Оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Оргазъм
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 4056 пъти
Здравейте!
На 21 години съм почти и никога ама никога не съм стигала до оргазъм, благодарение на мъж. Не е кой знае какъв проблем, защото не е нещо жизненоважно и животозастрашаващо, но все пак както всеки нормален човек имам желание поне веднъж в живота си да изпитам това усещане и то не само с мои усилия. Мастурбирам от 14 годишна - понякога си мисля, че вината е моя, че нешо съм се повредила с годините, защото реално преди мастурбирах поне по 7 8 пъти на ден за минимум 30 мин. Събуждала съм се от дълбок сън сънувайки, че правя секс и съм започвала да мастурбирам в полубудно състояние или директно съм свършвала в съня си колкото и невероятно да звучи. Свършвала съм и в автобуси от самото подрусване и разбира се фантазии и продължавам да се възбуждам на най - невероятните места по най - странния начин. Мога да се възбудя само като си помисля нещо. Непрекъснато съм мокра. Преди да правя секс - направих го за първи път на 18 години и нямах особено желание да го правя с този човек, но това е съвсем друга история - ми беше доста трудно да приема всичко това приемах се за недъгава и болна заради прекалено силните ми сексуални желания, което реално също беше доста глупаво, защото това е природа и аз нямам вина за това, че съм такава. Нещо повече притеснявах се дълги години и от това, че харесвам жени - бисексуална съм и преди се мразех за това и си мислех, че всъщност не мога да свърша с мъж, защото съм обратна и се мразех за това, което беше поредната глупост - дори и да беше така, какво? По лош човек ли ставах? Или нещо друго в мен се променяше? Не, но тогава не го разбирах така и се срамувах от всичко това. Нещо повече срамувах се и от това, че реално си падам по по-нестандартни неща като BDSM. И така де, тези многозначтителни глупости ме измъчваха и все пак малко или много сриваха егото ми, докато един ден просто си казах какво пък. Направих го с жена и? Да, свърших, ако някой се чуди, но продължих да си желая и мъжете. Намерих и човек, с който да практикувам най - извратените си желания според много хора, но пак не мога да свърша и не знам защо. Мислех си, че проблемът е от глупавите ми мисли, но не е така. Мислех, че имам някакъв проблем на биологична основа - не нямам. Единственият оргазъм до който вече съм достигала 3 пъти е при определено движение от моя страна при някои пози. И това е - ако някой иска да сподели вижданията си, да се чуства добре дошъл да го направи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: c4e74c1d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямаш проблем, просто не си попаднала на партньор с който да си паснете. Не го мисли толкова, кавалера ти ако е мъж на място ще се погрижи за твоя оргазъм. С малко помощ и напътствия от твоя страна смятам че заедно ще решите проблема. Не забравяй че оргазма се заражда в мозъка, от теб се иска само да се отпуснеш и да се отдадеш на усещанията си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2f3091ec51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "направих го за първи път на 18 години и нямах особено желание да го правя с този човек, " - как е възможно да правиш секс без желание? За пари ли го прави?
"Направих го с жена и? Да, свърших, ако някой се чуди, но продължих да си желая и мъжете. " - как е възможно да стигнеш до оргазъм със жена, а с мъж не можеш? Всички жени пишат, че само секс с проникване ги задоволява, и то най малко половин час помпане. Ще ни кажете ли истината, мъжете ли са извратени, или жените. Споделете, какво прави тази жена с която правите любов и тя ви докарва до оргазъм? Споделете, как две жени правят секс, много ми е любопитно да знам. Не вярвам на порноиндустрията, искам да пия от извора, т. е., от натурални жени, а не от порно-актриси.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 59f3660bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом си успяла да свършиш като си била с жена, тогава го направи пак с жена, няма нищо грешно и лошо, щом ти доставя удоволствие, не виждам какво те спира. На днешно време е нещо нормално в 21век сме, не сме в 19, където е можело да те убият заради това, сега всеки си прави каквото знае.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: ae09ce1518
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да ясно е чакаш коментари за да...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ae09ce1518
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   '' Мастурбирам от 14 годишна - понякога си мисля, че вината е моя, че нешо съм се повредила с годините, защото реално преди мастурбирах поне по 7 8 пъти на ден за минимум 30 мин. ''

Здравей, не мисля че това ти е попречило, напротив това ти помогнало да опознаеш себе си и да покажеш на партньора си кое как ти харесва, вероятно си попаднала на неопитен мъж, който не е успял да те предразположи, "да запали фитила", отделете повече време на предварителната игра и постепенно всичко ще си дойде на мястото. Понякога на мъжа трябва да му се покаже ''къде трябва да наблегне'' за да се случат нещата. Успех!

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0183bd1230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Незнам дали е заради мастурбирането, но и други жени свършват, като определят темпото и се стимулират с ръка или с потъркване в партньора.
BDSM е доста широко понятие и е нужно да намериш правилният партньор.
Забелязал съм, че жените могат да откачат повече и от любовната игра дори, стига да им запалиш фантазията с думи и да ги оставиш на мира, докато това в главата им не ги побърка.
Може би имаш нужда от някой, който да те кара да фантазираш. Защо не, и по време на секс?
Експериментирай и дано успееш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: b6cd5a9c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не можеш да свършиш щото не можеш да обичаш. Обичаш себе си, не партньора си.
Нито бисексуалноста, нито БДСМ-а имат нещо общо с любовта. И двете са сексуалната рефлекция на бита и ежедневието, на натрупания стрес и фурстрация от неспособноста да обичаме някого.
Вземала си секса за "помпане", както каза някой по горе. Да грешка е че си мастурбирала в миналото, вече си си наложила и сексуални стандарти.
Вземи малко си усъвършенствай дясната половина на мозъка.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: dac1e92a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не е вярно това, че е от мастурбацията, всеки го е правил и това по никакъв начин не може да попречи, напротив разпалва нагона и хормоните, просто трябва да се отпуснеш и да не мислиш за това.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f4c8789918
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До номер 2 много момичета го правят за първи път с момчета (мъже) с които не изпитват силно желание, а просто искат да бъдат отворени и да разберат, що е то секс!
Аз също когато го направих за първи път не го направих с момчето, което ме привлича, което ме цени, което ме обича и т. н... аз също не съм изпитвала оргазъм с него!
Ние момичетата сме чувствителни и искаме всичко да е с обич и желание съответно, тогава свършваме.
Сам можеш да свършваш, колкото си пъти искаш защото ти си, си опознал тялото и най-вече ти самия го правиш, а не някой непознат само с желание да топне чушката и да свърши!
Ще се повторя с много хора но всичко опира, до мозъка той е водещият!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker