Постъпих глупаво - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Постъпих глупаво
преди: 8 години, 20 дни, прочетена 3349 пъти
Здравейте, на 20 години съм и имам връзка от 3 години. Проблемът е, че аз просто не мога да свърша. Възбуждам се, по време на секс, но нещата не се получават. За този проблем, обаче така и не съм споменавала на приятеля ми, което е глупаво тъй като излиза, че 3 години съм симулирала. Свършвала съм веднъж, когато ме докосваше и доста пъти ми е минавало през ума, че при повече внимание там долу може би ще успея, но просто не знам как до му го кажа. Той свършва без проблем и неведнъж сме говорили, че правим страхотен секс. Причината е, че аз отлично знам какво му харесва в леглото, а той не, защото в началото на връзката ни бях доста стеснителна, мислех, че това е причината за дето не свършвам, но вече мина доста време, отпускам се по време на секс, но не се получава, той просто не знае какво ми харесва на мен. Как да му кажа? Някой изпадал ли е в подобна ситуация? Момчета, вие как бихте реагирали на подобно признание? Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 19 дни
hash: 0dc5915724
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И моят мъж не знаеше и не защото съм притеснителна и не съм му обяснявала. По едно време се чувствах как изнасям лекция на тема: "Що е любовна игра? " с всякакви продължения "Орални ласки - правилна употреба на езика" "Анален секс и как да обработим мястото" и т. н.

Обаче моят сладур, с празната си кратуна и типично мжкия си егоизъм просто не прилагаше наученото в действие. Иначе на думи всичко разбираше.

Свършвах, защото съм нагла. Качвам си се отгоре в поза "ездачка" и сама си правя кефа. Или съвсем самоотвержено, докато той навлиза в мен, аз си играя с пръстите. Е, хубаво де - ама нали сме двойка, за какво си ми ти ако аз сама. Ще си взема вибратор - поне няма да му пера чорапите :)

Та. Обърнах друга страница. Лягаме да се гушкаме или се натискаме нещо и се лигавим на дивана и аз не му давам да влиза, но го държа през цялото време възбуден. От силна възбуда той сам си се научи - да го видиш - мачка, гали, целува, пошляпва, говори възбуждащи неща. Хубаво се подготвяме и после и за двамата сексът е много, много по-разтърсващ, а оргазмите по-силни. Последният път бяхме прави пред огледалото и като свършихме се сринахме на пода, защото краката не ни издържаха в коленете и се подкосихме.

В шеговития тон, в който започнах да кажа още нещо. Мъжете са като кучетата. Те се учат от наказания и хвалби. Или... като получат награда спират да пикаят на килима :) Така де, започват да се интересуват и от женския оргазъм, а наградата им, че жените им ги мислят за егати и е*ачите, мачовци от класа. И те щстливи и жените щастливи.

Казано без шеговит тон това изглжда така: Когато мъжът ти вижда, че те е задоволил и си те обича и особено пък когато се гушнеш после в него с думите 'Беше невероятен" (и наистина е бил и се личи по усмивката ти) следващият път най-малкото се старае да повтори същото, че включва и още неща.

Е, имаме ги и моментите, когато свършва за 5 мин и ме моли да е "набързо", защото е уморен. Ама после реваншът... ох реваншът после.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 1d738191be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! При теб се наблюдава един много често срещан проблем, а именно - липсата на комуникация. За тези 3 години, ти трябва да си опознала приятеля си, да го чувстваш достатъчно близък, за да можеш просто да му кажеш какво ти харесва. Може да не си имала опит в началото, но от тогава е минало толкова много време, какво те спира сега? Разбира се, трябва да си внимателна, за да не излезе като някакъв вид критика от твоя страна, а напротив, трябва да го насърчиш да ти достави удоволствие, което пък ще му хареса и на самия него.
Когато правите следващия път секс, насочи ръката му, кажи му че обожаваш да те докосва, че ти е много хубаво. Покажи му как да я движи, кажи му да ти отдели малко повече внимание, защото ще ти образува страхотно удоволствие. Веднага щом разбере, че това, което прави, ти допада, той няма да спре. Покажи му колко много ти харесва да те целува, да усещаш устните му между краката си, да си поиграе с теб.. какво толкова сложно има? Нали искаш да не го лъжеш, че ти е толкова приятно, колкото и на него.. нека да се почувства, че прави нещо за теб. Той може да е по-опитен от теб, но това не е гаранция, че ще знае как да те задоволи. Всяка жена е различна, именно по тази причина трябва да си казваме и да си споделяме какво и как ни харесва, за да имаме пълноценни отношения.
И за да не говоря празни приказки, ще ти кажа, че моят приятел е доста по-голям от мен, както и доста "по-навътре" в нещата, но от самото начало съм му казвала кое ми допада и кое не. А веднага щом разбере, че дадено нещо ми харесва, направо полудява от кеф. Симулацията е нещо, от което трябва да стоиш далеч, защото така не помагаш нито на него, нито на себе си.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 4e34ad8d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами проблемът е в авторката, не на приятеля и. Той откъде да знае какво харесваш? Не му казваш, той 3 години си мисли, че ти също си задоволена, а сега изведнъж се оказва, че не си. Еми няма да му хареса, но няма как. Или продължаваш да симулираш или ще му кажеш какво ти харесва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker