Мъжа ми гледа порно,при положение,че аз не му отказвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжа ми гледа порно,при положение,че аз не му отказвам
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 9019 пъти
Здравейте!
Моят проблем както разбирам е много банален, но срещам истории само за бременни и така реших да споделя конкретно моя.
Със съпруга ми сме женени от около 3-4 месеца. Малко след като се оженихме разбрах че гледа порно, След разговор той си призна и каза, , Какво от това, да не би да е по-добре да ти изневерявам? " и темата приключи и повече не искаше да говорим на тази тема.. Опитах се с времето да свикна, но днес разбирам че има регистрация в сайт за порно запознанства(видео секс чат-ако мога така да го обобщя) и това ме притесни. Аз обичам секса, никога не съм му отказвала, случвало се е не рядко аз да искам, той да не иска и да изтъква като причина че работи всеки ден по 13-15ч.. Питала съм го, дали не му харесва, какво иска да опитам, в мен ли е причината-не става.
Става ми адски неловко от това, търсела съм причината, но не намирам отговор, а и той не ми дава..
Моля, дайте ми съвет как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: a36b4330e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какъв точно е проблема, не разбрах. Доколкото разбрах, като цяло не се оплакваш от сексуалния си живот, а от това, че гледал порно. Ами тези регистрации не са нищо особено, просто някакъв модел седи поразсъблена пред камера и уж си пише с потребителите. Няма реално общуване. Порното днес си е нещо нормално и не означава, че има проблем в брака. Опитала си се да свикнеш? С кое точно? Той примерно трябва ли да свиква с твоите филми? Казваш го все едно върши престъпление. Жените сте много обсебващи понякога, месите се неща, които реално не ви касаят.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 73838c6c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това си е чиста изневяра! Аз не бих се примирила с подобно нещо.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c2785aee0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добре дошла в клуба. И при нас е така отдавна, отначало се дразнех и ревнувах, но се убедих, че така само влошаваме отношенията си. Правим хубав секс и редовен и не мисля, . че причината е в мен. Просто някой мъже имат този навик, харесва им, фантазират и разпускат. Моя на всичкото отгоре отказва да гледа порно с мен, предлагала съм. му няколко пъти, дори да експериментираме нещо от клипчетата. Това си е негов някакъв свят. в който не ме допуска. Не ме пренебрегва и се държи мило с мен, секса си е супер, така че се примирих. Не мисля, . че. един мъж може. да. се промени, ще го накара да. се крие още. повече. така че просто го остави да си гледа порното а ти си гледай живота.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 386397229d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз гледам порно, и приятелката ми гледа порно. Понякога гледаме заедно. И секс правим.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d64bf8f643
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   О, той щом от нaчaлото нa брaкa ви е в секс чaтове/ сaйтове пиши го бегaл. Сериозно!

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c5f9cc3e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Причината не е в теб. Порното и секса са като наркотиците и ендорфин, различни неща са, макар че от страни приличат. Порното е вид зависимост и не е нормално нещо, факт :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: db802f9ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   При така отворена жена, която е готова всичко да даде и задръжки никакви няма и всичко може да направи, явно мъжа ти е непоправим манияк. Уморен, а лъска бастуна пред компютъра. Той има комплекси, страх го е от жени на живо и затова търси порното. Същите са и онези които налитат на бабички или на деца. Такъв оправия няма, остави го да си лъска бастуна ръкоделно, а ти си намери свестен мъж. Направи го докато нямате още деца. Запомни, такива хубав секс не правят, но деца могат да направят, тогава ще ти дойде съвсем нагорнище.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ea7b9a11f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Със порноманияк си нямай работа!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d14e49f2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   И какво от това.. И аз гледам порно, дори двамата със съпруга ми гледаме заедно.. Човекът не е създаден моногамен, а полигамен... Няма да се повреди че гледа порно. Ти какво си мислиш, че ще остарее гледайки само теб? Ж 34

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 87206186b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колкото и да го му даваш секс той няма да се махне. Като болест са тези порно или секс сайтове за запознанства. Просто това е заложено в него и няма да успееш да го промениш. Сори за думите ми. Мъж на 33г съм който е на същото дередже.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5832315a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Извинявай, ама едно е да гледа порно, друго е да мастурбира с други жени чрез камерата. Нормално е от време на време да поглежда, дори аз като жена понякога надниквам в някой порно сайт. Обаче това което ти обясняваш съвсем не е толкова невинно. Поговори с него, дори и да не иска. Ще стане по-лошо.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7365f0aa98
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Облечи прозрачни дрешки, отъркай му се и му прошешни в ухото че ще му пуснеш отзат. Поне моят така се отказа.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 490ab4f821
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Искаш съвет? Ами причината е, че обичаш секса на приказки, а и най-вероятно отказваш пози и пр.. Търси нещо нестандартно и ти не му предлагаш, това е. Ако си падаш по нестандартни и палави неща, значи е глупак и не те заслужава, но аз повече съм на тезата, че не си разкрепостена.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5013253212
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Инфантилна работа. Вместо да прави реален секс, с истинска жена, да виси по тия чекиджийски сайтове... Не мисля, че можеш да го откажеш реално от тези глупави занимания, поне на този етап. Единственото, което съм убедена, че трябва да направиш е да спреш да говориш по този въпрос, защото рискуваш да се превърнеш в съзнанието му в "мрънкаща жена, която се рови в личното ми пространство". Не си струва да си разваляш имиджа заради нещо, което не можеш да промениш.

Alpha, ж. 26 г.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8f4768b2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

15.   Е.. като сте женени от скоро трябва да се спуквате от секс, след като не го правите бракът ви е пълен фалш и няма да продължи дълго. Бракът не се основава само на секс но поне в първите 2, 3 години от него трябва да го правите често иначе няма смисъл ако не се привличате взаимно да оставате заедно, в по късен етап раздялата може да стане неизбежна. Защо се жените след като не се обичате и няма страст по между ви? Порното ви било оправданието, когато има желание между двамата за порното от компютъра няма място из под завивките. Толкова много разводи тръгват от там-от секса но малко хора го разбират че трябва да си търсят половинка със единство не само на духовно ниво но й сексуално.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9baec01d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Номер две кърти просто.

То бива ревност, бива, ама да си ревнувам мъжа от порното и дясната му ръка?! че и чак да го зачислявам като изневяра.
И как по-точно, номер 2, моля да обясни НЯМА да търпи?
Ще го накажеш? Ще му вдигаш скандали? Ще се цупиш? Или ще се разведеш с господина, защото прелюбодейства с дясната си ръка.

Авторке...спокойно. Нищо ти няма. Това си е един негов свят, някакво негово занимание - защо обезателно да има отношение към теб? Обича да лъска човека, докато гледа порно. И? Нито е болест някаква, нито е престъпление...разпуска си човека. И няма общо с това дали правите секс или не. И дали му отказваш.

НЕ се крие от теб - това трябва да ти говори, че не прави нещо грешно или в ущърб на връзката ви. Ако имаше любовница - щеше да се крие, ако си чати с някоя кака и си гледат красотите на камера - щеше да се крие. Щом не се крие, значи в заниманията му няма нищо притеснително.


А като искаш да опитате нещо в секса - опитай го. Не го питай!!! Много е възможно да има фетиш, от който се срамува да речем или си мисли, че ти няма да реагираш добре ако разбереш. Ако не си трие хронологията - виж какви клипчета гледа. Може да обича нещо стандартно или да си фантазира за такова и гледайки да си осъществява фантазията, но да не иска да пробва.

Имах едни познати. Той бше ходил на проститутка, тя разбра и го заряза. В последствие се оказа, че той искал да се изпикае в устата на някоя жена, но никога не би го направил с приятелката си, защото фантазията му била да унижи онази с отворената уста, която пие соковете му. Колкото и да звучи абсурдно - той обичаше и уважаваше приятелката си твърде много и затова беше платил на проститутка.
Бяха страхотна двойка отвсякъде. Не се събраха. Сега и двамата страдат.

Не приемай нещата емоционално и не търси под вола теле. В крайна сметка дори еротичните чатове да имат по-особен смисъл, дори да има друга жена, дори след време да иска да те зареже - насила човек не можеш да го задържиш, нито да го накараш да те обича.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 29895675a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм жена и гледам порно, редовно. Правя редовен секс и ми харесва, знам, че приятеля ми също се самозадоволява понякога... Не го приемам зле, нито той се сърди. Понякога просто не сме заедно за няколко дни или ми се гледа нещо по-така което той не би желал да правим. Сигурно и при мъжете е така, не знам... не мисля, че е лошо, нито проблем. Аз съм разкрепостена в леглото, но квото и да правя две години с един и същ човек си става скучно. Не виждам лошо да се разнообразяваме с малко фантазии.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 491b3317f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Знам ги тия сайтове. Почти всички мацки са рускини или украинки, а чатовете вървят на всички езици, само че си чатиш с ботове. Или пишеш без никаква ответна реакция. Единственият начин да влезеш в личен чат с жената е да и платиш за частно шоу със специални кредити от сайта, които се купуват с пари. Малко от мацките знаят английски, така че едиснтвената възможност е на руски. Не смятам това за изневяра, просто защото няма как да установиш отношения с друг човек по този начин. Тъпото ще е само, ако си хаби парите за това, при положение че в Интернет има толкова много порно в по-добро качество от стрийминга, което може да се свали безплатно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3a97b26769
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Порно всеки е гледал (да кажем), но редовно гледане при младоженец на фона на отказ да прави секс с половинката? И на всичкото отгоре видео секс чатове? Съжалявам, но каквото и да говорите - за себе си не приемам за нормално!
Ж 28

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b7c476a048
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   №16, и ти къртиш - нямало нищо сериозно, трябвало да го приеме... Що? ! А ако авторката почне да виси в порно сайтове или подобни чатове, дали той ще го приеме, както я съветвате тук? Фетиши, БДСМ и разни други отклонения трябва да са ЯСНИ за двамата в една връзка, камо ли в един брак. И ако и двамата не са в една посока, просто се разделят. Другото е лъжа. И единият поне е потърпевш. А всяка връзка, основана на лъжа се разпада. Ако не се разпадне се стига до антидепресанти или поне един любовен триъгълник.
До авторката - омъжила си се за човек, който не е твоя човек. Най-вероятно е комплексар, а това ще се прояви и в други аспекти. Връзката, за да е удовлетворителна трябва да е на съответното духовно ниво плюс качествен секс. Важи и за двамата.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 921cc08be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   до 20 от 16

Хайде да не ми слагаш думи в устата, които не съм казала, а?
Казах, че на авторката й няма нищо, защото жената се обвинява сякаш и търси причината в себе си.
Но ти гледаш не да прочетеш и да вникнеш, а да си кажеш мнението, защото го смятяш за меродавно.
Нали този сайт е да си помагаме?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8e9e10d0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От 1 до 18

Да, и аз ги знам тия чатове, ама върви им обяснявай, че не е реално запознанство и чатене.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3d051cf244
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Както казваше преди време един приятел:
- Ако от гледане се хващаше, всички жени щяха да са бременни.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5b85b85557
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Леле, ама как ще прави такива лоши неща?!? Трябва на секундата да го зарежеш, та да си търси щастието човека с някоя без психични отклонения!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0a713fcf8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Човешко е да се гледа порно - кво толкова. :) Вече е друг проблема ако тайно ти изневерява.

м30

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bc98911e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   И моя гледаше. Питах го директно защо го прави, какво му липсва. От начало не каза, после изплю камъчето. Искал да правим анален секс, но го било срам да ме пита. Решихме проблема, но с условието, че ще става когато аз искам, не той.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 346fdf0983
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Ох, и на мен мъжът ми гледа кулинарни предавания въпреки, че му готвя и се възхищава на глас на други готвачи... Това ме обижда, какво не му достига.... :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 976069fc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   До 27, когато мъж ти гледа кул. предавания с готвачки лошо нема. Но ако е с готвачи не е добре, май е обърнал резбата. Требе да го натириш при съседката незабавно. Тя знае как да го излекува ;-)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3a97b26769
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Човешко - човешко, ок, съгласна съм, но докъде и в определени граници, но я да попитам така съвременните, разкрепостени и освободени мъже, които не намират нищо нередно в темата, как биха се почувствали, ако например са с малки пениси и разберат, че жена им редовно гледа порно с мъже с огромни такива? Или ако с тях не изпитва удоволствие, а я видят как пъшка пред екрана? А не дай си, Боже да гледа порно редовно и даже да провежда еро-разговори пред камерата с напращели красавци, докато в същото време на тях им отказва секс и така дефакто ги оставя незадоволени, защото и за това ставаше дума в темата. Убедена съм, че и тогава всичко би било в реда на нещата! :)

Ж28

П. С. А относно аналогията с кулинарните предавания - дори няма да я коментирам подробно, защото тогава лесно можем да кажем, че щом яде чужди манджи, то тогава защо и да не чука чужди жени. И ако сравняваме с кулинарията, тогава (чак на мен ми става гадно, но нека разгърнем примера ви) щом яде храната на майка си, то тогава защо и да не я ебе? Да сравняваме секса с готвенето? Съжалявам, но е просто абсурдно!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bc98911e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   до 26 Много подобен случай е и моя. Не знаел как да ме пита за анален. Правихме го няколко пъти, но на него не му хареса.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: efa8e6342b
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

33.   М38. Жена ми също не ми отказва, но понякога предпочитам да гледам порно пред това да се занимвам с нея понеже всеки път е едно и също и тя лежи като торба с картофи и чака нещо да стане... все едно да си взема силиконова кукла. Една жена без значение колко е красива ако стои като пън в леглото и е скована и не знае какво да прави, не охка пъшка и се мята - рано или късно мъжа и изневерява ако ще и тя да е готова 24/7 за него. Това е. Ама на моята не мога да и го кажа в прав текс защото ще се обиди. Един път бях повдигнал темата а тя ми вика: "майка ми не ме е научила да съм курва" Язък и за 2те висши... И и изневерих. Какво да парвя живее ми се. Т яразбра. Дълга история. Като заключение какво разбрах- тя няма да се промени. Аз ако мога пак ще и изневеря, но на нея не и пука защото и е по-важно да живее спокойно и комфортно, да има сигурност и да се държа добре с нея (да не показвам, че съм изнервен) и ако не разбира всичко е ОК. Развод не е вариант заради децата. Това, че аз се държах с нея както искам да се държат с мен не ми помогна. Тя иска да с едържа с нея както тя иска да с едържа с нея. Хора разни.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: db2166aa7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   пред толкова дървета всеки предпочита професионалистки, не с еизненадвай. Масовата българка е креватно недоразумение.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bc98911e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Слаб любовник си. За това е дърво в леглото. И мъжа ми е такъв. За това си виждам с друг мъж, който ме качва на черешата. За благодарност му правя неща, които с моя мъж никога няма да направя.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1c615d013f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Пухкавите жени нямат този проблем с мъжете си и правят страхотен секс по няколко пъти на ден. Явно мъжа ти е гей или не го привличаш. Замисли си от какви се възбужда - слаби или по-пълни?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0c7e946488
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Виж какво ще ти кажа. Обвързан мъж съм и смятам, че това не е нормално! От съвсем скоро сте женени, редовно го правите... има нещо в него. Моят съвет е да го наблюдаваш как се държи и какво прави. Не бързай да забременяваш! Но както е тръгнало... и др неща ще си позволи, затова бъди готова да си събереш багажа, ако подвизите му загрубеят, но това си е лично твое решение. Не е нормално, да знаеш, ти му поскаш а той предпочите порно... УСПЕХ!

 
  ...

...
преди: 6 години, 24 дни
hash: 548284de5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   И аз забелязах порно пристрастеност към моя приятел още в началото, при положение, че му казах, че секса е много важен за една връзка, че обичам анален секс и изненади и нестандартни неща... оказа се, че гледа предимно порно с анален секс, но, , , месеци наред още в началото не си иска секс, като го предизвиквам вика че е уморен, спи му се и т. н. Заглежда се по жени постоянно, че чак се захласва и то с къси поли, разголени, вероятно от порното реагира първосигнално! След разговори започна да става инициативен, но пак с пустото порно и факта, че винаги свършва ръчно, иначе не може, това говори, че е силно пристрастен към порното. Виждам го какво гледа на тела, после го трие и отрича.. Иначе сме перфектнта двойка и се чудя дали заради това си заслужава да се разделиме! Често ми казва. че всеки мъж иска да ме чука така изглеждам, защото се обличам предизвикателно, а аз му казвам... всеки, но не и ти и той побеснява и отрича, че това е така, но факт е, че гледа порно всеки удобен момент и естествено да не му се прави секс с мен като се прибера, защото е свършил и явно реално с мен не може да достигне такава силна възбуда, която достига с порното! Любопитно ми е дали нещо се е променило при повдигащата въпроса или... аз май няма да мога да се примиря с това, чувствам се пренебрегната, не се чувствам жена, за първи път ми се случва и това ми влияе на самочувствието. Само да уточня, той е на 48 години! Не мисля. че е нормално за тази възраст да предпочита самозадоволяването пред реална жена до него, която прави много повече от порно клиповете, за да му е добре! Нямам против порното и аз гледам понякога, но в случая говорим за такива отнощения в началото още на връзката, а не след години! Ясно ми е, че е болестно състояние, но как възниква и как се лекува! В някои държави са го обявили за болест, зависимост, като алкохолизма и наркоманията, , , демек няма отказване май! Жалко, заради това колко ли двойки се разделят, да предпочете някакъв виртуален свят и да остане вечно в него, но де факто сам! Казах му. ще се появи някой, койте ще ми каже искам да те чукам и аз ще захвърля всичко и ще поискам да се почувствам отново жена, желана, и ще променя целия си живот! Иначе е много романтичен, кавалер, гледа ме като писано яйце, , ама без секс! Компютъра му е пълен с порно, телефоните му, гледа часове, да не кажа и по цял ден понякога, сутрин, вечер, когато е буден и не съм там гледа порно и е ясно, че не го гледа като латино сериал... Това ме обижда и не знам вече как да реагирам, за да се спре, опитах всичко! За сега просто стана предпазлив и трие всичко или прави други упражнения да не разбера! Ясно е, че няма да се откаже, , , чудя се губя ли си времето напразно!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: 6c239f8f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Порното пречи на сексуалният живот понякога, понякога може и да го подобри. Когато мъжът избира порното пред жената, тогава е проблем. Преди няколко месеца скъсах с бившата ми, с която просто не се разбирахме и естествено всеки ден свършвах на порно вечер, но въпреки, че правехме секс един път в месеца, винаги бях докрай възбуден и се получаваше. От месец съм с друго момиче, и понеже преди нея се самозадоволявах известно време, в началото бях много зле сексуално. Имаше си и определена умора, която ми пречеше, но и порното. Хем е тясна и си я усещам, но като свикнеш на ръката и порното и бързо гледаш да свършиш работа, определено се радвам, че ме изтърпя 1 месец до горе-долу качествен секс и все още не съм направил това, което трябва, ако призная дори, че съм пил и хапче за ерекция и двата успешни пъти, а всяка сутрин съм възбуден на максимум и сам самичък се възбуждам ок, но с това красиво момиче докато се целуваме всичко е 6, стане време за чукане и ми спадаше или въобще не можех да го вкарам твърд. ПОРНОТО ПРЕЧИ!

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: 29826f29c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Вие сте луди, бре, хора! Мъжът ми гледа порно всяка сутрин с кафето, а аз на другия телевизор си следя новините. Не ми пречи. Друг път пък аз пускам порно канал, а той си зяпа мач. Но на мен бързо ми доскучава. Най-много обичаме да гледаме порно двамата, особено масови сцени. Харесва ми да му провя френска любов, докато той гледа как на екрана друга жена прави това с актьора. Или обратното. Понякога мастурбираме заедно при по-пикантните сцени. Но всичко това е театър. Аз истински не разбирам как е възможно млади, съвременни хора да не правят разлика между реалност и фикция. Ами тези филми се правят за това - да възбуждат. Използвайте ги по предназначение! Ние имаме, слава Богу, страшно готини приятели и така като си седнем, понякога си споделяме и по-интимни детайли. Ами всички гледат порно! Какъв е проблемът? ! Ще цитирам едни сладурско приятелско семейство. Като им казахме на майтап, че в порно каналите не виждаме нищо, което да не се прави в нашата спалня, те в един глас опонираха: "О, как така? Винаги има какво да се научи! "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker