Защо е "вулгарно" жена да търси само секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо е "вулгарно" жена да търси само секс?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 12884 пъти
Въпросът ми е провокиран от някакви закостенели норми, с които се сблъсквам послдните месеци.

На 29 години съм, преди осем месеца приключих една дълга връзка и в момента просто не искам да влизам в нова, въпреки ч не съм си затворила сърцето... просто съм се оставила на времето. Нямам деца, имам собствено жилище и добра работа, но не съм някаква кариеристка. Просто си изкарвам пари, за да си осигурявам някакъв приличен живот.

Преди два месеца имахме сбирка на приятели, където бяха повече мъже и се заговорихме за това, че една жена винаги може да получи секс, че е достатъчно само да си поиска и поне 2ма от трима ще й се отзоват веднага.

На шега, на бас, за да проверим ли.. и аз не знам - забавлявахме се с една приятелка и решихме да проверим думите на приятелите ни.

Отчайвам се ви казвам.
На такива ли попадам, не знам, ама това въобще не е толкова лесно. Първят ми опит беше с един мъж, който ми хареса външно. Цяла вечер си правехме някакви намеци, вдигахме си "наздраве" през масите и толкова. Той по някое време си отиде. Добре - не ме е харесал, има си приятелка - обяснения хиляди. И реших, че това поражение няма да ме спира.

После се запознах с един мъж покрай работата ми. В никакъв случай колега, клиент или нещо, което да ми застраши работата. Разменихме си телефоните, няколко пъти си писахме в уатс ап, после ми звъня. Минаха така три седмици и аз го поканих на кафе. (Умишлено в късния следобед) Пихме кафе, пак някакви секси намеци и от моя, и от негова страна. Спомних си това "Мъжете обичат директни жени", което често съм чела из интернет и си казах директно: "Какво ще кажеш да отидем в нас? " Той си измисли, че има някаква работа, а после ми писа "Не искам да те мина за веднъж и ми е гадно, че си останала с тези впечатления"

Приех го като предизвикателство - да вкарам някой в леглото си. Обадих се на една приятелка, за да я помоля за съдействие. Тя ме нахрани едно хубаво как това било вулгарно, не може така, на мъж ли се правя и т. н.

И излязох сама. По филмите мацката се наточва, поръчва си коктейл и амо след 5 мин някой идва при нея. НИЩО подобно, повисях си малко сама и се прибрах вкъщи. Крайно унизена и с подбито самочувствие. ОК, не съм някоя кифла, но в мен няма нищо грозно или отблъскващо.

И онзи ден (събота и неделя) една приятелка беше резервирала стая в едно хотелче, където да отидем да си починем малко. Имаше закрит басейн, където срещнах супер готин мъж. И реших да действам, аз отидох при него и го заговорих. Бяха два прекрасни часа и тъкмо да се качим в стаята ми - дойде жена му с детето. И както беше прекрасен и готин започна да ми прилича на влечуго някакво.

И какво се оказва? Ако една жена иска само секс:
1. Приятелките й я заклеймяват
2. Мъжете, които иска да "мине" искат нещо по-сериозно
3. Филмите лъжат
4. Единственият шанс е да си легне с някой женен боклук
5. Накрая осем месеца е на сухо и се влюбва във вибратора си

Мъже, главно въпросът ми е към вас, какво трябва да направи или каже една жена, че да разберете ясно, че иска само секс за една вечер (без да ви обиди или нарани, и без да ви стрестне)?
И още един въпрос - ще се приближите ли до някоя самотна дама в бара, за да си поискате секс?
И как ще реагирате ако някое момиче, което ви харесва ви каже "Искаш ли да прекараме няколко готини часа вкъщи без ангажименти след това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 93

преди: 8 години, 1 месец
hash: 4b5f03ae97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега чети внимателно, ще ти кажа една тайна неизвестна на мнозина дали ще ти хареса или няма да ти хареса е отделен въпрос. Когато правиш секс с някого ти ставаш една плът с него, образуват се душевни връзки - за постоянно! Затова курвите и мъжете курви - блудници са в много тежко положение. Ако правиш секс с блудница или блудник ставаш една плът с него, това има много тежки последици. Това е голям грях който вреди на собственото ти тяло и същество и твоята собствена душа.
Секса никога не е бил "само" секс без последици и никога няма да бъде. Секса е приятен, но той е средството за създаване, за плодородие, за изливане на мъжкото семе в плодоносната земя на женската утроба и поникналия плод. Секса свързва двама души в една плът, едно тяло. Така е замислен, така е създаден отначало.
Извращенията на съвременната западна цивилизация идващи от сатанински тайни общества и слуги на дявола пропагандиращи морална, сексуална и социална деградация са изопачили схващанията и възприятията на мнозина хора живеещи в такъв тип социуми и са ги направили възприемчиви и приемащи всякакви извратености и опорочения на човешкото естество и отношения, но отначало не е било така.
Блудството и курварството носи много тежки последици не само за индивида, но и за поколението което ще остави след себе си ако остави такова. В Светите Писания не е случайно, че на първосвещеника се забранява да опорочава потомството си като се жени за опорочена блудница, това означава, че този порок и грях на блудството създава деца с недостатъци, опорочени и обременени генетично.
Така, на твоя случай - бъди благодарна, че си опазена досега да не изпаднеш в блудство. Блудството не е път нагоре а път надолу към ямата. Чрез блудство няма да имаш нито щастие, нито мир, нито успех само нещастия, неуспехи и страдания.
И остави филмите и модните списания, те учат на разврат, сексуални извращения и морална и социална деградация.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b131a73d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   а сега да видиш какво им е на мъжете, когато някоя като теб ги реже без или с глупави обяснения.
Май не е приятно, нали?

А на въпроса ти - не е никак вулгарно, и аз искам такива жени да срещам, ама няма. Какво да правиш - пълно щастие няма.

един цитат: "стара мома, е жена която е казала "НЕ" един път повече от необходимото.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d20ac4ba85
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Хм... Изненадан съм, явно това за лесния секс е някакъв мит.

Директно на въпроса - аз по принцип съм женен и каквото и да направи която и да е жена (освен моята разбира се), никога не бих правил секс с нея. Освен ако ме хванат няколко мутри и ме държат за краката и ръцете и някак успеят да ми надървят онази работа на сила, докато жената сама се нанизва.

Не съм по такива връзки, но ако бях необвързан и жената ми харесва, може би бих склонил. Но ако тя някак изглежда в нужда, със сигурност ще откажа. По-скоро трябва да има някакво поне бегло опознаване и някак да се получи спонтанен и приятен разговор, но дори и тогава не бих си легнал с нея още същия ден. Някак ми е отвратително.

Но аз все пак не съм като повечето мъже и не е редно да си правиш изводи от моя отговор. За някои даже може и да съм Путьо Маринкин, но на мен си ми е добре така.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 062bd747b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Вулгарно" е само за ограничени хора. На всички ни се прави секс и няма нищо лошо, стига и двете страни да са наясно, че е просто "one night stand". :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3ea3dcde80
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Жена съм но ще коментирам, дано се отзоват повече мъже защото темата е свързана с тях. Мисля че са станали доста страхливи, от всякакъв тип обързване се страхуват, така че напълно е възможно. Аз не обичам неангажиращи връзки, само веднъж съм имала такава и не си мисля че е толкова трудно да се намери човек. Мъжете на тази сбирка лъжат, всеки търси различни неща и определени мъже само ще се съгласят, най-загорелите. Ако обичаш един мъж и искаш да прекараш една нощ с него, не заради сексуалното си желание а просто ей така пак ще те изкарат влулгарна и курва. Не знам аз предпочитам да си карам без секс след като не ми се почва нова връзка.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b131a73d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   виж сега, аз не съм изневерявал и не смятам да го правя, но щом е за добро дело и е само секс, ще се прежаля.
яко работя с инструмента - жената е доволна, и на теб ти го гарантирам. Не съм грозен, даже съм се разхубавил - според жена ми. Стига да искаш съм навит.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 602b2346c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз като младо момиче обичащо новите запознанства ще ти дам съвет, нищо че не съм мъж. Исках да си хвана сериозен приятел, но пък все попадам на такива, които исках само секс било то за една вечер или за няколко пъти. Нещо с тебе сме си разменили ролите. Влез в сайта gepime и си направи регистрация, попълни там информацията за себе си, интереси, така шанса е по-голям като видят какво търсиш да ти пишат и имаш право да избереш сериозна връзка ли искаш, секс за една нощ ли, приятелство ли и те гледат и пишат. Аз си направих профил и след 10 минути вече имах над 20 съобщения и ми заби целия лаптоп, не се спираха да пишат, почват да питат какво обичаш в секса, искаш ли на кафенце. Има хора които плащат за секс ако искаш, има такива които не плащат, ти избираш на кого да отговориш, има чат с камера ако желаеш, има снимки да пращаш, пробвай се там. Ще си намериш много бързо.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1da02e622c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не...! Не е вулгарно!
Но... , такава жена, не съществува! Както казвате, само по американските филми!
И ако някой, който си харесате е женен, защо да е боклук? Нали става въпрос, само и единствено, за секс?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f8b506b659
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Мъжете които не харесват директни жени според мен са комплексари. Такъв не само че няма да ти е верен, ами ще овършее и сестра ти ако има как. Аз обичам директни жени, а не някакви ледени намуцени киселячки които се имат за светици.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: abbf19dd64
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Поздрави на авторката за готината тема. Наистина, евала за всичко което си написала.

Причините защо така се получава са именно от прекаленото съобразяване с общественото мнение за сметка на личното разнообразие. Филмите са просто едни американски ГЛУПАВИ КЛИШЕТА, с които ни облъчват именно за да почнем сами да отричаме личната си свобода и да сложим прегради между нас.

Не мога да говоря за другите мъже, понеже осъзнавам че мога да говоря единствено за себе си като личност.
Имам голямо въображение и хиляди пъти съм си представял как аз предлагам на някоя мацка да го направим веднъж без никакви условия и ангажименти, просто за кеф. Представял съм си и как на мен ми го предлагат. И знаете ли какво? Сериозно мисля че би било яко ако се случваше това. Щеше да бъде наистина нова форма на общуване между половете, без глупавите материалистични лайна, които ни се наслагват от филмите и поп-фолка.

Авторката, бих й дал следния съвет - дискутирай това с ОСЪЗНАТИ хора, които не са роби на чуждото мнение и клишетата. 1000% има мъже, които са интелигентни и ще те разберат правилно. По дяволите, няма нищо лошо в това хора да се канят за един качествен секс и да останат доволни после, без да искат да се прецакват или да поставят условия. Това би решило толкова много проблеми, хората щяха да имат по-високо самочувствие, щяха да са доста по-щастливи и радостни от живота.

Това е от мен.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a27a950344
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Тва е голямо клише че на всяка.
Да на много, може би повечето, на на всички определено не.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4a8a060251
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Мъж съм и обожавам директните жени. И защо не, така както мъж си пожелае някоя жена, защо не и обратното. Срамно ли е това? – не е ли по-срамно когато се правиш на недостъпна, а после, след като си получила това което искаш, забравяш човека. Не бих си позволил, виждайки сама жена, директно да поискам секс, но пък никога не съм отказвал, дори и на най беглия намек – все пак зная какво ѝ е струвало на жената този намек. Имам едно проверено правило: – няма по зло и отмъстително същество на земята от пренебрегната жена.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 91c46f1303
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Ами не е точно "вулгарно", ама щото така си го нарекла, така да е. Първо, не се отнася само за жената. Гнусно е и когато и мъжа го иска. Второ, сексът е сублимация на духовната връзка между двама. Ако не разбираш какво казвам - гадно е даваш нещо съкровено като тялото си на някой, когото познаваш от няколко часа. Ама от всичко най-гадно е, че си пробвала в името на експеримента. Не те съдя, далеч не съм моралистка. Разбирам морала на нашето общество. Но когато моралът "издиша", трябва да са налице нравствените категории. Те, за разлика от морала, са устойчиви във времето. Не става да ходиш да се "натаковаш", щото на разпивка някой казал нещо си. Язък ти за 29те години, работата и добрите пари.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1fb660774a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Баси животните,какво лошо има да спят с тебе,няма нужда от чувства,колкото повече,толкова повече.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 24990298e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Това за мен е пълно клише- една жена винаги можело да си намери секс. И идва най-вече оттам, че мъжете ги изкарват като някакви винаги готови за секс само някоя да им свирне. Е в реалността не е точно така. Имаше едни клипчета - мъж пита 100 жени за секс на улицата и всички му отказват. Има и такова клипче с жена - много готино момиче, която си иска секс от случайни мъже на улицата - повечето и отказват. Ако го намериш гледай го. Всеки човек си има чувства, харесва определени хора, иска нещата да стават по определен начин. Това да изтърсиш на някой хайде в нас ей така защото си си навила на пръста да докажеш, че може да вкараш мъж в леглото си е доста тъпо и може би се усеща от отсрещната страна, а така изглеждаш жалка и отчаяна. Съветвам те да не се водиш по клишета и филми(защото и там са доста изкривени нещата), а да общуваш с хора и да имаш с нещо с някой ако и двамата си допаднете и го искате. Всичко друго са някакви глупости поне за мен.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1a6197e73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Много зависи от визията на момичето. А и ако е нахакана и директна това също отблъсква. Ако не е красива трябва да умее поне да флиртува, да играе с очички, да кокетничи...

И на мен ми се е случвало едно момиче ме врънкаше цяла година по фейсбук да се видим, намеква, че само за секс и т. н. Ама не ми харесва като визия - около 70 кг. Накрая се видяхме - и като излъчване грубоватичка. Аз се държах много любезно, на нея и стана ясно, че освен да си говоря с нея друго не искам. И ме блокира във фейса.

Но ако поработиш върху уменията си да флиртуваш и общуваш с мъжете (не да им влизаш директно все едно ти си мъжа, а те жената) и ако не се целиш по някакви нахакани красавци (не знам как изглеждаш ти самата), а по леко "смотани" младежи може да почнеш да жънеш успехи.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 442c1354e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Еми трябвало е да ги започваш с последното ти изречение "Искаш ли да прекараме няколко готини часа вкъщи без ангажименти след това? ". Нормално е да реагират така, щом не са бройкаджии. Аз също бих отказал. С такава дашна не бих рискувал без презерватив, а щом ще е със, по-добре на ръчна. Нямам нужда да си чеша егото със случайна брока. Права си - филмите лъжат. Масата са си що годе порядъчни в обществото, дори да имат други мисли в главата или да се правят на голяма работа в социалните мрежи.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 09376b6707
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Не е вулгарно жена да търси само секс, вулгарно е твоето поведение, може би.
То търсенето на секс си е цяла наука и изкуство, интуиция, привличане, и какво ли още не. Не е като сделка на пазара - отиваш и казваш в прав текст какво искаш. Ако не го умееш - няма как да стане. То е като мениджмънта - трябва да знаеш кога да натиснеш, кога да отпуснеш, кога да прокараш пръстче еди-къде-си. Или имаш вроден талант в областта, или го придобиваш с цената на много практика и опит.
А това как гледат хората на нещата? Ами хората изобщо не трябва да знаят, изобщо не им е работа, освен разбира се конкретния, с който го правиш.
И не си мисли, че като някой ти върже, то непременно ще си паснете в леглото. Имам така няколко приятелки, с които се пробвахме, обаче не успяхме да се сработим, и си останахме просто приятели.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 87efd68a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Нищо вулгарно няма. Проблемът най-вероятно идва от това, че повечето жени играят някакви игри и се правят на недостъпни. Твоето поведение е неочаквано за средностатистическия мъж.
Лично аз харесвам директните жени, мразя двойните стандарти и смятам, че всичко което е позволено на един мъж трябва да е позволено и на една жена.
М42

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d20ac4ba85
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Тук явно се получи сбирка на *, че и трябва да се слагат задължително единички на всички, които не смятат да изневеряват или да го правят само за спорта. Явно ако не си лягаш с всеки срещнат, си изверг.

Ако за някого секса е просто спорт, а не следствие от любовта, значи този човек никога не може да създаде пълноценна връзка или семейство. Рано или късно ще му омръзне и ще си го търси извън връзката. И разбира се, ще си има солиден аргумент за това, дори янма да се чувства и виновен.

Тук изобщо не говорим за морал, а за ценности, които в крайна сметка за в полза на човека, ако са правилни.

* винаги умират сами, забравени от Бога, защото са били прекалено заети с техните пеперуди, за да градят връзки с близките си. А децата им винаги израстват пренебрегнати с мисълта "Мама обича повече чичо Гошо, защо да и споделям" (това е реален цитат на хлапе, герой в друга тема от сайта). Днес има доста такива хлапета, а вие очаквате някой ден те да управляват обществото ним и да са бъдещето.

А жена, която е готова да си легне с всеки само заради нагона, няма как да бъде вярна дълги години в реална връзка.

За съжаление нормалните станаха малцинство и вече не са нормални, затова и ще имам много единички.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 33e5b9bb97
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Дали моето поведение е вулгарно - няма да коментирам. Не съм го вкарала като някаква фикс идея, нито всеки ден преследвам разни мъже с мокро между бедрата. Купила съм си вибратор и засега ми върши чудесна работа.

За друго става въпрос. Както казва 19, че това е някакъв абсурден мит, измислен от жените (може би), дето мъжете се разглеждат само като някакви животни без чувства и винаги са готови да го подпъхнат на топло.

За визията ми - проблемът не е там. Не съм някаква кифла, с 16см. токове и екстейшъни. Но имам самочувствието, че съм добре изглеждаща жена. Имам хубава коса, хубави зъби и кожа. Не съм нито ниска, нито висока. Ходя на фитнес и обичам да ходя с по-официално облекло. Мъжете ме харесват, заглеждат ме.. но примерно наблюдавах, че като седях сама в онова зведение, многото, които ме заглеждаха не се приближиха.

Не знам дали всичко, което споделих не е по-скоро някакъв социален експеримент от моя страна. Но стигнах до извода, че няма значение дали сме мъже или жени - ние сме хора, имаме си чувства, очаквания, мечти. Влюбваме се по един и същи начин, търсим близост като продължение на някаква бликнала любов.

Вчера да речем си представих какво ще е да си легна с непознат. ПО-вероятното е всъщност да не ми хареса, защото не се познаваме, освен ако не е някой много, много опитен човек, който по интуиция знае как да доставя удоволствие. Откъде примерно да знае, че като прокара език по гърба ми и аз полудявам? !

От другата страна на нещата са жените. В лицето на моите приятлки, които казват, че ако жена иска само секс, то се прави на мъж и действа вулгарно, просташки и т. н. Те изповядват максимата, че колкото повече време дин мъж (дори във връзка) се държи на сухо, толкова по-добре. Само една е така по-освободена, но тя пък.... си има други проблеми.

Малкото ми рандеву в света на "секса за една нощ" се оказа напълно непродуктивно, но си направих много изводи и за себе си разбих един мит, който се създава на приказка между жени.
Не, мъжете не искат само секс. Разбира се, сигурно ги има тези, които са издигнали секса до вид изкуство. Но и те дори не правят секс, само за да го пробеат на топло, а защото им е гот от цялата игра, а сексът идва като награда за добре изиграна игра. Повечето мъже търсят любов, топлота, приятелство, точно, както и жените.

Вчера като писах тук се сетих за това момче, което ми отказа и което обидих сякаш с предложението си. Утре ще излизаме (този път не защото искам да провеждам експерименти), а защото момчето наистина си струва, а и трябва да се извиня. И кой знае.. може пък да предстои нещо, с него е хубаво човек да си говори.

В сайтовете (тук някой го беше предложил) ме е страх. Нали от малки ни набиват в главата за сякакви извратеняци из тези сайтове и си ме е шубе да се срещам с човек, с който се запознавам там.

И едно обръщение към жените
Момичета, мъжете не са чак толкова големи секс-чудовища, колкото ги изкарваме, докато си говорим за тях. Даже започвам да си мисля, че е верен онзи лаф "ако мъжете знаеха сексуалните ни фантзии, и най-пеканите щяха да се изчервят" Жените определяме правилата и сме дали на мъжте една роля, която те играят по наша свирка. Но всъщност нещата не са толкова бели и черни. Има боклуци и бройкаджии, има пияни кифло-ку*ви, които ще си легнат и с куче за пари, но хората в крайна сметка търсим нещо друго.

Благодаря, че се включихте.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 33e5b9bb97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   - Именно. Нали се сещаш, виждали сме ги и друг път. (...)
- Какво?
- Такива мъже. Жени също. Имат определени възгледи за противоположния пол - негативни възгледи - и после само потвърждават това, в което вярват, като избират хора, които отговарят на предубежденията им. Получават това, което очакват да получат. (...) Като мойта приятелка Лиза. Винаги се влюбваше в мъже, които преспиваха с нея и никога повече не й се обаждаха. Оплакваше се през цялото време колко ужасни са мъжете и колко са егоистични и жестоки - след което се влюбваше в първия ужасен, жесток егоист, който й се изпречи. Имах чувството, че свестните мъже просто не ги вижда, защото не отговарят на собственото й определение на мъж.

"Умницата и хубавицата" /К.Лазебник/

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d20ac4ba85
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Аз съм номер 3 и не мога да разбера защо сте ми сложили единички. Авторката пита дали бих се съгласил, ако някоя ме пита директно за секс. И аз съм си казал мнението, че не изневерявам, нито пък си падам по секс без чувства.

Нима е ненормално да не искам да си лягам с всяка, която си поиска секс?

Не твърдя, че всички трябва да са като мен, апросто дадох поискано мнение. Според вас всеки мъж трябва да задоволявам всяка незадоволена жена ли, аз не мога да разбера. Човек не може вече и мнението да си изкаже.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b2b73b629e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   До номер 32. Ами точно затова става въпрос- че има всякакви хора, ето ти не би изневерил, друг би спал с всяка и точно това трябва и авторката да разбере- че мъжете не са еднакви и не са длъжни да постъпват спрямо клишетата в които са ги сложили. Същото важи и за жените. Аз като жена пък не бих искала от някой секс или да му се предлагам. Има жени които пък им харесва да преследват мъжа и да бъдат водещи. Всеки човек си е индивидуална личност с индивидуални разбирания за живота. Затова по-добре опознай един човек, а не го вкарвай в поредното клише. И после не се чуди, че той не действа според клишето. Това е всичко. Наскоро четох за един актьор няма значение кой, изглеждащ много добре, който каза че много жени се страхували да са с такъв красив мъж като него, защото смятали че има много жени. А той благодареше на съпругата си, че не го е сложила в това клише и е видяла, че е скромен човек, който няма нужда от много жени, а от една. Точно за тези клишета става въпрос.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1ddf9cb0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Не е вулгарно, редно е.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3ea3dcde80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Номер 32, малко звучиш като мъж под чехъл :), сигурно си много влюбен в жена си което е хубаво разбира се, но прави ми впечатление че казваш"никога не бих изневерил"човек не трябва да се зарича, аз така се заричах едно време във разни неща и сякаш нарочно че взеха да ми се случват. Има мъже които наистина не изневеряват но въпреки това не отричат въможността, по скоро изглежда ми странно как се хвалиш колко си верен а това понякога отблъсква. Не защото всяка жена би искала да прави секс с теб и би избрала теб, аз примерно не харевсам мъже завряни във полите на жените си. Ти си по скоро от мъжете които не обичат да рискуват, не действат спонтанно, освен това повечето жени си умираме за спонтанни действия, любимият ни да ни изненада по някакъв начин, не говоря за подаръци а просто като държание. Аз лично мисля че жените намират за привлекателни тези-малко по лудите мъже които се закачат със тях, които не се държат студено и надуто, отворените мъже, макар и обвързан или женен такъв мъж винаги се харесва.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: cdd390a7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Дали проблема не е там, че тези, които те привличат за секс за една вечер не са привлечени от теб, а тези които ги привличаш, съответно не ги харесваш?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0d9f10c9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Абе номер 32, май си уцелил какъв си, в последното изречение на изказването под номер 3... Слагането на единичка/или петичка/ нали също е изказване на мнение-защо негодуваш, че е неодобрително?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: af35f22684
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   За мен такива са си просто ку*ви.
Ако една жена до сватбата си е имала повече от 3-4 партньора за мен просто е лека жена. Такава не бих дори просто изч*кал, пък какво остава да се оженя.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4dc583bc81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Не, не намирам описаното ти поведение за вулгарно, нито е вулгарно жена да иска секс. Има обаче вулгарно женско поведение, което си е вулгарно и без да е свързано непременно със секс. Сигурно не съм съвсем ясен.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b5ff9aee5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Не мисля, че е вулгарно, но е необичайно. Болшинството от жените не го правят и затова изключенията изглеждат необичайно. Струва ми се, че дори и ако жена е облечена провокативно, тя иска внимание към себе си, а не секс.

Повечето мъже нямат опит и подход и затова по инерция след много неуспешни опити предпочитат да не правят нищо. Не е приятно някоя мадама да те отреже, а май някои го правят нарочно за да си надуят самочувствието.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: dc613074ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Аз лично бих се съгласил на такова предложение, но просто много бих се усъмнил, ако някоя жена изневиделица започне да ме търси и ми предложи дори директно секс. Бих помислил, че иска да ме обере, да ме използва или дори да ме убие, затова много бих се замислил и затова вероятно по-скоро ще поискам пак да се срещнем и да се опознаем, пък тогава.

Е разбира се, това е при положение, че съм необвързан, не виждам нищо лошо в това да прекараме хубави моменти и изживявания, пък ако ще и да е за една вечер.

М23

 
  ...
преди: 8 години, 29 дни
hash: e4bcf9c97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

45.   Явно вече да обичаш жена си и да не искаш да изневеряваш, се смята за "мъж под чехъл", "хвалба", "не поемаш рискове", "не действаш спонтанно".

Аз предпочитам вместо да губя енергия за инзевяра, да мисля лъжи, за да прекарам време с любовницата си и да рискувам брака си, да използвам това време за нещо ползотворно - спорт, работа, време със семейството. Знам, че това е демоде, но аз съм си такъв - старомоден. Чувствайте се свободни това да ви отблъсква, всеки си има разбирания, но и си носи отговорността от тях. По-важното е, че мен не ме отблъсква, нито хората, които обичам. Честно казано, ако разбиранията ми впечатляваха всички, щях да се замисля, че бъркам някъде, като знам мнозинството до къде я е докарало в семейно отношение.

Аз пък мисля, че изневеряващите действат прекалено импулсивно, необмислено, подмолно, само за да си направят моментния кеф и не мислят за близките си и ги нараняват. Не им пука за чувствата на другите и са с ниска емоционална интелигентност. Но въпреки това не смятам да слагам единички, защото това са им техните разбирания и не аз нося тяхната отговорност. Така че това си е само мнение, но тези хора не ми пречат. Кой както си иска така да си живее.

Аз съм прав за себе си, вие сте си прави за вас.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 29 дни
hash: 0b06555bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Може да ти прозвучи глупаво, но почни да пишеш книга. Имаш голям потенциал в този занаят или в списание, работя като редкатор в списание ************ и такива рубрики с експерименти така да го нарека много се харесват на читателите!
А по темата това не е вулгарно, в интерес на истината аз попадам на мочета, които искат само да ме минат за 1 път и да приключат
Дай си време, отдай се на релакса и времето с приятели, ще дойде времето, в което ще намериш човек, който ще харесаш по характер, а и на външен вед. Успех!
-Мария

 
  ...
преди: 8 години, 29 дни
hash: 550b8e9e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

47.   до 32

Брат, седя тука и ти симпатизирам.
Същият съм като теб. И мен ме наричат "мъж под чехъл", само защото си обичам жената. Откакто съм с нея даже не ми е хрумвало да поглеждам друга, нали си имам вече. До жена ли е? Не знам. Не съм бил такъв. Моята носи толкова чуден характер, че не мога да й се нарадвам, винаги ме изненадва, държи ме нащрек. И като си легнем и си я гушна наум си казвам "Какъв късметлия си ти, брат... тя си е твоя"
Приятелите ми ме скъсват от подигравки. По-скоро ме скъсваха в началото. Сега свикнаха, че в живота ми има нещо по-важно от кръчми и мацки. И често ми казват "Е, такава да срещна и аз"
До жена е, казвам ви. Има едни, дето отвътре те кара да ги носиш на ръце и други, дето и за парцал не стават. Първите са жени от глава до пети. Като трябва да се излиза, понагласи се и прилича на модел от списание, ама това не я надува, обува кецовете на следващия ден и отиваме да помогнем на баба на село за градината. Иска и тя да има пари и да кара кола, ама учи здрво, жал ми става понякога как по цели нощи не спи, а не е тръгнала да си използва машинката за пари между краката и наготово всичко. Възпитана е, не те излага, ако има нещо за разправяне, вкъщи се разправяме. Имах преди една за най-малкото нещо - скандал и въобще не й пука, че ме излага. Държи се добре с родителите ти, с приятелите, гледа да уважава нещата, които обичаш. И като си болен се грижи за теб. Онази бившата ми бях веднъж болен нещо, ама не моа да се надигна, тя кат реши, че ще ходим на Рилския манастир, хич не й пука. Аз крам нагоре и задремвам на волана от температура. И накрая ми се разсърди, че съм й развалил настроението.

До жена е. Има жени, които ти е готино даже и под чехъла да си им, защото знаеш, че няма да те стъпчат. И има такива дето заслужават да им извърлиш чехлите навън.

 
  ...

...
преди: 8 години, 29 дни
hash: 24e6d15957
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Здарвей, авторке. Аз съм жена на същите години, в същото положение. И аз приключих дълга връзка и после исках някой за неангажираща такава. Намерих мъж с който уж нещата седяха така, но после той се влюби ужасно много в мен и последствията бяха покъртителни. Просто не става. Винаги единят иска повече, стигнах до този извод. По-добре си дай време да останеш сама, отколкото да си счупиш нервите заради единят секс. Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 28 дни
hash: fb8150b56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Авторке, не мога да разбера защо искаш само за една вечер. При всичките ти условия за секс винаги казваш само за една вечер. Ами и аз ще ти откажа ако е само за един път. Твоите условия ми приличат на някоя жена, която ме кани на много вкусно приготвена вечеря, но не ми позволява повече от една хапка да изям. Ами на човек му се отваря апетита след първата "хапка". Защо не смениш условията поне за няколко пъти, така мъжът ще може да ти се нарадва в истинския смисъл на думата. И ако на него му хареса, а също и на теб, защо да не продължите известно време, колкото и кратко да е то, та да се наситите един на друг и да бъде едно впечатляващо запомнещо се преживявания. Както виждаш малко мъже се съгласяват само за една вечер. Един съвет, с държанието си накарай мъжете те да ти предложат забавна вечер. И не поставяй лимит само за една вечер. Смени тактиката и ще имаш успех.

 
  ...
преди: 8 години, 28 дни
hash: 9386344664
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Номер 4, го написа кратко и точно. Такива, които те заклеймяват, по някъв начин или ти обясняват как "не искал да те мине един път само'', са яко ограничени хора.Например, като номер 39, който може спокойно да се застреля. А ако мъж ти каже това, значи има някви съмнения. Всеки мъж иска секс. Всеки мъж иска лесен секс. Всеки нормален човек иска секс. Напълно нормално е. А тези, които ти и отказват такъв, и нямат приятелки, значи са напълно луди. Зависи от тва, кой какво иска, винаги може да си намери всичко. Връзка, приятелство, секс за 1 път, 2 пъти или колкото иска пъти. Хора, също. Излизай си често и ще намериш. Естествено, трябва да се опиташ и да преценяваш малко кой какъв е. На страхливците, им личи обикновено.
М19

 
  ...
преди: 8 години, 28 дни
hash: d20ac4ba85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   47, радвам се, че има поне един, който не смята изневярат за нещо нормално.

А иначе много ми е чудно как бъгларина смята за нормално да живее с майка си до 35, ама иначе ако не изневерява на жена си е мъж под чехъл.

Имаше един виц: Американеца обичал жена си, италианеца любовницата си, а пък българина си ги таковал и двете, ама най си обичал мама.

Сбъркани сме в тая държава и това си е.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 27 дни
hash: 92fe9e2638
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Съжалявам но така се гледа на мъжете за които други жени не съществуват освен тези от "семейството". За тях всички останали жени са безполови или курви който интересуващи се само от секс, та за това се обричате във вярност уш цял живот. Всъщност хора и мъже има всякакви, а трябва да ви има и вас, аз не виждам нищо срамно в това да си "мъж под чехъл" няма от какво да се обиждате. Аз не искам мъжът ми да гледа на мен като на единствена и неповторима защото и той е човек а не вещ която искам да притежавам. И той също си има своите нужди и желания, не се знае какво ще ти поднесе живота за да се вглъбяваш във само една личност очаквайки че ще сте заедно завинаги. Освен това още нещо жените от семейството са тези със родствената връзка а всички други са чужди!

 
  ...

...
преди: 8 години, 27 дни
hash: 1a6197e73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Аз бих отказал, ако не ми харесва, т. е. ако е застаряваща, или несимпатична, или нахакана и нахална. Едва ли някоя зашеметяваща красавица ще ми върже да си легнем от първа среща, тя има доста опции и подбира. А невзрачна стара мома не си е оферта. Вярно по някога са супер лесни и лягат от първия път (случвало ми се е), но като я съблечеш и видиш паласки, коремче и т. н. да се чудиш какво да я правиш.... А после очакват пак да се виждаме... и става едно конфузно като се видим някъде.... и аз трябва да се правя на дръж ми шапката, щото хем не искам да се виждаме повече, хем не искам да я обидя....

 
  ...
преди: 8 години, 27 дни
hash: 255f72bc75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   До 47
Поздравления за коментара!!! Мъж на 30 съм и някои от нещата, които каза са ми се изяснили през годините и след разочарованията. Други неща ми се изясниха четейки коментара ти.
Радвам се, че си си намерил такава жена!
Въпросът към повечето хора е : как да не позволяваме на ЖЕЛАНИЕТО да ни заслепява. Или иначе казано - да спрем да искаме да имаме нещо общо с някой, който видимо не ни пасва, но нещо там ни привлича в него...
Като разказа за случката на път за Рилския манастир и се замислих за това, че ти си видимо трезволислещ човек, но това не ти е попречило да излизаш с такава жена....
Аз съм правил същите грешки и все още ги правя - раздавам се за хора, които ама грам не го заслужават...
Ще дойде ден в който хората ще получим това, което заслужаваме... :)
Успех в семейния живот ти желая :)))))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 27 дни
hash: d20ac4ba85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   52, според теб ако не правиш секс с някого, следователно го смяташ за "безполови или курви" и той за теб "не съществува"? Явно за теб всички отношения започват и завършват със секс, за теб няма колеги, няма приятелство, няма роднини. Щом не правиш секс с тях, значи не виждаш "други жени освен семейството" и си "мъж под чехъл".

Миличка, има голяма разлика между това да не чукаш всичко, що мърда и да си "вглъбен" от жена си. Ама това твоята главица трудно ще го побере.

Това надявам се да е някаква провокация, защото ако го мислиш наистина, те съжалявам честно. Съжалявам те, защото това говори за емоционални проблеми. Най-вероятно от детството. Предполагам, че някой от родителите ти (ако не и двамата) да те игнорирали - може би за сметка на извънбрачни връзки. Но дори и предположението ми да не е вярно, едно е сигурно - ти имаш емоционален дефицит, за което не си виновна, разбира се, но си е жалко.

 
  ...
преди: 8 години, 27 дни
hash: 27e2d34914
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

57.   Има нещо ужасно притеснително в това да видиш в заведение добре изглеждаща дама, която седи и плющи питиета сама. Още по-притеснително е да ти предложи един як необвързващ секс. Някой бе споменал, че ще си помисли, че има нещо психотично у нея и не е далече от истината. Така не стават нещата. Мъжът не е инструмент за удоволствия, той има своите нужди и копнежи, както и не обича да му изземват функцията на завоевател. Дори смятам, че ако "се навие", няма да може да се представи, защото и при него сексът е очакване, представа и фантазия, има си технологичен период за еротиката. Няма да скрия, че съм имала мъже да бурен секс за една нощ, но всичко е било от купон, през играта, танците, флирта и желанията. Така, както авторката си го представя, няма да стане- с такава деловитост. Да смени подхода, ако продължава да иска да доказва твърдението си.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: cc741806da
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

58.   До 54

Здравей, извинявай, че се намесвам така в разговора ви, но ти написа едно изречение, което ме провокира към това:
"Като разказа за случката на път за Рилския манастир и се замислих за това, че ти си видимо трезволислещ човек, но това не ти е попречило да излизаш с такава жена...."

Жена съм. Това, което съм наблюдавала (и аз съм се замисляла как мъжете търпят някакви супер странни неща) е, че мъжете са много по-толерантни във връзките си. Някак по-лесно приемат недостатъците на партньорите. Няма съвършени хора и някак мъжете по-лесно и бързо осъзнават тази идея. Жената мрънка - е, мрънка, да, но това не е повод да я зарежа.

Докато жените примерно не са такива. Те обезателно искат да превъзпитат партньора си (не всички, но в голямата си част), да му наложат своите си принципи, морал и ценности. Имаше един такъв лаф: "Мъж и жена се женят и си мислят. Тя: Дано се промени след година. Той: Дано никога не се променя."

Да си кажа честно аз съм ЗА мъжката теория. Опознаваш някого, добрите му страни и лошите, виждаш го как постъпва в различни ситуации и решаваш, че това е човек, с когото можеш да изграждаш бъдеще. И примерно след една година този човек се показва коренно различен, излъгал те е, за да те върже за себе си. Държал се е така, както си е мислил, че ти очакваш, за да му паснеш, но реално е съвсем друг. Това, мисля си, е като плесник през лицето.

Но мъжете са по-толерантни.
Ако някой мъж ми звънне и аз не мога да говоря в момента, той ще ми каже: "Няма проблем. Звънни като се освободиш."
Ако една жена звъни на един мъж и той й каже "Сега не мога да говоря, ще ти звънна по-късно", почти винаги следва въпрос от типа: Защо, къде си? А ако каже "добре" като затвори телефона се побърква, в главата й се развиват всякакви сценарии и в повечето пъти като се чуят по-късно, когато му е удобно, тя се държи надуто и го наказва. Въобще голяма каша.

Била съм свидетел на стотици подобни разговори, защото в рботата ми има много хора и има и доста мъже. Приятелките им звънят и те затварят без да вдигнат. Питала съм защо и те: "По-добре така, иначе ще започне да разпитва"

Не зная защо днес жените толкова си повярвахме, че сме горната кора на лайното. Превъзпитаваме, наказваме, цупим се, искаме на всяка цена да стане нашето и всевъзможни подобни. Което говори само за едно: нуважение. Неуважение към другия човек, към личността и интересите му, към принципите и морала му. И после се реве за любов - е каква любов ще разцъфне ако няма елементарно човешко уважение.

Не знам. На мъжете никак не ви е лесно. Имам едно приятелче. Той така често си споделя с мен и аз го закачам, защо не си хване приятелка. А той: "Няма. Няма читави. Или са празноглави гъски, които искат само а пият, да се...таковат и да ходят на дискотеки, или ако са свестни са заети, или са някакви кариеристки, които си търсят богати мъже и първата им работа е да те питат каква кола караш."

Тъжна работа.
И знам колко абсурдно звучи, че жена пише всичко това и се обявява някак си против собствения си пол, но за мен няма мъже и жени, а просто хора, които имат души, които са безполови.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 92fe9e2638
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

59.   Номер 56,колко повърхностно и ограничено гледаш върху коментарът ми миличка(сигурно си жена),къде съм казала че един мъж трябва да спи със всяка която му се предлага!Ти някакъв коплекс ли имаш или си някоя крайно ревнива жена,жалко за теб ако е така.Казвам че този определен тип мъже така гледат на жените които си искат секс,вместо да се сетят че и те са били свободни някога,че да правиш секс това си е една нормална нужда,някои след като се обържат и стават буквално вързани,все едно вече не са мъже а принадлежност на само една жена.Не съм се интересувала от интимният живот на родителите си,защото не е моя работа но съм израснала във стабилно семейство.А защо ти по това ли определяш кой какъв човек е,по това дали родителите му са разведени или не,дали е получавал достатъчно любов или не?Аз не съм изневерявала нито се плаша че моят мъж може да го направи със друга,но ти явно си много наплашена,съжалявам те найстина.То това си е голям психически тормоз,ако ти влезе веднъж в главата че мъжът ти изневерява,може да се побъркаш даже,така че край я малко по кротко.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: c436784190
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

60.   Много хубава тема. Браво на авторката.
Истината е такава, да. Мъжете много лаят, а хич не хапят.
Авторката е съвършенно права. Всъщност мъжете не искат секс. Ние искаме внимание и някой да ни каже евала, щото сме същите комплексари, като жените дето си търсят комплименти.

А това с една вечер секс става само на думи. Въпреки че два пъти ми се е случвало.
В началото пишката ни е щръкнала и си мислим че ще спрем дотам, ама всъщност не е така.

На 36 съм. Запознах се с едно момиче в автобуса. Излизахме на кафе. Чатехме си в продължение на седмица. Снощи излязохме на ресторант, после у дома (живея сам), бяло вино и в леглото. Оказа се девствена. На 18. С грим изглежда на 24.

Днес почти не ме търси. Имам чувството че просто ме ползвала за отварачка. Да си призная в началото и аз лаех, ама сега си разменихме ролите. На мен ми хареса много, но като че ли тя няма никакви сериозни намерения, което за девственица е ненормално. Обикновено тези момичета се влюбват безвъзвратно. Чувствам се тъпо, честно...

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 0656419e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

61.   При мен е много просто - ако намирам жената за красива ще се съглася моментално, но досега такова предложение от красива жена не съм имал. В живота ми три пъти ми се е случвало грозни жени да ми предлагат секс но ги отрязах и трите, няма нищо общо със страх. Не че се смятам за много красив но имам някакъв стандарт все пак

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: f7d76aa136
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

62.   От разказа на авторката и коментарите на някои мъже, ми се попромени мнението. Оказва се наистина, че жените били по-голямото зло. Аз все си мислех, че няма мъж, обвързан или не, който да откаже секс.

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 1ea3720aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

63.   Ти се радвай, че тия мъже пари не ти поискаха за хамалогията :D :D
Иначе, по-сериозно, мисля, че твоята приятелка, дето те е нахокала, е била права. Според мен е леко стряскащо за един мъж, жената да му иска секс. Веднага му пада. Привърженик съм на пасивната роля на жената. Не знам какво да кажа друго. Ако пък тия мъже не искат да е*ат, и да им се молиш - захубена кауза. Най-много някой мек х*й да намериш.

 
  ...

1-50 от 93
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker