Разнообразие в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6461)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18474)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Разнообразие в секса
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 9716 пъти
Здравейте,

Когато сте от повече време с един и същи човек, понякога рутината завладява и леглото. Споделете как вие, с вашата половинка, разнообразявате отношенията си, какво ви харесва най-много, какво ви липсва и какво бихте желали да пробвате. Надявам се, че давам достатъчно ясна насока на темата. :) Ще ми се с половинката да разнообразим малко креватните приключения. Рових в интернет, но попадам предимно на клишета.

Живко

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 7d55f10b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Със моят честичко си го правим, но когато е само 2, 3 пъти седмично си е най добре. Какво ми харесва-накрая когато ме прегръща преди да заспим ха, ха, но не за дълго защото трудно ми е да спя задушена в някого. Не сме го правили на много места, последно във банята, на мен ми беше за пръв път и не бих казала че там става за подобни изпълнения, на него му хареса естествено.. не разбирам какво толкова ви харесва вместо да гледате да изкъпете по набързо. Не си мисля по принцип за сексуални подвизи или нещо ново което да ми се прави, ако той има някакво желание за каквото и да е ще му го изпълня. Иначе ми се е случвало преди с един друг приятел, той не подозираше и въпреки че бяхме заедно не ми беше удобно да го правя, искаше ми се да му направя свирка рано сутрин в колата, а после да правим секс. Това вече съм го пробвала с моят но не ми допадна толкова колкото си го представях с другия, просто със всеки ти харесва различно. Не мога да ти помогна много защото за мен подобни неща като сексуални фантазии или каква поза ще се смени не са важни.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1a8d7796fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Ние разнообразяваме с любов. Нали... намираме всеки ден нови начини да си показваме, че сме важни един за друг, че сме си интересни, че се обичаме.
Няма омръзване... вече 8ма година. Както е тръгнало - не знам дали ще има.
Но не става с интернет и роли, и глупости.
А с искреност, с импулсивност.
Най-сладките и разнообразни неща са неплануваните, а най-качествения секс, онзи, когато можеш и без секс.. а е така да си лежите и да се усмихвате.

Забравете света на възрастните, дръжте се като деца, заразявайте се един с руг с любов и бели - това е формулата. Поне при мен

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: dd2f8cc818
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Живко, щом в твоята глава няма идеи, друг ли да ти ги даде. Опита ли, да я чукаш, надолу с главата, не си нали? Ето ти идея. Връзваш я за крака и я провисваш надолу с главата, но вързана само за единият крак, другият да виси и да отваря обекта. Тогава клецай колкото си искаш, голям кеф. Може и на люлка да си я залюлееш и тя сама да се нанизва. На всяко попадение, 10 точки. Пиши до колко точки си стигнал. Хайде, сега изпълни тези упражнения, после ще има нови идеи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: def790efcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Живко, не си писал от колко време сте заедно, на колко години сте - все важни неща относно сексуалната рутина. Ние с жена ми от време на време се ровим по онлайн еротичните магазини и заедно си поръчваме подаръци, които да изпробваме. Друга идея е заснемането с камера, игри за възрастни, ролеви игри, също така и всякакви конфигурации с трети или четвърти човек в спалнята. Говорете, това е важното - споделяйте си фантазиите и ги осъществявайте, в спалнята няма място за морал.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 704758282b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Забелязал съм, че когато почнем да го правим само в легло и нещо угасва. Докато е на претъпкания плаж, на улицата нощем, на резервоара на мотора, на... Сякаш го правим за първи път.
А и тия гадинки си траят за най извратените си фантазии и е трудно гадаеш. Пробвай да изкопчиш нещо, ако ли не, трябва да се експериментира докато не се открие.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6c4b3fd50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "А и тия гадинки си траят за най извратените си фантазии и е трудно гадаеш"-къртиш мивки, много си прав!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: e401e5e02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   4, около 30-те сме, вече около 9 години заедно.
Добре, първи номер спомена, че би направила каквото поиска партньора й? Въпросът ми е, към всички, не конкретно към нея, как се справяте, когато имате фетиш, който партньорът ви не желае да правите? В случая имам фантазия, която направо ме влудява, но изглежда, че няма да изпълним никога. Споделял съм й за нея, правихме опит, но не се получи и ми заяви в прав текст, че няма да опитваме отново. Няма да я карам повече, не искам да я насилвам, а и ако няма желание тя самата, няма как да стане готино, но много ми се иска и се боря със себе си. :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 567490c09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ако не и е приятно я оправдавам. Аз за нормални фантазии съм им казвал по много пъти и съм забелязал, че не си правят много труд да ни угодят, сякаш ги е срам или пък трябва да сме заслужили с нещо. Истината е, че ако ни възбудят и за тях ще е по-добре.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4aec1b2299
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Работещите жените не им интересно да правят секс или да експериментират с мъжете им, те все им скучно или изморени или болни или не искат това или не искат онова, все децата пречат или ще чуят, хайде в събота.. а като идва съботата ще създадат малък скандал за да се развали всичко и хайдееее за жената и е олекнало, уикенда ще мине без секс.. супер! и така, все оправдания от нея, НО работата става интересна когато се появява любовник, на него му дават всичко мило и драго.... свирки, анално, перверзни и какво ли не от жадуващите фантазии на съпруга, а на тази от Марс дето писа че да се консумира любов ще и кажа нищо не разбираш от мъжката психика нито от мъжките нужди.
много ни е нужно секса и то да видим че и жените имат нужда от него с нас, не с друг, проблема на жените че не казват как го искат а искат само по начина по който те желаят, когато има обич и вярност и разбирателство и взаимен компромиси тогава секса и новите фантазии и пози и тръпката ще си дойдат от само себе си но продължат ли тези жени с този акъл и маниер на мъжете освен рак на простата не им остава след време, ДА истината боли!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: bca3638f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7 А защо да си мисля че въпроса е зададен конкретно към мен?? Това си е по скоро въпрос зададен към мъжката аудитория... но все пак. Всички хора си имаме свойте фантазии, но аз знам че главно при мъжете такива фантазии са някакви извратености които все едно трябва да се изпълнят, не ви разбирам но не се й опитва, аз си казах още във първият коментар за себе си лично.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: cc816e69c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   До номер 9: Адски си прав приятелю. В момента и аз имам жена в нас която само ме реже за секс с причини като: искам да се отдам на децата си, уморена съм, хайде утре - и дойде утре и пак суша. И причини бол си измисля. Секса ми е на седмица по 1 път. За жалост. А сме на 33г още. Срамота. И после що има любовници. Как няма да има като не ми се дава това което искам в нас. Не искам всеки ден но често 2-3 пъти седмично... но уви. Явно много искам.

 
  ...
преди: 8 години, 29 дни
hash: 87b1d04b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ами 11, женичката те е вързала вече да я издържаш, нея и дечецата, и може вече и без секса

 
  ... горе^
преди: 8 години, 19 дни
hash: d605699c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И моята не ми дава по две седмици, но някой път след почерпка с приятели, като се приберем и не мога да я позная. Обича да ми прави свирка, като от време на време спира и ме целува и облизва по устата. Аз пък обичам преди да я чукам в дупето, хубаво да и го оближа. Малко се дърпа когато и го ближа и после искам да я целувам, но понякога се получава и тогава откачам от кеф. Понякога я навивам, когато ми го смуче да докосва ануса ми с едно пръстче. Последния път я накарах да си бърка в дупето с два пръста, а аз само я гледах. Това ми е любимо. А най - много обичам да я чукам в дупето и да свърша там. Правим го без презерватив и после гледам как се стича спермата ми. Никога не ми дава да и свършвам в устата. Само за това не успявам да я навия.

 
  ...
преди: 8 години, 9 дни
hash: deee1489b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз съм момиче и като прочетох коментарите нагоре видях колко различни хора има. Аз всяка вечер правя свирка на приятеля ми преди да заспи и правим секс, после като заспи, се събуждам без аларма дори и го събличам внимателно и му духам отново. Казвал ми е, че чувството е страхотно, пък и на мен ми харесва.
Имаме разнообразни пози. Например онзи ден го накарах да се обърне на дясно и му правих свирка, а краката ми бяха пред лицето му, после се превърна в странично 69.
Когато искаме да правим секс и да се целуваме аз си оставям единия крак изпънат, а другия на рамото му или легнали, или прави. Обичаме и на задна. Оббичаме да съм по корем, или да лежа по гръб с крака на врата му, да съм отгоре с гръб към него. Пози много, но омръзват. Забавно ни е да правим секс на терасата, на прозорците, в колата, да ме натиска в асансьора, в банята, местата са далеч по-важни. Особено на публични места е страхотно.

Л. 16

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b414d44077
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   С моята приятелка опитах с разнообразни техники. Тя е доста по-голяма от мен. На края ми каза да не се мъча с акробатики, а понякога да правим анален секс през светлата част на деня. За нея това било разнообразие.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 536495f4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Такава история спокойно може да мине в една нова категория а именно "безгрижност" както се вижда, на такива теми коментират само хора които всичко в живота им е окей и не казвайте, че не ви е вижда се, че си ядете, пиете, ебете а такива хора се оплакват най-много от държавата. Защото секса е лукс вече, а не нормална потребност

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b414d44077
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз не знам защо мъжете искат в банята. Моят е същия. На мен ми е досадно. Особено като опитва с много душ-гел да влезе в дупето ми. Ако аз не поискам, нищо не влиза.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: fd7e91a089
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Пак съм аз, авторът. Сега видях преди колко време съм пуснал темата и се стреснах. За цялото това време имаме 5-6 полови акта, като за мен само един беше наистина върховен, макар че не сме изпълнявали фетиша, за който бях писал по-горе. Нещата не са на добре, щом са минали цели 8 месеца и всичко на всичко имаме един готин секс.
Пробемът се корени и в двама ни. На мен ми се ще да е малко по-пламенна и палава в леглото. да вземе нещата в свои ръце, да е малко по-доминантна понякога. Да ме съблазни преди секс. В голяма част от случаите, когато тя пожелае, е просто "хайде да правим секс". Защо не ме изненада с ново секси бельо, застанала предизвикателно, когато я изляза от банята? Защо не ми изпрати палав SMS през деня, който да ме държи в очакване до вечерта? Това са толкова прости за изпълнение женски трикове. Вместо това, пита и аз трябва да скоча веднага в леглото, където да умра от възбуда за 15 секунди орална любов и след това да се "трудя" отгоре 1 час. Това ме дразни и често пъти нямам желание, а ако се "навия", не съм доволен от себе си, т. к., логично, не се представям на ниво. Съответно и тя не е много доволна и се получава един неприятен затворен кръг.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 72823f369b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   И аз до неотдавна се чудех какво да преприема за да върна живеца в оределия ни секс. Внимавах да бъда максимално дискретен, макар че не ми липсваше фантазия. За мой ужас получавах основно насмешки. Най-много обаче се дразня от "подхлъзванията". Тя никога не (подс)казва, че би й се искало да го направим. Остава ми да се досещам по... наши си начини. Като че ли нарочно обаче, доста често ме прецаква. Просто остава до много късно пред телевизора в хола. Не знам какво цели, но не мога да повярвам, че епросто небрежност. Струва ми се, че пласира "даването". А на мен това никак не ми допада. Секса е между двама, за удоволствието на двамата. Нормално е да се случва, когато го желаят и двете страни, като са допустими инцидентни компромиси. Но за изгъбаркване и дума не бива да става. Аз отидох на варианта "да си го връщам". Знам много добре, че това е много лошо. Влошаването на отношенията ескалира. Ние не сме първа младост и в стихията на сексуалните си възможности и потребности. И все пак е нелепо да се лишаваме от секс заради голия инат. В този ред на мисли искам само да кажа на дамите: откажете се от опцията да "не давате"... на инат.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7e19c6bbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Защо не говориш с жена си и не и обясниш, че това е затворен кръг. Опитай да я обедиш да се съгласи да поеме предизвикателство да правите секс всеки ден в продължение на 30 или 100 дни. Представи го като терапия за заздравяване на връзката. Веднъж като започнете всичко ще започне да си идва на мястото и разнообразието и тръпката. Има много материали в интернет за "30 days sex chalange" ако искаш поинтересуваш се от темата.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 172e5cc5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Вече губя надежда. Работата е там, че имам фетиши, за които тя не иска и да чуе. Уважавам мнението й, но къде съзнателно, къде несъзнателно, това намалява изключително много либидото ми. Не мога да й кажа, защото ще се почувства критикувана и недостатъчно добра в леглото. Така пък кръгът се стеснява все повече и няма излизане. Усещам, че и на нея й намалява желанието, макар да се опитва да не го показва. Липсва спонност.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker