Тройка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тройка
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 4824 пъти
Здравейте бих искала да споделя мойто положение и да получи съвети от вас.. Мойта история е че имам приятел с който сме от 4 години заедно но той е в чужбина живеим заедно на семейни начела сме имаме и дете говорим дори за в бъдеще за брак.. Дано положението е че иска да опитаме нещо различно в леглото ни и ми предлага тройка с друга жена или непозната или няква негова стара бройка да се изразя правилно и ако се съглася и съм малко ревнива.. моля дайте ми съвети и мнения какво да очаквам как дасе въздържа ако се случи..??? Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: ee087ec4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си си ревнива, няма как да не ревнуваш. Във вашия случай не мисля, че е добра идея. Поемате огромен риск. Ако ти го изревнуваш, просто после отношенията ви няма да са същите. Много е вероятно да започнеш още повече да го ревнуваш и да го обсебваш. Това, което сте го намислили, не е за всеки и е нож с две остриета. Никой не знае дали този нож ще ви защити от врага или ще ви нарани вас самите.

Освен това се замисли какви са истинските подсъзнателни причини той да иска тройка и тя наистина ли ще ги реши или тройката е само заместване на някакъв проблем, който по-късно отново ще излезе на дневен ред след първоначалната еуфория от тройката.

ПС: как така живеете заедно, но той е в чужбина

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2f7d600e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си луда бе жена, мъжът ти ходи да се задоволява със чужди жени а ти го приемаш като нещо нормално, че даже и троика ти предлага, каде го намери тоя, ами и ти явно хич не си стока! Въври да правите тройка и всякакви други извращения, а после сключете брак за да те кара да правите тройки и четворки гледайки детето си което ще извратите покрай вас, ей тва са съвременните български родители.. отврат!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9148d62a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тройката е хубаво нещо само ако има желание и от двама ви. Доколкото разбирам желанието е само от негова страна а ти по скоро се притесняваш от това. Ревността няма място в една зряла връзка и по това съдя че вашата не е такава. И двамата трябва да узреете за такъв тип взаимоотношения, там трябва да има много обич и отдаденост, да изпитате заедно насладата от такъв споделен момент и да се забавлявате взаимно без капчица ревност, да го направите за ваше удоволствие а не за да угодите на нечии желания. Лично мое мнение и от опит го казвам е, че хубавата тройка се получава с двама мъже, които да се раздават за удоволствието на дамата. На мен поне като мъж този вариант ми допада повече. Не съм сигурен за подбудите на твоя приятел, но ако иска наистина да разнообрази нещо в сексуалния ви живот би трябвало да ти предложи да пробвате с още един господин с оглед твоето удоволствие.
Моя съвет е да не бързаш да се хвърляш в нещо за което изпитваш съмнение дали ще ти хареса..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 70d783eb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съветвам те да говориш много сериозно с него и ясно да му споделиш позицията си по въпроса. Пълноценният сексуален живот е много важен и за двете половинки във връзката, и ако той е полигамен, а ти моногамна - това е проблем, който рано или късно може да доведе до разрив в отношенията.

Рейна

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a23c5fb39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нееее, не се съгласявай. По-добре с друг мъж, отколкото с жена. Има един сериал ''София ден и нощ'' и там едно момиче си има гадже и той за неговия рожден ден иска за подарък да правят тройка с друга жена и накрая се оказа, че непознатата е по-добра в леглото от гаджето му. Те се разделиха и сега той е гадже с другата. Имаш голям риск да си развалиш семейството. Ако само ти не му стигаш в леглото и търси разнообразие, това е намес, че вече си му безинтересна.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 87fcaf28c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Научи се къде се слагат препинателните знаци!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7ef6fe3eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не знам колко "отворен" ви е брака, но за мен за семейство с деца, това е крайно неморално! Ако бях на мястото на детето ви и един ден научех това, буквално щях да се отрека от вас! Но както и да е, защо мъжът ти не предложи тройка с друг мъж, а с жена, а? Не ти ли е интересно?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d686192703
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Виж - не мога да ти помогна по въпроса с тройката, но бих ти препоръчал да си припомниш уроците по български език. Толкова много правописни и пунктоационни грешки имаш, че чак ме заболя докато чета.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e7559fc9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако и той е неграмотен като авторката, може и да постигне целта си. Той е просто коч, но не и баща. Такива не стават за семейство, утре ще поиска и четворка...!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker