Постоянно ми излиза гъбичка след секс с приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Постоянно ми излиза гъбичка след секс с приятелката ми
преди: 8 години, 18 дни, прочетена 2873 пъти
Здравейте,
Пише ви един вече леко отчаян младеж. Вече за 6-ти път за последните 2 месеца ми избива гъбичка по пениса, всеки път е след секс с приятелката ми. В началото си мислехме, че е от презервативите и ги сменихме, като междувременно се лекувах с калиев перманганат, тридерм крем, както и изпих една таблетка микомакс. Уж ми мина отново правихме секс и отново имах приятна изненада. Този път взех още по-сериозни мерки. Минах на диета, сменихме чаршафи всичко, бельото беше изпрано на висока температура, както и всеки път го гладех преди да го обуя. И така вече цикъла се повтаря 4 пъти. Изкарах седмица и половина без да ми избие нищо, като през тая седмица и пиех течен витамин С всяка сутрин на гладно без да ям 30 минути.. Снощи правихме секс, без презерватив, без употреба на лубриканти, без нищо което да дразни, изкъпахме се веднага след това, като аз ползвах само вода върху члена. На сутринта ми нямаше нищо (обикновено през ноща ми избива), но днес на обяд резултата си беше на лице. Дайте някакви съвети, ако някой се е избавил от тоя проблем, защото вече не се издържа. Писна ми от доктори всезнайковци и професори. Не практикуваме нито орален, нито анален секс. Пропуснах да спомена, че в нито един момент на нея не и е имало нищо

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 15 дни
hash: 869a34472d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Прегледахте ли се и двамата, това е важно, не само ти. Очевидно има проблем, не го подценявай, защото това не е нормално. Консултацията и на двамата е задължителна според мен. Ако само ти пиеш, лекуваш се, но тя не прави нищо, ще се въртите постоянно в този кръг.

 
  ...
преди: 8 години, 15 дни
hash: 55b98c00c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелката ти има гъбички и ти ги предава. Само ти да се лекуваш не става, с калиев перманганат още по-малко. Тя да отиде на гинеколог, ще вземат проба да видят какви точно са гъбичките и ще предпишат правилния антибиотик, който да пиете двамата едновременно. Нищо работа е, за 3-4 дни ще се излекувате.

 
  ...
преди: 8 години, 15 дни
hash: 25ad7d9778
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти... ти... абе ти нещо не ти е наред с мозъка (по-мило не мога да го кажа) Ами как не се сети, че приятелката ти има гъбички. То и елементарна логика не е. Да отива на гинеколог.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 дни
hash: 4112f04a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм в потрес, първо - гъбичките при жената си имат симптоми, все едно да имаш грип, а да нямаш нито един симптом, нелепост, такъв документиран случай няма! Второ - ти не знам при какви лекари си бил, ама искай да те се направят изследвания и то в хубава лаборатория (проучи предварително, дано поне това успееш да свършиш както трябва), а не да ти поставят диагнози на око, понеже може изобщо да не са гъби. Макар силно да се съмнявам, че ако си бил, доктора не ти е казал, че приятелката ти трябва да се изследва и лекува също задължително, кой знае по какви форуми си чел, ама явно толкова си и дочел... Лечението се провежда поне 2 седмици (без секс, че и презерватива не предпазва на 100% от гъбите) - ти за 2 месеца 6 пъти вече се лекуваш-недоизлекуваш. Отивайте и двамата на лекари, нищо срамно няма в това, че като стане хронично и един нормален полов акт не може да проведете няма леко да се отчайвате, а ще се депресирате. Аман от глупава и необразована младеж!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker