Класният - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Класният
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 9535 пъти
Скъсах с гаджето. И от няколко дни взимам телефона и искам да звънна на класния. Та, миналата година завърших училище. В десети клас ни смениха класната и ни сложиха мъж. Беше около 35 годишен висок симпатичен, изглеждаше малко по-стар за годините. И днес се учудвам колко търпелив, добър и мил беше тоя човек и същевременно строг и взискателен. Как с поглед разбираше кой не е на кеф. Учех само за неговия предмет. Посещавах всяка консултация, задавах какви ли не глупави въпроси само за да го видя. Пътувахме на една екскурзия, минавахме по една стръмна пътека, аз разбира се се въртях около него. На няколко пъти ми подаде ръка, сякаш ток мина, е помагаше и на другите. Имах рожден ден, още преди училище го почерпих с бонбони, той ми се усмихна и ме целуна по бузата. Толкова ме зарадва тази целувка. Но след няколко дни една моя съученичка също имаше РД и тя го почерпи и нея целуна. Знаех, че е нормално но нещо ми стана. Целият час се държах ужасно, шумях, въртях се. Той ми направи забележка, втора, най-накрая ме досрамя и престанах. След часа класния ме извика да остана. Мислех, че ще ми се кара, но той просто ме попита какво ми се е случило. Идваше ми да заплача, да го прегърна... не казах нищо. Извиних му се и излязох. Не знам, може би си въобразявах, но все ми се струваше, че той забелязва моето по-особено отношение, често пъти ме поглеждаше, изпитваше ме често, забелязваше ми прическата, маникюра. Няколко пъти сме пътували заедно в автобуса, подаваше ми ръка да сляза и т. н. Но никакъв намек за нищо. На бала танцувахме - блус, беше ме прегърнал, аз си бях отпуснала главата на рамото му. Говорехме за нещо, не помня за какво, не знам и какво отговарях. Преди няколко дни преглеждах снимките си от бала. Имам 5 или 6 с него. Въобще, ама въобще не изглеждаме като училтел и ученичка, а като влюбена двойка. Прегърнати, усмихнати, щастливи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1257398303
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прекалено е дърт за теб. Но ще го осъзнаеш в последствие.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7194171f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вариантите са 2: 1. Той е страхотен учител- отзивчив, грижовен, мил, всичко това, което трябва да бъде. И не е проявил никакъв интерес към теб, защото не е показал по-различно отношение.
2. Имал е нещо мъничко към теб, може да си му била любимка, да е виждал потенциал в теб, да си му напомняла на някое близко дете или да е имал някакви платонични чувства.
И в двата варианта, очевидно докато си му била ученичка, не е било възможно да се случи каквото и да е. Според мен, става въпрос за един възпитан и съвестен мъж, който отдава много значение на работата си и истински му пука. Това, обаче, означава, че дори и ти да си права, и той е изпитал някаква симпатия към теб, той не би допуснал да се компрометира неговия труд, кариера, име и морал. Така че, недей да бъдеш с някакви очаквания. Приеми възможността, че всичко може да е само в главата ти и да си правиш много погрешни заключения. Дори да го потърсиш сега, как си представяш да се развият нещата? С 2-3 години отгоре, и той може да ти бъде баща. Била си негова ученичка, ситуацията вече е достатъчно сложна. Какво ще стане? Ще имате някаква връзка, пред хората? Или ще имате само интимни отношения. Мислиш ли, че той би допуснал подобно нещо, дори и да има интерес? Ами ако има семейство вече? Или поне жена до себе си? Нещата не се приключват само с твоето желание, ако решиш да го търсиш, трябва да претеглиш ситуацията и да се замислиш какво може да излезе от цялата работа, дори в най-добрия случай.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: af64cbb461
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, човекът няма никакъв любовен интерес към теб остави го на мира! За него си просто негова ученичка, сигурно е женен има и деца. Освен това 15 -16 години разлика не са малко. Представи си, ако беше тръгнала да му се обясняваш още докато още си била в училище щеше да му навлечеш неприятности и да го уволнят. ЗАБРАВИ ГО и си потърси някой сред колегите ти в университета! ж. 22

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1f7edfbf6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ако решиш да действаш трябва да го направиш много внимателно и деликатно, да му подхвърлиш нещо и да видиш как ще отговори. Ако е женен, обвързан не се забърквай. Ако не си сериозна и гледаш на отношенията с другия пол като нещо временно, не се забърквай. Обикновено, не бих дал такъв съвет, но ми изглеждаш хлътнала и по жестовете на класния съдя, че и той може да има нещо към теб, но няма как да го изрази защото би се приело много негативно.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e9d8d45bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Усамоти се с него,разкрий му чувствата си и му купи кутия шоколадови бонбони.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bb4d2daaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторката: Не можах да му звънна, но... реших да се видя с едни приятелки от училище, сега са 11 клас. И го видях. Този ден имаше по-малко часове и си тръгна, на излизане му предложих да пием кафе. Пихме кафе и си говорихме. Казах му, че много ми липсва училището и че той много ми липсва. Класният се засмя и каза, че и него му липсвамЕ. Аз исках друго да кажа. Исках и друго да чуя. Толкова ли не се сеща. Мислех го за много прозорлив човек. Сякаш мислите ни четеше... Усещам, че ме харесва. Вече не съм му ученичка. Между другото, знам, че е женен и ма дъщеря. Виждала съм ги заедно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2ae298b277
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбирам силното ти влечение, но... не усложнявай нещата. Човекът има семейство, помисли за това... Най-вероятно си младо и красиво момиче, огледай се на улицата, има достатъчно момчета около твоята възраст, с които да имаш любовни взаимоотношения

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2e4d8f3c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Чукай се с него. Согурен съм, че й той би те изчукал колкото за бройката да не изпусне.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c58d400ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Мила, този трябва да го забравиш, но не защото има семейство, а защото си е позволявал да си играе с емоциите ти по един страшно тънък начин!!!

Той макар че не е правил секс с теб или с някоя твоя съученичка пак си е задоволявал егото макар и дискретно - НО ЗА ТВОЯ СМЕТКА за сметка на ТВОЯТА ПСИХИКА. Кой знае какви чекии си е биел мислейки си тайно за тебе и други твои съученички.
Да, той явно умее да си контролира гащите, но е постъпвал абсолютно безмилостно с тебе, подхранвал ти е деликатно увлечението към него без да му пука, че това ти се отразява, защото емоционално си с много по - малко опит от него. Дори и когато си навършила 18, та дори и сега година по - късно.
Забрави го просто и не се занимавай с тези възрастни типове, колкото и галантно и мило (по мое мнение мазно) да се държат с тебе, защото тези чичаци са безмилостни към психиката на младите момичета, не им пука, че поведението им предизвиква в тях емоционални терзания, които водят до слаба концентрация, разсеяност, нервност и най - различни такива негативи, които се отразява на различните дейности от ежедневието ти!!!
Ориентирай се към твои връстници, с които си на едно ниво психически и емоционално, а след време като ти се иска толкова и с по - възрастни мъже да се пробваш - добре, но като си понатрупала опит - за да не могат да си играят с емоциите ти.

ПП: Само си го представи какъв смотан и задръстен мухал е бил като е бил той 10 клас!!!

ПП2: Отвращават ме хора, които разсъждават ето така - ааа ако има семейство остави човека, ама ако няма действай...
(нищо, че ще си играе както си иска с психиката ти, даже супер много се радваме за него, че си е хванал момиченце, която ще му е като кукла на конци и всеки ден ще палим по една свещ някой ден да бъдеме не негово място... ) - ах дано да изсъхнете мухляри, или да ви се родят момичета и тях да ги налазват чичаци като вас...

Знам, че това което написах за някои ще е малко крайно, но е крайно време българина да еволюира - в случая в тази тема - чичаците да не си играят с психиката на момиченцата, та дори и да са пълнолетни от скоро!!!
И да не се оправдават с думи от сорта на - аууу ма тя ме предизвиква, ма те така са обличат, ма не знам си кво и. т. н., и. т. н.... по принцип да не се оправдават!
Крайно време е всички емоционално зрели да започнат да се държат зряло, независимо какво са пропуснали през годините си на младост...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e05602af81
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Авторката: Никога, ама никога не се е държал мазно. На мене просто ми харесваше. Изпитвах някакво увлечение по него, но не съм си въобразявала, че може нещо да стане. Освен това си говорехме неща за живота, за връзки, за срещи, за проблеми... Аз почти не виждам баща си у дома. С класния съм говорила повече.
А в настоящия момент преживях ужасно раздялата с последното си гадже. Повдига ми си от моите връстници. Да влезе в автобуса и да се сплеска и да не те покани да седнеш. Да плащаш сметките в заведенията...
Някакво желание се породи в този мовент именно с него да говоря. Имам му доверие. В интерес на истината няколко пъти съм го сънувала как се целуваме, прегръщаме, правим секс. Но знам, че е невъзможно. Въпреки това искам да знам, че ме харесва. Искам го! Или искам някой като него. Всички вие знаете учителите за какви пари работят. Жена му работи същото. Веднъж не е споменал че държавата не го е оценила. Давал е пари на нас, черпил ни е. Ходехме на екскурзии свършим ги, той ни плаща, кой върнал, кой не върнал... Ще ви разкажа следната случка. Имаме свободен, влизаме в едно кафене, ена съученичка си пада по едно момче от класа, оня също я харесва, ама се мотое. Господина идва и му казва: Х. почерпи Ани, тя те чака. Х. отговаря нямам пари. Господина му бута 10 лева и му вика. Сега имаш.
Никога, ама никога не мога да нарека този човек ЧИЧАК. Всичко у него беше мило и благородно. Когато някой беше болен звънеше и питаше какво му е. Изглеждаше загрижен, не вярвам да е било поза.
Изглежда, че си играе с мене или такива като мене. На мене ми е приятно да си играе. Гласа като чух и ми стана едно мило, топло, приятно. Прегърнах го, целунах по (по бузата) и се разплаках. Искам пак да пия кафе.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 68b5845a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   И какво стана? Видях те ли се пак? Аз също като ученик си бях харесал една учителка, но тогава бяхме прости и не знаехме нищо и не смеехме да направим нищо.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b0353e9b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Виж какво, вместо да се чудиш какво да правиш вземи му кажи за това какво изпитваш към него, по твойте думи излиза че той е доста смислен човек, до колкото за разликата в годините тя е за компклексарите било то мъже или жени, той е зрял човек от него може само да се учиш доколкото мъжете до 30 са лигльовци в голяма част. Аз съм на 37, а тя на 19 и на двамата сме ок с това, доколкото за секса това си е ваша работа ако ви се получат нещата и той те желае и иска да е с теб, аз в това отношения нямам проблем но нашта връзка е на повече от 3 години и секс правихме след като бяха минали около 9-10 месеца тоест несм бил с нея заради секс. Мога да ти пожеля да бъдеш щастлива и да ти се получат нещата, но ако само си караш на виртуални среши с него и фантазии то успех в мазохизма.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4c6ee77755
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   23, не прочете ли в горните коментари, че човекът е женен има и дъщеря. Ти да разваля семейства ли я съветваш бе?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b0353e9b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   това съм го пропуснал да го прочета, аз лично семейства неразвалям :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7a6c9bd6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Виж, мила, на всеки се е случвало да се влюби в учител или в някой доста по-голям от него, обаче в 99, 9% от случаите не излиза нищо от това. Първо ти сигурна ли си, че наистина си влюбена в него, а не си просто привлечена, от факта, че е по-опитен и по-зрял от връстниците ти? Второ, човекът е над 35, сигурно си има семейство, а дори и да няма, сигурно си има поне сериозна приятелка. Трето, дори и в момента да няма приятелка, едва ли би се хванал с бивша своя ученичка, която е толкова много години по-млада. Казваш, че се е държал мило с теб, обаче това изобщо не означава, че е влюбен. Често се случва когато сме силно привлечени от някого, да тълкуваме грешно поведението му и приятелското и милото му поведение да го приемаме по грешен начин. Пишеш, че по време на екскурзията е помагал и на други, на рождения ден на съученичката ти е целунал и нея... значи няма никакви по-различни чувства към теб, а просто се държал внимателно с всички ви. За това, съветвам те да го забравиш и да потърсиш някой на твоите години.
А и още нещо, пишеш, че си скъсала с приятеля си, може би това също оказва влияние. Когато на човек му разбият сърцето той става малко по-емоционален и търси начин да запълни празнината. Е, и точно в този момент се появила мисълта за този мъж, който с милото си поведение те е накарал да се почувстваш по-добре и от там е било много лесно да започнеш да си фантазираш. Така, че съветът ми е, не му звънни. Само безумно много ще го притесниш, пък и ще се почувстваш много засрамена. Какво ще му кажеш? Ще му признаеш чувствата си? И ще стане едно такова неловко... а и както ти казах, не знаеш какъв му е личния живот. Ами ако има приятелка? Такива проблеми ще му докараш...
По-добре остави прекрасните спомени в миналото, отколкото да ги развалиш с неподходящо поведение. Защото добре, ще му звъннеш и какво ще му кажеш? Ще се панираш, ще почнеш да заекваш по телефона и само ще се засрамиш още повече. А и реално ти не знаеш почти нищо за този човек освен за професионалния му живот. Познаваш ли приятелите му, знаеш ли какво обича да прави в свободното си време, какви интереси има? Не, нали, ти си влюбена н в човека, а в образа му на учител. Ама да ти кажа повечето учители като излязат от училище се държат по съвсем различен начин. Много е странно. Така, че ти познаваш само една малка част от този човек и то даже не личната, а професионалната му страна. При това положение как може да си влюбена в него като дори не знаеш дали в неделя не се разхожда у тях по потник и с бира в ръка и не псува съдията на мача. На практика ти не знаеш почти нищо за него! Просто виждаш образа на учителя Х, който и върши добре работата. И си влюбена в този образ.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 68b5845a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До 14
Жено, защо всички чичаци си играят с нещия психика?
Замисляла ли си се на какво за приличаха съвременните българи? Къде са бащите, които дават сигурност, къде са жените?
На какво приличат съврменните момчета метросексуалните пикльовци. Гледам във фитнеса как си гледат отраженията, нарциси, нищо друго освен нарциси.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: bc5c674225
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Отдавна бях написах тази история. Не се обадих и не го потърсих. Стори ми се, че е глупаво. Сетих се за него преди няколко дни, когато срещнах едни съученици от следващите випуски. Винаги ще се интересувам от този човек. Или от образа, както някои се изразяват. Сви ми се сърцето, като разбрах, че е напуснал и е отишъл да работи някъде в чужбина, някъде през октомври. В групата, с която говорехме имаше момиче от от последния му клас. Каза, че в последния час, след като им накарал доста грубо, непривично за него, писал шестици на всички, казал довиждане, обяснил им, че ще му липсват и се разплакал.
Много се учудих на решението му, а и на реакцията. Той нищо не говореше за личния си живот, не казваше нищо за себе си. Не показваше емоции. Някои го мислеха за саможив и че добротата му е просто част от ролята в работата. Аз чувствах, че е прекрасен човек и сърдечен и чувствителен. Винаги ще го харесвам и винаги ще ми липсва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker