Никога не съм бил с момиче и не знам и как ще си намеря (м26) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Никога не съм бил с момиче и не знам и как ще си намеря (м26)
преди: 8 години, 17 дни, прочетена 3809 пъти
Направо по темата - скоро правя 26 години, знам, че не съм единствен с такова положение и терзания, но все пак при всеки се отразява различно, изживява го по индивидуален начин. Никак не е яко да знаеш това и да усещаш звученето му отстрани, как на самия теб изглежда и звучи, как се приема и от останалите. Разбира се, за последното не трябва да ти пука, живеем в яко извратен и сложен свят и без това.
Едно от нещата, за които най-много съжалявам, е, че досега имах шанс, аз го приемам за истински шанс, който пропилях и не можах да се възползвам. Беше ми едва ли не като на тепсия. Яд ме е най-много на мен, но също и на обстоятелствата, защото можеше да се случи в миг, в който нямаше да се чудя дали да заговоря двете момичета или не, а направо щях да давам. Както и да е, отмина, но ме пече на бавен огън. Това е едно на ръка.
По-важното и реално - истински проблемното - е липсата ми на опит, сякаш възможността, ако щете, да имам шанс за такъв. Никога не съм се чувствал влюбен, харесвах като малък някои момичета /клас, гимназия, после малко в университета/, но като цяло тогава всичко беше много детинско и несериозно. До университета, даже към 3 курс още, си гледах повече ученето, да завърша, да понаправя това-онова около професионалното развитие, но в последните 3-4 години всичко си изплува и нуждата ми от момиче до мен е крещяща вече. Откакто се помня съм си доста комплексиран, що се отнася до външния вид и до това, че сякаш нямам много късмет по темата. Знам си грешките, недостатъците, знам, че съм изключително виновен за повечето от нещата: нямам личен живот, нямам почти приятели, не за друго, не съм идиот по характер, просто по-трудно допускам истински до себе си хората, гледам да отсявам с кого общувам и с кого да поддържам добри отношения.
По въпроса за комплексирането - преди години не изглеждах много готино, сега съм доста по-добре. Не спортувам нищо, просто успях да отслабна и да сваля излишни килограми. Обличам се абсолютно в крак с модата и другите момчета като мен. Не съм мистър мускул или някой красавец от модно списание, обаче все ми се струва, че не се харесвам много на момичетата. Казвам го, защото определено си личи, когато някое момиче има интерес към теб и кога й е все тая. Онези момичета, които срещнах тогава, очевидно имаха жив интерес към мен и това ми помогна да си отсея още повече досегашните впечатления от всички...
Най-странното е, че повечето ми познати са момичета, срещал съм доста и досега с никоя нищо не се получи. Дори не можах да изпитам по-дълбоко влечение, макар че повечето са свестни и умни. Дам ли си сметка, влизам според мен в ролята на онова момче, което е обградено от момичета и го играе ролята на втора цигулка от време на време, когато някои няма какво да правят и ти го заявяват и искат да излязат с теб. Другата ситуация е тая, в която почваш да слушаш за несгодите на някоя твоя позната, как с нейния се била разделила, или как еди какво си... Случвало ми се е, макар не много често. Дори да споделяте само, момичета, в един момент става досадно и обидно за тези, на които споделяте тревогите си. Най-малкото - те може да имат своите си проблеми и да не им се слуша защо сте се хванали с някой, който очевидно не е за вас. Дори да не ви го казват открито.
Не мисля, че реално толкова би ми пречило, ако наистина си харесам момиче, да й го заявя или покажа. Какво толкова? Да, изпитвам страх от това дали ще ме приеме или отритне, но какво пък... аз така или иначе не се радвам на особен интимен интерес от страна на момичетата, така и да ми го кажат, няма да ме впечатлят много... Важно ми е да харесам истински някоя, да почувствам, че ме привлича и я заобичам. Не се влюбвам лесно, но вярвам истински, че нещата биха се случили мн лесно, веднага, с привличане ако щете от първия момент, от само себе си... Не знам къде да си намеря подходящо момиче, а имам вече наистина нужда от това... имам профил в сайт за запознанства, но не обичам много такава комуникация. Много е изкуствена и нереална. Не излизам много, не понасям дискотеките, долнопробни са. Имам нужда да се запозная с нови хора, не ми пречи да излизам, но нямам с кого. Няма къде да ги гоня в момента тия нови хора.... :Х Надявах се от работата да имам късмет, уви, засега - не. Вече не знам какво да направя, за да си подобря ситуацията. Насила не става, и да хукна да опитвам.... трябва си инициатива и от другата страна. Искам да имам момиче, с което да изляза на среща, да я харесам и тя мен също, да имаме общи неща и т. н... толкова ли е трудно?? !! Не искам кой знае какво, дори не държа да срещна някоя голяма красавица и т. н. Знам, че инициативата е основно в мен и не би ми пречило да я започна - стига да чувствам, че мога и има с кого. Държа да имам хубава и стабилна връзка, дори сексът в момента да ми е проблем /липсата на такъв/, то той е поправим. Нищо не ми пречи да кажа на момиче, към което съм изпитал чувства, искаш ли да спим заедно, да правим секс, да сме интимни... Колкото и комплекси в това отношение да има човек, те се преодоляват, стига да попаднеш на свестен човек. Няма да ме убие ако призная пред някоя, че не съм бил интимен досега и нямам никакъв опит, макар че това ме срива вътрешно. Сексът за мен е средство, което може да закрепи отношенията ти, а не самоцел, колкото и някои момчета да ми са ми казвали, че нищо не ми пречи да пробвам дори за 1 нощ, или с проститутка. Това е тъпо, несъстоятелно и гнусно. Нямам нужда от проститутки. Аз съм си какъвто съм, винаги съм бил естествен и липсата ми на сексуален опит не би ме накарала да бъда друг.... Това е, който иска, нека ме харесва какъвто съм или да продължава да му е без значение...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 17 дни
hash: 079661da39
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как ще си намериш - Трудно!
Ми прочети малко статиите. Толкова много е писано по този проблем, че се чудя защо, си решил да пишеш статия.

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: d12c8e6770
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хе-хе, не бъди такъв дървен философ, ами направо действай. Любовта е практика и опит, а не теория. Как ще разбереш кое е истинско и кое не, ако не си пробвал?
Събирай опит, мъжки, това е истината! Харесва ти или не - падне ли ти не пропускай! После ще анализираш кое защо и как, а не предварително да предполагаш кое би се развило. Ще останеш доста изненадан в много от случаите, дори и от самия себе си и собствените си реакции. В смисъл - задействат се механизми, хормони и ментални реакции, за които не си и сънувал, ако не си минал по този път.
Срещането на читав партньор си е малко като тото - понякога някой, който не ти харесва много в началото се оказва абсолютния джакпот, друг път многообещаваща персона, с визия, интелект и положение се оказва въздух под налягане... Престани всичко да анализираш и да го прекарваш през ума си! Сърцето не се управлява от мозъка, и в повечето случаи изборът на партньор е несъзнателен, или полусъзнателен процес. Образно казано - напий се, ако това ще ти помогне и ще спре бъртвежа в главата ти, който ти пречи да легнеш с първата срещната. Оттам ще започне и кариерата ти като мъж. И помни - който не греши, той не върви напред!

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: 739e42c0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Какъв опит ти трябва за секс. Всичко си е вродено, важно е самолета да се вдига, всичко друго се получава от самосебе си. Той сам намира къде да кацне, но поне трябва да се съблечете и да си легнете в леглото. Малко цуни-гуни и пилота пикира. Пистата сама ще се нагоди по самолета. Ти полов атлет ли искаш да ставаш, или обикновено момче, за обикновено момиче. Екстрите остави на отраканите, ти си го раздавай по скромно, не бързай за никъде, карай я бавно и края ще си дойде. Много се паникьосвате от този секс. Важно е да ти е кеф, а ти искаш по сценарий да я караш, нямал бил опит!? Щом рипа набора, опит не ти трябва. Животните да не ги учи някой. Намери си скромно момиче и си живейте живота. В отношенията правила няма, всичко приятно и за двамата, е позволено.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 17 дни
hash: 8a25fc4b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да учиш език и да заминеш за чужбина. Познавам поне трима, на които им потръгна точно с този ход, иначе си минаваха 30 и целувка не са имали. Кой би предположил, че само с дрехите на гърба и багажа си ще имат семейства с деца, ама чудо. Тука всеки път ти ще си виновен и все ще си неопитен и нямащ подход към жените, поне според тях е така. Пеят едно и също и вече се изтърква, пък и е доста забавно. Как всеки неумеещ се задоми в чужбина. Сигурно всички жени по света са откачени да взимат глупаци, а нашенки са НАЙ- страхотни и надарени умствено, а за красота да не говорим.. ирония брат, ирония. Спасявай се в чужбина. Безспорен факт е, че девствените българи са успяли там да се оправят. Страшно много доказателства. Щом и лузърите си имат гаджета в чужбина смятай. Аз познавах един зубрач дето се виждаше само с един негов приятел(И той зубрач), и сега тоя е в Германия и ходи с някаква лачена и сладка женица с 8 години по-голяма от него. Давам ти реални приемри брато.

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: 0d2278055c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Охх какво да ти кажа авторе, все едно прочетох историята но не за теб а за себе си. Толко са ни сходни историите само където аз съм на 17 и вътре в себе си до известна степен се страхувам когато достигна твоята възраст да не стане същото.
Едно знам обаче със сигурност, БЪДИ КАКЪВТО СИ колкото ни тривиално да звучи. Явно си истински човек, който търси любов, в истинският смисъл на думата. Да наистина си прав на 26 вече да мислиш за сериозна връзка и дори брак и семейство. НО знаеш ли в България чистите, честните и верните хора са не само малко, но и биват отритнати от обществото.
Но ти се бори и турси истинската любов.
Пожелавам ти късмет.

 
  ...


...
преди: 8 години, 17 дни
hash: 474b35e91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не си единствен, много са като теб, но все пак си на 26, и е добре да пробваш просто да правиш секс, това ще промени теб като личност, ако щеш и хормоните ти. Има прекрасни красиви момичета за 1 нощ, сигурна съм, че това ще ти даде тласък да погледнеш на живота по друг начин, както и на момичетата, като цяло. Освен това можеш да се включиш в някакви занимания, като например народни танци, пълно е с мацки в твоето положение или подобно, това ще ти даде възможност за нови контакти. Основното според мен е да натрупаш сексуален опит, освен това, това ще се отрази на възприятията и мисленето ти. Познавам жена, която е по-голяма от теб и никога не е правила секс и тя чака "идеалният", но виждам, как това се отразява на възгледите й, като цяло на личността й. Не толерирам плащането на секс, но понякога е наложително и желателно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 16 дни
hash: 344bf9ac1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз правих секс за пръв път с момиче на 23 и тогава си хванах сериозна приятелка, излъгах я, че съм бил с някакви за по една нощ и до ден днешен не знае, че ми е първата, въпреки че сме заедно все още. Е, аз имах мерак да опитам и съм си викал компаньонки на 2 пъти, но не бяха успешни сексуални опити, в един момент и аз се притеснявах като теб, харесваха ме, а аз ги режех от притеснение, че нямам опит, но дойде ден в който станах по-отракан и по-отворен и нещата се промениха, дори сега се чувствам като лайно, на което искат да кацат мухи, защото откакто имам приятелка още повече общувам с момичета, не съм изневерявал сексуално, но съм излизал на срещи и съм се целувал с други, а си мислех, че ще умра девствен без момиче, сега се счупваме от секс вече повече от 2 години нямам никакви проблеми, сексът е в природата на всеки един от нас, горе главата

 
  ...
преди: 8 години, 16 дни
hash: fb0445cc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Не се притеснявай няма да те усетят, но ръй като не обичат секса, няма да ти пуснат лесно. Което не става с пари, става с много пари. Това гледат.

 
  ...
преди: 8 години, 16 дни
hash: 3183021fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Как ще знаеш кое ти харесва и кое не, когато не си пробвал от всичко? Дали едно нещо ще е лошо или хубаво за теб, няма как да го знаеш на база предположения. Любовта, целувките, секса, истинската връзка с някой са практическа работа. В повечето случаи, не са като на филм или любовен роман, но си заслужава човек да се хвърли и да се пробва. Повечето от нас нямат само един партньор в живота си и това до някъде им дава опит, от който да изхождат, при избиране на следващия партньор. Ти си човек, няма нищо лошо в това да имаш партньорки за една вечер, приятелки за секс и т. н.
Не ги мисли толкова много нещата, а просто ги остави да се случат.
Започни да спортуваш, да се занимаваш с някакво хоби, полагай повече усилия, при срещите с жени. Колкото и да живеем в 21 век, жените все още обичат внимание, преследване, ако щеш, обичат да знаят, че са желани и искани, така че, недей да оставяш инициативата в женския пол.
Коментара на номер 2 е много точен и е много добре казано всичко.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 16 дни
hash: 55cb0407fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На 25 съм, и също съм девствена. От къде си?

 
  ...

...
преди: 8 години, 16 дни
hash: 9e0efb82ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ех, 8, колко много истина в толкова кратко изречение. Понякога ферманите са излишни.

 
  ...
преди: 8 години, 15 дни
hash: d463f82629
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ако искаш да се запознаеш с нови хора, трябва да се срещаш постоянно с нови хора. Запиши се на танци например. Ако не се запознаеш с много хора, смени клуба или стила.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: fb4df24dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ти се възприемаш като жертва и докато е така, няма как да ти се случи нищо. Какво значи няма с кого да излизаш. Какво ти е интересно?
Например: обичаш да ходиш в планините -> следиш по фб групите кога има преходи и си намираш дружинка, постепенно и приятели ще си намериш.
Кажи какво ти харесва и си намери приятели. Първо са приятелите, после са момичетата. Как да си намериш момиче, ако преди това нямаш приятелска среда, с която да излизаш и да социализираш?
Също така, имаш много условия - това не харесваш, онова не харесваш. Пробвай различни неща, дай шанс. Отиди 1 път на дискотека или бар. Просто виж как е, и ако наистина никак не ти се нрави, не повтаряш. Това важи за някакъв спорт, групови тренировки, хобита, каквото се сетиш.

И никога не се обиждай - не позволявай да говориш сам на себе си лоши неща за себе си, защото това личи.
Едно нещо много ме изкефи в теб, и то е - че все пак си верен на себе си и си имаш някакви принципи, това не е лошо. Но трябва да пробваш различни неща, да видиш кое ти се нрави и кое не, да си имаш мъжки приятели. Работи по самочувствието и по инициативата. Стига с това "Знам, но... ", сам се вкарваш в това положение, не стават с мислене нещата, а с действията.
И спорт, много спорт. За самочувствие и за по-високо либидо. Бе опитай се да не ти пука много.

Пробвай сам. Пробвай много неща. Ще видиш, че ще се справиш. Ако не се справиш, което е малко вероятно, тогава може при психолог. Но ти казвам, опитай сам, експериментирай, действай смело, не му мисли толкова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker