Някой бил ли е на моето положение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Някой бил ли е на моето положение?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 3607 пъти
Здравейте на всички!

Момче съм на 20 години и имам странен проблем. Преди 3 години се запознах с едно момиче отначало всичко беше като приказка но с течение на времето нещо почна да куца, караници, злоба, изневяра и прочие в крайна сметка се разделихме с това момиче.
След нея си дадох половин година спокойствие и започнах пак да се заглеждам за някое сериозно момиче - намерих една беше точно по моя вид много красива абе 10 от 10 и давам така да кажа, но си говорихме само по социалните мрежи защото работя в чужбина и се връщам 2 пъти в годината. Декември месец се върнах в родината срещнахме се с това момиче всичко беше като по вода, но като се върнах пак на гурбета след седмица две получавам смс - ИЗВИНЯВАЙ НО НЕ МОГА С ТЕБЕ, и това беше, а преди си казвах - няма момиче което да ми каже - НЕ, но не е било така, а съм нямал намеци само за секс с нея а исках сериозна връзка стабилна. Сега съм в такова положение, че ме страх пак ще видя думата НЕ! Не мога да говоря с никоя, срамувам се или така си въобразявам аз не знам. Как да постъпя? Просто не мога да започна един нормален разговор с момиче страх отегчен съм.
Ако някой ми даде съвет как да постъпя какво да правя, мисля че това е психически проблем, ще съм много благодарен.
Поздрави !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9b9e51ad54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, много момчета са в твоето положение, момичетата станаха толкова комерсиални, че ще се чувстваш по добре, ако ползваш услугите на проститутка. Болката от убити чувства е непоносима. Много млади точно затова не искат да завържат сериозна връзка, защото такава не се получава с несериозна жена. Жалко, но това е положението. Младите момичета търсят чичко-паричко, независимо колко е стар и колко дебел, за тях са важни парите, не любовта.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bc860ace18
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ти работиш в чужбина, тя е тук, съвсем нормално е да каже НЕ. Мацката иска приятелят и да е до нея, а не връзка от разстояние. А и какво значи "няма момиче, което да ми каже не"? За толкова невероятен и изключителен ли се имаш, че смяташ, че в момента, в който погледнеш някое момиче тя веднага ще се влюби в теб и просто няма начин да ти откаже. Така, че първо посмали малкото егото и после потърси нова приятелка и то най-добре не в България, а там където си, защото това с връзките от разстояние си е кофти и рядко проработва, а и не е приятно в тежък момент или точно когато имаш нужда от съвет и подкрепа любимият човек да е... на няколко хиляди километра! И вместо да получиш прегръдка да разчиташ, че поне интернетът ще е стабилен, че да можете да се видите по скайп.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3abbe49984
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Авторе, извинявай за малкото отклонение, но понеже говориш за сериозна връзка, а преди малко пуснах тема "Какво е сериозна връзка", ако не те затруднява да споделиш в нея твоето виждане по въпроса. Може би ще намериш отговор на терзанията си там, ако модераторите благоволят да я публикуват. Иначе личното ми мнение по твоя случай е - просто не си неин тип, не може всеки да ни харесва. И затова няма смисъл да се панираш, а си търси съвместима приятелка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4a372944dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каква връзка си очаквал като даже не живеете в една държава? Нормално е да те отреже, а може просто да не си й допаднал. Случва се, това не значи, че нещо ти куца.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e368ae448b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Пич, няма как всяка жена да ти върже. Приеми го. Една хубава жена получава поне по едно предложение или намек за секс или връзка на ден. Дали би могла да приеме всичките? Чукай на повече врати, за да то се отваря от време на време. Такъв е живота на мъжа. Няма как да се получи иначе. Всяка отказала я разкарваш колкото може по-бързо и преминаваш на следващата, а не си губиш времето.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d01cfdef83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Била съм в твоето положение.. само, че аз съм момиче :)
Трябва да избереш сериозна връзка или чужбината! Няма как о двете.. да искаш от някого да те чака в България и то за 2 пъти в годината... и принца да си пак НЕ ще ти кажат.
В моя случай аз избрах връзката си, за което не съжалявам.. но да работиш/учиш в чужбина и да искаш серизно гадже в България е невъзможно! Плюс това да караш момичето да е само тук, да гледа другите двойки как се гушкат, целуват и прочие, а тя да седи от страни, да си пише и да си мислите, че това е "сериозна връзка"? !
Хвани си някоя българка в държавата която си, за да е пълноценно в противен случай не е :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4006428df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря на всички за компенентните отговори :) Как да кажа аз съм бедно момче, нямам пари нямам кола нищо нямам освен от едно ГОРДО семейство който е бил и продължава да бъде зад мене. Аз съм на 21 вече и не мога да чакам от мама и от тати пари за цигари камо ли пари за развлечение. Пробвам се да градя нещо, със 500 600 лв заплата в България няма как да стане... Разбирам и на мене ми е трудно да съм далече от роднини и приятели ама мисълта ми е че яко не започна от сега да направя нещо няма да стане. Давам пример - в тоя град който съм аз има около 4 - 5 семейства от моя край и всичките са били така момчето тука момичето в България, при тях се е получило, е да то не може при всеки да се случи наясно съм. Просто мене ме е страх да не чуя пак думата НЕ няма да мога да я понеса... Просто чаках някакъв съвет защото МЕ Е СТРАХ да говоря с момиче СТРАХ МЕ Е. Но все пак ви благодаря че сте си отделили времето за мен.

Gokito95

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1fd8beba54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не зная дали ще се почувстваш по-добре след това, но наеми си проститутка. За да добиеш увереност. Ако ти се струва прекалено неморално, можеш да разговаряш с момичета, които са ти роднини или близки приятелки, докато се свестиш, просто, за да „преоткриеш“ общуването с нежния пол. Ако пък си падаш по някоя, попитай я нещо за нея. Не скачай веднага на въпроса за секса. Постепенно ще се оправиш. Не се травмирай, това че една не те харесва, не означава, че всички ще са така. Старай се да не мислиш за това, че са те срязали. Не приемай всичко при сърце. По думите ти, мога да съдя, че наистина си изпитвал чувства към нея, но не знаеш какво ѝ се е случило, може да има някакъв проблем, не пряко свързан с теб. Може пък родителите ѝ да не ѝ позволяват да се среща с теб... Когато се почувстваш готов, опитай да поговориш с нея след време. Все пак, за всеки влак си има пътници. Успех ти желая! :)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e41753ae31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съгласен съм с тях, ти трябва да си до жената която искаш да те обича истински, не може със Фейсбук или 2/3 седмици в Бг и т. н

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker