Липсва ми хубавият секс! Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липсва ми хубавият секс! Какво да правя?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 5627 пъти
С приятелят ми сме заедно от 2 месеца. Не мога да си изкривя душата, че още от самото начало, секса между нас не върви. Не мога да се отпусна в повечето случаи, не можем да се напаснем в позите, нито веднъж не се е опитал да ми направи любовна игра, докато аз всеки път го предразполагам преди същинската част, в някои случаи дори ме боли, защото винаги бърза, без да ме възбуди. Казвам му го, че много бърза, а той се прави на разсеян.
Сексът с него не ми носи удоволствие, не ми носи тръпка. Не мога да разбера защо така става, след като се обичаме, а сексът с любов трябва да е чудесен.
Преди него се срещах с момче, с когото имахме връзка основана само и единствено заради секса. Нямахме чувства един към друг, но секса беше повече от перфектен! Никога не съм правила по-хубав секс! Отпусках се на макс, наслаждавах се от сърце, а как се напаснахме в леглото не е истина. Нямах никакви притеснения от въпросното момче. Сякаш бяхме двойка от години и си знаем всяко възбуждащо място по тялото. Нямаше чувства, само секс, но беше повече от перфектно! И двамата меко казано избухвахме.
Във сегашната ми връзка има взаимна любов, но секса хич не върви. Не можем да се напаснем и тва е. Старая се, полагам неимоверни усилия да се получат нещата, но не става. Няма я тръпката, страстта, силната възбуда. Не мога да се отпусна пред него и започвам да се държа като "дърво" в леглото. Започнах да си представям предишното момче, докато правя секс с приятелят ми, само тогава ставам по-разкрепостена. Знам че не е правилно, но наистина нещо пречи за да станат нещата. Какво да правя? Защо така става?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: ea2a8ed05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче не знам колко време си правила секс със бившият си партньор, но ако се познавате като личности и се е случвало често имало е чувства, без чувства се прави само няколко пъти и то за спорта. Може би приятелят ти няма опит с жените, още сте в началото, не бързай да го зарязваш може би още не сте свикнали един с друг.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f6c406953b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарежи го.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f5056ea685
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хахах.. вие жените не се ли оплаквахте, че мъжете искали много секс и как секса не бил всичко??? Сега пък тука друга песен пеете, а?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1c8be39e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравей,
за съжаление любовта и секса са 2 различни неща. Можеш да имаш чудесен сексуален живот с някого, към когото не изпитваш любов, но и обратното важи-можеш да имаш кофти сексуален живот, с някого, към когото изпитваш любов. Едното не гарантира другото. Не малко връзки са се прекъснали заради това. В някои случаи е просто неизбежно, ако не стават нещата, но това, което ти, от своя страна, можеш да направиш, е да говориш с партньора си. Това е основата на всяка връзка-говоренето. Трябва да можеш свободно да споделиш с човека до себе си, какво те мъчи, а той трябва да те обича достатъчно, за да разрешите проблема ЗАЕДНО. Проблемите на единия, не са само негови. Има ли проблем едната половина от връзката, значи има проблем и другата половина. Проблемите ви са общи, така че заедно трябва да намерите решение.

Но, вече след тези разговори, след опитите, шансовете, които ще си дадете, ако не се оправят нещата.... Ами тогава имаш 2 изхода. Връзката е низ от компромиси. Без тях няма как една връзка да оцелее. Ако ти си готова да направиш този компромис със себе си, ако смяташ. че човекът си заслужава, тогава можеш да избереш да бъдеш с него. Но, трябва да знаеш, че за в бъдеще, ще си нещастна в сексуален план, можеш да прибегнеш дори до любовници, нещата да станат грозни... Но, ако решиш, все пак, да останеш с него, не трябва да правиш компромиса само на думи, а трябва наистина да го мислиш. Не му го натяквай след това, не се озлобявай срещу него (защото и това е вариант). Просто го приеми такъв какъвто е, защото ти си избрала да останеш с него, въпреки всичко. А, той си е той, няма вина, че е такъв. Естествено, това го казвам, при положение, че се е постарал да оправи нещата, но не се е получило както трябва. Ако не си и мръдне пръстта по този проблем, аз най-вероятно бих го оставила. Другия ти вариант, е да се разделите. Няма какво да се лъжем, секса е много важен в една връзка, той е поне половината от отношенията м/у мъжа и жената. Ако не те удовлетворява секса, и ако не можеш да направиш компромис със себе си, разделете си. Не си и длъжна да се лишаваш от хубав секс, заради някого. Просто връзката ви не е потръгнала и толкова. Но, вземайки това решение, няма връщане назад вече. Рискуваш да изпуснеш сродната си душа, човека с когото би си паснала най-много от всички други, и то заради секса....

Изборът е труден, и лежи на твоите плещи. Аз не бих те посъветвала как да постъпиш, но ти изброих плюсовете и минусите при евентуална раздяла или при евентуален компромис. Ти ще си решиш вече, когато времето е точно, как да постъпиш.

Успех ти желая, и дано всичко се нареди. Надявам се да вземеш правилното решение за теб, и за вас като двойка!

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ead79b88a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Така е защото го сравняваш с предишния. Човекът толкова си може. Приеми това щом се обичате. Или се разделете и си намери пак такъв някой само за секс.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a2e5691c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нека хубаво да прочетат изповедта на авторката всички жени и повече да не приказват, че не можело само секс, и любов трябвало. Може, и още как!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e4d9795dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   "Не мога да разбера защо така става, след като се обичаме, а сексът с любов трябва да е чудесен.
Преди него се срещах с момче, с когото имахме връзка основана само и единствено заради секса. " - при тебе, секса с любов е противен, а секса без любов, чудесен!? За каква любов говориш, щом ти е противен секса? Нали човек търси сродна душа, за да се влюби и секса да е наслада. Новата ти връзка е илюзия, по добре прави секс без любов, щом повече ти допада.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 315ca06fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   За това такива жалки момичета като теб никога не са щастливи, щото искат тръпката а любовта я зарязвате на майната си. Кат искаш тръпка ела да ти покажа какво е тръпка.

Данев

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9ebcd029a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката:Хора,никой не е казал че искам да изневерям или пък че не го обичам и е илюзия.Аз наистина обичам този човек,обичала съм го и преди да се решим да станем двойка.Любовта между нас е константа.Просто винаги съм била с нагласата,а и постоянно слушам как "секса с любов бил невероятно удоволствие".И сега когато за пръв път се влюбвам истински се убедих,че това не е така,затова потърсих помощ тук,да ме насочите аз ли греша,защо според вас хората с повече опит това става.Обичам,подкрепям и най-важното уважавам избора си,затова няма да го предам!Обичта ми към него не се влияе от секса- хубав или лош аз обичам неговата душичка,което за мен е по-ВАЖНО.
Но нека не се правим на крайни моралисти.Когато на един мъж му липсва хубав секс и му куца този с жена му,веднага го съжалявате,нито го хулите,нито го наричате жалък.Когато обаче на жена и долипсва,веднага се почват коментарите,че е много разгонена,развратна,че е жалка и че трябва да си гледа любовта.Сори,ама както единият пол има нагон,така и другият има.Както единият иска хубав,задоволяваш секс така и другият иска.Стига да се правим на много моралистични или на монахини.Сексът е важна част от всяка връзка.Една пълноценна връзка е сбор от любов,уважение и ДОБЪР СЕКС.Повечето ще кажат-Нали има любов,нали има чувства.Окей,а аз да попитам вие може ли примерно да карате 5 години или 10 без да сте задоволени ?Да правите секс,само защото така трябва или по задължение.Любовта си е любов,секса си е секс.Оценявам това което имам и не мисля да оставя момчето си,но не мога да си кривя душата когато нещо не върви.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b72a6d1e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Данев, съмнявам се че можеш. ;)

Авторке, зарежи го. Защо да те боли? ! Излишно е. Аз бих се обадила на онзи с който секса е бил върховен!

А другите да не говорят за сродни души, защото най-вероятно тези двамата не са. ;))

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d715f331ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Звучи ми като че ли няма голям опит.... По-добре 1 сериозен разговор.. малко да се разкрещиш и ще се усети

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7723fdf898
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами явно имаш нужда от директен отговор - толкова може човека, толкова иска, намери си друг... Да, можеш и да си влюбена, и да обичаш, и да правите страхотен секс. Трябва само да намериш "твоя" човек.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 846f861d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей, трябва да седнеш и да поговориш сериозно с него за това, че не те удовлетворява сексуално и да му кажеш какво да прави. Необходимо е и той да има желание да се научи а и двамата да изпробвате различни (но не перверзни) неща. Гледай да оправиш нещата, защото ако станеш к0вра и за най-малкото нещо се отказваш от човека до теб няма да ти провърви.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ea2a8ed05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 7Не е вярно, май не си в час, ти на колко години си? Когато целуваш и докосваш някого и от това ти става приятно, какво се нарича? Сексуалното привличане е пряко свързано със външното и вътрешно излъчване, ти не можеш да изпитваш такова усещане ако не харесваш човека. Авторката е имала чувства когато е правила перфектният секс.. разбира се зависи колко време са се срещали. А сега може това между тях да е по скоро приятелство, но по добре да изчака още преди да вземе решение. Някой мъже направо сте отвратителни във плоските си разсъждения. Не правите разлика между приятелите й гаджетата. Правете секс като животните щом се смятате за животни и го предпочитате пред този в който има любов, но всеки с опит знае каква е разликата.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e6546eec15
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Хората постоянно искат онова, което нямат. Когато го получат то се обезценява за тях и те си поставят нова цел... малко сме като животинки. Малцина успяват да са истински хора и да не се поддават на животинските си инстинкти.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 946c2144c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Мадам 15/1/, различни неща са харесването, любовта и правенето на секс. Това, че секса е различен при наличието на харесване или любов никак, ама никак не значи, че не бива да се прави при тяхното отсъствие, или пък че е лош. Точно това споделя авторката:
"Преди него се срещах с момче, с когото имахме връзка основана само и единствено заради секса. Нямахме чувства един към друг, но секса беше повече от перфектен! Никога не съм правила по-хубав секс! Отпусках се на макс, наслаждавах се от сърце, а как се напаснахме в леглото не е истина. Нямах никакви притеснения от въпросното момче. Сякаш бяхме двойка от години и си знаем всяко възбуждащо място по тялото. Нямаше чувства, само секс, но беше повече от перфектно! И двамата меко казано избухвахме. "
Я прочети още веднъж цитата, особено предпоследното изречение! Това, че на тебе не ти харесва, или не си го изпитвала, или каквото и да е друго си е твой проблем и не може да е основание да пропагандираш секса да е НЕПРЕМЕННО обвързан с любов или харесване. Просто го има и авторката е едно от доказателствата за това. А на колко години съм, е съвсем друго нещо-ти като си на толкова години, на колкото си, да не би да си написала нещо много мъдро? Точно обратното. Май трябва и да ти уточня, че съм номер 7.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6cf5ac5a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Много философстват повечето и дрънкат глупости. Номер 5, добре го написа. Авторката, просто говори с приятеля си, без да се притесняваш, че той може да се засегне и също, без приятеля ти ''да се прави на разсеян''. За лошият ви секс, е виновен главно приятеля ти. В крайна сметка, можен любовник и да не го обичаш въобще, и просто да си намериш някой, с който да 'избухвате взаимно''. Тъй като секса е едно от най-важните неща в една връзка. Ако не върви, е нормално основание да се прекрати връзката, просто щото ако я има тръпката между вас, в общуването, в разговори, ше я има и в секса.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 946c2144c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   И коя е причината да липсва коментар № 17? Пак ли е дежурна някоя модераторка? Нямате ли срам? ! "Някой мъже направо сте отвратителни във плоските си разсъждения. "-това какво е? Точка 3 от правилата спазена ли е? Така ли разбирате равноправието? Що за обективност? ! .
СЕКС БЕЗ ЛЮБОВ И ХАРЕСВАНЕ МОЖЕ ДА ИМА! И това, което споделя авторката го казва и доказва!

Модератор - коментар Номер 17 не липсва и е бил публикуван от самото начало. Моля за малко търпение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ea2a8ed05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 17, от номер 15. Никой не е казал че става въпрос за любов, да се влюбиш е едно, а да обичаш друго. Да обичаш можеш и най добрата си приятелка примерно, виждате се често, избухвате си заедно, това си е приятелство. Да "обичаш" е малко общо казано но можеш да обичаш само някого когато си опознал по задълбочено. Авторка няма достатъчно опит.. нормално е и всеки е минал по този път, но и ти също нямаш драги мой нито опит в любовта, нито във секса, най вероятно никога не си правил секс със човек който си обичал, защото ако си го правил преди щеше да ме разбереш.. е ти нали си мъж, а за мъжете може би греша и е по различно. От секс до секс има разлика, едно е да се наслаждаваш на това че те задоволяват, а съвсем различно на това че точно определен човек го прави. И дори този човек да не се справя толкова добре на теб пак ще ти харесва, пак ще те възбужда и така нататък. За какво харесване говориш бе момко, това че харесваш някого като характер не е означава че непременно ще си паснете като партньори, в повечето случаи е точно обратно, човека който най те дразни или ти идва да го убиеш или да го наебеш те влече много повече от този с който се разбирате по принцип. За това може би казват че жените си падат по "лошите момчета", а мъжете по к.. чките. Има едно нещо наречено взаимно привличане или го имаш със човека или го нямаш, но секса без такова привличане не може да ти достави същото удоволствие.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 260ca2ed50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   На колко сте години? Може просто да е неопитен..

 
  ...

...
преди: 8 години, 13 дни
hash: 4696065ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Секса е като всичко друго! Рисуване, пеене, готвене! Или го можеш или не!? Любов, любов ама без секс не става.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 дни
hash: 28816d2d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Здравей, имах подобна на твоята история, която описах подробно(тук, разбира се)за много силна споделена любов, но лишена от много страст и след като се разделихме, открих жената на живота ми(не оттук, разбира се), която ме скъсва от секс и страшно много се обичаме.
М34

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker