Тя просто не успява! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тя просто не успява!
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2843 пъти
С приятелката ми близо от 1 година правим секс, както и други неща. Проблемът е там, че тя ужасно трудно, почти невъзможно свършва! От много време знам точно какво и харесва, как, кога да забавям и т. н. Когато я пипам или и правя орална и отнема между 30 минути и 1 час, при това през цялото време давам всичко от себе си. Няма спор, че после езикът ми се подува, ченето ме боли, или пък пръстите ми нямат никакви сили. Просто е ужасно трудна, мърда страшно много и сякаш не полага никакви усилия да забърза положението. Аз съм на 18, тя е на 17. Мисля, че е свършвала веднъж от секс и беше пак 1-2-часов, при положение че през това време а пипах долу. Приятели ми разбравят как като са вкъщи с гаджетата си успяват да ги накарат да свършат по 2-3 пъти в рамките на 1 час, при това са с нулев опит, а аз, не знам до колко ме бива, но имам някакъв.. Опитах се да и го кажа, но тя се обиди и трябваше да се извинявам... Не знам какво да правя, честно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: a5b4728457
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм по голяма на години от приятелката ти и все още трудно свършвам, но аз изобщо не държа това да се случи, нито задължавам приятеля си.. ако стане стане, ако не здраве да е! Много сте млади и а твя няма опит а ти какво искаш някоя която е спала вече със няколко до 17 годишна възраст ти нещо не си наред. Аз на нейните години правих секс за за първи път и се чувствах ужасно, доста по късно започна да ми харесва, какво очакваш вие сте още деца! Твойте приятели са смешни пикловци и може би послъгват, не сте достигнали годините на зрялост а очаквате от гаджетата ви да свършват всяка жена се развива по различен начин, някой по рано а друго по късно. Ами хвани си някоя лелка дето да свържва по 2, 3-до 5 пъти и да е ненаситна след като не ти харесва младата ти приятелка-много ботковци ще й се зарадват и ще я научат както трябва след като ти не можеш и нямаш търпение.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7b76c3e062
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто приятелката ти е честна с теб и не се преструва. Докато тези на приятелите ти просто симулират най-вероятно. Цени много гаджето си, че не те лъже така и продължавайте. Не се вкопчвай веднага в това - тя трябва да свърши! - защото така всичко отива на майната си. Правете секс, прави й орална, докосвай я, целувай я и ще видиш как неочаквано за теб тя ще си свърши и ще бъде доволна. И ако искаш опитайте тантричен секс. Прочети в нета как се прави и го направете, нищо няма да загубите.

Хайде успех! :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: df94bf700c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така е, някой жени са трудни. Приятелката ми не е била с един и двама, за жалост знам, че са около 10-11 момчета, по една или друга причина съм го разбрал, но единствено е свършвала с един глупак, с който е била 2 години и с мен в момента и то от секс за 2 години връзка 2-3 пъти, предимно със стимулиране с пръсти в една грапава зона, с равни движения по време и по сила и прегръдки и целувки в същото време, адски голяма мъка си е, но е такова момичето, няма как иначе, а обожава секса, винаги е влажна, винаги ме иска

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker