Секс по задължение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс по задължение
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 4521 пъти
От няколко месеца имам връзка с един прекрасен човек, обаче проблема е там че секса не е задоволителен. Не ми е неприятно но няма страст и желание, докато при него е точно обратното. Не го лишавам от нищо във ласките, обаче усещам че вече започнах да го правя някак по задължение. Човека е сериозен, очертава се скоро да прибегнем към по сериозна стъпка, но мога ли да се настроя така че да изпитам удоволствие? Мога да му изневеря със други мъже, не ми се иска да го правя по принцип, не ми се иска никой да ми създава проблеми в последствие. Понякога дори се сещам за бившия но той не показва подобни скрити желания спрямо мен, чудя се така ли ще я карам ако се задълбочат отношенията ни. Още съм млада за да правя секс по задължение, но мога да го оставя само заради това, има ли някой в подобно положение като моето, моля за съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5cc1f13bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз лично бих се чувствал ужасно, ако жената до мен прави секс с мен по задължение. Ако наистина го цениш и уважаваш - дай му шанс да бъде с жена, която го обича и желае истински - и емоционално, и физически. Дай шанс и на себе си да бъдеш с мъж, който те изпълва със страст. Ако проблемът е техниката му - над това се работи. Поговори с него, кажи му какво може да подобри, какво и как ти харесва. Ако обаче просто няма химия помежду ви и не те привлича, мисля, че е по-добре всеки да продължи по пътя си.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: cf93b2b1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Липсата ти на морални критерии по които да ръководиш живота си е плачевна. Какво да ти отговоря? Ти приемаш вършенето на зли и грешни неща за нещо нормално. Имаш ли разбиране, че трябва да си вярна на човека с който си в най-различни трудности и несгоди? Не мисля, виждам че ти се ръководиш само от личния си кеф. Ако имаш проблеми със секса обсъди ги с него и заедно започнете да работите като двойка по проблема за да стане секса по-вълнуващ и приятен за теб.

Искам да ти кажа, че заради жени с твоето егоистично, меркантилно, неверно, к0вренско мислене се отчайвам за бъдещето на този народ. Жени и мъже с такова мислене и без морал и нравствени принципи могат само да унищожат обществото отвътре, разкъсвайки връзките на доверие и здрави обществени и семейни отношения между хората. Кажи ми в предвид на нестабилната ситуация в близкия изток и като цяло всички предизвикателства пред България как аз да стана и да защитавам хора като теб - неверни, материалистични к0ври, к0рвари и хора без всякакви ценности. Когато поискат да въведат шери@т и да заробят жените, трябва ли аз да защитавам хора като теб на които не им дреме за правилно и редно и си гледат само кефа и това как да се възползват от другия? Не мисля.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 035e75a241
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторката:само да допълня че не ми се иска да го оставям, държа да си запазя връзката, но толкова ли е важно да се допълваме й сексуално.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 480a724f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че при всяка връзка настъпва някаква рутина и тръпката винаги изчезва след време. Просто секса не е водещ. Като сме по - млади търсим тръпката и я намираме, но в един момент идва време да пораснем и да не ни е това фикс идея някак. Аз също съм в подобно положение и си мисля понякога, явно е на моменти, свикваш с човека, вече няма с какво да те изненада, спечелил си го. Друго си е да си с нов човек и да опитваш да го впечатлиш и опознаеш... такъв е живота...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4384a2a977
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Самият факт, че дори си помислила, че може да му изневериш говори много, че нещата между теб и него са се изчерпали още преди да започнат.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 38dcc52fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Според мен е най-добре да говориш с партньора си за това. Изневярата не е решение, ако наистина държи на теб, ще се постарае да те задоволи. Спор няма, ще се засегне, няма мъж които да не се обиди, но пък ако те обича ще направи всичко възможно да те задържи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: db250b4c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти сама казваш, че си млада да правиш секс по задължение. Намери начин как да говориш за това с него, но бъди много внимателна. Ние мъжете много лесно се сдухваме по тази тема. Но според мен щом мислиш от сега за изневери и как не ти стига просто приключи тази връзка. Това, че е прекрасен не означава че е мъжът за теб :) Помисли си наистина добре. Да стане като идеш при друг и приключиш с тоя пак да си мислиш за него!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7ec9ec87a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Момиче, проблемът е в теб. Намеси бивш, настоящ и мъже за изневяра в 15 реда. Ако така подхождаш към мъжете, надали те очаква хубав секс. И си оправи правописа, че е като секса ти - ужас. Ако влагаш малко старание и интерес към него, ще е добър.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6dc88b5eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Изневярата не е решение никога. Най-често проблемите се решават с говорене (аз го разбраб по трудния начин). Седнете и поговорете като големи разумни хора и вижте какво ще се разберете, щом ти пука за този човек мпже да разберете от къдв идва проблема и да се опитате дабго рвшите. Ако така се отказваш при всяка трудност по-добре не се захващай със сериозни връзки.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c270e72367
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е, ако те успокоява, аз съм на 25 женен от две години с 20 годишна. Всяка вечер ми се прави секс, но на нея никога! На месеца един два пъти и взе че забременя и цял живот съм обречен да правя "секс насила" с жена ми. Е това живот ли е? ! Сега ако имах възможност да върна времето назад щях даси търся жена, която ще оцени това което ми се изка всяка вечер а не да я боли глава, корем постоянно.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5cf39dd28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мъж на 40. От написаното излиза, че твоят любим не те привлича. В главата ти дори се върти мисълта за изневяра, а в същото време пишеш, че сте готови да направите по сериозна стъпка - най -вероятно брак. При това положение изясни си приоритетите, ако секса е най -важното нещо за тебе в една връзка, явно това не е подходящия ти партньор и се разделете, ако пък секса не е най - важното за теб във взаимоотношенията ви, търси причината за липсата на физическа тръпка към твоя любим и се бори за връзката си. Мисълта обаче да си свържеш бъдещето с този човек и от сега да правиш планове за изневяра е меко казано непочтено. Жени?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 035e75a241
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   aвторката:Благодаря на всички коментирали, човека не ме привлича сексуално, харесва ми визуално и си мислих че след извесно време ще се оправи този проблем и ще се появи някакво привличане. От 5, 6 месеца сме заедно рано ни е да си омръзваме но той иска да задълбочим отношенията си, а пък и може би ми е време вече. Правим секс около четири пъти седмично-толкова се виждаме по принцип и всеки път той ми се нахвърля буквално. Правим го по 2-3 пъти на вечер когато спим заедно, казах му че ми идва в повече но започва да се сърди. Не знам защо ми се въртят разни лоши мисли в главата като изневяра, просто се сещам със другите ми бивши как е било.... и ми се иска нещо подобно. Освен това може би за разнообразие.. оф и аз не знам грешно е и за първи път ми се случва да си мисля за такива неща. Секса за мен никога не е бил от значение до този момент и когато се случва ми се иска да приключим по набързо. Аз няма да му откажа въпреки това просто съм си такъв човек по характер, свикнала съм да уйдисвам и ще го правя но по задължение, не знам какво ще се случи по нататък, не намирам решение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f0cadb46dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Просто сексът с този човек не ти харесва. Очевадно е. Спри да се самообвиняваш. Причината е в него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker