Страх от секс с жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх от секс с жени
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 4316 пъти
Здравейте!
На 31 години и не съм правил секс още с жена. От малък свикнах с мастурбирането и като излеза от вкъщи някак пред момиче и жена се панирам губя ума и дума едно здравей не мога да кажа.
Мисля че жените надушват неудачните и неуверените и на тях не им пука кой как се чувства.
Предполагам че това дълго мастурбиране ми е променило мисленето. Нямам представа дали това ще продължи цял живот.
Просто незнам как да го направя за първи път доста съм комплексиран.
Когато чуя кой как е правил секс с някоя и се чувствам доста зле защото мисля че никога няма да ми се случи.
Бих казал че проблема ми е повече от някой съвет.
Като малък бях мегазатворен и никой не общувах в училище от което си хванах диабет. После този диабет ми пречи да си намеря работа.
Правя плахи опити да се запозная в фейсбук но няма никаква отсрещна реакция.
Тук чета че много хора имат проблеми в секса но поне един път са ги харесвали момичета или жени а аз никога не съм изпитвал това.

Направо ми идва да се самоубия...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: ec9a910536
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, приятелю, мастурбирането не ти е променило психиката, всеки мъж или момче мастурбира. Не знам какво да ти кажа, трябва да преодолееш този страх, за това трябва да имаш воля, един път да прекрачиш границата и после всичко ще си дойде на мястото. Да знаеш навикът е втора природа на човека, всичко е навик, както свикнеш. В твоя случай, защо не отидеш като за първи път при проститутка, ще я изчукаш и ще ти олекне, ще се отпуснеш, ще си мислиш, че не я познаваш и тя не те познава, няма какво да ти пука, дори и да се изложиш, никой няма да разбере. Гледай да говориш с жените, жените обичат да им се говори, може да ти е трудно първоначално, но пестепенно ще се отпуснеш, ще свикнеш и ще ти е лесно.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fa00172ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, трябва да се научиш да общуваш свободно с жени. Пък после мисли за секс. Без едното не може другото. Ама на живо, никакъв фейсбук. Живото общуване е най-полезно - в него участва и език на тялото, пък и е най-естественото. Секс във фейсбук не можеш да правиш, нали? И като общуваш, не се опитвай да бъдеш оригинален, бъди себе си. Не е нужно на всяка цена да кажеш нещо мега интересно.
Като си изпълниш това домашно, вече му мисли за секс. Може и преди това, ама...
И си мисля, първо пробвай или с проститутка, или намери някоя ей така за първия път, по интернет - ама си кажи че ти е първи. На живо като сваляш, вече трябва да имаш някакъв опит. Мъж си.
За какво самоубиване говориш тука? Вместо да си направиш живота хубав, си търсиш оправдания. Не е толкова трудно, да му се не види. Давай!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4f22d231d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Трябваше отдавна да си пробвал с проститутка, щом виждаш, че не можеш да забиеш момиче. Съвет към други с подобни проблеми - отивайте на проститутка, не чакайте да станете на 31! Проститутката няма да реши проблема ти със затвореността, но ще премахне оковите и ще ти е по-лесно общуването.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ba30dfb9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Потърси услугите на психолог и да - на проститутка. Не диабетът ти пречи да си намериш работа, а твоята неспособност да общуваш. Навън има стотици хиляди диабетици и си работят. Баща ми е диабетик и едвам го оставиха да се пенсионира. Работа има в момента, така както работодателите са навити да назначават и хора с хронични заболявания, но трябва да се пребориш с проблемите си в общуването. Най-вероятно си израстнал сред много доминиращи жени - майка, баба?
Идва летния сезон. Банално е, но за сезонна работа диабетът ти изобщо не пречи - отиди и работи в курортите по Южното Черноморие - в кухнята например като помощник никой не ти иска нищо и винаги търсят хора, а хотелите осигуряват и спане, и храна.
Ако си Тип 2 диабет сам знаеш, че можеш да се оправиш - отслабни, движи се повече, спазвай диета.
Дибет не си хванал заради съучениците си, а заради начина си на живот и гените си. Стегни се - никой не ти е виновен и никоя жена няма да се прежали да бъде с човек като теб. Или ти се променяш, или си продължаваш като до сега. Светът няма да се промени заради теб

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8d55642d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   При проститутка приятел, ако се смущаваш директно за секс, си плати само за свирка и така няколко пъти, после придобивайки увереност ще поискаш и секс, не отлагай, че с времето става все по-сложно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 782f1024d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проститутката няма да му даде любов! Не ги слушай, просто си намери гадже и всичко ще си дойде на мястото, ухажвай я излизай с нея, прави и подаръци и постепенно ще се отпуснеш и ще дойде и момента за половият контакт, а там не се иска кой знае колко умения, трябва да си внимателен и да успееш да задържиш, отложиш по дълго време момента на свършването, всичко си става от само себе си!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b7eddc5ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не съм имал доминираща майка или баба напротив.

Колкото общуването трудно може да станеш друг човек на осъзната вече възраст.


Колкото до проститутка нямам представа как се търсят. Писъл съм на доста обяви за компаньонки нямам нито един отговор.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ba30dfb9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Aвторе, потърси психотерапефт, а компаньонките не отговарят на писани съобщения или коментари, а само на телефонни обаждания. Обади се и си резервирай час както горе ти описаха - първо само за орална. По-евтино и може би по-подходящо за теб са масажите с „хепи енд“. При тях ти отиваш в студиото за масажи и ако не друго ще получиш хубав масаж - можеш да откажеш в последния момент „хепи енда“. По-евтино е освен това, но и момичетата са по-хубави.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1234dafbf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Няма нищо страшно! Даже е много приятно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5733b527d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Пич трябва да отидеш на проститутка поне няколко пъти за да се отпуснеш. Това е сериозен проблем знам. Alo. bg е сайта и оттам звъниш разбирате се и действаш. Изкарвай пари и действай. Живота е кратък.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: bef45c70c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Опитай се да си намериш добре платена работа. Запиши се на някой курс, ако трябва. С парите автоматично идват и жените. Гарантирам ти. Социалният ти е проблем е малък и лесно може да се реши. Започни да говориш много с жени, но без да ги сваляш. Всякакви малки разговори, дори по няколко изречения са полезни.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9186466c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Разбира се, веднага се е появила номер 7, и говори за любов, в тема за секс! Боже, Боже! Защо объркваш още повече човека бе мадам!? Хайде да не продължавам, че пак ще ме изтрият...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 66bdd754f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторът
Може би комплекса ми се дължи на размера на пениса ми. Тесен ми е и дълъг 12-13 см. Дано в действителност не е проблем за задоволяване на жените при полов акт.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5733b527d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Какъв размер те гони. Отиди на компаньонка казвам ти пак. Не че ще се получи кой знае какъв секс, но това е първата крачка. Номер 7 от една страна е права, но от друга не. Ако с човека когото обичам ще ми е първия път ще се притесня още повече.

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: f8bbdb6a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Месец след като писах секса остава мираж.
Нямам намерение да си плащам за дадено време на жена която не ме привлича.
Искам с момиче/жена която може да си споделиш всичко и след това интимнно. Като погледна 16-17 годишни хлапета колко са отворени а аз изглеждам много конфузно..
Kогато говора с хубаво момиче и си слагам спирачка. Мисля че на тази възраст която съм може би няма смисъл от почване на сексуален живот. Оказва се и много трудно намирането на партньор в живота когато не си като останалите.
В социалните мрежи е същото нито една не ми е приела покана за приятелство. Писах на доста но нито една не ми отговаря. Имам чувството, че на челото ми пише неопитен.
От друга страна съм сигурен че жените с тяхната интуиция усещат подобен човек който се държи плахо че няма опит в това и не биха се занимавали с такъв.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 25 дни
hash: f8bbdb6a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Някой по-горе са писали че само с общуването ще се оправи тази бариера. Аз обаче като тръгна да кажа нещо или е под носа едвам се чува или е супер несвързано смешно за мъж над 30.
От чужда глава е лесно да се каже, че не е нищо особено и страшно. Е как да стане след като даже имам чувството, че и жените са по-уверени от мен..
Както се казва "изпуснал си влака вече".
Може би не трябва да търся жени. Да си живея така, като различен, странен и затворен. Само че като отида някъде на работа или сред хора по-някаква случайност това ми пречи, все едно съм гол, защото останалите не са така.

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: f39f7f72db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Няма да влизам в подробности. Тях търси в мрежата. Вярно, не си на 20, но не си и на 70. Можеш да се върнеш към живота. Проблемът е мастурбацията. Трябва да я спреш. Прочети повече в нета!

 
  ...
преди: 8 години, 24 дни
hash: daab43a159
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   И аз съм същият като теб номер 20, не знам какво да ти кажа, явно оправия няма, където и да отида хората ме усещат какъв съм и като разберат че съм сам и почват да си говорят зад гърба ми тоя нещо не е добре щом е останал сам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 16 дни
hash: bcca50bf6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Автора
Ходих при проститутка преди повече от месец но не ми се вдигна от притеснение и за секунда. Дано поне това се брои за по-малка девственост. Ще опитам пак но явно ще ми трябва доста опити. Жалко е че плащаш и шанса да стане як секс не е особено голям.

Да може да си намериш проститутка.. Обаче като гледам шанса да го направиш със нормална жена е нищожен. Защото се намират готините ебачи с опит които просто си взимат жертвите смисъл завъртяли са им главата и така стават ту гаджета ту любовници и т. н.
Не искам да обвинявам жените, но от доста прочетени теми тук и благодарение на шестото им чувство, се убеждавам че лепват веднага етикета на такива като мен-мухльовци, смотаняци и др.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 85b7361823
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Прекалената маструбация гледане на порно лоша диета = води до намалени нива на тестостерон. Прекаленото порно мастубация влияе пагубно и на трансимитерите в мозъка (главно допамин). Така,че ги ограничаваш максимално, спортуваш,ядеш добре, пиеш Цинк и се оправяш!1

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker