Без секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без секс
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 4865 пъти
Здравейте, искам и аз да споделя това което ме имъчва. На външен вид изглеждаме, като обикновено, нормално семейство но не е така. Аз съм под 40 год, изглеждам сравнително добре, с добра професия но липсата на близост ме убива. Мъжа ми не ме докосва, без целувки, без прегръдки, просто без никаква интимност. Знам че той е със еректилна дисфункция, но аз какво да правя в тази ситуация. Ако нямахме деца, лесно би било но при положение че имаме две малки деца, нищо не мога да направя. Плаче ми се! Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: c34c3d7612
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За вибратори не си ли чувала? Срам не срам - щом ти се реве отиваш в сексшопа и избираш. А ако искаш и мъжът да се включи, има и специални вибратори, които се слагат върху омекнал член, нещо като твърд презерватив, само че вибрират и доставят удоволствие и на двамата. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 461a063fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всяка рецепта на жените е, намери си любовник. Те друго не знаят. А по крайните ще те посъветват, да го зарежеш, без да помислят за децата. Използвам случая да попитам като мъж, възможно ли е, авторката да бъде задоволена по друг начин, освен с пениса на мъжа й(тя подчертава, че той има проблем), но с мъжа си? Любопитно ми е, как лесбийките успяват да се задоволят до крайност, след като не разполагат с пениси? Кое е по важно за жените, физическото усещане, че във вагината ви има жив пенис, или самото присъствие на мъжа в леглото ви, който може да ви достави удоволствие и не само с пениса си, например с френска любов? Тук сте напълно анонимни, опишете открито, какво точно искате жени, физически шомпъл или мъжко присъствие, разбиране и съчувствие? Дано сте откровени.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a6cfba64ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно няма увереността и желанието да сте интимни, след като няма ерекция. Но му обясни, че и без пенис може да те задоволява и че ти все пак имаш нужда от интимност. Само не си търси любовник, защото това ще влоши нещата и ще стигнете до развод. Ако искаш се разведи, но не и по този начин, а с достойнство.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: f65d997e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не се ли лекува, може би е добре да поговорите, все пак можеш да стигнеш до края не само просто със стандартен секс.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 05ea32a1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Какво пречат децата да направиш нещо?

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e96daf25c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти знаеш ли хората какви сериозни, истински проблеми имат??

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 05bb11084b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Любовта, привързаността, всеотдайността, доверието са нещата които са основната градивна еденица на семейството, но и секса е от важно значение. Няма ли го-нишката рано или късно се къса. Казвам го от личен опит. Аз вече съм с многогодишен семеен опит, моите деца са вече поели своя път. Преди години и на мен се случи нещо подобно но с мен самата. Един доктор имаше неблагоразумието да ми каже-че докато съм жива не мога да водя полов живот-и моята глупост да му повярвам. Изгубих най-хубавите си и спокойни години без секс. Случи се така, че съпругът ми изневери. Не го съдя, защото аз му казах че може да потърси това, което аз няма да мога да му дам. Много ме заболя, но липсата на секса води до това-независимо колко се обичате-единия от партньорите винаги е незадоволен. След случката започнахме нормално живота си. Сега се чувстваме щастливо-водим съвсем нормален сексуален живот. Само се оказа, че аз напълно безрезервно съм повярвала на "медицината". Аз Ви препоръчвам да седнете и да си поговорите откровено-както направихме ние. Да анализирате причините, и надявам се взаимоотношенията ви да имат щастлив край-с много любов и секс.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1bbff233dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Винаги съм се чудила защо толкова секса е важен за хората.
Плачело и се, имаш две деца отгледай ги направи ги човечни хора. След като няма секс замисли се дали не си му омръзнала? Ако всеки ден сте го правили...
Едно нещо колкото да е хубаво писва.
Не разваляй семейството си заради един шибан секс
защото децата без родители пропадат.
Стават наркомани и курви.

Много лоша! ; )

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e521cb5958
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Защо първо не го обсъдиш с мъжа си, например? Ако видиш че не се интересува тогава търси обществено мнение.. Което е ясно колко евтино ще е...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1a787966e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти като си се омъжвала не си ли знаела, че мъжът ти е с еректилна дисфункция? И дали наистина е така?
И какво значение имат децата в случая? Мислиш, че ако не сте разведени с баща им, ще им направиш много добро ли?
Всеки, който е нещастен има право да търси щастието си. Аз на твое място бих го направила, при това съвсем открито.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4645e93657
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Караш мъжа си да си вземе следните съставки:
L-Arginin, Citrulin - това са аминокиселини, трябва да ги има във всеки фитнес магазин. Повишават нивото на азотен оксид, който е нужен за разширение на кръвоносните съдове.
Ето и два препарата на растителна основа:
Tribestan - прави се от българското растение "бабини зъби"
Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) - може да се намери сравнително евтино по ebay, от Англия или директно от Тайланд. Наистина действа. При мен действа повече от Трибестан и от изброените доставчици струва много по-евтино. Ценовите оферти за този препарат много се различават, но на практика и опаковката от 5 евро върши същата работа като тази от 60.
Освен това, добре е да взема и витамин Б комплекс и цинк.
Все някакво подобрение ще има. Човек може да прави секс и на 70-80 % твърдост.
Иначе остава тежката артилерия - виагра, циалис и прочие, само че там може да има много неприятни странични ефекти.

 
  ...
преди: 8 години, 24 дни
hash: 568e408af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До 9. Винаги си се чудила защо секса е толкова важен за хората? !? ! Парите също не са толкова важни, ама без хич?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 21 дни
hash: 6b0f54071b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Пълно щастие няма... , това е!
Аз съм горе-долу в същото положение, само че съм мъж. Опитах какво ли не и не се получава. Жена ми си намира, какви ли не оправдания.
Пооглеждам се за любовница, от време на време, ама трудна работа...! Почти съм се примирил, че секса е на приключване. Гледаме си децата и... , това е! Не можеш да предвидиш, какво ще се случи 5, 10 или 15 години, след като се ожениш/омъжиш!
Обръщай повечко внимание на себе си, че живота си минава! Някои работи, просто трябва да ги приемаш, няма нужда да ги разбираш. Важното е, да сме здрави, за всичко друго се намира решение, понякога и без да го очакваш...!

 
  ...
преди: 8 години, 20 дни
hash: ebaeeb52d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Към Номер 2 (и авторката):
За мен присъствието на мъжа в леглото и усещането за мъжкото тяло са незаменими. Имам вибратор и колкото и удоволствие да доставя (а с него наистина е хубаво), не заменя мъжката плът и така нещо винаги липсва. От друга страна и проникването е незаменимо и каквото и да си говорим - само на френска не става. Хубавото е, че при взаимно желание мъжът вибратор, пръсти, език, целувки и галене по цялото ряло може да се достави максимално удоволствие. Лошото е, че в случая съпругът на авторката като че ли не е с тази нагласа. Да, вероятно се комплексира, но това влошава нещата. Трябва откровен разговор, но за да успеят да преодолеят това ще е нужна огромна любов, доверие, разбиране и надскачане на егоро от страна и на двамата партньори. Авторката също така е необходимо да помисли и за неговото удоволствие, защото едва ли той е щастлив от проблема си и също има нужди. С всичко това им пожелавам късмет!
ВНИМАНИЕ! Авторке, проблемът обаче може да се окаже много по-сериозен. Липсата на стабилна ерекция у млад зрял мъж може да говори за психологични и дори за сърдечно-съдови проблеми. Обърнете внимание на това и живейте, подминавайки ситуацията и правейки се, че тя не съществува!
Пожелавам ви здраве, любов и щастие! Обичайте се - в това е смисълът! :)
Ж 28

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 3ab5d04289
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 19, жена ти надали е била толкова влюбена в теб още в началото на брака ви, ти къде си гледал че не си разбрал и въпреки това си я взел, за това така е станало сега. Много е лесно да разбереш колко те обича човека до теб и едно от нещата може да се определи й във секса, с любов ли се прави или без. Примирил се бил.. ти се примирявай и си карай без секс докато жена ти го прави със друг примерно. Приятелството между съпрузите е нормално да дойде едва чак след 40-те, надявам се вие да сте в тази графа.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ae698af4a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Много кофти положение. Не му се занимава с теб, но ще хвърля огън и жупел ако усети, че търсиш начин да успокоиш природата си по друг начин. От друга страна не е съвсем ясно ти как го предпоставяш. Дали не си е изградил усещането, че ако няма да свърши работата до край, по-добре да не започва изобщо? Характерен е за повечето жени нози девиз. Сподели ако обичаш ти удостояваш ли го безвъздмезно с нежност понякога - да го понамачкаш, погалиш, разтриеш... без каквито и да е намеци, че очакваш ответ? Имам какво да споделя, но кажи малко повече все пак.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker