Секс с проститутка или никакъв? Кое е по-малкото зло? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с проститутка или никакъв? Кое е по-малкото зло?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 2896 пъти
Здравейте,
На 30 години съм и по една или друга причина не съм успешен с жените. Историята е банална и няма да я развивам в подробности. Причините са комплексни, опитвам се да работя над тях - къде успешно, къде не. Едно от нещата, които винаги са ме притеснявали, е липсата на опит и умения в секса. Не съм имал досега сериозна приятелка. А да си легна с жена и да не знам какво да правя - не върви, не съм на 18. И друго - човек като дълго време не прави секс, а я кара на порно и маструбация, това довежда до още по-големи проблеми с психиката и самочувствието. Та, вчера имах среща с елитна проститутка за пръв път. Честно казано, не ми хареса особено. Няма емоция, само клатене. Макар че мацката доста се постара. А и като човек беше супер готина и позитивна. Не че ми беше неприятно, но не мога да кажа и че е било супер. Като цяло не си струва парите и времето за подобно съмнително удоволствие. Обаче се замислям над следното - дали ако започна да посещавам компаньонки един-два пъти в месеца, това ще ми помогне в отношенията с жените по принцип? Да придобия повече увереност и умения в секса? Или ще свикна да ходя на платено и съвсем ще се откажа от свалките. Кой вариант според вас е по-малкото зло - платен секс или да стоя на сухо?
Някой ще каже - хвани си приятелка. То и аз това искам, ама не става. А и аз съм непоправим романтик и искам, ако съм във връзка, да е с жена, която обичам. А жената, която обичам, не ми отвърна със същото. Не бих поддържал връзка с жена само заради секса, не е почтено спрямо нея, а и спрямо мен. Та, бил ли е някой в подобно положение?
Разбира се, това, че съм бил с проститутка, го пазя в пълна тайна. Ще умра от срам ако някой разбере.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3afa0503fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен истината е някъде по средата. Сексът с проститутка няма да ти попречи на търсенето на сериозна връзка. Съветвам те обаче да си викаш все същото момиче и с времето и двамата ще се отпуснете и ще е по-добре. Можеш и да заложиш на „щастливите“ масажи - защо не? Това си е личен твой избор, твой личен живот и докато не си във връзка е ОК, но можеш паралелно да се стремиш към връзка.
Промени си малко нагласата и ОЧАКВАНИЯТА към връзката с жена. Смъкни критериите до жени, които са на твоето ниво като атрактивност. Освен това не плаши още в началото момичетата с очакване за любов и чувства. Повечето хора имат нужда от повечко време, за да осъзнаят чувствата си и да се оставят да имат изобщо чувства. Сексът е нещо съвсем друго. Хората са по-склонни да допуснат някого до тялото си, отколкото до душата си. Почни връзка първо, млад човек си - радвай се на живота, на секса с момичето, на разговорите и приятно прекараното време, а чувствата ще се появят и изкристализират, но не става преди всичко това.
Може би си израстнал с много жени, които си обичал като майка, сестра, баба и така нататък и това да е поставило за теб жената на някакъв асексуален пиадестал, но истината е, че жените изпитваме също толкова голямо удоволствие, а и нужда от секс. Ти не ощетяваш жена ако спиш с нея преди да си наясно с чувствата си! Жената не е някакво безмозъчно същество, а е взела решение да спи с теб, да се наслади на половия акт с теб - защо да е нечестно да спиш с жена, към която не знаеш в момента дали имаш чувства? Ами то и тя е искала секс с теб и е изпитала удоволствие.
Сексът иначе не е кой-знае какво изкуство. Важно е да се отпуснеш, да ти е готино и като мъж е важно да имаш стабилна ерекция за повече от 5 минути. Всичко останало са допълнителни неща, които можеш да научиш и добавиш. Не разбирам от какво се притесняваш тук. Няма правилно и грешно в секса ако просто правиш това, което желаеш в този момент. Не можеш да не знаеш какво да правиш - мъжката сексуалност е доста инстинтивна. Ти си си поставил сам спирачки и от теб зависи да ги преодолееш.

Ти може би си романтик или много филми и книги четеш, но в реалния живот просто не срещаш някого днес и си казваш „О, влюбена съм“. Днес хората са предпазливи, но и имат свободата да опознаят първо някого, включително сексуално, преди да се обвържат. Сексуалната връзка не е за сметка на жената, а е за радост и удоволствие и на мъжа, но и на жената. Не използваш никого!
Ти искаш обвързване преди секса, преди прекараното време заедно и така нататък. Еми просто така не стават нещата, така както и това, че ти харесваш някоя жена не значи, че и тя ще те хареса.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 41f4b50a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Како пък толкова - дали с проститутка или пък не човешко е. Ако имаш възможност и желание го направи. Май няма смисъл от романтики, глупости и така нататък. Сори, че ще го кажа така, но съм в момент на разочарование. На едно от най-добрите отношения на момиче, дето съм треперил ми отговори с подигравка. Май никоя не заслужава никакво уважение, щото са един дол дренки. Направи както мислиш за добре.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1aa3eda17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Преди да пробвам с проститутка един колега ми казваше "душата ти ще хване коричка, недей"
Сега няколко години след като спах с такава, разбирам какво е искал да каже. Ти имаш нужда от такава коричка приятелю. Всички са вече така. Не се раздават от първата среща, даже и са резервирани след 4-5 годишна връзка.
Ти имаш нужда от тази коричка. Така че смело напред. И аз съм се чудел абсолютно същото и мисля, че редовно на проститука е много добър вариант. Мога и да си го позволявам.

Сега даже и от проститутки нямам нужда, свалям си ги в дискотеката. Лошото е че ако загубиш форма ( а ти досега никога не си бил в такава, даже) пак до проституките се връщаш. Т. е. трябва да си в екшъна постоянно.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c101e34704
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, ти плащаш за проститутка-тоест за секс... това е което и получаваш. Поне си извадил късмет и си попаднал на момиче което е било позитивно и мило, има и такива които не са и само гледат да свършат работата и да си ходят, ако може и по-бързо. Аз, като жена от бранша, гледам винаги да говоря и дори се опитвам да се забавлявам, но истината е, че е емоционално и дори физически е трудно... Не мисля, че секса с проститутка ще ти помогне да превъзмогнеш проблемите си-тя винаги ще ти каже, това което искаш да чуеш, освен ако не си някой голям гадняр и не се държиш наистина лошо, но в противния случай винаги ще си забавен, интересен, приятна компания... не оспорвам, има мъже с които и на мен ми е било приятно и други колежки са споменавали, че имат пристрастия към някой конкретен клиент, но не се случва винаги... Моя съвет е, че ако искаш просто да правиш секс си викай момиче, но нищо не заменя реалната свалка. Не се отказвай-излизай, опитвай се да заговаряш по заведенията все с някоя ще се харесате. Дръж се естествено, забавлявай се не мисли, че и този път ще се провалиш, а общувай свободно, бъди уверен, забавен и ще стане!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f87bd82f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Всичко, брат ми, е до самонастройката ти! Жените мразят неуверени и свити мъже (поне повечето жени де), така че и с 1000 проститутки секс да правиш, това няма да те направи повече мъж или по-уверен в себе си човек, ако ти не започнеш сам да си променяш характера. Вземи излез и покани "истинска" жена на среща, стегни се и увереността ти да е на макс. Пък ако нещо се прецака, много здраве. Така се трупа опит, иначе ще подейства противоположният ефект и ще се почувстваш още по-зле, защото ще си плащаш за секс и ще го знаеш, а това ще те скапе отвътре и ще ти убие и малкото останало самочувствие!!!

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bda64c6ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   "дали ако започна да посещавам компаньонки един-два пъти в месеца, това ще ми помогне в отношенията с жените по принцип? "

Може да ти помогне само в сексуален аспект, но за останалата част от взаимоотношенията, която е преобладаваща, не виждам как ще ти помогне. Даже пазенето на тази твоя тайна ще те държи гузен в евентуална бъдеща връзка, което ще ти пречи. Карай на сухо и си търси сериозна връзка, работи и над своите социални качества, избий си комплексите, човек сам си вреди.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: cef92f6696
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм младеж почти на твойте години и съм бил с проститутка. Причината да отида при проститутка, беше че аз много харесва и си падам по зряли жени, а когато бях на 20 и няколко години, не можех да сваля никоя дама на 45 години, просто не ми връзваше, казваше ми, много си малък за мен, хвани си момиче на твойте години, да ама а си харесва лелички. За това отидох на проститука, наех си една над 40 годишна, червенокоса, когато правих секс се нея, тя беше гола само по кожени ботуши и с дълги черни силиконови чорапи без жартиери. Така, че поне за мен не смятам че е срамно, като мъж че съм бил с приститутка, все пак аз съм ерген, не съм женен, ак си женен това вече е друго нещо.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 640903e860
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря ви за коментарите,
Няма да навлизам в тази тема в подробности кое ми пречи с жените. Аз самият не съм съвсем наясно. Поддържан съм на външен вид, финансово стабилен съм, умен съм. В никакъв случай не съм необщителен. Много момчиета ми казват, че съм приятен, забавен и позитивен. Не съм супер нахакан, но не съм и някакъв комплексар. Но както и да е, за това може да пусна отделна тема, тази е за друго.
Номер 1, не си ме представяй, че отивам с букет рози при някое симпатично момчие и й заявявам "ти си любовта на живота ми". Ясно, че си има етапи на развитие на отношенията. Няма нищо лошо и в неангажиращите връзки само за секс, стига и двете страни да са навити. По-скоро идеята ми беше, че не бих задълбал в сериозна връзка с жена, която не обичам истински, само защото готви добре, правим редовен секс и т. н. Просто ако нещата са сериозни искам да знам, че не бих заменил тази жена за никоя друга. Това да си намирам момичета "с моето ниво на атрактивност" отказвам да го преима като концепция. Първо, за мен е отвратително да поставям оценки и категории на хората. Второ - тъпо е да имам връзка с една жена само защото някоя по-привлекателна не ми е вързала. По-скоро ще направя каквото мога, за да повиша моята привлекателност. Ако не стане - явно ще съм си сам. Но като се замисля, момичетата, по които съм си падал, не излизат с някакви ултра алфа супермени. Но за едно уцели точно в целта - имам проблем с поставянето на жените на пиедестал, особено ако много я харесам.
Номер 4, то ясно, че сексът си е работа. Може би ще ви е една идея по-приятен с поддържан мъж на 30, отколкото с вмирисан чичко на 65, но пак си е работа. Но за тази мадама имам предвид, че ми допадна като човек. След секса си говорихме съвсем приятелски - за човешките отношения, за животните, природата. Оказа се доста умна и начетена, намерихме общи интереси. Та тук не става дума за това да вярвам на "тигре, страхотен си". Но да, основната ми идея в такъв тип отношения е да поддържам форма в секса. Ясно, че няма общо с истинска връзка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker