Мастурбирам за да не мрънкам на жена ми за секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мастурбирам за да не мрънкам на жена ми за секс!
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 14346 пъти
Мъж на 33г съм. Имам следния голям проблем:
Започнах да мастурбирам постояно всеки ден, за да не искам от жена си секс. Защото искам ли секс всеки ден или през ден, два и се караме и може да стигнем до развод 1 ден от караници.

Някой имал ли е този проблем? Правя го, защото така се задоволявам и не и натяквам и нямаме караници много като цяло. Но ми е кофти постояно да съмс ръката си насаме, само и само защото жена ми не иска секс често. А сме млади - още около 30год. а вече прибягвам до този способ за да си въздържам хормоните защото почна ли с натякването за секс ще се караме и така докато се разделим.

Мои приятели ми казват- остави я да си иска тя секс. Ок ама как да оставя сумати дни и да чакам като на мен ми се прави адски много. Как да стоя примерно 1 седмица без секс??? Адски трудно е и не мога просто.
Ако някой има подобен проблем нека сподели и дали има оправия или явно не май...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 79

преди: 8 години, 1 месец
hash: fa8bbf7512
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен си прав да си недоволен. Можеш да говориш с жена си, но според мен решението е само да се разделиш с нея или да си намериш любовница. Говоря от собствен опит! Аз търпях като теб заради децата и добре, че ми дойде акъл в главата да се разделя, но пропилях 20 години от живота си в глупав, лишен от любов брак, защото сам разбираш, че не е само секса. Отказът на секс е само черешката на тортата, но най-вероятно жена ти нито те харесва като мъж, нито те желае, нито те обича като съпруг и любовник, нито ѝ дреме за теб като приятел, а просто си поел ролята на баща и спонсор.
м55

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f8b6c7530b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Сложи си секси чорапогащник и я изненадай ненадейно. Това ще я запали веднага.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f8e325402a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами защо не пробваш малко да се държиш като мъж? Примерно обръщай и повече внимание чисто човешки, не само когато искаш секс, бъди загрижен, извеждай я някъде примерно на романтична вечеря, подарявай и цветя и т. н.

Може жената да чувства, че и обръщаш вниамние само за секса и някак да не се чувства желана заради самата нея, а само заради дупката между краката си. Де да знам, ти я познаваш, би следвало да знаеш от какво би се впечатлила.

Може просто рутината да е взела връх във връзката ви и да няма заряд и емоция, а за жените това е важно. Тяхната сексуалност не е като нашата - заради самия секс.

А може по начало да си е по-малко сексуална.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: e5f09fd5ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   И ние с приятеля ми имаме същия проблем. Едно към едно. Та мисля, че решението е правилно, понеже всеки ден си е доста както и да го погледнеш. Все пак и жена ти е човек и има нужда от почивка - предполагам работи, чисти готви, пазарува. Да не говорим за каканиженето как дразни, наистина се стига да големи скандали и обиди. Просто намалете честотата. Примерно един-два пъти седмично. И не и натяквай. Жената сигурно си има достатъчно грижи на главата и ако за теб това е вид релакс нея може тази честота да я натоварва. Поговори с нея /може да има основателна причина/ и си направете примерно график. Така хем ще си знаете кога, хем няма да има недоволни.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a63fb0a21e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жена ми е като теб, вярно не сме на по 30 а на по 40, но и аз не мога без секс повече от 2 дни. Първо и аз маструбирах, но сексът си е секс... Сега имам любовница, уж се крия от жената ама тя май знае, но не е повдигала темата. Обичам я и за нищо на света няма да я изоставя, имаме и дете, но любовницата ми е отдушникът. Съдете ме.
М 39

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1c148a103d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Не пишеш отколко време си така? Деца имате ли? Жените са на приливи и отливи. Болшинството ще те посъветват да си хванеш любовница и да продължиш напред. Изневярата обаче не решава проблема. Рано или късно жена ти ще разбере и ти щеш - нещеш ще си признаеш. И повярвай няма да минеш с оправданието, ти си виновна, защото не искаш да правиш секс. Ако мислиш да тръгнеш по този път, по -добре е да се разделите още сега, излишни наранявания не са необходими.
Всичко става с разговори и много търпение. Накрая нещата се наместнат. Казвам ти го от опит. След раждането на третото ми дете - момиче. Жена ми не ми даваше да я докосна камо ли да правя нещо с нея. Тогава бях на 35 г. Година и осем месеца не бях правил секс. Сега всичко е наред. Съпруг и баща на 3 деца.
М. 49

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: f8e325402a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   10, няма да те съдим, но нима за теб това е пълноценна връзка?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 429fd67de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От АВТОРА: Не искам да се разделям - обичам я, имаме и деца. Просто се случиха преломни моменти в живота ни и от тогава ми се увеличи желанието за интимности но явно хората до мен не са на тази вълна за съжаление. :(
За план график няма как да стане защото тя иска да имала желание за това а не примерно на 4-5-6-7 дена да е точно в кой ден - това я "убивало"
И честно казано аз ако не правя 2-3 дена нищо и ставам нервен, насъбира ми се негативна енергия и т. н. Мастурбирането е вид покой но е моментен- задоволява ме за час, два а после пак ми идва желание за секс което не мога да го осъществя спрямо жена си. :(

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2243dca27e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Любовницата не е решение!!! Решението е ласки, опипване, комплименти, изненади, разговор който по принцип не става от първия път, но ако нищо не стане РАЗВОД! Без любовници хора!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6daa4062a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   И аз съм като No 10 с тази разлика, че съм на 60. Още след като роди жена ми преди 36 г. и секса секна. Един път в месеца, следващия по-рядко. Имали сме периоди на караници и тогава и по половин година не се чукали.
А аз съм като Автора, всеки ден се възбуждам и готов за секс( и до сега)!!!
Но пък тя винаги е била толерантна към моето самозадоволяване пред нея и с нейна помощ с ръка и по-рядко със свирка.
Винаги когато започвам чикия, гледам да е пред нея, а тя от своя страна няма нищо против да се съблече и да легне до мен, докато аз я галя и се изпразня върху нея! Но това секс ли е?
И аз като No 10 съм карал с любовници през тези 36 г брак., но винаги ми е било гадно като се прибирам в къщи след секс навън. Това е защото се обичаме с жена ми и досега. Навярно се е досещала, че моите "командировки" са свързани със задоволяване на нагона ми, но никога не ми е натяквала за това.
Стигали сме до моменти пред развод, но заради детето не сме го направили. И сега живеем добре и се разбираме отлично, единствено на мен ми липсва секса. А и с любовниците го закъсах.
Описах горното за да препоръчам на Автора следното:
1. Редките моменти в които сме правили страстен и див секс са били след като сме били на събирания и купони с приятелски семейства, в който основна тема е била секса. След такива мероприятия и малко алкохол, направо ме е изненадвала в чукането. Опитай с разнообразни развлечения!
2. Ако това от горната точка не помогне, съветвам за да не караш цял живот на чекии и криеници с външни партньорки, да прекратиш връзката си с нея навреме. Намери си жена която да отговаря на секснуждите ти, колкото и рисково е да имаш много еблива жена.
Е, ако имате деца, това е друг въпрос.
Когато нещо ти липсва(секс) както при мен, непрекъснато мисля за това и не мога да се съсредоточавам в ежедневната работа.
М 60

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 429fd67de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От АВТОРА: Най тъпото е че започнах да подтискам желанието си за секс вкъщи от жена си което незнам до какво ще ме докара и колко ще издържа... адски гадно е да имаш желание вечер да правиш секс, а да ти се отговори- спи ми се, или не ми е до секс, или изморена съм, или дай някой друг ден... или тем подобно... човек направо трябва да е от желязо за да издържа. Но докога...
А не искам да си развалям семейството или да си търся любовница защото ще е края ако си намеря друга за секс само. То нито едното ни другото - секса ти липсва в къщи а пък ако го търсиш другаде дали първо ще го намериш или ако го намериш дали няма да си развалиш брака изцяло.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6ea3fdd88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Само за сек*с мислите вие мъжете, това е върха на егоизма, добре то е ясно колкото сте лоялни щом решението за вас е любовница. Все едно ние жените да кажем-ами той като не ще прегръдки и разговори и разбиране и подкрепа, нека да ги дадем на някой друг.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4cc444f7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Ако си на 33 години и секса с жена ти е избягал, лошо! Ако нямате деца, сваляй картите на масата и се разделяйте, докато е време, културно и цивилизовано!
С деца е по-сложно...! Търси си любовница и хич да не ти пука! Даже е добре да кажеш на жена си, както и причината за това, без да я обвиняваш за нещо! Просто казваш, без какво не можеш и какво ти липсва!
Между другото, вгледай се внимателно в жена си... Да не кръшка лекичко и да те прави на глупак, който само я издържа...!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 82e8e5eac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Кажи й- или почваш да ми даваш това, което искам и е нормално за сериозна връзка, или ще си хвана друга.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 488c24cc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Правилно те възпира жената, то вий, мъжете сте едни гадни влечуги мръсни, които искате само секс.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: de01cf189f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   До 11
"След раждането на третото ми дете - момиче. Жена ми не ми даваше да я докосна камо ли да правя нещо с нея" Какво по дяволите си искал да правиш с новородената ти дъщеря???

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8e845fc3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   ами хората се променят, всички тука които са писали са прави
и при мен е така, минаха 20г от живота ми почти без секс. ти ше решиш кое от всичките коментари се отнася за теб и ще вземеш решение

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 429fd67de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   От Автора: Това е че не мога да взема решение. Секса стана на 1 седмица 1 път... малко ми е. Не съм само за секса разбира се но ми е важен да го има защото всеки ден на работа гледам колежки, по улиците гледам хубави жени и хоп изведнъж вкъщи не мога да освободя това напрежение което съм натрупал със сексуални преживявания :(
А не мога да се разведа само заради този секс. Деца имам малки и е гадно. Затова и не мога да взема решение никакво :( за жалост

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: e878b732ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   M43
При мен се появи този проблем, когато бях на 37. До тогава всичко беше нормално - въобще не съм се замислял колко и кога правим секс - всичко си беше пълноценно и изведнъж, хоп, почнаха безкрайни 14 дневни цикли, гъбички, уморена била, преяла била, маниак съм бил, не можело повече от два пъти седмично и т. н., в същото време на мен започна страшано да ми се прави редовен секс и да почнах да броя, статистики, маструрбации. Впоследствие се оказа, че жена ми кръшка. Това е моят случай. Стигнахме до развод, след което уж решихме проблема, но секса продължава да е рядкост. Уж се обичаме, уж всичко е наред, но стигне ли се до секса има сума ти правила - не може да е повече от два пъти седмично, не може преди работен ден... Имало е периоди да се нормализират нещата. За кратно. От 8 години съм на ръчна, за да не си развалям семейството. Толкова не съм мастурбирал и като ученик. Срамота. Както и да е - имаш три възможности:
1. Продължаваш с мастурбациите
2. Намираш си любовница
3. Приключваш с текущата жена и си търсиш друга.
Ти си избираш.
Това с приказки, цветя, изненади, графици, морафети разни - забрави - НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ - може и да стане за малко, после пак ще е същото. Сори брат, добре дошъл в отбора. Стъпил си накриво.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 47c33b4e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Ти хубаво искаш секс, а знаеш ли как да си го поискаш? Може донякъде причината да е в теб, не само в жена ти. Няма значение от колко дълго сте заедно, не може да легнеш до нея вечер и айде, да се мятаме. Не става така. Разбира се, че тя иска да има желание. Това желание зависи и от теб до голяма степен. Как се опитваш да я предразположиш? Обръщаш ли й достатъчно внимание? Целуваш ли я, докосваш ли я? Желанието за секс е събирателно от много фактори при жената, не може винаги щом ти си готов, и тя да е на линия. Важна е психическата й нагласа- ако има някакви проблеми, тревоги и се чувства натоварена, няма да има желание постоянно.
Опитай се да направиш нещо различно. Промени си малко отношението, прави й повече комплименти, целувай я повече, радвай й се, обръщай й внимание, интересувай се от нея. Заведи я някъде, направи някакъв жест спрямо нея. Осамотете се и се изолирайте от всякакви битовизми поне за малко. Щом я обичаш и не искаш да се разделяте, значи си заслужава да пробваш всичко възможно.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 429fd67de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   ДО номер 29: НА ден сигурно десетки пътя я целувам, казвам й че я обичам, гушкам я, комплименти бол - даже на моменти и идва много всичко което давам. Адски много й обръщам внимание. Знам как да си искам секс но причини постояно излизат някакви нейни. Умора, умора, умора... да но докога тази умора.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 429fd67de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   До номер 28:
Като гледам май с теб си приличам адски много. Това което написа имам чувството че аз съм го писал и важи за мен на 120%.
2 пъти седмично пак бива ако е - при нас стана 1 път седмично....
Май ще продължа с мастурбациите колкото и да не искам... просто любовница трудно може да си намеря- не съм кой знае колко красив, а и в интернет трудно вече се намират свободни прилични жени. А наживо нямам време и възможност да търся- то няма и как. Познатите ми нямат свободни приятелки а и съм женен все пак... ще е много странно да ги питам подобно нещо.
За развод наистина ми е адски трудно да взема подобно решение. И деца има на хоризонта и други големи неща които развода само би разбил.
Просто мастурбирането писва на моменти. Да изпитваш кеф моментен но само ръката ти да е най ценното нещо за теб за удоволствие е кофти много...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6b6e52d1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   29 добре го е написал. Пробвай го. Ако не сработи, земи се изтупай - вземи си нови дрехи, прическа, парфюм наконти се ( дори и на работа ) Ако трябва и фитнес запиши, излизай повече с приятели. Припомни си ергенските си години, забавлявай се. Пак казвам ако това на номер 29 не сработи.
Е ако и тогава не стане нещо при жена ти... я заведи на психолог, сексолог и прочие.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d42f5eee7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   айде, сега, като се е женила , не е знаела, че мъжете искат секс, или си е намерила само спонсор и някой, който да я издържа. Те нещата са взаимни, като искаш да получаваш, трябва и да даваш. А 60 годишния, какво я обичаш, като тя не те обича, може би и по - скоро рутина и навици, и не искаш да се разделяш с тях.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: e878b732ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Приятелю, дошло е времето да научиш правилото за златната двойка: 20-30 г. - секс два пъти дневно, 30-40 - два пъти седмично, 40-50 два пъти месечно, 50 - хич. Разликата при теб е, че ти изпреварваш с едно десетилетие. Съболезнования! Какво има да се чудиш и да взимаш решение? ! Гледай си семейството, децата, пък за секса, като не ти достига, се облекчавай сам. Вярно, не е същото, но пък трябва ли да си разваляш семейството? Какво са ти виновни децата!? Айде стига си мрънкал и си ревал, нито си първия, нито ще си последния. Повечето мъже сме така.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 429fd67de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   До 34: Не рева или мрънкам, а споделям проблем!!! Проблем който не съм имал досега и го споделям в този сайт. Не ме изкарвай някакъв де4ко на 13год който незнае какво иска или т. н.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b65fbb4187
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   35, споко, в почти всяка тема има поне по едно лошо ченге, което идва и раздава квалификации към автора. :)
P. S. Послушай ме за чорапогащника

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6daa4062a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   До Автора Аз съм No 17
Е, видя ли колко мъже са в твоето положение.
Ако темата бе повдигната от жена, много недое*ани жени щяха да пишат колко са неспособнни мъжете им. Всеки случай си е индивидуален и се решава от единия(изневяра), от двамата(развод) или си оставаш с чекиите като мен заради щастието на детето. Сега ми е късно да предприемам каквито и да е промени, освен да почна да сменям ръцете....!
Така, че всичко е в този живот е до късмет и смели решения. Иначе си плюй на ръцете и не се оплаквай, за да ти растат децата с двама родители. Пък те и не са виновни за нищо, нали?
М 60

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e878b732ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Много са причините, поради които единият от партньорите неглижира интнимните отношения - напрежение, стрес, умора, рутина, наднормено тегло, комплекси, гъбички, мързел, преяждане, асексуалност, деца, лоши сексуални умения на партньора, хормони, изневяра, отвращение, нечистоплътност... могат да се изпишат две страници с причини, като често причините са повече от една. За да се хармонизират нещата, трябва да се установят причините - това може да стане само със спокойни, добронамерени разговори, след което да се поработи върху отстраняване на причините ако е възможно, ако това не е възможно или няма резултат, тогава се пристъпва към външно решаване на въпроса в зависимост от нагласата на парньорите. В случая на автора имаме свръхвнимание и задушаване на партньора, който от своя страна има нужда от пространство, което макар и незначително оказва влияние върху либидото и няма да реши проблема на автора. По мое мнение в този случай имаме доста различни сексуалности и следва автора да ПРИЕМЕ факта, че настоящата му съпруга няма да може да отговори адекватно на сексуалният му апетит и с оглед на обективните му обстоятелства да търси решение на поставеният казус в друго направление.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 429fd67de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   От автора: здрави ръце за мастурбиране - за израснали деца с 2-ма родители, а не с 1. Колко яко.... само....
Когато си вземеш жена лошото е че незнаеш в кой момент може да ти се случи това... колкото и да си казваш на мен няма да се случи - хоп и 1 ден става и ти се стоварва на главата - и си береш плодовете после... караш на чикии колкото и тъпо да звучи и това е.

АКо пък искаш да си развалиш семейство - да нямаш никой до себе си, защото ако се разведа друга жена няма да имам, защото хем не искам други вече хем нямам възможност да търся - обкръжението ми хора са женени всички и няма как да намеря от друго място жена.

Модератор - Моля, използвайте буквата „Ч“ и пишете по-грамотно. Друг път такъв коментар няма да публикувам!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 429fd67de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   От автора: за здраво семейство без изневери, да ти растат децата с 2 ма родители и да са весели щастливи - мазоли по ръката... от твърде много самозадоволяване поради липса на достатъчно секс в спалнята с жена си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 08ff50c1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Номер 34-смешен коментар! Боже колко незадоволени чичковци и лелички има който не им минава мерака за секс. Все едно като станеш на 50 и се отказваш от живота, я недей така да говориш. Жената към 30-35 години е млада жена и има нужда от всекидневен секс, жената на тези години увеличава своят сексуален нагон, при вас мъжете вече може би имаш право.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1a3183468c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   До 10 Аз не съм като 14 аз пък те съдя! Дано жена ти разбере и ти вземе всичко при развода!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 29b378552d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Приятел, почти е сигурно, че жана ти, ти изневерява и има друг! Докато ти мислиш как да съхраниш семейството и да преглъщаш всичко, ще стане така, че тя ще сложи точката, като си опече нещата с другия. Сядайте и говорете открито, защото живота ви ще мине в насилствено съжителство.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c70980cd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Авторе,
Ако жена ти е непрекъснато уморена, качила е някое килцеи няма либидо - възможно е да говорим за проблем с щитовидната жлеза.
Много жени са способни с години да живеят с проблема и да отдават умората на работа, домакинство, деца, отговорности...
Да иде жена ти при личната лекарка и да си пусне едни кръвни изследвания, полагат й се веднъж годишно.
Да си пусне и един TSH, мисля че струваше 5 лева...
Непрекъснатата умора е сигнал за физиологичен проблем, търсете причината.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 429fd67de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   От автора:

Седнахме и говорихме. Каза че децата са били приоритет в момента и можела по 1 път на седмица секс да прави най много- а е на 33г още :( А на мен не ми стига този 1 път- и какво правим тогава??? Уж няма друг в момента - дава ми пример с други семейства на нашата възраст че правили секс на 1-2 седмици по 1 път, и аз й казах че просто имат проблем те- а не ние. Не може според мен семейство на по 33г да прави секс по 1 път на седмица най много - за мен това е странно и проблемно. Да- като стана на 50г. сигурно ще е нормално това но в момента....???

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6d84a2ff0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Като прочетох коментарите направо сълзи ми излязоха от смях, защото и аз изпадах в подобна ситуация.
Истината е, че всичко в коментарите е вярно.
И на мен ми е минавало през ума за изневяра, ама като се сетя, че че трябва да издържам мрънканиците на още една жена и бързо ми минава.
Та как се справих аз с проблема.
Ами почнах да се поддържам по-добре, щото до този момент отделях цялото си време за децата и къщата.
Поотслабнах малко, щото бях качил поради якото бачкане и покрай гледането на децата докато бяха под 3 г.
След това започнах да и следя кой ден по принцип е по- натоварена и тогава само я обгрижвах без да я карам за секс, а в дните когато не е толкова натоварена само тогава и намеквах за секс, но без да я задължавам и да и се цупя (цупенето трябва да се изключи тотално) просто само се усмихваш и се съгласяваш. Винаги трябва да я следиш колко и дали е уморена, и ако е уморена дори не повдигай темата за секс, а само я гушкай и се интересувай от деня и.
Върши и гадната домакинска работа, като миенето на чинии и простирането, изхвърлянето на боклука (за да не се уморява допълнително от вършенето им) и си готов.
Откакто правя това нямам проблем със секса, даже съм спрял съвсем чикиите, за да не стане така да не съм подготвен когато тя е.
Дано да ти помогна

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 429fd67de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   До номер 50:

Много добри думи - благодаря ти за което. Кофтито е че като ме реже и аз доста се цупя и почваме да се караме от това цупене.Не мога някак да свикна да не се цупя. Става ми тъпо отвътре затварям се в себе си и не говоря, не обръщам внимание..Явно съм така изграден отвътре като човек. Може да пробвам тази тактика- да не повдигам тема за интимност грам като е изморена..Но да ви кажа доста ми идва когато само за работата й говорим- само нейните им неща на работа, проблеми, кой колко работил там и тем подобни и това всеки ден и изпушвам.А за моята работа някой да ме пита - НЕ.
И в 1 момент какво става- аз само говоря за нейната работа, за нейните проблеми и хамалогии, това е тема Номер 1 в нас всеки ден - аз за моите неща не се говори, за секс също се избягва темата.
Варианта е да пробвам така да съм мазохист и да се подмазвам и говоря само за нейните теми които са й приоритет явно и да търпя всичко- и да се моля дните които е по-малко изморена да ми пуска. Дали ще стане така както Номер 50 е казал - божа работа.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: bed0f309be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Еми, авторе, тя ти е казала, че за нея веднъж на седмица и стига. Дори ми звучи така, все едно тя прави един вид компромис за нея. Не знам, в много трудна ситуация се намираш, но за мен това няма да се промени. Разбира се, не ви познавам, мога само да гадая, но натам ми вървят нещата. Имаш единствено няколко изхода, но каквото и да правиш бъди честен с нея. Единият изход е, да продължаваш както сега, мастурбирайки. Не знам, обаче, до кога ще можеш да издържиш така. Друго си е истинският секс с партньор до теб, и не знам до кога ще можеш да отлагаш неизбежното... Другият вариант е, сядаш и говорите, казваш и, че имаш нужди, и ако тя не е съгласна да ги задоволява, то тогава ще прибегнеш до други варианти ( да се сеща). Да избира, или ще има изневеряващ, но любящ съпруг до нея, или ще прави секс с теб, и пак ще има любящ и грижовен мъж. Изборът е неин. Така ги постави нещата, че да не излезеш виновен от цялата ситуация. Против изневерите съм, по принцип, но си има изключения, а и щом си честен и искрен спрямо нея, и тя е съгласна на това положение, карайте си го така. Още повече, че тя е виновната в случая, не ти. Нормално е една двойка да прави секс, и то не веднъж на седмица, ами поне по няколко пъти. Да, за всяка двойка е различно, и аз не ги слагам в рамки-толкова е нормално, а всичко друго не, но когато желанията на двамата се разминават в някакво отношение, то това става проблем. А сексът, няма какво да се лъжем, е голям фактор в отношенията между мъжа и жената.

И последния вариант, за който се сещам, е развод. Ти си преценяваш дали ще можеш да живееш с тази асексуалност от страна на жената ти, или не. Ти преценяваш дали може да сринеш всичко и да започнеш от нулата да го градиш, ти решаваш как това ще се отрази на децата, и дали може да им го причиниш. Все пак, решението си е твое, и трябва да помислиш много кое от тия варианти, те устройва най-добре и кое е валидно за твое семейство. Но, искам да знаеш, че нежеланието за секс с партньора ти, е симптом, че нещо куца във връзката. Не знам какъв точно е проблема, но мисли и в тази насока, говори с жена си, надявам се, че ще прояви достатъчно честност, да ти сподели какво я тревожи, иначе са само догадки. Общо взето, никой не може да ти помогне, защото всяка двойка е различна и всеки брак е индивидуален, кой както си го направи. Пада ти се да вземеш нелеко решение, и да живееш с последиците от него. Само ти остава да избереш по-малкото зло.

Успех, и се надявам да вземеш правилното решение за вас като двойка, но и за теб като личност, защото ако си щастлив, ще бъде щастливо и семейството ви, ако си нещастен... разбираш ме.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 92f91908e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   И моя приятел е ненаситен на секс. Нормално е понякога да отказва все пак не е задължително, когато ти искаш и тя да иска обаче пък чак до караници да стигате. Секса сплутява бе, хора. Само аз ли съм на това мнение. Вие се карате защото сте незадоволени. Седни и й обясни, че си мъж и имаш нужди, че я обичаш все пак обръщай й внимание, не я търси само за секс. И от теб и от нея има нещо седнете се разберете, а ако не стигнете до разбирателство значи тя не държи на теб и не я привличаш сексуално може би. Тогава или си хвани любовница или се разделете. (хах)

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 79690fd609
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Работещите жените не им интересно да правят секс или да експериментират с мъжете им, те все им скучно или изморени или болни или не искат това или не искат онова, все децата пречат или ще чуят, хайде в събота.. а като идва съботата ще създадат малък скандал за да се развали всичко и хайдееее за жената и е олекнало, уикенда ще мине без секс.. супер! и така, все оправдания от нея, НО работата става интересна когато се появява любовник, на него му дават всичко мило и драго.... свирки, анално, перверзни и какво ли не от жадуващите фантазии на съпруга, а на тази от Марс дето писа че да се консумира любов ще и кажа нищо не разбираш от мъжката психика нито от мъжките нужди.
много ни е нужно секса и то да видим че и жените имат нужда от него с нас, не с друг, проблема на жените че, не казват как го искат а искат само по начина по който те желаят в скритите им фантазии, когато има обич и вярност и разбирателство и взаимен компромис тогава секса и новите фантазии и пози и тръпката ще си дойдат от само себе си, но продължат ли тези жени с този акъл и маниер с постоянното отказване на секс... на мъжете освен рак на простата не им остава след време, ДА.... истината боли!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6d84a2ff0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   аз съм 50,
авторе ще ти дам още малко сламки, за да не става прекалено голям коментара.
Това което те съветват жените ( да си честен, да говорите открито, всички карти на масата и прочее глупости) е напълно противопоказно. Прави само много тънки намеци и то не често и остави да работи нейното въображение. То е много по-силно от всички думи на света които ти можеш да и кажеш, като условия, ултиматоми, предложения и всякакви остроумни подхвъляния и забележки.
Почни да се поддържаш повече, да се парфюмираш като излизаш за работа или до магазина или да вземеш децата от курсове и като и намекнеш за секс и тя откаже просто и се усмихни и кажи - ми хубаво. И я остави въображението и да работи - ще видиш какъв огромен ефект ще има само след една седмица.
Друго - не е важно като се прибере чиниите да са измити, а да те види, че миеш чиниите - разликата е малка, но ефекта е огромен.
И пак повтарям - мрънкането е тотално забранено ( то е специалитет на жени ) Мъж който мрънка жените го приемат за жена.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6d84a2ff0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   пак съм 50
Определи чрез наблюдение по кое време и се прави секс. С достатъчна за практиката точност това е времето след като заспят децата но не преди 23. 00.
Преди това време ако и говориш за секс най-много да я издразниш. Времето след като се приберете докато си легнат децата е да я оставиш да си почине (през това време да нахраниш децата, после да я попиташ как е минал денят и и да я размачкаш, след това да измиеш чиниите, после си играеш с децата и ги слагаш да спят, и докато стане време до 23. 00 може да пуснеш пералня или да простреш прането, може да си вземеш и душ и си готов.
Правиш лек намек за секс, ако в този ден не е много уморена, ако е уморена просто я оставяш да спи.
Друго- няма смисъл да говориш за твоя ден - това жените въобще не ги интересува - даже го чувстват като мрънкане.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: aeda620769
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   Към 19. "Ние Мъжете" не мислим само за секс, защото секса не опира до мислене, а до правене. Когато нещо толкова първично и естествено ти липсва, тогава и хормоналното равновеси се нарушава, както емоционалното и психическото. Това е първична нужда, която те обзема и не е като да ти се яде вафла примерно. Ако жената до теб те обича, уважава, разбира - не е необходимо да и се прави секс непременно, че да ти "пусне". Ще и е добре, когато на теб ти е добре и обратното.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 79690fd609
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

59.   Божеееее колко мъка има в този свят!
Сега да ви призная и аз съм един от множество мъже които страдат от липсата на секса от половинките си даже смея да твърдя че моята трагедия е в пъти по тежка от повечето от вас и жените трябва да знаят защото постоянният отказ на жената да водим нормален секс както всички двойки по света води до рак на простата... да както чухте, РАК!
Сами глупави и ЗЛОБНИ жени могат да причинят на мъжете този рак, а за вашата информация този рак е убил не малко брой мъже и от най основателните причини за това е отказ от секс!!
Давах всичко от себе си и каквото съм трудил в живота на жената и децата си, не пазих нищо за мен, обичам си жената и децата си като никой мъж, те са причината заради която живея и така с времето отказа на секса става по често, то почва с ооо изморена съм, боли ми главата, неразположена съм ( 12 дена!!! ), хайде събота, а в събота ами нали го правихме миналата седмица, аз коригирам не мила това беше миналия месец.. ами не искам сега и така... караници.. проблеми... нерви... цял ден мисля за секс с жената и толкова я желая че моите слипове ми цял ден са мокри от секрета и цял ден съм надървен и толкова нужда за секс направо умирам не мга да работя нормално, не мога да бъда себе си, всичко ми е мъгливо объркано.
преди някой да ме пита ще кажа че не искам да хвана някоя друга, имам финансови възможности и мога да го позволя и то не една ама аз съм възпитам от малък да не изневеря и като добавим че съм луд по красивата ми жена и дума да не става за друга жена, а също не харесвам да мастурбирам сам много гадно се чувствам след това и го спирах от много време.
А съм говорил много с нея много пъти, след вечеря, след кино, все едни и същи отговори, все нямям време или изморена или децата ( макар аз помагам за децата и ученето им вечерта а майка и за яденето ) като че ли повечето жени на земята не работят или да нямат деца като нас! питам я : ако аз греша някъде кажи ми и ще оправям нещата или ако имаш друг мъж или любовник да се разделим и това е вика няма такова нещо ами тогава? не знаела какво и има!
да ама докато знае рака на простата не чака то почва от възпаление на простата и после без да усетиш за нула време си го хванал и готово :(
дали има друг не знам, дали вече не ме обича и това не го знам, но знам че вече дните ми не са дълги и всичко за какво.... защото жените не искат да пускат на мъжете им един нормален секс и съпружеските им права дадени им от името и силата на обичта и семейството и спокойният живот който си обещаха един за друг още в началото.
Сега искам да питам жените които все отказват на мъжете им, заслужава ли се мъжете ви да им се случи такива неща като мен а като мен са много десетки хиляди наистина, и то за какво... ЗАРАДИ ОТКАЗ ОТ ЕДИН СЕКС!!!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e878b732ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

60.   М43. Аз вече съм се отказал да очаквам секс с жена ми и започнах да се чувствам много добре. Супер е. Няма напрежение, няма очаквания, няма разправии, молби... Мастурбирам. Ако ми падне някоя сгодна женица за секс няма да откажа.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 429fd67de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

62.   До номер 60: ОТ една страна си прав така е но трябва ли всички мъже като намали секса с жените ни да сме най големите онанисти и да ни излизат мазоли на ръцете от чикии :( бати живота. Или да търсим чуждо защото нашето в нас ни реже.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 06e64cdde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

63.   Ами сменяйте си жените бе хора, мойта е чужда за някого- той за нея е чужд мъж и ето ти тръпка. Аз с неговата жена също и така.. Всичко се решава с разговор и разбиране и от двете страни. Без комплекси, его, ревност и други лоши и вредни чувства. Колкото до чикиите, в един момент писва и така или иначе се стига до серьозен разговор с половинката, отлагането на разговора си е чисто губене на време и на двамата. И приятелю, нея не я боли главата защото не иска секс, а защото не иска секс с теб - има разлика, нали?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6483c6f167
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

65.   Доста кофти положение. Какво да ти кажа, както казаха и другите хора, опитвай да оправиш отношенията, разбери защо не й се прави, действай романтично, ако не може да стигнеш до нагона й, погъделичкай емоциите :)
Аз съм жена, под 30, с приятел на твоите години и той не иска секс; не знам какво им става на тия хора. Колкото и да не ти се прави, все няколко пъти ще се сетиш в седмицата. Ако сега не правим секс, кога, бре? !? Ние нямаме деца, не сме отдавна заедно, и раздяла ще бъде по-лесна..

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a8cb2e7f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

66.   Не е до натовареност и работа. Мойта е безработна и буквално безделничи. Даже не става дума буквално за секс, а просто за близост, нежност, ласки... А основно аз съм активният в редките ни контакти. Тя е буквално консуматор на удоволствие. Много рядко и трудно ще се прежали да се "потруди"... И тези неща изобщо не се оправят с разговори. Пасивният си има оправдание, обяснение за поведението си за себеси и разговорите не могат да променят нагласата му. Опита ми е с две... Първата определено си е кръшкала. При втората го отдавам до някъде на чиста проба мързел, почти съм сигурен, че не я обслужва друг.
Големият въпрос е: "защо обаче в такъв случай не се даде гласно свобода на партньора да си намери друг/а за секс? " Мисля, че отговора се осъзнава - " а дали изобщо има нещо друго, заради което ще се връща при мен, готов в замяна ще ми свършва това-онова, да дава пари... "Изключваме децата, разглеждаме случаи, в които той/тя ще продължи да си се грижи за тях безусловно. Става дума за личното его и интереси!

 
  ...

1-50 от 79
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker