Трагично Е Младеж На 22 Години ДА е В Това Положение :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трагично Е Младеж На 22 Години ДА е В Това Положение :(
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 6433 пъти
ЗДРАВЕЙТЕ ЧИТАТЕЛИ НА СПОДЕЛИ.НЕТ !!

НЕ мога да се сдържам повече и за това просто реших да пиша тук и да поискам мнение и някакви съвети как да постъпя за да си реша ужасният проблем ;(

Момче съм на 22 години и за жалост съм все още Девствен ;х не ме мислете че мисля само за секс , аз изобщо не съм от тези мъже дето се интересуват само от това но просто много ми тежи вече че на тея години все още не съм спал с момиче ии .. като цяло се чувствам ужасно (меко казано) дори много хора ми казват че именно липсата на секс ме прави постоянно депресиран и изнервен защото това влияело много лошо на нервната система и на самото тяло :( Признавам си наистина така се чувствам , въпросът е там че не съм правил секс поради редица причини ..

1-во Адски сдухан тип съм аз, и само докато вида некое момиче и от срам и притеснение поглеждам на другата страна и не мога просто изобщо да общувам с момиче , камо ли да и предложа за връска или за секс ..

2-ро Адски съм слаб в тяло, и направо ми се струва че никога не мога да се съблека пред момиче щотоо тя ще ми се изсмее в лицето ;(

3-то имам и друг ужасен проблем който едва ли друг го има и той е че дори да се стигне до секс аз си мисла че нема да мога да направя нищо , че няма да успея да го вкарам или че ще свърша още веднага и всичко ще се провали ;х с две думи - мисля че съм неспособен да правя секс , дори съм неспособен да поканя едно момиче да излезе с мен .. та аз умирам от притеснение ;(

вече не знам какво да правяя .. отделно съм адски беден , неконтактен , неработоспособен , имам и много врагове които ми пречат в целият ми живот ;( абе жалка картинка съм си , реално погледнато си мисла че ще си умра но краят ми ще е адски мъчителен и жалък :( Не ме критикувайте моля ви се , поне ми помогнете по някакъв начин защото вече не издържам ;х Усещам че и аз като всеки нормален младеж имам своите нужди и мечти а реално виждам че не мога никога да имам тези неща и да съм като другите , дори вече обмислям дали няма да е по добре ако просто тегля чертата и се самоубия поне да не мърся света с шибаното си присъствие ;( Благодаря ви за отделеното Внимание !!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 82f8ba839b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не че те упреквам, но ако продължаваш само да се вайкаш няма да стигнеш далеч. Щом осъзнаваш кусорите си, направи нещо по въпроса. Започни да ходиш на фитнес, обличай се по-добре. А за притеснението мога да ти дам един вариант. Отиваш на бар (дискотека) с двама, трима приятели .. пийвате си, тогава ти идва и настроение и смелостта, която ти трябва поне да поканиш момиче на танц. И от там номера, първа среща и т.н. Е, не си мисли, че всичко може да стане още първия път и то перфектно. Но престани да се самосажъляваш, а направи нещо по въпроса и започни да водиш нормален социален и след това сексуален живот с жени. :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e473879a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти! Явно съм първата която коментира твоята история. Виж сега всичко е в главата ти за това не се притеснявай как изглеждаш, дали си слаб или не както се казжа за всеки влак има пътници просто се отпусни и буди себе си. а за момичетата просто имам чувството че си си втълпил че са някакви страшни същества, а те са просто хора като теб и те търсят приятелство и разбиране :) за това се дръй естествено с тях. Просто не ги възприемай като потенциални гаджета с които си на среща а като нормални събеседници. Научи се да общуваш повече и това ще ти спечели не едно и две сърца. Айде успех и не се предавай ;) а за девственоста защо да е нещо лошо което да те травмира, аз съм на 23 и съм девствена и то само защото искам наистина да обичам човека с когото ще си загубя девствеността. Това е дано съм била полезна, поздрави и късмет :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 74425d9b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Трябва да започнеш да се харесваш. Докато мислиш така, както пишеш тука, няма нищо да намериш.
Не е важно дали си слаб или дебел, беден или богат, не е важно всичко това. важното е какво мислиш ТИ, и как се усещаш, защото това, което мислиш и усещаш ТИ, това виждат и другите за тебе.
Промени си мисленето, започни да се харесваш, оценяваш и уважаваш. Ти не мърсиш света, има много мръсници, които обаче не се възприемат по тоя начин и затова успяват.
За момичетата, просто гледай да общуваш с тях нормално. Разговаряй...другото ще си дойде по естествен начин. Не мисли постоянно как ще го вкараш и няма да стане нищо. Така само си пречиш.
Това е от мен, успех ти желая.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e5e7a99dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам защо си мислиш, че си уникален. Познавам 2-ма, които са досущ като теб и още няколко, които се различават само по това, че са с наднормено тегло. Но всичките отговарят 90%+ на описанието.
Няколко бързи съвета:

1. Какво си се загрижил дали ще можеш, когато дойде момента? Сякаш скоро ще дойде така, както я караш. Тези мисли са като самонавиване, което не помага изобщо. Засега мисли как да заговориш момиче и не се занимавай с това какво ще правиш,когато дойде МОМЕНТЪТ.

2. Слабите са с предимство пред пълните. Стига да не си по-нисък от 1,70 - това не е никакъв реален проблем за теб.

3. Репетирай, човече! Пред огледалото или някъде другаде, далеч от момичета. Първо отработи елемента с запознанството и всичко останало, което ще ти е нужно, преди да получиш усещане за предстоящ секс. Защото сексът минава през запознанство, разговор и очароване на противоположния пол. А в това ти състояние би те огряло само ако си Адам и чакаш Ева.Или не... знам ли?

By Свободният

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: b20fb9e100
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами какво те спира да тренираш, ходи на фитнес, малко по малко ще направиш прилично тяло. Тогава ще ти се повиши самочувствието и няма да си толкова сдухан. Ако планираш някоя среща и смяташ, че ще се стигне до секс, преди срещата, преди да се изкъпеш, си удари една чекия и няма да свършиш твърде бързо. Проблемът, който може да срещнеш е, че не знаеш как да я задоволиш, но ако тя е свестен човек ще те разбере... Винаги се почва от нулата, така че нормално е да си неопитен. Иска се практика.

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 21d48e2467
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   1-во земи се стегни ако ти не можеш преоодолееш страховете си ние няма как да ти помогнем освен с това с напълняването.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 766987a695
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А бе златен какво си се стегнал!Отиди някъде разпусни завърти главата на някоя мацка а после в леглото не се притеснявай!Всичко ще е супер!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: de40179181
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Момче, не се притеснявай толкова много. За нервите гледай "40 годишен девственик", а междувременно ще ти кажа, че това, че не си много заможен не трябва да е критерий на никое момиче да е стеб. Истинско момиче, каквото ти трябва на теб, е такова, с каквото да не се притесняваш да спиш, да говориш, просто да гледаш. Изчакай още малко и нещата ще се наредят от само себе си. И споко, всяко момче има драмата "дали ще го вдигна". Не се отчайвай, само защото в секса не върви, не значи, че няма да тръгне ;)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ff7334f52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Първо Щом си слаб вземи яж
Погрижи се за външния си вид, без значение че нямал възможности
Може и в къщи да правиш елемнтарни упражнения за да премахнеш излишно натрупалото се напрежение
За секса събери малко средства и пробвай с проститутка
Те са свикнали виждали са всякакви ..
Прочети няколко книги
Започни да мислиш позитивно още със събуждането си
Благодари, че си успял да се събудиш Благодари за деня
Почни да оценяваш всеки миг
Всичко е свързано с нагласата
Не всичко е материалузъм

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 130a353c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автор: 1-во Адски сдухан тип съм аз, и само докато вида некое момиче и от срам и притеснение поглеждам на другата страна и не мога просто изобщо да общувам с момиче , камо ли да и предложа за връска или за секс ..

ДТ: Лекарството за таз болежка е горчиво, но пък ефикасно. Започни да каниш момичета на срещи. Прави го с ясното съзнание, че ще ти откажат. Но го прави с усмивка, гледай ги в очите. С всеки отказ думите ще излизат все по-лесно от устата ти и хватката около гърлото ти ще се отпуска. Не чакай да намериш "едно момиче, добро, което е твоята сродна душа", не че има лошо, ама защо да пропускаш останалите хубави девойки, нали?
Както ти казах лекарството е горчиво, стисни очи (образно казано) и гълтай!

Автор: 2-ро Адски съм слаб в тяло, и направо ми се струва че никога не мога да се съблека пред момиче щотоо тя ще ми се изсмее в лицето ;(

ДТ: Това пък е още по-лесно! Спри пиенето. И цигарите. И ограничи кисненето пред монитора, затварянето във виртуалния свят не помага. Храни се правилно (google it). СПОРТУВАЙ!!! Скапвай се от тренировки, минимум 2 пъти дневно по 1 час, 5 дни в седмицата.

Автор: 3-то имам и друг ужасен проблем който едва ли друг го има и той е че дори да се стигне до секс аз си мисла че нема да мога да направя нищо , че няма да успея да го вкарам или че ще свърша още веднага и всичко ще се провали ;х с две думи - мисля че съм неспособен да правя секс , дори съм неспособен да поканя едно момиче да излезе с мен .. та аз умирам от притеснение ;(

ДТ: Че първия път няма да издържиш повече от 15 секунди е ясно, като бял ден, споко. Момичето ще разбере, пък и ще си готов за бой отново след по-малко от минута.

И най-важното - Не търси съчувствие! Самосъжалението няма да реши проблемите ти, вземи се в ръце и действай, какво чакаш, защо си още пред монитора?!?

Дядо Торбалан

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: da49c48645
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей!Изненадън съм, че никой не е коментирал по твоят проблем,а не е малък(ако не лъжеш)!Трудно ми е да те насоча към верният път, защото не те познавам.Моят съвет е, че сам трябва да откриеш,усетиш кога,с коя и защо?Заради секса или заради чувствата.Мога да ти кажа, че един човек независимо дали е хубав или грозен,не играе фактор кога ще си направи сефтето,това зависи само колко си интелигентен!Колкото човек е по-интелигентен толкова по-късно прави тази крачка в живота си(това е доказано)Бъди търпелив и ако си изнервен си купи хапчета за нерви Диазепам 5мг. по едно преди лягане, ще ти помогне без да ти навреди да си спокоен с жените в близък контакт.Ако започнеш да ги пиеш незлоупотребявай и не повече от 45дни.Действието им е неусетно, а човек след седмица се чувства по-спокоен. Бъди такъв какъвто си!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 243e490af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   11 ти добре ли си? Диазепам предизвиква зависимост!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: eac36c4b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Защо се притесняваш,жените не са по-различни от мъжете(притесняват се и се се чустват неуверени както и мъжете).Моят съвет е БЪДИ СЕБЕ СИ!Никой не се ражда напразно,щом си роден имаш мисия на този свят.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 35b5dc02c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Гледай филма The secret обезателно.
Него може да го изтеглиш от kolibka.com.
Много ще ти помогне!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 862897e72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Вместо да хленчиш по сайтовете отиди в някой фитнес, понапълней и вдигни малко самочувствието си. Много мразя самосъжаляващи се хора. Доколкото до секса и на мен ми минаваха такива работи през главата , но аз съм момиче. След първият път разбрах, че не съм дефектна. Като тръгнеш да правиш нещо не мисли за това, отдай се.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1af158d6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   аз съм на 16 и съм девствен и въобще не смятам да бързам напълно съм се отдал на спорта направи го и ти :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d1f2938146
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   вземи си проститука пич не са много скъпи

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9b5f10c012
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Здрасти,

Бих искал да кажа, че човек преди всичко трябва да е борбен, опитай се да мислиш позитивно и никога не се предавай! Като първа стъпка, казваш, че си неработоспособен, не знам какво имаш предвид, но се опитай да си намериш работа..макар и за малко пари...аз специално съм живял и с две и с двеста..Моето лично мнение е, че първия ти сексуален контакт трябва да е с проститутка..обикновено са около 60-70 лв..и задължително с презерватив...от една страна презерватива ще притъпи усещането от възбудата, а от друга поне от психологическа гледна точка, ще ти даде възможност да си малко по-уверен в себе си в бъдеще по отношение на сексуалния контакт...Относно първич път и свършването...отново всичко е на психологическа основа..когато усетиш, че си близо да свършиш, опитай за момент да превключиш съзнанието си на тема, която няма нищо общо със секса, мисли за нещо друго...това ще ти даде възможност да се овладееш... това обаче се учи с времето...не очаквай да го постигнеш от 1вия / 2рия път...А по нататък, може да започнеш да комуникираш с някое момиче в сайт за запознанства...поне в началото ще ти е по-лесно..все пак не си лице в лице с нея...а после може и да се видите...никога обаче не тръгвай с прекалени очаквания..защото по сайтовете има и разочарования..но се надявам да имаш късмет...останалото...първата целувка...секса..по реда си... сам ще усетиш дали жената с кояти си излязъл на среща е склонна на нещо повече...но бъди уверен в себе си...не показвай слабост пред жените, дори вътрешно да се чувстваш така......Желая ти късмет и успех..и горе главата:) Поздрави / Ангел

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3994ac7b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Човече, я си живей живота и не се вглъбявай в много разсъждения и притеснения. Проблемът ти е в ниското самочуствие и съжаление към своята личност (вижте ме каква жалка утрепка съм)! На първо време започни да се уважаваш самия себе си, без да те интересува мнението на околните. Даже проява на нарцисизъм няма да е излишна. Промени си прическа, придобии маниери, които на тебе ти харесват, но да е нещо различно за да се харесаш самия ти (без да ходиш като паун разбира се), ще видиш, че колкото повече се цениш, толкова и контактноста ти в обществото ще се подобри. Ще видиш, че дори и без пари хората ще те оценят, но по такъв начин по който им се покажеш ти. Аз лично избягвам контакти с хора които вечно хленчат, оплакват се и се самосъжаляват и околните са така.Мога да дам помощ, да бутна рамо,но всеки ден да контактувам с плужеци ме товари излишно и аз имам нужда от веселие искам и позитивно мислене! Поработи върху това и нещата постепенно ще се наредят. За секса как ще ти бъде първия път изобщо, ама изобщо пък не се кахъри. Тва как ще го вкараш, ама ще ти стане ли? Това е забранена тема. Ако даже те успокоява кажи си, че ще стане когато си на 30г. примерно. Изобщо девственоста не трябва да ти бъде Фикс идеа. А другото то само ще си дойде, сменяй компании стой там където ти е най добре, бъди си купонджия и весел човек, така внезапно без да се усетиш ще тръгнат и интимностите.Но за секс, хммм рано ти е още! Аз самия си бях дръпнат като тебе, но без да искам почнах повече внимание да обръщам на околните да им помагам и да купонясвам с тях, а за себе си да мисля,че даже съм готин. Така научих в последствие, за момичета които сега са ми близки, че са ме мислили за женкар преди!А аз си бях девствен и в краина сметка и не можах да се опазя дълго, станах на 25 и ме излъгаха.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6028c66d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Леле човек дай си шанс от цялата ти изповед не видях да казваш нищо хубаво за себе си стига просто трябва да се приемеш такъв какъвто си и вскичко ще се нареди успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker