Може и без секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Може и без секс
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 4248 пъти
Здравейте,
Ще се радвам, ако публикуват историята ми и получа адекватни мнения от четящите тук. Благодаря предварително!

Заедно сме от около 8 месеца, той на 32, аз на 26, работим, не живеем заедно, живеем с други хора и оттам идва проблемът, че нямаме място, където да се усамотим. Той не иска у тях, има някакви притеснения, живее с майка си, не съм ходила там, не я познавам, не е проблем за мен, но понякога ми се струва странно или просто се вкарвам във филми, не знам какво да мисля.. И при мен не може, живея при близки и не е удобно, искам да съм самостоятелна откъм жилище и работя по този въпрос, но ще отнеме време стягане на апартамент. Така попадаме в задънена улица, ходихме няколко пъти за уикенда например някъде -хем като почивка, малко разнообразие, хем и за да сме сами, далече от реалността и останалите :) Мислех, че това може да е компромисен вариант, докато въпросът с мястото се уреди, но от началото на годината той дори не подема разговор за това - да сме заедно, да отидем някъде. Аз намекнах като предложение, но не намирам съгласие отсреща и започнах да се чувствам като натрапник, сякаш съм някаква нимфоманка.... Веднъж така извъртя неща, сякаш съм нямала право да искам нещо, разбирайте секс, което преди не е било важно за мен. Под преди визира времето преди да се съберем, когато бях сама и не правех секс. Това че не съм хиперсексуална, не означава, че не искам секс въобще. Още повече, когато искам да съм с този човек.. След това започнах да си мисля, че прави секс с друга, с коята явно обстоятелствата го позволят, но тогава защо е с мен? В началото показваше тръпка, желание... Не очаквам, че всичко ще е като началото, но не сме и десетилетия заедно, за да се залъгваме с извинения, а той май на това се осланя.. Покрай цялата дилема станах нервна и някак подсъзнателно започнах да го обвинявам, станах словесно хаплива, стане ли дума секс, интимност и т. н, твърдейки че ное не сме двойка, а приятели, които ходят на кино и театър. Това не му хареса определено. Не че на мен ми харесва..
Преди няколко дни директно го питах дали спи с друга, дадох му шанс да е откровен, не съм ревнива, не че бих се радвала на положителен отговор, но поне щеше да е някаква яснота, той отрече, питах и дали има някакви физиологични проблеми, също отрече. Каза, че дали няма да правим секс или ще е веднъж, два пъти в месеца, било все едно за него и как, сравнявайки ни, той бил този, който повече искл сек, но обстоятелствата не го поволявали, също така почивните дни бил зает, ходел на лекции, и нямал пари в момента. Не сме правили сек от 31. 12. И като ходим някъде, не плаща само той, делим разходите, даже понякога повече плащам аз...
Ако логиката ще е - веднъж или два пъти секс в месеца= ми може и без него, тогава защо и да се целуваме, прегръщаме и т. н. Понякога в такива моменти се чувствам като дете пред магазин за играчки, хем ги гледа през витрината, хем не може да ги пипне...
Споменах му и за раздяла, но той каза, че това са глупости. Не знам какво да мисля, хем имам приятел, хем ми е празно някак.... Не знам какво да правя, какво ще стане.. Но нещата не изглеждат добре, нито вещаят добър край.. Защото човек и сам може да бъде сам, не е нужно да бъде сам с някого, нали?

Стана дълго, съжалявам за което. Благодаря за търпението!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 4d04061d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имам същия идиот за приятел... не твоя де, но си приличат. Моя поне прави секс с мен веднъж-два пъти седмично колкото да не е безхич... старае се, ама няма как без практика да се научи да е добър, а не иска и това е. Питала съм го-не го ли привличам, нещо нестандартно ли иска(щеше ми се, ама нещял... ), какъв му е проблема. Директно съм му казвала, че аз искам доста повече от това, а той само се хили и казва, че секса не бил толкова важен? !?
Аз, си признавам, че съм хипер сексуална, за мен това е много важно не само на физическо, но и на емоционално ниво. Честно казано, ако се разделим с него, това ще е една от най-главните причини... Кой мъж не би искал гадже което прави абсолютно всичко в леглото, ама наистина всичко и ако някой ми каже нещо което не съм пробвала ще съм радостна да опитам...
Наистина и на мен ми омръзна-все едно прося нещо, все едно съм някаква нимфоманка... Как такъв на мен се падна-мъжете все се оплакват че приятелките им били като дървета в леглото и не искали нищо различно да правят. Аз си умирам за такива изпълнения и се влюбих в едно дърво.
Вече обмислям да му правя черни магии и да му сипвам виагра в супата... шегувам се, но наистина и аз съм отчаяна вече.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 79dcc69d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми капо си. Що не се изнесете на квартира двамата? Аз съм мъж и не съм чувал за мъж, за който 1-2 пъти в месеца да е ок. Ако това за него е така - или секса не му доставя удоволствие, или има някакъв физиологичен проблем. И в двата случая преглед при специалист е задължителен.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c774ac9912
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не си губи времето с този мъж. Ако няма друга жена до него, значи е чикиджия. Нормален мъж не може да издържи без секс, ако в ръцете му има жена. Стига да иска, може да ползва квартира на свой познат за час, два и да си направите удоволствие. Можещият намира начин, калпавият, търси причини.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2d0ca684aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "той на 32... живее с майка си"

Нататък няма и нужда да чета. И на 50 да станете, пак ще се криете от... мама. Сега усещам как разни мамини синчета ще ми сложат единичките. Аз на половината на неговата възраст се изнесох и това е едно от най-хубавите и правилни неща, които съм правил, ама такива "мъже" като него няма как да го разберат.

Сещам се за един виц:

Мъж го прави с приятелката си в банята, през това време влиза майка му и казва:

- Абе, Гошко, бива ли такова нещо? Колко пъти да ти казвам, че бос на плочките не се стъпва. Ще настинеш, бе моето момче.

Та и ти се приготви за подобни случки. :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5908ab3005
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Твоя човек имам някакви психологически проблеми, за които би трябвало да ходи на психотерапия. Аз съм бил на неговото място. Запознахме се с жена ми, и двамата моного се харесвахме, но аз все чаках тя да започне първа. Всъщност съм смятал, че не мога нищо да й дам. Имал съм ниска самооценка, която ми пречеше да бъда спонтанен, да искам.
Той според мен вътрешно наказва майка си, като наказва теб. На нея не смее да й отказва, но ти си по-лесна... или поне той така си мисли.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7a442a3c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Момиче, обирай си крушите и си намери нормален мъж, който и ще те обича, и ще те желае, и няма да живее с мама.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6b9ac08f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Според мен нещо в теб или в него го притеснява, но не иска да сподели. Как си с хигиената, например? Обезкосмяваш ли се, къпеш ли се често? Неприятни белези?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1d716f61a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Може и без секс!? ! -Не, мила не може без секс!!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1d9fd22202
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Има си друга. Опитай се да го хванеш, за да не си губиш времето повече.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1178388ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моето мнение е като №9 има си друга, или по-лошият вариянт е "асексуален", и затова бягай от него, колкото се може по-бързо! Секса е на-прекрасното нещо на света и ако някой мъж "не му идва музата " за това, за какво ти е?
Какъвто е сега, такъв и ще бъде и ако се ожениш за него. БЯГАЙ момиче!!!

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1178388ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моето мнение е като №9 има си друга, или по-лошият вариянт е "асексуален", и затова бягай от него, колкото се може по-бързо! Секса е на-прекрасното нещо на света и ако някой мъж "не му идва музата " за това, за какво ти е?
Какъвто е сега, такъв и ще бъде и ако се ожениш за него. БЯГАЙ момиче!!!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: be1b8ad888
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката

Първо искам да се извиня за няколкото изпуснати букви в написаното, писах късно, от телефон, под афект, но не е оправдание.

Благодаря за търпението и коментарите.

До номер 1
Не знам какво да ти кажа, освен че ти съчувствам. Дано успееш да разчупиш твоето момче и това да стане скоро. Или трябва да стигнем до ултиматум, което е крайно и неприятно, но донякъде те, мъжете, ни поставят в това положение.

До номер 2
Предпочитаме да не се изнасяме на квартира. В бъдещ план е по-разумно (за мен) да изплащам апартамент, отколкото да плащам наем. Надявам се, че скоро ще бъде приведен във вид за живеене и ще мога да се установя. Това не е свързано с приятеля ми, в смисъл, аз сама го бях решила преди да се запознаем дори и не искам някаква помощ от него.
Надявам се, че е физически здрав, както казах, питах го, уж не ме лъже, но не знам какво да мисля...
Аз нямам приятели на квартира, а и не ми било удобно да искам такава "услуга". Съгласна съм да ходим някъде, наблизо, да си починем за малко, но той не е на тази вълна сега.. Не знам как така изведнъж се промени! Или просто някой му дава тайно "шоколади", както предполагат Номера 3, 8 и 9.

До Номер 3
Не го съдя, че живее с майка си. Той също иска да живее самостоятелно, но за момента не е възможно. Намеквал е, на шега по-скоро, че ще дойде при мен. Така изглежда малко наготово, аз да се оправям с цялата бумащина, средства и нерви, а той само да се нанесе, пак някак не ми изглежда ок, с риск да прозвучи хапливо. Но и не искам средства или друго от него, защото това е мое жилище и не искам след време да ми се подчертае как ми е помагал. Просто понякога имам нужда от емоционална подкрепа, но тя не е насреща - защото не сме заедно физически, защото работните ни времена се разминават и т. н.

До Номера 5 и 6
Не мисля, че има някакъв психически проблем, определено няма ниска самооценка, доста деен човек, на добра позиция в работата си, която изисква лидерски качества. Казвам го, не за да акцентувам върху това, а защото това не се връзва с ниска самооценка и потиснатост от страна на майката. Да, има такива трийлъри, но не ми изглежда като добър актьор.

До номер 7
Питала съм дали вече не го привличам и дали не ме иска повече, но той каза, че е така. Имам добра, редовна :D, хигиена, обезкосмявам се навсякъде, не харесвам косми, дразнят ме. Преди да бъдем заедно и за това съм говорила с него, какво смята за окосмяването, предпочитания, както и той ми е споделил за него. Нямам операции, в този смисъл, нямам някакви големи, фрапантни белези, примерно един миниатюрен на коляното от падане с колело, който не се забелязва и съм убедена, че не го е видял, предвид че например не обръща често внимание на това с какво съм облечена.. Даже той самият има белези, видими, ако е гол, но това не е проблем за мен.

До Номера 8, 9
Както казах в самата история, за съжаление това положение не вещае добър край и може по-скоро да се стигне до раздяла. И не просто заради секса, ами и заради отношението, че как с него, така и без него и сякаш му е все едно дали е с мен. Според него не било така, но поведението и думите му това показват. Когато го разпитвах, сякаш съм някакъв детектив, да се смееш ли или да ревеш, ми се искаше да ми каже, искам да съм теб, ако наистина го иска...

Не искам да го дебна или преследвам, с цел да го хвана в изневяра. Ако човек иска да изневери, няма спирачка. Не съм ревнива, но и не искам да ме правят на глупачка и да живея в някакво неведение, затова го питах директно. Вероятно по-скоро човек не би си признал, но той е директен и се надявах, че това ще е водещо, ако има какво да си признава. Работните ни времена се разминават, не живеем заедно, има опции, ако иска да изневери, без да бъде хванат. От друга страна си ляга сравнително рано, става много рано, работи, понякога след работно време и се прибира след това.

Благодаря отново. Ще се радвам да прочета и другите мнения, чакащи одобрение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: f53b717f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Съгласна съм с н. 4. Мъж, който на 32 г. живее с майка си изобщо не е нормален и нещо има проблем. Не се занимавай - не само заради секса. Не иска да те запознае дори с мамето - тяхната връзка е неестествена. На 100% е сигурен, че ще те изревнува. Не се занимавай с мамини синчета!
И ти бързай да се изнасяш от вас!
На 26 г. с срамота да не можеш една стаичка някъде да си платиш. Просто срамота

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1021bab6f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Изчетох внимателно всички коментари, ще ти кажа едно, може това да му се отразява физически изморително, ако работи много, както знаеш при мъжете след секс се чувстват изморени а когато това е съчетано с тежка физическа работа ежедневно това убива всякакво желание за секс и тази умора може да продължи с дни, ако е така просто трябва да си даде малко почивка, отпуска, да приема витамини и отново ще бъде в форма.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9458ecdedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторката

Благодаря за мненията!

Не става дума за плащане на стая, както казах, предпочитам да плащам за мое жилище и се надявам скоро да е готово, вместо да живея в панелка и да давам парите на друг. Въпрос на избор!

Не върши тежка физическа работа! Така че не би трябвало това да е проблем. Ако отношенията ни не се променят, ще стигне до раздяла, реалист съм.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1d716f61a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 14 Какви са тези глупости? Какво му пречи на мъжът преди да легне и да запси като пор да си си направи удоволствието за 10-15 минути, защото вече не му носи удоволствие а по скоро се изморява, не го възбужда, точно така си е! Отново ще бъде във форма докато и замаже очите а после пак същатата песен:"Много съм изморен.. "и не знам си какво, авторке запомни едно мъжът не може да издържи дълго без секс или мастурбация, единствените изключения са тези които имат някакви проблеми със половият си член, болести и тн. Мъжете се оплакват и се изнервят когато дълго време са стоели на сухо ама тогава работата не им пречи и не ги изморява гледат по бързо да си задоволят нагона, съжалявам но може би си е намерил друга, моля те не бъди глупава!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1021bab6f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 16 говориш глупости, не ми се спори с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 938a618598
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   миличка, и моят приятел е като твоят. Нарича се асексуалност.
Ние сме заедно от 2 годити и почти и 4 месеца. В началото правихме секс, няколко пъти седмично, по 2 рунда даже... сега положението е плачевно.... трагично... 1-2 пъти месечно, защото само аз поемам инициативата, а това омръзва. От горе на всичкото винаги аз съм отогоре, поза ездачка, а той не иска нищо друго, никаква друга поза. WTF WTF WTF
иначе се разбираме добре...
това, което миличка ми авторке прави впечатление е, че твоят мъж живее с майка си, а моят е много зависим от техните, живеем в техен малък апартамент и част от сметките ги плащат те. предполагам това убива мъжеството му. Но аз какво съм виновна???
твоя човек помага ли в плащането на сметки
успех, прегръщам те!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: a8f5ebf50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 17,това не са глупости,така стоят нещата в реалност.Това което го пиша го знам от мъжете,те сами са ми казвали колко е трудно и изнервящо когато няма с кого да правят секс,ако човек се замисли малко секса не трябва да е задължение.Освен това преди имах любовник който така се оправдаваше пред жена,всички се оправдавате по един и същт начин.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f1ffea3e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От авторката

Не мисля, че е асексуален. Как така преди му се е правело/ му се правеше секс и е правил/правеше, а сега могло и без него, щом ще е веднъж - два пъти на месец, въпреки че твърди, че има желание. Относно асексуалността - не е ли - или си, или не си, в смисъл не ставаш ей така от нищото? ! Но пък ако чояек има желание, колкото и клиширано да звучи, ще намери и начин.

До номер 19
Съчувствам ти, мила. Дано нещата при теб се променят или ти просто ги промениш, понеже така не мисля, че се живее. Относно моя случай - предполагам, че той плаща някакви сметки, което не смятам, че е лошо, помагайки на родител. Доколкото знам, тя е пенсионер и работи.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 дни
hash: eb5c7e3b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ако не ти се занимава повече, го зарежи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 155498e5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   По добре бягай навреме докато не си забременяла. И после детето и ти да старадаш. Аз съм така вече 10 год. И затова време да е имало 20-30 пъти секс. Скоро го правихме и беше ужасно, почти никаква любовна игра, никакво овлажняване и накрая ме остави подута и незадоволена.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 155498e5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   По добре бягай навреме докато не си забременяла. И после детето и ти да старадаш. Аз съм така вече 10 год. И затова време да е имало 20-30 пъти секс. Скоро го правихме и беше ужасно, почти никаква любовна игра, никакво овлажняване и накрая ме остави подута и незадоволена.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 155498e5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   По добре бягай навреме докато не си забременяла. И после детето и ти да старадаш. Аз съм така вече 10 год. И затова време да е имало 20-30 пъти секс. Скоро го правихме и беше ужасно , почти никаква любовна игра ,никакво овлажняване и накрая ме остави подута и незадоволена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker