Харесват ми зрели (възрастни) мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Харесват ми зрели (възрастни) мъже
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 8382 пъти
Пускам тема, която е сериозна, не е за подигравки и разни обиждащи коментари!

Дълго време си мислех, че ще го преодолея, че е моментно, но след като от години съм с такива вкусове, явно няма какво да се променя.
Не се заглеждам по момчета на моята възраст (малко над 20), а по по-възрастни-да кажем 40 годишни. Знам, че мнозина смятат, че момичетата, които се хващат с такива, са златотърсачки, че няма любов, а парите са важни и т. н. Но след като вече се приемат гейовете, какво пречи да се приемат и двойки с голяма възрастова разлика? Обаче не-все някой ще прави коментари, все ще се намери някой, който да каже нещо и да ти развали настроението!
Какво толкова като харесвам Ерик Робъртс от 40 г. нататък до днес, а не в тинейджърските му години? Какво като не ми допадат лигльовците от One Direction, по които почти всяко второ момиче припада?
Не мога да си го обясня. Да, има мъже, които остаряват ужасно, но има и такива, които се запазват. Щом, както казах, гейовете се приемат, защо една такава хетеро двойка не се приема?
Модератори, ще ви бъда много благодарна, ако публикувате тази история, защото искам да си изясня причините за това неприемане, за мен е напълно неясно и искам да чуя мнения по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 7505a97301
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   И аз предпочитам възрастни мъже-аз съм на 21, харесвам мъже над 30 години... Ако, е извратено, че искам до себе си един Мъж, а не някакво хлапе, да, тогава съм извратена и предпочитам така. Тези младичките поп изпълнители... хич не ме радват-аз не знам дали да му трябва жена или детегледачка. Мъжете на години са много по-освобедени и опитни в леглото и като цяло в отношенията си с жените-в повечето случаи, знаят какво искат и какво могат да предложат на отсрещната страна. Обичам да се виждам с мъже, които са личности! Какво мога да уважам в някакво момченце, което харчи парите на баща си и парадира с чужди успехи!
Истината е че познавам много възрастни двойки с по десетина години разлика, които са заедно от деситилиетия-такива са родителите на един мой приятел. Хората са отгледали две деца заедно и никога не са се разделяли, страшно яка и хармонична двойка, въпреки възрастовата разлика. Не виждам как може такова глупаво нещо да е проблем?
Друг е въпроса, че просот има мъже, а и жени които колкото и да порастнат няма да станат по-добри. Като цяло всеки трябва да има правото да е с който си иска-мъж, жена, андрогенен, стар млад, трансексуален, пансексуален или както там се определя! Никой няма правото да съди другите за таквиа неща.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3382a2aa98
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   И аз съм била така и винаги съм била така, но през ум не ми е и минало да се подтискам или да се крия. На твоята възраст харесвах мъже над 40 и така тръгнах с бъдещия си съпруг, който тогава беше точно на 39-40. Днес съм на 30 години и харесвам пак зрелите мъже над 50 г., продължавам да си харесвам своя съпруг най-вече. Да, мъжете на моята възраст вече възмъжаха, не изглеждат като младежи повече, по-атрактивни са ми, но не ги харесвам като мъже просто и като ги сравня със съпруга си ми бледнеят, а и са много нерешителни и наивни все още.
Не знам обаче откъде-накъде реши, че такива бракове и връзки не се приемали. Още от древността е имало и ще има подобни връзки и гръцките философи дори на 60-80 г. са били с млади жени и това се приемало. Да, в началото имаше клюки и сплетни, но после хората свикват с двойката и спират да ви приемат като нещо ненормално.
Не се подтискай и си ходи с мъж, който си харесаш, но внимавай да не е женен на тази възраст. Моя приятелка има зрял любовник вече на 55 г. от около 10 години, а мъжът ѝ е 20 г. по-млад, но е глупаво, че и двамата не се разведат. Ти не лъжи себе си, не лъжи хората и не лъжи някой младеж, а просто си ходи от самото начало с по-зрял мъж, който истински да ти допада, но гледай да не е обвързан. Има доста разведени, вдовци, а и стари ергени - хора на кариерата и бизнеса, които точно на 40 търсят млада жена за ново начало, деца, семейство
И тук обаче ще знаеш, че малко заради неговата възраст ще трябва да родиш по-младичка, но това са ти ограниченията.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a4c34eef01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз пък съм момче на малко над 20 и спя с жени на по над 30!! Мисля, че е по-яко партньора ти да бъде по-голям от теб, някак си по възбуждащо е

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2bdf31a61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък винаги съм се чудил защо жените претендирате, че сте надраснали възрастта си, че сте по-зрели и видиш ли затова ви кефят по-възрастни мъже? Реално се получава така, че жената дава абсолютно същото както на момче на 20, така и на мъж на 40. Един вид мъжете се развиваме страшно бавно и едва на 40 вече сме достигнали нивото на 20 годишна девойка. Просто възрастните мъже до по-голяма степен осъществяват наивната, подсъзнателна представа за принца. Някоя дама да обясни. :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 62016400f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами явно има отсъстващ баща

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f8babcbaec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Може би търсиш повече сигурност и закрила, както казва едни мъж, който е в подобна връзка, аз съм и като баща нещо, не само мъж. Нито ще си първата с такава връзка, нито последната.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5e04c2e601
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дали имам право на коментар, защото съм от зрелите мъже? Младоците си имат своите предимства. Но и ние. Те я карат мощно, но и бързо. Не всички знаят как да предразположат моми(ето, жената до себе си. Ния я караме по-бавно, но славно. Знаем да уважаваме жената. Знаем, че трябва да я пазим от нежелана бременност и болестии, че за това си има кондоми, а не прекъснат полов акт. Момичета, или жени, които им е липсвала бащина закрила, или може би прекалина строгост може би търсят някой да ги закриля, да ги поглези, да им дава мъдрост в живота. Знам ли?
Зрелите жени харесват по-млади, а ние също харесваме по-младички. Ако си сред младежко обкръжение се чувстваш по-млад, а ако си сред бабички ще се чувстваш като дядка. Тези момичета дето по-рано са узрели психически не харесват както казаха лигловците. Моите уважения към тях- за някои момичета може да са герои, а за други да им се струват лигьовци. За някои може да съм чичка, дядка, а за други привлекателен мъж. Дали защото обичат да си играят и да флиртуват и обичат да бъдат център на внимание бих казал, че доста ме заглеждат и очичките им играят. Н е мисля, че всички са "златотърсачки"

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2fc66afa40
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Казвал съм го и друг път, ще го кажа и сега. На Конфуций баща му е бил на 71, а майка му на 18. Родил се е един от най големите философи на всички времена.

Нищо ново под слънцето - още преди 2000 години става това.
----------------
Проблема на днешните младежи е, че съзряват доста късно заради майките си и/или концепциите наложени от обществото. За да узрее един мъж, той трябва да преживява в живота неволи, терзания и мъки, изпитания и разочарования. Това няма как да стане ако е под полата на майка си, играе ММО игри по цели дни, вече 10та година, или просто все още харчи парите на баща си, а на 30 не е почвал работа.

Аз пък съм на 36. И си харесвам ммлади момичета, ей такива на по 20-22. Според мен при мъжете колкото повече възмъжават толкова по млади си ги търсят. Има някакво заложено бащинско чувство, според мен и се проявява с възраста. Ако възрастния мъж наистина обича младото момиче (не е с нея само заради секса разбира се), особено ако няма деца - то той я обича повече като баща. А тази любов не умира лесно. Просто мое мнение.

М. В.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 66bce21600
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Млади момичета(жени), не уточнявате, за временно ползване на зрели мъже ли пишете, или за семейна връзка. Разликата е огромна. За временно забавление да, съгласен съм. Но за създаване на семейство, не, не е добра комбинация. Зрелият плод е най вкусен и приятен за гледане. Но същият този плод след време се спаружва и кожата му става отвратителна, вкуса неприятен и като цяло вече не струва. Какво ще стане, ако с такъв мъж направите семейство? До известно време ще е ОК, но като се навъртят годините и вие жени станете на 60, а той на 80 години, какво ще правите тогава. Вместо любов(вие ще сте все още жизнени), трябва да сменяте памперси(защото на 80 години мъжът не прави любов). Това ли искате? Преди години, когато имаше жителства, мои съученички се ожениха за софийски старци, само заради жителство и апартаменти. Но тогава беше на мода, да си изберат болен и много грохнал старец, бързо да го уморят и после да започнат живот като софиянки. Сега няма вече жителство, но премахнаха казармата, която правеше момчето мъж. Тогава момиче да попадне в ръцете на загорял мъж след казарма, няма и да помисли за 40 годишен. Затова нямаше и много разводи, всичко си вървеше по реда. За младите момичета имаше достатъчно млади, но добре узрели в казармите мъже, имаше здрав секс, раждаха се много деца, България наближи 9 милиона. Сега мамините синчета не стават за нищо, само олигавят хубавите млади момичета и те затова предпочитат да се занимават с по зрели мъже. Появи се ново поколение, разбираемо защо. Демокрацията иска жертви.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 918844d5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към авторката и момичетата които пишат по горе, че не им се занимава с лигльовци, а със зрели мъже - Не си си давате сметка, че и мъжете на по-голяма възраст от вас не им се занимава с малки и недорасли п*кли като вас?

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0d02ce80b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз също съм на 19 години и твърдо изпитвам както физическо така и психологическо влечение към по-възрастни мъже. Говоря във възрастовия диапазон до 29-30 годишни. Не ми се губи време и чувства към някакви недорасли дечковци, които още не знаят на коя свят са, камо ли връзка да градят. Имала съм връзка с момче мой набор. Нито знаеше как да се държи с момиче, хормоните така го биеха, че мислеше само къде и как да се натискаме. Когато си направих първият път с него, първо че не знаеше какво да прави и второ омрънка мястото като някакво момиченце защо аджеба имало кръв, защото видиш ли било го гнус. Абе ужас. Отказваше излизания, защото щял да играе с приятелите си на компютъра или щели да играят на "Стражари и апаши". Смисъл просто тази несериозност, незрялост, несигурност и детско държание, които притежават повечето момчета( казвам повечето, а не всички) на тази възраст, не ми понасят. До мен искам сериозен МЪЖ, който знае какво иска и как да го получи. Човек имащ опит с жените, който знае как да предразположи дадена жена не само в леглото, но и чисто емоционално. Да можем да разговаряме на всякакви сериозни теми. Не ми се пропилява време в лигави, пубертетски истории и повърхностни разговори. Просто на тези години повечето момичета сме по-зрели от момчетата, които са ни набори и това което ние търсим, те не могат просто да ни го предложат. Затова пък го намираме в по-големите мъже, които вече са по-улегнали, по-зрели, по-отговорни и са врели и кипели в живота. Затова не мисля, че това което изпитваш е ненормално, напротив. Почти всички сме така....

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4363b55e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   20 годишна той на 37... с дете на 6 години....
Нямаме връзка.... Но такива харесвам- зрели- просто ми се наложи да порасна и узрея рано и бързо... Момценчата на моята възраст не ми харесват...
Един зрял мъж може да ти даде подкрепа, сигурност, стабилност /и не- не говоря за финансово положение/! Може да се грижи за теб а ти- за него. За секса не говорим- ясно, че са по-опитни
Лена

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3def876d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Не харесвам много по големи от мен мъже(над 20 г. ), по принцип повече ми харесват тези на моите години но не мога да бъда с такъв защото явно не съм жена за такъв тип мъже.. нещо не ме одобряват. Аз бих приела до около 10 години разлика, иначе ми е неприятно, дори човека да е супер запазен се усеща че е по старичък и не мога да си легна с него или поне до сега не съм срещала някой който да ми промени мнението. Имам връзка с мъж със 7 години по голям от мен, може би той ми е най големият приятел и се държи много по зряло от всички с които съм била, във сексуално отношение те обгрижва с повече внимание и даже има по голям мерак, не съм чувала да се оплаква че не иска, поема инциативата за секс и тн. Но мисля че има и други като него може би до сега не съм успяла да усетя разликата, дори да не се получи със този пак ще се гледам да е някой по голям, но тези които са много по възрастни не допадат.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4cb583aecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз не разбрах какво толкова те притеснява, че се приемат гей двойките!? Не можеш да виниш някой за това, че просто е различен! А ако на теб би ти се разваляло настроението за грозните неща, които говорят хората, то не значи че си единствена с променливо настроение.
А колкото за това, което си писала в темата - не намирам нищо лошо в това да си падаш по по-възрастни мъже. Както казват хората, за любовта няма граници, пък току виж стане така, че да се влюбиш в някое момче на твоята възраст. ;) Според мен няма от какво да се притесняваш!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2442043f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Разбирам те напълно. Момче на 15 съм и си падам по доста по-големички- уреждам си срещи понякога с тях, говорим си доста. Момчетата на моята възраст не ме влекат, не ме разбират сякаш ,доколкото с един по-зрял мъж мога да водя много по-интелелтуални разговори и някак да бъда себе си. Няма нищо лошо в това, вече си пълнолетна и дори да си с 60-годишен нищо не може да те спре. А какво ще си помислят другите не трябва да ти пука. Казвам ти като част от може би една от най - отхвърлените общности- хомосексуалната. Като цяло връзките между хора с голяма разлика (когато естествено не опира до педофилия) започват да се толерират от обществото и не мисля, че това да си с по - възрастен мъж би било проблем.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 88afdb645a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Един коментар, за да ви помогне да погледнете от другата страна на нещата:
-Докато Вие имате "страхотния" секс за един час, аз и приятеля ми ще го правим до сутринта и ще сме си пълни с енергия
-Докато Вие трябва да му слушате хъркането в 10 вечерта, ние сме в средата на нощта, импулсивно решили да пътуваме на стоп на където ни видят очите
-Докато Вие остареете, вашият мъж сигурно вече няма да е с Вас, а ако е сигурно ще е във вегетативно състояние, а аз и моят партньор ще изживеем младините си заедно и ще минем заедно през всичко ново
-Докато вашият мъж е живял в старо поколение и има стари разбирания, които дори не мисли да промени, съвременният мъж е свободолюбивый и е възпитан да толерира. Но Вие няма как да знаете, защото Вие сте партньор точно с първия тип хора.
Не случайно в песните се пее как искаме да сме млади и красиви завинаги... И те това го виждат във Вас...
И самата Вие звучите, че все още имате проблем с гейовете, защото непрекъснато сравнявате връзката си с тяхната. А едно не разбирате, двете ситуации са коренно различни(те се борят за ПРАВА в живота, тоест Вие можете да станете законна съпруга на вашият приятел, а те НЕ). Оставете хората да се обичат и направете и Вие същото без да мислите "какво ще кажат хората". Ами те винаги говорят и така Вие никога няма да сте щастлива. И между другото, точно хора като вас гледат накриво когато една възрастна жена излиза с млад мъж. Двойни стандарти.
Знам, че коментарът ми ще насъбере доста негативни отзиви, но българинът още не е готов за освободеният начин на мислене и за приемането на различно мнение на друг човек(четейки от хората, които постват в този сайт).
Много поздрави от Ню Йорк и да не дискриминирате никого заради обичта му към някой! Накрая всички сме ХОРА, а не полове или цифри/възраст.
От 20 годишна фенка на One Direction.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 04f1faca44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Искам да кажа на сички психолгично узрели момичета и жени, които нехаресват момчета и мъже на горе доло тяхната възраст, а някви старчоци и дядовци които като вие пораснете те ще са умрели. Защо трябва да слагате всички ни под едно име:пикльовци, дечковци и др. Нали знаете че не всички сме такива. Аз не се крия под полата на мама и да играя ММО игри както по горе, защото това е загуба на време, а и мога да си използвам времето за много по интересни неща, нехарча парите на баща си (в моя случай на майка ми, защото баща ми гоняма), защото имам представа колко трудно се изкарвът пари в днешно време, па и особено в наща държава,
Убижда ме това че такива като мен ни слагате под общо име с тези които наистина са такива. Според мен един зрял мъж и едно момче могът да ви дадът едно и също нещо, единственото различно ще е един секс, не се знае...
Нямам нищо против хомо сексуалните двойки, напротив, смятъм че човек трябва да е такъв какъвто иска, без да се крие заради ориентацията му. Но несъм съгласен с голямата разлика в годините. За мене и 5 са много, а какво да кажем за повече от 10? Няма нищо по хубаво от това да изживеете заедно младоста си и пречките които ще срешнете, но не и да прекаръш младоста си с остаряваш дядо на който скоро ще му свършат хапчетата ;)
Номер 16- подкрепям те на 100% и два високо вдигнати палеца :)
Извинявам се ако имам правописна грешка, се пак не сме савършенни ;l

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e5df08454c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От най-малко 13 годишна си падам по зрели мъже. В момента съм на 18. В ранните си тийн години съм се опитвала да изглеждам по-голяма, за да привличам вниманието на по-възрастните от мен, но се е стигало единствено до флирт и до гузни, засрамени погледи от страна на мъжете. Попадала съм само на такива, които не са се осмелявали да пристъпват към мен. По-късно към 16-17 станах мъничко по-разкрепостена и уверена да мога да флиртувам по-свободно с мъже, с които разликите са ни 15 г.
Много са били онези, които са се шокирали, когато им кажа истинската си възраст. Не знам, не мисля, че е нещо лошо. Просто с който и младеж да се заговоря или да флиртуваме имам чувството, че съм го надраснала твърде много. И не е само мое чувство, а съм го чувала директно от момчета под 25 г., които са опитвали да ми привлекат вниманието.
Случва се да съм подривала егото на младежи, само защото ги карам да се чувстват недостойни, неопитни и по-малко мъже за мен. Едва ли не успявам с лекота да доминирам.
Но истината е, че всъщност харесвам аз да бъда доминирана, а това изглежда се оказва нелека задача.
Прекарах години, цялото си тийнейджърство в самота, изолираност, неразбраност, безутешна скръб по незадоволените ми пориви за любов. Живеех във фантазии и илюзии, само за да не си спомням болката, че не мога да открия същински мъж, който да ме обича по начин, за който си мечтая.
За щастие, в един неочакван момент се случи обрат и депресията ми бе покрусена от появата на специален човек със значителна разлика в годините ни и все пак, със сериозни намерения и много, много силна любов в него, с когото съм и до днес в една топла връзка. Същият човек след кратко време чатене в мрежата се реши на рискова стъпка да пропътува цялата страна, за да ме види без да подозира как имаме шестнадесет годишна разлика.
Не че съм го лъгала, просто той не е подозирал, че говоря сериозно, когато съм вметвала нещо свързано с годините ми в чата, все си е мислел, че съм десетина години по-млада. Беше на ръба да си тръгне, заради шока когато разбра случайно истинските ми години, но си беше късно, както той казва :) беше се влюбил в мен, колкото и да се опасяваше именно от това.
Той е една моя сбъдната мечта. Заради определеното статукво в обществото, че лолитките трябва да си кротуваме и да не вкарваме в неприятности по-големите от нас, аз прекарах дълги години в битки със собствените си незадоволени човешки потребности, които резултираха в безпощадни депресии и авто-агресия.
Един ден спря да ми пука за обществото. Аз съм това, което съм - с всичките ми желания, копнежи и вътрешни усети. Надявам се в бъдеще разликата в годините ни никога да не играе отрицателна роля в отношенията ни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1bc4190dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 17, аз не познавам такъв мъж под 30 години който да е млад и сериозен. Чакат само ти да даваш, поне за секс да поемаха инициатива., а накрая и секса им омръзва както всичко друго.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 896ffd3f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   (№18)
Като 18-годишна, заобиколена от млади кретени, ще допълня №19 относно младежите:
- още нямат изградена ценностна система;
- с далеч повече комплекси са от колкото по-възрастните (не отричам, че по-възрастните нямат, напротив, но те действат по-различно);
- младите не знаят защо и как да уважават жена (а за момичета да не говорим), не го считат за нужно;
- младежите на днешно време малцина от тях знаят за какво им е даден тоя живот, накъде искат да се насочат, какво искат да постигнат. Повечето са ден за ден да се забавляват или пък да се осланят на депресиите си, проклинайки света.
- Младежите не са толкова учени на морал, не знаят що е то и не подозират, че нормалното общуване и съществуване се гради на това;
- Не могат да поемат отговорност за връзка, за жена. Мнозина биват отглеждани от родителите си до късни години, за съжаление, разчитайки на техните финанси.

Разбирам, че не е лесно да си мъж, но да бягаш от възмъжаване и да се държиш инфантилно е много жалко, за съжаление.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 65c993d846
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Винаги, откакто съм се осъзнала като същество от женски пол (бях на 10-11) са ме привличали тези мъже. Те и само те. Никога не съм харесвала момчета, не съм участвала в училищни свалки и други подобни пубертетски истории. Не става въпрос за липса на баща или за обожание към него. Имам си най-нормален баща, с когото сме в най-нормални отношения. Не става въпрос за "закрила" или "сигурност". Нямам нужда и от двете, не съм девица в беда. Става дума за страст, привличане... Интересни разговори мога да водя и с културни връстници, сред тях също има джентълмени, но въпросът просто не е в това. И за пари не става дума, а чисто и просто за вкус. Има и друго: тези мъже умеят да те накарат да се почувстваш "избрана" и специална както никой друг.

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: e0dc6c07d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   16, какво пречи да е млад и да хърка? Много си наперчена 16, знаеш ли колко млади хора си отиват рано, та може и да не доживеят по - възрастния? Откъде знаеш какво ще ти се случи в живота и какво ще се случи на някой друг?

 
  ...
преди: 8 години, 24 дни
hash: 3536cbd784
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До номер 16, от номер 8.

На 36 съм. Гаджето ми е китайка на 18.

-За стопа ли? И спонтанноста? На стоп съм бил из цяла Еропа два пъти и половин Русия и Монголия. Убеден съм (!!! ) че и други спонтанни простотии съм правил много повече от вас, просто нямате толкова години за да ви е възможно практически. Винаги ако тя иска бих отишъл с нея и накрай света... буквално. Даже в момента съм накрай света заради нея. Тази баница за спонтаноста съм я ял и продължавам да я ям. Разликата е че на мен вече всичко ми е лесно и мога да понеса повече отговорност от вас(без да се обиждаме)

-Докато вие си "остарявате" заедно и не знаете къде се намирате тя поумнява с мен в пъти по-бързо от One Direction връсничките си.

- Това че вие правите секс посред нощ и го мислите за голяма работа, еми и аз го правя... и не хъркам. Познавам хъркащи със шкембета и прошарени коси на 21 год.. Аз такива негативи нямам все още.

- Това че вие правите секс по цяла нощ, и аз го правя. Вчера например секса беше 3. 5 часа., след като се върнах от 3 дневно пътуване с 3 часа сън. Имам ателтично тяло и ходя редовно на фитнес. Изглеждам по-млад поне с 5 години. Не пуша и пия рядко. Защо си мислите че сте нещо специално незнам?

Общо взето изтъкваш несъстоятелни аргументи, които предизвикват спор. Абсолютно никакво значение няма кой, колко бил възрастен На мен ми е хубаво с младо момиче - дава ми много енергия и ме зарежда постоянно. Аз й давам много други неща, изключвам парите. Пари на ръка съм й давал само за такси. А подаръци, освен шоколад и сладкиши не съм й подарявал. За нея аз съм учител в живота и това й дава много самочувствие на зряла жена. Нещо което всяка жена иска. Когато един зрял мъж каже на една жена колко е красива звучи по много по различен начин... от онзи който все още даже няма изградено чувство за естетика.
Там където сте вие "млада влюбена двойка на сходна възраст" и там съм бил... много пъти. Не, благодаря, не вярвам вече в Дядо Мраз.

Поздрави от Китай

М. В.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: c4822f06bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Пича под мен, много точно го написа. Аз да кажа само, че няма значение кой на ква възраст е и кво иска. Всеки може да прави каквото пожелае, без да му пука от мненията на другите. Факт е, че повечето млади мъже, имат само една огромна вагина в главата си. Но има и изключения. Има такива, които по нищо не личи, че са на 20 примерно. Мислят като зрели хора и мъже и могат да разбират жените. Факт е и, че 35-40 мъжете са по-зрели, по-опитни в много неща. Естествено, и там има изключения. Пак същата огромна вагина им е в главата и са страшни дебили. Впрочем, тая вагина е в главата на всеки мъж, просто на някои е само тя там. Това го написах, щото видях някви неща от коментиралите по темата. Извод: Всеки може да прави каквото иска, с ясното съзнание от последдици и т. н. Да, животни сме и ние, ама ние за разлика от другите, имаме малко повече акъл. Всеки да го използва, ако реши да го замести с някоя вагина или други органи, няма лошо. На авторката, като й харесват зрели мъже, да си хване такъв. Има много, със сигурност няма да я върнат.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 14 дни
hash: c2ab11fd95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   По-възрастните мъже са готини, имала съм дълга връзка с мъж, който беше 17 години по-голям. Обаче, колкото повече остаряват, толкова по-егоистични и мрънкащи стават. Старите мъже не са приятна компания, освен това грохват и младите им жени после трябва да се грижат за тях и да ги отглеждат. Не, благодаря, никога повече. От тук нататък само с по-млади от мен мъже ще се занимавам.

А на мацките, които гледат към мъже с 20 години по-стари ще кажа да си опичат акъла. Ако имат пари, ок, но ако нямат - няма какво да търсите при такива. Ето затова е и такова мисленето и обществената нагласа - защото една млада жена няма какво да прави с много по-възрастен от нея мъж. Защото мъжете като остаряват стават мрънкалници, киселяци, с огромно его, депресивни, затворени, неможещи секс и неприятни за компания. Няма нормална човек, на когото да му харесва такова поведение у партньора и понеже всички го знаят (освен може би самите млади жени поради липса на опит), си мислят, че няма друга причина да те да са с тях, освен заради пари. И е факт (с изключение на някои загубенячки, които не го осъзнават, а мислят, че са влюбени). Обаче като поживеят 10-ина години със стареца, ще разберат какво имам предвид.

Леонарди

 
  ...

...
преди: 8 години, 12 дни
hash: fb54f3bb23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   No26. много хубаво си го написала ( си се описала) :
1. "Ако имат пари, ок, но ако нямат - няма какво да търсите при такива. "

Тука май се припознаваш себе си и си стояла с тоз 10ина години заради парите му...

2. "С изключение на някои загубенячки, които не го осъзнават, а мислят, че са влюбени"

Явно отново се припознаваш. Осъзнала си че никога не си била влюбена?

3. "Защото мъжете като остаряват стават мрънкалници, киселяци, с огромно его, депресивни, затворени, неможещи секс и неприятни за компания"

Явно твоя е бил такъв.
Имам много колеги и приятели които ме уважават и като ги поканя на парти в къщи, питат дали може да дойдат с някой, вместо да си намират оправдания да не идват. В секса 18годишната ми приятелка не може да ми издържи и постоянно се чувства уморена, след 1вия час. Често 3 часа не ни стигат. Имам атлетично тяло, освен това и не изглеждам зле. Други 18-20годишни колежки имам, които си въздишат по мен.
Не виждам въобще за какво говориш... просто може би твоя живот така се е стекъл. Ама ако не си го обичала, бил е грозен и си стояла с него заради парите му, какво още очакваш от него? Знаеш ли какво се случило всъщност - от тази връзка си станала черногледа

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: 34318dc472
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Аз съм момиче на 17 години и отскоро имам връзка с доста по-възрастен МЪЖ от мен. Разликата ни е 27 години. Ще кажете какво правя с него. Искам да се обърна специално към номер 16. Тези неща, които си избрила, че може да прави една млада двойка, далеч не значи, че не можем и ние да ги правим. Нито секса ни трае 3 мин, нито той остарява, нито е със стари разбирания и схващания за живота, а точно обратното-напълно наясно е с модерните неща, технологиите, знае как да се забавлява, от него кипи повече живот даже от някои млади 15-20 годишни. Разликата знаеш ли каква е между него и един 15-20 годишен? Опит, житейски опит, мъдрост, събрана от грешки, които е допускал, възпитание, изградена ценностна система и правилно отношение към партньпрката си. От него никога не съм видяла пренебрежение, заяждане, недооценяване, кавги без причина или поради ревност. От негова страна виждам уважение, доверие и подкрепа. С него говоря на всякакви теми, задълбочени разговори и прочее и наистина аз както и той откриваме взаимно един в друг умствено предизвикателство. Далеч не съм с него заради пари или някакъв вид материална облага, досега дори не ми е давал пари наръка, но не е имало нито повод, нито припина, нито аз съм искала или дори споменавала подобна тема. Да, води ме на ресторанти, заведения, дори веднъж на двудневна почивка, но това е било единствено по негово желание, защото по този начин се чувства джентълмен, по този начин ухажва една дама, защото знае какви обноски трябва да има един мъж, за да спечели момичето си.
Поздрави,
О17

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 дни
hash: 7f5944692c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Миличка, твоята е по-лесна. На 17 си още в училище, единадесети клас ако не греша. Имаш жилище, има кой да ти осигурява издръжка, да те подкрепя и т. н. Един мъж на 44 има много повече житейски опит и средства от твоите съученици, така че е нормално и много лесно да ти хареса това натрупване на ресурси в него. Но ти сега нямаш кой знае какви цели и всичко е само за момента. След 10-15 г. ти ще си млада жена в разцвета на силите си, а той ще е старец на 60. Между вас освен секс не виждам какво има. Говорите си на различни теми, но доколкото мога да си представя той има какво да каже, а ти само се опитваш. Едно младо момиче няма да има никакви проблемчета да свали мъж на каквато и да е възраст.

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: 65c993d846
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Аз не съм чак тооолкова млада, но имам проблем да сваля един мъж на 50 . Само да си млад и да изглеждаш добре не стига. Е, аз имам и някои други качества, които не са за изхвърляне, но не ми е цел да се хваля. Само хвърлям светлина върху ситуацията... Той си остава все така далеч от мен. Не се занимава с никакви жени и се интересува само от безупречната си репутация и също така безупречната си кариера, в която явно иска да постига още. Аз пък буквално умирам за него. Как да го сваля, помогнете ми!

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 8 години, 8 дни
hash: 088e357cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   До 29 от 28.
Напротив, това че съм само на 17 не бива да те кара да мислиш, че едва ли не само стоя и клепам на парцали, когато говорим. Той не е глупав мъж и ако само го слушах, без да давам мнение или тн не би се занимавал изобщо.
А до 30: напълно те разбирам, че не е достатъчно смао да си млад, за да свалиш един мъж и то вече улегнал. Все пак той има изградени навици в ежедневието си и освен това има ясна представа за желанията си и това каква жена търси до себе си. Не е момче на 20-30, за да бъде уловен лесно и залугано само с външност. Ако е сериозен, ще търси и друго. Предполагам че си приятелка с този мъж, или поне общувате. Би трябвало да знаеш как да привлечеш внкманието му с разговорите. Ако въпреки това, той не иска да те отрази, предполагам няма смисъл да се мъчиш да го свалиш или отчаяно да го искаш, защото щом той не отговаря на намеците или флиртът ти, значи просто няма интерес. Все пак ти пожелавам успех :)

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3e5c2db93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Здравейте млади дами. Мъж на 42 години от София, попаднах на темата случайно. Аз определено харесвам млади жени. Прави ми впечатление, че инъерът на доста по- младите се засили по време на памдемията. Има едно притеснение у вас преполагам от годините и как ще реагира мажа. Поне на мен ми се е случвало при срещи с доста по млади от мен. Просто ако искате по зрял мъж с опит това не е нещо лошо няма място за притеснение. Ще се радвам да се запозная с някои от София на гмайл.
Поздрави марто22675

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 96292fbfc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Не съм си представяла, че ще имам връзка с човек 8 години по-голям от мен. Заедно сме от 2 години, той е на 30, аз на 22. Заживяхме заедно много бързо, а в момента чакаме бебче. Въпросът е да се чувстваш комфортно с даден човек. Със сигурност не одобрявам връзки на 20 годишни с 60 годишни дядовци, но всеки има глава на раменете и си знае най-добре, не съдя никого за постъпките.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker