала - това е изключително нечестно не само спрямо теб, но спрямо нея и връзката ви. Това е нещо, което виждам постоянно и не само в сексуално отношение - хората се преструват, че харесват нещо за да направят някой друг щастлив без да осъзнават, че не можеш да поддържаш такава лъжа цял живот, пък дори и да можеш - ще си нещастен.
Вярвам, че трябва да поговориш с жена си съвсем честно и откровено. Трябва да си кажете каква е картинката, и че това е реален проблем за теб.
Знам че е лесно да се чувстваш виновен ако става дума за секс особено ако си мъж, защото всеки път когато се говори за това излиза, че всичко за което мислим е секс (което, разбира се не е така). Но също така не може да се пренебрегне важността от секс.
Трябва да достигнете до консенсус - секс, в който и двамата сте доволни. Ако това не е възможно - може би смяната на партньор не е толкова лош избор.
Напълно съзнавам мнението на хората като цяло - "заедно сме заради децата", но това, което мога да кажа от личен опит е, че двама нещастни родители, които се карат (а при незадоволитен живот хората се изнервят и карат постоянно) не е по-добре от щастливи, но разведени родители.

Желая ти успех!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e8640d3505
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   и с моята жена така се получи въобще не спи с мен вече заедно сме от 17 г нито свирки нищо какво да правя незнам ебе ми са много съгласен съм на сиинг дори или тройка с друг мъж само и само дс еба и аз

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a4f99ecc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Направо не го разбирам това! Аз съм жена на 32, омъжена с деца. Имам нужда от секс ако не всеки ден, то поне 5 пъти седмично. Мъжа ми в най-добрите си моменти е ок за 2 до 3 пъти седмично, иначе може и 1 път на две седмици. Търпях 4 години и сега имам любовник. Много ми е странно и неговото положение. Млад мъж на 36 години, много привлекателен, спортуващ, поддържан, внимателен, грижовен, правещ страхотен секс с мен и този мъж до такава степен не е желан от жена си, че се е преместил да спи в стаята на децата си! Аз съм в потрес. Като имс жени, които не могат един мъж да задоволят се налага жени като мен да се грижит за по двама.
После да няма сърдене! Всеки сам си го прави.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 08627d724f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   Хората вече нямат ценности, изневери, любовници
... Автора, защо не направиш нещо за нея, подаро цвете, измии чиниите, направи нещо за нея, да направи и тя за теб. Поговорете....

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b7cd2d48f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   до 29
ех не всяка жена е лека и к... като теб, има жени които знаят и помнят какво са общавали като са подписали, има жени които думи като морал и чест ги има в техен живот и речник, има жени никога не биха накърнили достойнството и честа на мъжете им, има жени които биха потиснали нужда на желанието в името на децата и семейството, жени които са до мъжете им и млади и стари, бедни или богати, мога да ти обясня много неща за свещеният брак м/у двама но едва ли имаш качеството да го разбереш, такива като теб знаят само едно да изневеряват и да качват рога на мъжа дето те храни и децата ти и бъхти като ненормален с чест цял ден и единствена му идея дето му топли душата е кога и как по бързо да се прибере при теб и децата в къщи.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8340ae715b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Възможно е да има здравословен проблем - ако щеш да й са се появили хемороиди и затова да ти отказва анален. ;)
Може да е влюбена в друг. Може да преживява лична криза и да има нужда от промяна. Просто седнете и поговорете спокойно.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 235eaf41df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   От автора:
Само да спомена, че не съм от типа мъже, които след работа са само на ракия, салатка ТВ. Напротив, помагам с каквото мога лично, за останалото си имаме домашна помощница, а жена ми също работи престижна работа по цял ден. Не мисля, че ще и бъде лесно да си спомни кога е мила чинии за последно :) Проблемът при нас не е свързан с доходите или липсата на внимание - цветя и почивки получава предостатъчно. Може би не съм най-благия характер на света, но кой може да каже че е винаги весел и в настроение... Свободното ни време не е много, а и двете деца не правят нещата по-лесни. Въпреки това, не знам как е възможно на сравнително млада жена изведнъж да спре да и се прави секс и толкова. Сигурно има такива периоди в живота, но когато продължават толкова дълго, човека до теб просто губи търпение и си търси други варианти, колкото и да не му се иска. А относно разговорите, говорили сме много пъти и вече не говорим по този въпрос. Винаги свършва с безсмислен скандал, от рода на - "ти само за това ли мислиш, това ли е най-важното, много съм изморена и ми се спи, не ми се прави просто и така"...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a4f99ecc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   От 29 до 31
Мисля, че драматизма на написаното идва малко в повече! Как пък точно реши, че мъжа ми се бъхти по цял ден, за да ме храни? Мъжа ми работи по-малко от мен и аз изкарвам повече пари. Можеш да подтискаш чувствата, желанията си, личността си... до време. Когато нямаш до себе си нужният ти партньор решенията са три - развод, търпене (което както казах е до време) и емоционален отдушник в лицето на нов човек. Избрала съм децата ми да продължат да имат баща, макар и той отдавна да е спрял да ми дава това, от което имам нужда. Аз съм безкрайно отдадена майка, но в името на никой и нищо няма да загубя идентичността си. Преди всичко съм човек и имам право да разполагам с личността си и да не съм съгласна с общоприетият обет за притежание! Дълг и морал са прекрасни думи, но те трябва да се прилагат във всяка сфера на живота и отношенията между хората, а не избирателно. Когато единият не постъпва етично и уважително към другия, може да получи същото в замяна. Съдиш без да знаеш! Съдиш без да си бил/а в подобна ситуация! И най-вече съдиш без да разбираш смисъла на това, което се опитваш да посочиш с пръст! Емоционалната стабилност на една жена е от съществено значение, за стабилността на децата й и няма да допусна аз и те да не сме ок заради мързелив и ленив съпруг.
А по отношение на историята на автора, ненавиждам жени, които се преструват, за да хванат някой мъж! Грозно е, подло е! Тези трябва да съдиш, които лъжат, за да си осигурят, кой да ги храни и да изглеждат добре пред обществото, че са семейни! А не тези, които се разкъсват на сто места и се борят за всяка ласка.
В името на негово величество БРАКА и всичките ми способи за контрол над личността!
Амин

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aed276675b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Номер 29, мислиш ли, че когато мъжът ти разбере, че го мамиш, ще прояви разбиране и даже ще те целуне от благодаронст колко си умна, логична и практична? ! Аз лично много се съмнявам. Живей си в твоя измислен свят, но скоро ще се наложи да се справяш сама в живота. И тогава пак ще си говорим.
М38

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0c80c39d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   "Бруталният" секс е бил срвдство за постигане на определени цели. Целите са постигнати, средството вече не е необходимо. Тя разбира се си има достатъчно оправдания, дори пред себе си - уморена, нервна, недоспала и т. н.
Семейните отношения могат, строго технически, да се сведат до "размяна на средства срещу услуги", както определят психолозите Алан и Барбара Пийз. Ако вече няма нужда да предлагаш услуга (брутален секс), за да получиш средства... много просто, няма да я предлагаш.
Ако си в състояние да наложиш вето на средствата, предлагането на услуги ще се завърне, ако ли не - чекии, любовница, развод.

Дядо Торбалан

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5600ec24c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Номер 19, специално за теб, свободолюбецо, ще разясня няколко неща! Колата и къщата жената няма как да ти ги пипне, когато си ги придобил преди встъпването в брака. Тук няма съвместен принос. Няма СИО без брак! Или... възможно е да сте придобили нещо заедно преди брака, но при придобитото с общи средства е налице обикновена дялова съсобственост. Също така можеш да избираш между другите два режима на разделност или договорен режим, та ще можеш да си защитиш безценното имущество!
Да не споменавам ползите, които пропускаш, когато живееш с някого без брак, че ще си промениш мнението!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker