Наистина ли жените искат секс, но от уверените в това мъже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Наистина ли жените искат секс, но от уверените в това мъже?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2917 пъти
Много жени искат секс, но не си го признават, а и ние мъжете не винаги улавяме техните сигнали. Та искам да попитам най-вече жените дали всичко опира до това как мъжът ги разполага преди самия секс. Тоест би си легнала с даден мъж, който има увереноста в приказките си, действията знаеща че ще получи удоволетворение от самия секс. Обратното ако един мъж е плах, стаснителен и непохватен в секса, предполагам че много добре усещата това, мисълта и чувството за секс с такива хора не ви идва.
Прочитайки доста теми тук се обедих именно в това.
Hе наместваме толкова чувствата колкото желанието за сексуални изживявания.

Нека дамите да си кажат мнението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 75af1333d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко не ти разбрах точно какъв ти е проблемът, но като цяло повечето жени харесваме уверени мъже със самочувствие, който си личи, че се чувстват добре в кожата си. Не мислим веднага за секс, но да - който е уверен в живота, той и в леглото ще знае какво да върши. Всъщност жените несъзнателно избираме потенциален баща за децата си и един неуверен, комплексиран мъж едва ли може да ти внуши нужната сигурност, че може да изхранва семейство и съответно защо да правиш секс с такъв мъж?
Има и жени, които си падат по безпомощни мъже, но са малко и по-скоро от майчинска грижа. Ако искаш жените да си падат по теб първи трябва да намериш себе си и да се научиш да се харесваш, да се оттървеш от несигурността и комплексите си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3111e2674c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мале, мале... Ми за пореден път се убеждавам колко е зле в мисленето по-силният пол. Мъжете, както жените са човешки същества, а секса и мастурбацията са жизненоважни. Не мога да повярвам, че някои мъже си мислят, че те са единствените, които могат да имат такива нужди.
Авторче, това, че ние жените сме интелигентни и мислещи какво говорят същества, не означава, че не ни се прави ПОСТОЯННО секс. Лично аз, имам нагон всеки ден, НО НИКОГА не бих го направила с някой, към който не изпитвам абсолютно нищо. Секс правя само с човека до себе си. А когато липсва такъв, използвам вибратор.
Ето тук се различаваме с мъжете. На мъжете им е все тая с коя ще си легнат. Дали ще е с момиче, с което са се запознали току-що или със стара приятелка - няма значение, важното е да ги устройва физически.
Та така.. Относно въпростчето ти по темата - колкото и да е уверен някой, това не ме впечатлява нито пък е някакъв РЕШАВАЩ фактор, който обезателно означава, че ще правя с него секс, защото е такъв и онакъв... Други неща ме вълнуват в един Мъж, а не престорената му увереност и чувството, че може да ме надхитри като ги върти още няколко, наред с мен. Моето мнение по темата е следното : Без истинска жена ще си останеш цял живот с това мислене. Мисленето ти е изключително незряло и си личи, че нямаш никакъв опит с жени, а навярно само с момиченца.

И другото, което искам да кажа по темата относно първото ти изречение е, че НИКОЯ не е длъжна да ти споделя или отговаря на въпросите дали иска секс или не. Щом не се е стигало до такъв разговор, провокиран от момиче към теб, със сигурност не му се е искало и то с теб. Най-доброто решение на твоя проблем е да започнеш да излизаш с проститутки, за да сте на един кантар.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a0e63f329c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Жените няма да ти отговорят братле тъй като у тях това е на подсъзнателно ниво. Да доста си прав самоувереността играе страшно голяма роля, но има и доста други ключови елементи. Нека ти дам и пример. Бях попаднал на 1 материал относно заговарянето на жените и по-точно How to approach and open a women. Имаше един доста така странен opener "Armagedon's opener". Отива някакъв мъж доста самуоверен и започва да я пита:
Здравей? , Как си? , Какво ще правиш? , Хайде да ходим у нас. И мацката разбира се му върза. Confidence е много важен други елементи са Eye contact Body language Voice tonality вече когато разговаряте и най-важното е да не показваш че имаш нужда от тази жена т. е. да не бъдеш Needy (от А. Е. ) Трябва да ги накараш да гледат на теб като на награда която трябва да спечелят, а не обратното. Не се впечатлявай и толкова от външния вид той не е всичко. Ако искаш сериозна връзка и си с някое пластмасово тъпо барби надали ще ти е кеф и е много по-добре според мен да чукаш различни 'щото една и съща омръзва. Надявам се си ме разбрал. И потърси в You Tube за Jason Capital ще ми бъдеш много благодарен :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 354127bf64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И защо да не намесват чувствата? Една жена не е дама, ако прави секс просто за удоволствие. Често има такива теми, които ме ядосват - жените станаха големи *****. Секс се прави с човек, към когото имате чувства - запомнете го!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f54e0e5bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Тук вероятно трябва да отговаря повече жени, но моето впечатление е, че жените предпочитат други неща - искат да са харесвани, всички да ги гледат. Искат силен мъж, който да ги защити, а любовта е само разменна монета. Затова жените спят с шефове, готините мадами с разни баровци. Затова правят чупки в кръста, разголват се, държат се предизвикателно, всичко, но не и с цел секс. Не случайно има книга "Мъжете са от Марс, жените от Венера".

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: fd03f5618e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Моят приятел е по непохватен, първите няколко пъти беше неуверен но на мен хич не ми пречеше даже ме накара да забравя за притесненията си. Аз съм от жените които не си лягат със някой просто ей така, защото им харесва, бил нахакан и готин, ще трябва да се опознаем първо някакъв период от време преди да стигнем до секс. Иначе мъжът който най много обичах беше точно такъв по уверен, но по скоро бях привлечена от индивидуалността му, привличаше ме и да правя секс със него винаги ми носеше удоволствие. Иначе съм ходила и с други уверени мъже, но нямах дълбоки чувства, нямах опит, малко секс и не беше задоволителен. Мога да ти кажа само едно-кагато жената е привлечена или влюбена в теб секса със тебе и ще харесва много повече от секс със други мъже, но когато липсват тези чувства като желание колкото и да се страеш трудно ще го направиш по хубаво.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: decfc64636
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, ако въобще някога жените искат секс, най-малко важно им е дали мъжа е уверен в нещото, което и ти не си дефинирал като хората. Увереността е нужна повече докато се установи връзка. Секса е друго нещо. Жените имат много по-различна представа и нагласа за секса. Което личи и от "Всъщност жените несъзнателно избираме потенциален баща за децата си и един неуверен, комплексиран мъж едва ли може да ти внуши нужната сигурност, че може да изхранва семейство и съответно защо да правиш секс с такъв мъж? "/1/, "И защо да не намесват чувствата? Една жена не е дама, ако прави секс просто за удоволствие. Секс се прави с човек, към когото имате чувства. "/4/. И, понеже, както казва 5-"ние жените сме интелигентни и мислещи какво говорят същества", сега ще те засипят/вече са и започнали да те засипват/ с аргументи в тази посока-без любов не може/това е пълна глупост-има теми тук, в които жени споделят, че МОЖЕ И СЕ ПРАВИ секс без любов и никак не е лош/, да я чакаш да те визуализира като баща на детето и т. н. и т. н. "интелигентни" мисли. Които целят да унижат мъжкото в теб. Не е случайно, че едно от обръщенията на "интелектуалката" към теб е:авторче. Така че, чети много /и тук и на други места/ и не се поддавай на елементарни и погрешни внушения/като това, че една жена не е дама, ако прави секс за удоволствие-това твърдение е просто култово... /. Секса се прави от двама души, които трябва взаимно да уважават желанията, предимствата и недостатъците си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 49632940f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ще ти кажа как е при мен. Когато си харесам някой мъж искам да си легна с него на момента (много рядко се случва, пожеланите от мен мъже се броят на пръстите на едната ръка). Пък той да се държи както си иска... Щом съм го харесала веднъж и отворен и затворен, и стеснителен, и нахакан да е... всичко е плюс. Обратното: ако нямам влечение към него може да бъде съвършен, ако иска, но това няма да ме накара да го пожелая. Няма рационалност тук.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: bd5e9e56b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Няма увереност, привличат се от тестостерон.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker