Дали да го направя с проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали да го направя с проститутка
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 4562 пъти
Здравейте,

Аз съм мъж на 25 години, който все още не е бил с жена. Сериозно съм се замислил първият път да го направя с проститутка. По природа съм доста срамежлив и ми е адски трудно да завържа някаква връзка с момиче. Влюбвал съм се, но момичетата или си имат приятели, или нещо друго. Но и аз някак си съм усещал, че въобще не изпитват симпатия към мен и нещата не се получават.
Знам че това с проститутката няма да е кой знае какво от първия път, но важното е да го направя.
Можете да споделяте мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: f1f320048a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Препоръчвам ти да не ходиш на проститутка, а да отидеш на масаж с „щастлив край“. Сексът е много интимно нещо и не става с всеки. При масажа ще имаш първи достъп до жена, а и можеш да откажеш в последния момент. След това ако искаш можеш да искаш повече. Ако ще го правиш с проститутка задължително спести пари за цяла нощ или поне 3 часа и поръчай момиче, което действително ще ти харесва. Кажи ѝ още в началото какъв ти е проблемът и тя ще знае какво да направи. Искай да ги направите на твой терен - предложи шоколадови бомбони (отвори ги пред нея! ), безалкохолно и шампанско (пак пред нея отваряш, защото ги е страх от наркотици) и седнете да си поговорите малко. Това ще отпусне и теб, и нея. Кажи си, че си девствен и така.... лошо няма
Мисля, че ще ти отнеме после страха и срамежливостта към нормалните жени и така ще си намериш и нормална приятелка

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 587ec0d4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Току що се връщам от проститутка. И аз съм като теб. Не ми хареса особено, но освобождава психологическатабариера, че не знаеш как се прави секс. Иди два-три пъти да ссе отракаш. Само гледай да не ти стане навик да задоволявваш сексуалните си потребности с простирурка, вместо с жена, към която имяш чувства. Но си намери някоя читава. И задължително всичко с кондом!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 47d95afba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласен съм с номер 1 с "лека" корекция на "Мисля, че ще ти отнеме после страха и срамежливостта към нормалните жени и така ще си намериш и нормална приятелка", и става на - " Мисля, че ще ти отнеме после страха и срамежливостта към ненормалните жени и така ще си намериш и ненормална приятелка". :D
Неговият съвет ще те превърне в поредният боклук. Ако бях жена никога нямаше да се обвържа с някой, който е ходил на проститутка. Каква връзка ще градя с човек, който ми е паднал в очите? Това е моето лично мнение спрямо наблюденията ми върху другите хора за няколко десетилетия. Решението си е твое, но прецени добре какво ще спечелиш и какво ще загубиш, защото няма връщане назад, както в компютърна игра. На никой не му пука дали си спал досега с жена, за да се притесняваш от хорското мнение, а и това са лични неща и само някой със селяндурски маниери би си пъхал носа в сексуалния ти живот. А за справянето със срамежливостта има по-добри начини.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6325ee901f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Проститутката ще бъде с теб само заради парите. Представяш ли си колко дъртаци са я минали преди теб? ;]

Момичетата искат да видят нещо привлекателно в теб, което да ги грабне.

(Общи интереси примерно)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d1095afe8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   НЕ. Защото при всеки случай губещия си ти.
Вариант 1 Може да не се получи работата и тогава ще си депресиран доста време.
Вариант 2 Ако си искараш добре ставаш абонат.

Единствения вариант е някой който ползва редовно да те уреди с някоя мацка полупрофи дето заработва допълнително. И срещата да протече почти като нормална излизане вечеря барче чукане само че тя си получава и кеш накрая.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 01f74f40b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също съм в твоето положение, само че малко по-голям. Не ти препоръчвам да го правиш с проститукта - просто защото това няма да ти реши проблема. Представи си, че вече си правил секс с проститутката. Какво според теб ще се промени в теб и най-вече в комуникацията ти с жените? Ами нищо! Пак ще си срамежлив когато си общуваш с жените. Пак ще си с ниско самочувствие.
За да се реши проблема ти трябва да промениш тези неща в себе си. Да си повишиш самочувствието и да намалиш нивото на срамежливост. Не казвам, че ще е лесно. Аз самият се опитвам да променя тези неща от 3-4 години без особен успех. Ако в момента не спортуваш ти препоръчвам да започнеш. Не толкова, за да изглежда добре, колкото за да намалиш нивото на тревожност причинено от проблема ти. Поне при мен се получава. А пък може и там където спортуваш да срещнеш момиче, което да те хареса. Колкото повече социални контакти имаш - толкова по-голяма е вероятноста да си намериш приятелка.
Преди няколко дни аз също пуснах тема в сайта: "Никак не ме бива с жените". Погледни я там има 5-6 коментара, които може да ти помогнат. Успех приятел и не се отчайвай - това най-много отблъсква жените.

Майкъл

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: b70ae18b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   съгласен съм с номер 1, иди на масаж с щастлив край.
И аз преди години бях като теб и неможех изобщо да се отпусна с жените. Ходих няколко пъти на масаж с щастлив край и да ти кажа придобих малко самочувствие, вече не бях толкова тревожен и много лесно се отпусках с други жени.
Така че за първи път, това което ти препоръчвам е : пиеш две бири и на масаж.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4775e17973
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А какво представлява масажа със щастлив край някой може ли да ми обясни :))

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4cc0db668b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   5, едно и също е, за пари ще става въпрос, а общите интереси ще бъдат краен предел на връзката.. Правите една голяма грешка и не се замисляте, че всъщност вие сте си нормални и неоценени от лишените от тази способност жени.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0a7ae78144
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Направи го с проститутка, но не заради измислените си комплекси а заради жените с които ще си завбъдеще. И в друга тема го бях писал, приеми го като урок по танци. Първо ще си обогатиш половата култура и ще знаеш как да задоволиш бъдещата си партньорка, и второ - ще смъкнеш напрежението и ще спреш да мислиш за това като за проблем.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4eae9c5d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Пфффф. като жена, която е имала връзка с мъж, който е ходил по проститутки, бих казала, че НИКОГА няма да повторя. Той очакваше от мен да съм послушна и да изпълнявам като робот всичко, което той иска... само че това се случва, ако си мазохистка (аз не съм, по-скоро обратното) или си проститутка (и това не съм). Е, разделихме се... такива мъже имат големи психологически проблеми. Само като се сетя, се ядосвам на акъла си да се занимавам с такъв човек. Съзнанието се изкривява и накрая от ползване на проститутки ставаш емоционален инвалид.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ec7ca36297
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравей, би могъл да го направиш. Аз имам сексуален опит от 16 годишен, имал съм достатъчно жени, но въпреки това пожелах да го направя с проститутка. Миналата година толкова ме бе обзела идеята, въпреки че сексът не ми липсваше, че накрая се обадих и бях с една. Беше странно, все едно за първи път съм със жена. Момичето не беше особено старателно, доста делово подходи, но в крайна сметка останах доволен. Нищо не ти коства да пробваш, само си подбери внимателно обявата и задължително я помоли след това да се изкъпеш. Така би могъл да се предпазиш от някои инфекции. Иначе този опит няма да ти даде нищо друго освен знанието, че сексът не е нещо кой знае какво страшно нещо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4775e17973
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 13 - просто на такъв човек си попаднала. И аз съм ходил само по проститутки, но ако имам приятелка бих искал тя да е активната страна.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f52499895e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   от автора

Оказва се май, че обявите са фалшиви. Или такъв номер не съществува, или дава свободно и никой не вдига.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ab93411496
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Виж сега, авторе. Проблемът не е в едното правене на секс, а в начина на общуване с жените. Да, можеш да платиш на проститутка и да "топнеш чушката" за малко. И какво? Реално нищо не следва от това. Моят съвет е да потърсиш онлайн момичета, които имат профили в сайтове за запознанства. Търси ги за приятелство, поне в началото. Ако искаш, дори им кажи (завоалирано) истината - че имаш нужда от момиче-приятел, защото си общувал с другия пол твърде малко и трябва да влезеш в час. Да, там пак може поне половината да те отрежат, но ще има и такива, които ще ти помогнат. Може дори и на живо да се съгласят да се видите. Пийте по някое кафе / бира, говорете за живота, за забавни неща, за интересите си, отпуснете се и се забавлявайте. Това е. И ще ти е далеч по-полезно от някоя проститутка. Отделен въпрос, че може и реално да си намериш приятелка ;)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f7555898d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Да отиди. Стига уроци по морал сте му давали, не това му е нужно. Ходил, познавам доста хора които са ходили, даже женени с деца, но това не им пречи да са добри бащи и съпрузи Оферти в нета лесно се намират, но ако имаш време в форума на Дата. бг има една тема за компанионки, там може да видиж мнения от "колеги" "баджанаци" относно момичетата в тази област, кои са най-вървежни и т. н. Споко те си знаят работата "ще оправят", ако много го мислиш пии едно преди това, защото ако си прекалено нервен може и да не свършиш. Секса винаги е кондом така че споко, не е дрога не се става така лесно абонат. На твои терен предполагам си по-спокоен (ще таксуват за транспорта), но аз лично предпочитам на техен, хотел не е оферта пак излишен разход. НИКОГА не търси секс в стриптииз бар, ще ти излезе прекалено скъпо а накрая даже и не топваш чушката.
П. С. най-добрият ми дудук е от "работно момиче" направен. Просто някои наистина си знаят работата.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a383b6541b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Отиди на проститутка, защото вече си на възраст, на която това, че не си правил секс е проблем, който може много да те комплексира.

Отиди, защото така ще разбереш, че не е кой знае какво, ще си го правил и ще си го демитологизирал. Което пък ще ти помогне да се отпуснаш и да общуваш по-лесно с жените.

Не е кой знае какво да отидеш на проститутка, не се връзвай на хората, които ти казват, че това ще те маркира завинаги. Това е като с алкохола, можеш да изпиеш една чаша за настроение или да се пропиеш и да станеш алкохолик.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ec7ca36297
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ами да ти кажа сигурно една част от тях са фалшиви, но всъщност зависи по кое време звъниш. Трябва да си упорит. Нали не очакваш, че жените там стоят и нищо не правят. Ако искаш да отидеш наистина бъди упорид и най-добре звъни в началото на работния им ден. И спокойно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 65e809d666
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Върви 1 път.. Колкото да усетиш какво е и така...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4fcc630efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   За младите мъже на възрастта на автора нещата стават сложни (казвам го, защото аз съм в същото положение). Липсата на опит в секса дава отражение на увереността в общуването с жените, една голяма част от жените гледат с насмешка и снизхождение на мъже над 25, които още не са "направили сефтето" и не биха им дали шанс. В същото време обаче много жени имат негативно отношение към мъж, който е използвал услугите на компаньонка. Така се получава порочен кръг - най-добрият изход от ситуацията е мъжът да преодолее страховете си и да накара някоя жена да го желае, без да си плаща за това.
Друг е въпросът, че много мъже са ходили на компаньонка, а приятелките и съпругите им нямат и представа за това.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 341ae6140d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Има два вида проститутки
1. За тях са нужни много умения в общуването и добър контрол над характера( тоест прикритите оправдания, че си падат по лош тарикат с кинти и никак не им допадат неуверени мъже)
2. Такива които си качват обявата и открито ти заявяват какво и срещу колко го предлагат. И сдед тях има и достойни за уважение, не като лицемерните. Отиди и внимавах с обявите само, има и много циганки и откачалки.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: f7555898d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Еи №22 стегни малко, "жените имали негативно мнение ако разберат, че си ходил бла бла" еми много ясно, че няма да им казваш какво си правил. Къде си ходиш ти си знаеш, защо трябва се обясняваш пред някоя, че си правил сефтето с проститука. Ако те е шубе да ходиш сам в бардак взимаш някои доверен авер и така. В най лошият случаи като идеш ще разбереш поне за какво става реч, придобиеш малко опит, секса не е като по порно филмите или като си на ръчна.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9677f7bf07
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Не съм бил на проститутка, макар че няколко пъти съм гледал обяви. Повече от любопитство и скука, а не с реален интерес. Но не виждам защо толкова се възмущавате и отвращавате? Жена, като много други. А да не би да е по-малко отвратително как някои млади жени избират заможни мъже, пък били те и много по-възрастни? Някои проститутки са жертви на трафика, но според мен болшинството не са принудени, а може би дори им харесва.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 710ce4b1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Аз съм на почти 28 години, и го направих за първи път едва преди 10 месеца със жена, която беше с 10 години по-голяма от мен. На външен вид въобще не ме привличаше, но аз бях решил да го направя с нея само от голям зор. След като започнах да водя редовен полов живот, самочувствието и увереността ми се покачиха значително, и 8 месеца след това си хванах друга кака с 8 години по-голяма от мен, и сега поддържам интимна връзка и с двете. За това те съветвам авторе да се насочиш към жени над 30 годишна възраст, и с колкото по-неатрактивен външен са, толкова е по-голям шансът да се получат нещата, защото те самите усещат че младостта им си заминава, и не искат натрупания си опит да си го носят в гроба, без преди това да са се възползвали от него максимално.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6f5ed6cf47
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

30.   Абсолютно съм съгласен с номера 19 и 23. Проститутките предлагат нестандартни неща, затова и клиентите им са предимно "щастливи" семейни мъже. Искам да ти кажа, че насладата от секса се усеща тогава, когато отключиш фантазиите си, нещо, което няма или ще ти се случи рядко приятелката. Природата ни е да чукаме, а "свестните" жени се правят на недостъпни и те затормозяват душевно. Четвърт век ли ще чакаш, за нещо нормално? Тъжно е, че има пълнолетни момчета да чакат 10 и повече години своята принцеса...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker