Пробвах сама и имам няколко въпроса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121408)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пробвах сама и имам няколко въпроса
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 12815 пъти
Здравейте,на 17 съм и се води че съм девствена.
Маструбирала съм много пъти най-вече с клитора,дори и с един пръст съм пробвала.Явно хормоните зверски ми друсат защото прибегнах към предмети.Както и с 1 пръст,така и с предмет с диаметър почти 3 см. не изпитах никакво удоволствие,просто усещах триене съпроводено с болка.Проникването не болеше ,но в последствие заболя.Не съм пробвала с момче,не защото съм нямала възможността,а просто са ме наранявали и искам да е с някой на когото държа.Та въпросите ми са:
1.Заради "първия" ли път болеше толкова през цялото време и каква би била възможната причина?(а и не бях навлажнена достатъчно)
2.Bъзможно ли е да съм се отворила докрай,щом и 2та ми пръста влизаxa свободно?
3.Ще боли ли и следващия път,ако е с момче?
4.Има ли болка и след това,защото аз изпитвaм такава?

Уплаших се и знам че е смешно,но моля ви за съвет.Понякога незнам дали е нормално да съм девствена още.Ако се стигне до първи път с някое момче,как да му кажа че съм девствена.? И при възможно условие да е мъж вече на 25.
Момчета и мъже как бихте реагирали на това,дайте мнение и вие :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 059550242d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Здравей! Аз съм Ж, на 21.
Според мен си девствена все още, тоест - хименът ти не е разкъсан.
Същите неща на твоите години съм пробвала и аз. Нищо ти няма, бъди спокойна. При мен имаше болка, като го сравня с тази от "първия път" с мъж - нищо общо. Това, което чувстваш в момента, е от разтягането и евентуалното протъркване. Когато правиш секс, се овлажняваш ,което е нормално, но при мастурбация, и то в началото, още не си свикнала да се "възбуждаш" и тялото ти не реагира така, както ще бъде след време.
Болката, която би изпитала от разкъсване на химена, е съвсем, съвсем друга - пак с предмет го направих. Влезе въпреки "нормалната" (сегашната ти) болка и после имаше кръв. Много, много кръв. И до днес съжалявам, че не изчаках, а постъпих долно със себе си. Не го прави.
Към въпросите ти:
1) От предмета е. Досега нищо с такава големина не е било Там, а и сама споделяш, че овлажняването е било оскъдно.
2) Възможно е, но не докрай. Това, че влизат "свободно 2 пръста" нищо не значи. Пръстът си е пръст! Правила съм го и то преди да започна "да си играя по същество" както ти и въпреки всичко след голямата глупост, за която ти казах, че съжалявам установих, че съм била девствена. Според мен си "цяла".
3) Да, ще боли. Болката тогава е по-скоро.. разтягане, не рязане, което хоп - и минава. Тогава трудно ходиш и сядаш, макар че за задния двор и дума не е ставало. Вземи си лубрикант и не се срамувай да го ползваш! По-добре е и за него.
4) Болка ако си с предмет - да, възможно е, защото има за "късане", а и овлажняването е важно. Болка - с мъж - да, но минава след няколко пъти. На мен на 7-мия път вече ми беше комфортно и безболезнено. Не се плаши от цифрата - вземете си лубрикант :) На мен нямаше кой да ми каже.
Нормално е да си девствена още. Аз бях на 19, когато .. и двете :) И не съжалявам, че не съм била с мъж по-рано. Имам познати, на по 21, 26, 31 години, които са. И какво? Красиви, умни, желани, НОРМАЛНИ жени са. Личният (в т.ч. и креватен) живот не е работа на приятелките ти! Това е твой избор, важно е да е мотивиран.
Ако се стигне до положение, което ... извини ме, не намирам думите.. то му кажи право и директно: "Девствена съм", не му казвай колко го обичаш - ясно му е на човека, нито колко мн си държала да е със специален човек - това плаши, но се подразбира, че щом му казваш това за девствеността, то ти не си лека жена и не си за първия срещнат.
Много ме беше срам да призная, че съм девствена (премълчах за предмета), но си казах: "Той трябва да знае, аз съм неговото момиче", преглътнах и му казах. Реакцията беше.. радост и гордост :) Беше мил, галантен, изключително нежен.
След време се разбра, че и аз съм му била "първата". Аз също бях щастлива от това, че е бил само мой. Нормалнно е, предполагам.
Не познавам човека (мъжът на 25), но познавам такива като него. Мъж на тази възраст няма работа с ученички. Той просто не може да намери жена горе-долу на неговата възраст, летвата е по-висока и не може да я прескочи, ето защо е по-лесно да го играе мил и грижовен, вървежен тип пред хора без опит. Не се жертвай в името на нечий кеф да си бройка, защото ще ми е много мъчно, ако след време прочета нещо от теб по повод разбито сърце. Истории като твоята са ми минавали пред очите много пъти и нито една - с хубав край. Намери момче на твоята възраст, не са "един дол дренки" лигави лапета. Не лапвай по "готиния батко", защото времето е пред теб, ти избираш, не той, а колкото до него - скоро ще е "симпатичен чичко". Те са обиграни, а според мен нямаш опит и нерви да се занимаваш с хора, които си губят времето с момичета вместо да потърсят подходяща жена. Не се сърди за прямотата - минах от там.
Дано ти бях полезна!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 187b99dc54
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж и написаното ми изглежда ужасно. Защото не бих искал никое момиче или момче да се стъъписва и притеснява толкова от толкова естествени неща. Толкова ли сме наплашили децата си? Самият аз съм изпитвал такава "хормонална атака", като описаната и ми е гадно точно от това -"нараняват ме". На 17 и аз свързвах задължително удовлетворяването на "хормоналната атака" по нормалния начин -с момиче, с наличието на разгорени чувства и "химия" межу двамата. Сега съм доста по голям и съм се убедил, че природата си знае работата. Само че ние, хората се опитваме всякак да й се противопоставяме (нали сме все пак "най великото й творение"?). Търсейки някоя, която дане не ме "наранява" тогава, си я карах на "ръчна". Е, и кому бях полезен с това? На себе си ли, на момичетата като теб ли? За да не бъдеш наранявана, трябва много да внимаваш и много да се пазиш от безброй неща, които тепърва ще научаваш. Между тях, обаче, не фигурира сексът. В любовта се раждат предимно рани, но това не я прави нежелана и нетърсена. И раждането , в чисо физически план ви отваря една огромна рана, но не съм чувал някоя жена да не го иска. Най лесната логика е че това е следствие от някакъв вид мазохизъм, но не е точно така -желанието и в двата случая е истинско и толерирано от всички. Ето защо, ти препоръчвам да не избягваш сексуалните контакти, които ти се предлагат, но не ги обвързвай с отговорности. Просто взимай мерки да няма реални последствия както в психически, така и чисто физически план (защото така се правят деца, все пак). Ползвай предпазни средства.
На въпроса за девствеността ти, стига историята ти да не е измислена, вече не можеш да казваш за себе си "девствена съм", защото не си нито в чисто физически аспект, нито в мислите и действията си. Може да нямаш опит в секса, защото не си се пускала в леглото на мъж, но мислейки и правейки това, което описваш с тялото си, ти не си девсвена дори в мислите си. Просто си една нормална жена, макар и непълнолетна. Не се обвинявай за това, че някой мъж, на който някой ден ще държиш, няма да има възможността да те "отвори". Правилният мъж не е този, който иска всичко, а този, който би давал всичко за една жена. А "упражненията" ти у дома са една най обикновена сексуална проява на възрастта.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 1b0e1bac93
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   С предмети може да се нараниш и инфектираш.А може и някои предмет да заседне там вътре.Няма лошо,че си девствена.Някога това е било чувство за гордост,а днес се срамуваме от тоя факт!Направи го с човек, когото обичаш и той те обича и тогава няма да боли,ще бъде желан и хубав секс!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: cf354c452d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има много много хора девствени на твойте години.. и аз съм на 17 и аз съм девствен.. лично аз бих го намерил за секси ако ми кажеш че си девствена.. тоест освен ако човека не е пълен идиот не би трябвало да има проблеми.

-- Death_Blade

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 1b6171239b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Момче съм на 19г. и честно казано бих се зарадвал като го чуя, това говори само едно: че не си от онези лигли и к***и които секса им е спорт с кого и да е, а си момиче което преди това уважава и цени любимия си. Само мога да кажа че момчето което е с теб или ще бъде с теб ще е голям късметлия поради горе посочените причини :). И между другото няма от каква да се срамуваш, и аз съм още девствен, и понякога ме е срам, но това е нещо нормално когато когато искаш да е с правилният човек!!
А относно въпросите дали си се отворила или не - не мога нищо да кажа. :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 964ad31e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стига вече с това колко щял да се зарадва някой като разбере , че е девствена.Зависи от човека на който ще попадне.Всички ти натрапват колко е важно да правиш секс и ако не си правил едва ли не те гледат със съжаление.Затова и тя сигурно ги прави тия неща.В случая единствено което мога да я посъветвам е да си намери свестен човек , който ще я разбере , защото е моя случай човека с който бях първо че не се зарадва , след това ме обвиняваше едва ли не че не му се получава секса и ми създаде травма за цял живот.Вече не искам нито за секс да чувам нито за мъж.Надявам се такива мъже да са много щастливи и им пожелавам само курви- поне с тях секса ще им се получава.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 751a4858dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Аз съм пък момиче на 19 и също съм девствена..всъщност чаках подходящия..не, не разбирайте че сама съм го направила..БЯХ намерила подходящия, но преди да го направим той ме заряза...с 2 думи - недей сама...аз лично съм много разочарована, че той не оцени това, което исках да му дам, но се надявам да намеря някой, като коментар номер 6, който дори би се зарадвал от този факт!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 391f9d9231
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Имам един въпрос към теб, по време на акта със предмета и със пръстите имаше ли кръв дори и минимална

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 54b5d1951d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Аз също имам травма от един, които ме тормозеше психически да го направя, дори не знаеше че съм девствена - батко, сега е стар чичко, обигран. Нанесе ми травма, психологическа, след която не исках да съм с никой. Все пак не му се отвори парашута, беше и женен, слагаше рога на жена си. По - късно се разведе.
Сегашният ми приятел е също по- голям от мене, но е внимателен и не ме притиска, а ме изчаква, когато съм готова. все още не съм го направила.
А предния го разкарах само с помощта на полицията. Долен идиот

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker