В мен ли е проблемът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

В мен ли е проблемът
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2295 пъти
Момиче 17г
В мен ли е проблемът?
Досега не съм практикувала секс и най-вероятно скоро няма да се случи. Ясно е, че мастурбирам. Имам си приятел от 1 година и половина и вече просто ми се иска да му дам всичко от себе си, искам да споделя цялата си любов с него.. Истината е, че дори и да се навлажня, аз повече от 9см обиколка ЧУДО ( в случая с шивачен метър съм измерила до къде ми влизат 2-та пръста ) не мога да вкарам. Не е възможно. Имам чувството, че ще се "скъсам" и ще ми трябват шевове. Приятеля ми е споделил, размерите са мъ 16/17см дължина и 12см обиколка в ерекция.
Господи опази ме. Моля ви кажете ми какво мога да направя... Страх ме е, просто имам чувството, че ще се събудя с шевове в някоя болница...
Не ме боли навътре, боли ме около самия отвор....
Спешно се нуждая от някой, който да ми разясни всичко..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 9ff63e5f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, определено в теб е проблемът и ме учудва, че приятелят ти те търпи. Не знаеш нищо за човешката анатомия!
И още -не се притеснявай, вагината ти направена през нея да могат да излизат 3-5 кг. деца, един пенис няма да ти е проблем.
Приятелят ти също е зле с мерките и теглилките - най-вероятно има нормален член.
Съвет - просто прави петинг с него и ще видиш кой какви мерки има, но ако те е страх толкова от пенетрация, че за теб актът е невъзможен ще трябва да потърсиш психолог

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e5a437258f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Достатъчно голяма си за да познаваш по-добре тялото си.. Не си ли пробвала да вкараш повече от два пръста, не ти ли се е искало? ! Хубавото на вагината и е, че е достатъчно еластична и се напасва бързо към всякакъв размер. На теб проблема ти е в главата и трябва да го преодолееш ако искаш да се насладиш на взаимност с твоето момче. Ако те е страх от първия път или му нямаш доверие и мислиш че ще те нарани, можеш да го направиш и сама - вземи си вибратор и докато мастурбираш с него когато вече си достатъчно възбудена, просто натисни малко по-упорито. Не е задължително да има болка, но дори и тя да е силна и да има кръв - всичко преминава за няколко минути, а в следващите дни и дискомфорта ще отшуми и познай, ще остане само удоволствието.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c1032f95f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Вкарваш се във филми само, никакъв проблем няма да има.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9b5f3ba2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Моят съвет към теб е, щом имаш такива опасения и задръжки, просто отидете в тях или във вас, където е удобно и няма никой и си пуснете филм, намали светлината и започнете да пиете, когато вече усетиш, че става леко пияна започнете да се натискате, може да смениш и на порно канала ако това ще те възбуди, свали му тениската, после той се започне да съблича теб, продължавай да пиеш, но не прекалявай, за да не ти се доповръща и така докато те съблече докрай и то нещата ще станат от самосебе си, не се притеснявай. Алкохола помага да се отпуснеш и да не се дърпаш. Дори да изпитваш болка не се притеснявай, аз в началото имах чувството, че ме режат с нож и неговият пенис е чак в корема ми, но с опита и времето спрях да се чувствам така. Най-чудно ми е как си се отворила сама с пръсти и защо си го направила, как не те е било страх сама да си посегнеш, а те е страх от любовта ти демек гаджето. Надявам се да ми отговориш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d26f404988
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Я не се втельосвай!

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e5a437258f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Към №4: Авторката не е успяла да се дефлорира! Пише че я боли при проникването на 2 пръста, тоест химена не позволява на нищо по-широко да навлезе във влагалището. Авторке, ще трябва да стиснеш зъби и да понатиснеш с нещо по-голямо от двата пръста или да позволиш на младежа да го направи. Спокойно, няма да се налага да те шият после, зашиват мюсолманските момичета по религиозни подбуди. Пак ти казвам, дискомфорта трае само няколко дни-после идва удоволствието и ще можете спокойно да се наслаждавате на всичко с приятеля ти. Вземи прочети нещо от нета-по тая тема има доста материали. Успех:)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: a7bc2f527d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пиша от телефона(авторката)
Н6 ако това което ми пречи е химена, то егати химена дето имам, иска ми се да взема една нощица и да го одрежа. Болка ама болка. Психически съм се настроила, че това ще е преживяване, което ще ни сближи и че няма нищо нередно в това.
Н1, търпи ме. Който е във връзка не заради секса умее да търпи. Надявам се и теб някой да те търпи толкова, колко ме търпят мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker