Семейство без секс: по-особенна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Семейство без секс: по-особенна история
преди: 8 години, 7 дни, прочетена 8479 пъти
Здравейте,
както се вижда от заглавието темата е ясна, вероятно това е хиляда и някоя подобна тема, а аз поредния (милион и някой) съпруг изпаднал в подобна ситуация (доколкото четох други истории и коментари).
Прочетох някой истории и реших да пусна нова тема защото има някой важни детайли и различия спрямо другите подобни теми.
Накратко, аз съм мъж, почти на 40. Оженихме се преди около десетина години, имаме дете на около 5.
Та проблема е ясен - секс - нула. Няколко пъти годишно, ако се брои за нещо.
Иска ми се да получа някой смислен съвет - но преди това малко предистория и детайли - както казах май са важни.
Тя е скромно и интелигентно момиче (с висше образование получено в чужбина) - на години колкото мен. Когато се запознахме, тя всъщност беше девствена (!? ). Оженихме се малко след това, мисля, че тогава наистина бяхме лудо влюбени един в друг.
Аз от друга страна съм имал 1-2 по-дълги връзки (без брак, едната 5 години) и повече гаджета.
Преди жена ми (1-2 години преди да се запознаем) имах връзка (за 5-6 месеца) с едно момиче, което на пръв поглед ми изглеждаше добра кандидатка за съпруга. И тъкмо си го бях наумил изведнъж разбрах, че едно се представя пред мен, а друго върши. Накратко - нимфоманка, но с маска за пред познати и роднини (голяма актриса, направо за Холивуд). За мен беше голям шок - най-вече като си помисля, какви сериозни намерения ми се въртяхя в главата и какво можеше да се случи.
Затова, след тая история настоящата ми съпруга много ми хареса - исках нормална жена в която да имам доверие и да градим живота си заедно.
Както казах в началото всичко беше супер - обичахме се много, всяка вечер секс, спяхме голи гушнати един в друг - знаете как е.
Още тогава 2 неща ми направиха впечатление - първата както казах, че почти на 30 е девствена. Какво пък казах си, може да е прекално скромна знам ли. Е, сега вярно, тя не е фотомодел - 1. 60, леко закръглена, но и не някакво страшилище - има приятно лице, големи гърди...
Второто е, че нейното развитие в секса спря до мисионерска поза. Мислех, че за няколко месеца ще мога да я науча на това което знам и ми харесва, но не стана така. Веднъж например пробвахме задна прашка, но каза, че не и било удобно...
В интерес на истината, още в първите дни след като станахме гаджета поиска да ми направи свирка - беше някак любопитна, като тинейджърка не видяла пенис. Не се получи много добре (бяхме вкъщи с дрехи и изведнъж тя каза абе много искам... не се съблякохме, аз само смъкнах леко панталона, не знам дали това е причината) и на нея явно не и хареса, знам ли, никога повече не съм настоявал - ценях я като сериозна съпруга и не исках да я правя чак порнозвезда.
И така, превъртам напред - в днешни дни. Ситуацията е следната:
Въпреки така или иначе еднообразния секс - вече и толкова няма.
Минават месеци преди да го направим отново.
А на мен ми се прави далеч по-често, да не кажа всеки ден.
Нямам друга... чат пат самозадоволяване, порно, обаче е тъпо.
Иначе, когато го правим, нещата изглеждат ок, на нея и харесва.
Имаме дете (5г), което спи между нас (имаме голямо легло).
Тя не работи, материално сме добре, по-цял ден е в къщи.
Аз преди работех много, но от близо година организирах нещата така, че работя по-малко и то от вкъщи - така, че версията, че си има тъпкач отпада - нон стоп сме заедно. А и преди ме съмнява да е имало - няма кой да гледа детето за 5 мин (баба/дядо далече).
Сега става още по интересно.
Миналата есен детето започна да ходи на градина и по цял ден с нея бяхме сами в къщи - нищо. Като и казах - ех сега сме пак като гаджета свободни може да се гушкаме по цял ден - тя отговаряше, било и светло, не може през деня и т. н.
И през ноща не можело - защото детето спи между нас.
Става още по-интересно защото - детето заспива много късно, напоследък почти 1 през ноща. Аз не мога да издържа толкова, че да чакам да заспи добре и после да го преместя настрани за да направя място за нас и т. н.
Другото което е - дръпна детето от градина - под предлог, че много се разболявало и така то вече няколко месеца практически не ходи на градина.
Вярно е, че се е разболявало (хрема и др. ) но не е за чак да не ходи.
Повдигнах въпроса детето да си спи на детското си легло до нас в спалнята (тя иска през ноща да е до него, да проверявала дали е завито и т. н. ), но за целта трябва малко да поразместим (върху леглото му има разни неща в момента) - и тя ми вдигна някакъв скандал, че къде да ги местя, в детската на дето (което стана като склад) има много неща и т. н.
Имам усещането, че тя дава твърд отпор на всяко нещо, което може да доведе до по-чест секс и близост между нас.
Играе някаква игра (може и подсъзнателно) от 10 кладенеца вода да донесе, но секс да няма.
У нас съм по цял ден ---> детето не ходи на градина.
Да научим детето да спи само ---> караница къде ще ги местим тез неща за да му освободим леглото.
Къпи и мие детето вечер към полунощ и докато се изкъпем всички и то докато заспи става 1 през ноща.
Много пъти съм и казвал, да го научим да спи по-рано и по-рано да става - не, то не ставало така с моите теории, то си знаело и т. н.
Тя самата по принцип страда от малко безсъние - заспива към 3-4 сутринта - и ако нещо я събуди рано сутрин не може да заспи пак и после цял ден е кисела. Казвал съм и да ходим на лекар за това безсъние - каза ми и дума да не става.
Интелигентен човек съм и съм готов на всякакви разговори и бих разбрал всичко, но нищо не се получава.
Имам усещането, че това е някакъв много тънък нейн садистичен план - някакво наказание.
Обградила се е като в крепост от факти и обстоятелства, които и помагат да няма секс и да не и се налага да казва "боли ме главата".
Сякъш просто има обективни пречки - това е, тя не е виновна, нали!?
Ама като се опитам да ги реша тези проблеми - наежва се и застава на нокти.
Държи ме без секс и ми гледа сеира (станах нервен напоследък, карам се на детето, писна ми, а тя тогава май се подсмихва) - от друга страна ми е казвала - не ме държи вързан за нея, но ако научи нещо - край, бие ми шута и да съм си живеел живота както си искам, но без нея (и детето? ).
Преди време работех много (по 12ч. ) и тя трябваше да се справя сама когато детето беше на годинка две - тогава много ми се ядосваше, че идвам късно от работа и ми е крещяла, че един ден ще ми го върне тъпкано.
Като изключим това - всичко друго е наред - гледа детето, чисти готви, пере. Нормално според мен след като не ходи на работа и не мисля, че това и тежи за да и помагам, чак толкоз. Тя няма 1 работен ден откакто забременя. Правя всичко за нея но...
Но... какво да ви кажа, аз искам да живея с жена, не с баба.
Колкото смешно толкова и тъжно е, че на всички разправя, че пробваме за второ (когато стане на въпрос) - така, да и се повдигне самочуствието пред другите майки и т. н. Под пробване на второ да се разбира - правим го без презерватив (брей!!! ), ама само когато сменят часовника 1 час напред или назад.
* * *
Искам няколко допълнителни детайла да дам - тя наистина чисти постянно и търка почти всеки ден банята и т. н. Обича чистотата - е аз също съм за.
От друга страна, съм се чудел понякога аз ли и и омръзнах какво стана и когато сме правили секс съм се опитвал да фантазираме все едно, че го прави с друг как аз съм до нея и той прониква (докато я възбуждам с пръсти) и т. н. да и покажа че нямам нищо против за да видя какво ще стане - струва ми се, че това я възбужда, знам ли, но като се опомни и като сме си говорили тя категорично е казвала не, не иска никой друг - аз я питам защо - а тя - а бе знам ли го, дали е чист / измит/ изкъпан (? ) и някакви такива неща (? ) - здрав ли е (болести).
Като го комбинирам с факта, че не е правила секс до 30г почвам да си мисля, дали пък за нея секса не е нещо мръсно(!? ), да има някакво отвращение и в този смисъл някакъв психологичен проблем?
Чудя се какъв е проблема - емоционален (между нас), сексуален (тя има физиологични проблеми), психологически (нещо при нея на психологическо ниво) или нещо друго.
Относно последното - мисля, че тези проблеми със съня и се отразяват на нервите, защото... съм я хващал да си говори сама на глас в банята.
Това стана скоро след раждането - минавах пред вратата на банята и чух ясен говор въпреки душа, докато тя се къпеше вътре. В първия момент си помислих, че е взела тайно телефона и се оплаква на някого (!? !? ! ) от мене (не си идвам от работа и т. н. ) но после като се заслушах осъзнах, че си говори сама, ама на въображаем приятел (??? ).
Казваше: "Кажи ми сега, какво да го правя? Той не ме слуша! Всичко аз трябва да правя. Никакъв го няма. Казвам му да идва по-рано - той не... " - нещо в този стил. Изпаднах в ужас. Страшно се стреснах. Имам познати с психологически проблеми и съм виждал какво е. Но на никого не посмях да кажа. И не знаех и не знам какво да направя. Не е всеки път като се къпе но се е случвало, а може повечето пъти просто да е по-тихо, а и аз не кибича все пред банята докато се къпе.
* * *
Като сравнение, ще дам друго семейство, в което жената научи от малък детето да ляга рано и само в другата стая. Понякога го оставят на баба/дядо, понакога на гледачка и отиват по СПА хотели и т. н.
С една дума жената трепери и цени мъжа си да не вземе да хукне по любовници (при това и двамата работят).
Защо моята няма такова разбиране?

П. С. В нашата връзка аз съм този който и е осигурил всичко, не съм зависим от нея, някакъв заврян и т. н. точно обратното.
П. С. 2. Дори за мен да е късно иска ми се моята история и вашите коментари да помогнат на други (младежи) на които им предстои брак и т. н. Да внимават и да имат 1 на ум, какво може да им се случи.
Иска ми се да бях чел за такива неща навремето (колко много мъже остават без секс) - може би щях да внимавам повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 дни
hash: c05831de67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   някоИ истории, някоИ детайли! Не може дума в българския език в множествено число да завършва на й!!! Научете се най-накрая! И се засрамете, 24 май е!

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: d274d1aa2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Егати!!! А аз си търся женен любовник, който не получава достатъчно секс от жена си. Да се скъсваме от пози, експерименти, игрички. Без обвързване и ангажименти. Потърси си любовница. Друго няма какво да ти кажа. ж30

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: d940ca2b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Звучиш ми като един сериозен и грижовен мъж, който обаче е разглезил жена си до немай къде. Как така няма да има 1 работен ден за 5 години? Тя или се опитва да те манипулира чрез секса или наистина не е добре с акъла. Трябваше ощ като си разбрал, че е девствена на 30г. да ти е сжетнала лампата, че нещо не е наред.
Ако не я обичаш - разведи се. Ти си материално подсигурения, детето е твое на 100%. Ако нямаш жреме за него - бавачка - възможности явно имаш.
Ако я обичаш обаче по - сложно, но може би пак има шанс. Ти си зависим от нея относно какво ще ти приготви, ще те изпере ли и т, н и секса разбира се. Тя се е усетила и те манипулира. Намери това, от което тя е зависима, което й осигуряваш ти и го използвай!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: 375c546bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прав си авторе, до голяма степен, но за да се възпламени огънят отново, първо трябва да пламне искрата. Изведи я на романтична вечеря изненада ей така веднъж, приготви й букет цветя. Детето за вечерта го пратете някъде, при баба и дядо е идеално. Сексът без романтика не е секс. Ако и с това не успееш, проблемът може би се корени още по-дълбоко. Колкото до еднообразието, ами някои жени не обичаме да се разчепваме като порно актриси, а залагаме на класиката и я обичаме.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 03ff9ffe54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Приятелю, не си сам! М25 женен с дете и без секс.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 дни
hash: c187d4ad0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Авторе, работата не е на добре.. и нямам предвид сексуалния ви живот. Казваш че жена ти не работи и стои по цял ден вкъщи, а поне някакви хобита има ли? Контактува ли с други хора освен теб и детето? Чудиш се защо заспива в 3-4, ами как да заспи като не се уморява. Ако ставаше в 6-7 за работа като другите хора, щеше още в 10 вечерта да е труп и да заспива без проблем. Явно от скука и от липса на сериозни ангажименти /като работа например/ започва сама да си измисля разни проблеми и тревоги, които несъзнателно пренася върху детето. То си е добре - не е болно и няма проблеми, защо му измисляте такива и го третирате като различно от другите? С какво е по-различно, че да не ходи на детска градина като нормалните деца? На всичкото отгоре спи между вас... Че то да не е малко, ако иска нещо вечерта ще дойде и ще пита! Не може да е постоянно под контрол, как ще стане самостоятелно? Не е от стъкло, че да се счупи. Всички малки деца падат, стават, оправят се. Но вие искате да предпазите вашето от някакви 'евентуални' проблеми и сте го обсебили изцяло. И се чудите защо заспива късно - ами защото става късно с майка си! Тя като заспива в 3-4 сигурно буди детето по обяд когато тя стане. Ами вие сте му развалили целия режим. То като седи по цял ден вкъщи с майка си, как да заспи рано като не се изморява. Поне водите ли го на детската площадка да играе с други деца? Като сте го спрели от градина, не се ли притеснявате как ще се социализира?

Имам чувството, че жена ти превръща това дете в свое копие - тя не работи - то не ходи на градина. Тя заспива късно, то си ляга в 1. Тя седи по цял ден и чисти, то си седи самичко у вас...

И как така ще правите секс докато то спи на същото легло? Мислите че няма да се събуди и да разбере ли? И моите родители също са го правили пред мен 1-2 пъти когато бях на 3-4 години - събудих се, видях ги, може би не съм съзнавала напълно какво се случва, но до ден днешен си спомням за това и се чувствам отвратително. А вашето дете не е никак малко - на 5 години, но вие го третирате като такова.

Жена ти вероятно е в депресия. Всеки човек си говори сам понякога - "какво да сготвя днес.. ", "къде оставих ключовете сега.. " - напълно нормално е. Но жена ти не си говори сама на себе си, а си разиграва цели диалози и сцени с ДРУГИ хора. Разбираш къде е разликата, нали? Очевидно й липсва контакт с други хора освен теб и детето. На всичкото отгоре и ти си започнал да работиш вкъщи, ами вие излизате ли от вас въобще? Нямате ли някакви приятели, познати, приятелски семейства? Жена ти има отчаяна нужда да комуникира като нормален човек, но явно никой от вас не го съзнава. Запиши я на някакви курсове, танци, звучи банално, но поне ще види малко свят /извън нейния собствен/. Извеждай я от време на време, води я по кафета, клубове, изложби, събития и всякакви места където се събират разни хора.
Друго нещо, което ми се набива на очи - казваш че чисти и обича чистотата. Че какво толкова има да чисти по цял ден, вие да не сте някакви прасета? Просто това й е поредния довод да не ходи на работа и да стои вкъщи.. Другите хора как си работят и имат време да сготвят и да почистят. Страшно си я разглезил твоята жена - не стига че я издържаш финансово, ами и я съжаляваш, че има дете за гледане и къща за чистене, та една работа ще и дойде много тежко... Другите семейства как намират време да работят и да поддържат дома. Детето ви нито е малко, нито е болно, нито има някакъв специфичен проблем, че да не може да ходи на градина. Лошото е, че от цялата работа може да пострада то, вече е започнало да придобива навиците на майка си. От това което прочетох, разбирам че жена ти те върти на малкия си пръст и ти за всичко й угаждаш, че чак се притесняваш да си поискаш секс.

Сексуалният ви живот е най-малкия ти проблем, авторе, даже се чудя как не си го осъзнал... Млади интелигентни хора сте, но сте се затворили в дома, затворили сте се към света и сте загубили връзка с реалността! Изкарай жена си и себе си от рутината и порочния кръг, в който се намирате, и всичко ще си дойде постепенно на мястото.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: a7f8c6caa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стана ми тъжно за теб докато четях историята ти. Сега, първото нещо, върху което е трябвало да помислиш малко или много е факта, че тя до 30 годишна възраст е била девствена. По принцип това на мен би ми говорело за някакъв вид асексуалност или друг психологичен проблем. Но дори да не е това проблема, а просто жената да е решила да се пази, то трябва да знаеш, че жените в голяма част от случаите губят либидо след раждане. В ерата на технологиите и Интернет е недопустимо млад мъж да не е запознат, че секса в брак е по-рядък от секса извън. Точно за това винаги съм се чудел с каква мисъл се женят. Което ме подсеща да си поговорим относно бракът в днешно време. Той не е това, което е бил. Сега е хипер феминизиран. Бракът защитава жената и ощетява мъжа. Както и да е, да поговорим малко за твоя случай. Жена ти изглежда психически лабилна, особено с това говорене сама на себе си. Аз лично бих изперкал на твое място. Другото, това с детето ви, че спи между вас на тази възраст е... нормалните семейства учат децата си да спят отделно още с раждането си. Също така е изключително нагло от нейна страна да ти отправя заплахи за раздяла ако и изневериш, имайки в предвид, че тя прави всичко възможно да избегне интимна близост с теб и не се интересува от нуждите ти. Сам казваш, че тя не работи и ти си този, който се грижи за финансовата част. В този случай то ти си този, който има право да отправя заплахи и поставя ултиматуми. На твое място бих сериозно поговорил с нея и ако не стигнем до някакъв консенсус аз бих се раздели с нея. Не смятам, че си толкова възрастен, че да е пречка да започнеш живота си на чисто с жена, която да задоволява нуждите ти.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: e2a4b40913
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Това са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ и заблуди, че жените си мислим, че секса бил мръсен, секса бил такъв и онакъв... Не знам от къде са тръгнали подобни приказки, че жените нямат желание за секс и са едва ли не асексуални монахини, но искам да вметна едно нещо - както мъжете, така и жените ИСКАТ секс ПОСТОЯННО. Здравият човек може да го прави всеки ден, по няколко пъти. Обаче в твоята история жена ти не е много здрава. Имам предвид, че има проблеми и те са на психологическа основа, според мен са породени от КОМПЛЕКСИ. Ако тя се чувства ОКЕЙ с тялото си, опита си и ВРЪЗКАТА ВИ - би те искала ПОСТОЯННО, просто бъди СИГУРЕН В ТОВА! Обаче, нещо куца при вас. Или нещо си сгафил и тя те е хванала, или жената страда от комплекси. Според мен, тя се страхува да прави секс, а не че не й се иска. Страхува се, че навярно не се СПРАВЯ както трябва и един вид я е срам да експерементира с нещо по-различно от свирка и мисионерска поза.
Трябва да поговориш сериозно с нея. Отидете някъде само двамата и изяснете този проблем най-накрая. Не може една връзка да съществува без пълна интимност и отдаденост. Желая ви успех! Дано спасите семейството си!

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 4e2cdebd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Опитваш се да изкараш жена си ненормална, но извратеняка си ти. В банята всеки може да си издава звуци, много хора си тананикат някоя мелодия, просто така, от кефа под душа, но само извратените си фантазират, че някой чука жена им, а те през това време й галят клитора(" и когато сме правили секс съм се опитвал да фантазираме все едно, че го прави с друг как аз съм до нея и той прониква (докато я възбуждам с пръсти) и т. н. "). Съвет! Прекрати порното и онанизма, стани нормален мъж, помагай на жена си, стани й отново любим и ще получиш това което желаеш. Наистина изглеждаш интелигентен, но перверзията, която е в главата ти, потъпква интелигентността ти. Интелигентен мъж не би употребил думи, като "задна прашка". Това са каруцарски термини. Отвори "кама сутра", там позите си имат по цветущи наименования. Мисля, че сам се вкарваш във филми-фантазия. Жената е отражението на мъжа, ако наистина е мъж. Оправи себе си, жена ти сама ще се промени.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: bc834fe0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не го прочетох цялото, детето определено не трябва да спи при вас. Трябва да си поговорите, иначе най-вероятно ще си намериш друга, предложи и да имате още едно дете и виж какво ще каже.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 923cd65e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Сега... не знам дали ще съм ти от реална полза, но нека опитам.
Първо, ти явно си я поставил в ситуация, в която приема всичко от теб за даденост. Поради това не го цени и уважава. Едва ли е съзнателно, но тя няма работни навици, превърнала се е в домакиня и детегледачка. Дори нещо повече - на 5 г. детето ВИНАГИ да спи заедно с вас е малко прекалено, поне според мен. Трудно ще се изгради самостоятелност в това дете и умения за справяне с живота, ако мама е до него в абсолютно всичко.
За проблема й със секса - явно е психически и подсъзнателен. Нямам готово решение, съмнявам се изобщо да съществува такова. Като идея бих ти предложил да й дадеш някакви задачи, дори супер маловажни да са, свързани с твоята или каквато ще да е работа, но да я карат да излиза навън, да комуникира с повече хора и т.н. По принцип нейният проблем е на психическа основа (вкл. вкопчването в детето) и вероятно ще има нужда от помощ от психолог, но това няма как да стане насила, трябва тя самата да има желание да направи нещо по въпроса. А, и друга идея - детето вече не е супер малко, времето сега се затопля и можеш да го водиш на по-големи разходки, вкл. сред природата, на планина и т.н. За детето ще е интересно да правите такива пикници и разходки в гори, покрай реки и т.н., отделно, че можеш да ползваш и версията, че това ще закали здравето на детето. А жена ти... ако не иска да седи сама вкъщи, ще трябва и тя да идва. Чистият въздух и природата, както и смяната на обстановката, винаги помагат за здравето и за нервите. Вкл. и твоите, които са доста опънати вече.
И последно - проследи нещата как се развиват и не чакай до безкрайност. Детето ти е на 5. Само след 1 год. тръгва на училище, откъдето тя не може да го спре. Не отлагай решаването на проблемите помежду ви, иначе те ще се задълбочат, а резултатите ще рефлектират и върху детето.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 795127ac95
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, не си хаби времето с тази жена. Звучи жестоко, имате дете, но е истина. След време ще разбереш за какво става дума. Тя ще превърне живота ти в Ад. На жаргон ще го кажа - вързала те е. Тук мнозина ще ти кажат: Поговори с нея, не и помагаш и тя се чувства зле и др. подобни глупости. Аз ще им кажа: Една жена, която те обича и ти я привличаш може да вдигне скандал за каквото и да било, но в леглото се отдава на 100%. Каквото и да правиш, нещата няма да се променят. Единственият ти изход е развода. И колкото по бързо, толкова по добре. Не ти ли минава през ума, че тя подсъзнателно или не иска същото? Може ли тя да не отвръща на ласките ти и едновременно да те обича? Няма такава любов, приятелю. Тя се чувства сигурна с всичко, което си и го осигурил като бит - пари, кола, жилище и не и дреме за теб и твоите чувства. Тръгни да се развеждаш, пък ако тя наистина държи на теб, ще бъде принудена, да се смени отношението.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: 4c5fc50973
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мисля, че трябва да поговориш с жена ти и да отидете на семеен терапевт. Според мен всичко е на психическа основа. Може би е наодовлетворена в друг аспект? Само вкъщи ли си стои? Не излиза ли с приятелки? Живота и еднообразен/скучен ли е? Може и да е А сексуална, въпреки, че е по-малко вероятно. Без да говориш с нея по въпроса никога няма да разбереш. Не бъди груб или прекалено директен, но това наистина не е нормално. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: a9779d5c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Много дълго си го написал, според мен освен сексуален жена ти има и друг проблем. Какво е било детството й? Какви са тези задръжки, които има, защо не работи, не се занимава с нещо, детето не е малко. Ако не ходи на градина, то поне намери начин да посещава 3-4 часа дневно някакво занимание с деца, не е нормално 5 годишно дете да виси по цял ден с вкъщи, то има нужда от среда и приятели.
Според мен тотално трябва да промениш семейният модел иначе, само ще затънете надолу. Първо реши проблема с детето, градина, забавачка не му е мястото целодневно вкъщи, после според мен тръгнете на добър психолог и накрая решете проблема със секса. Известният сексолог - психолог д-р Врабчев има и страница, можеш доста неща да прочетеш.
Освен това детето не му е мястото между вас в леглото и с това трябва да се пребориш, отделно легло задължително, вечер гушкане, книжки и после в леглото, така е редно. С женати сериозен разговор и настояване нещата да се променят и задължително някакво занимание/работа за нея, не може да си седи безцелно вкъщи и да психясва. За това, че на 30 е била девствена, познавам момиче, което също е девствено на тази възраст, обременена от родителите си, не разбира проблема дори, мъжете са тъпаци... и до там се изчерпват нещата. Сексът е прекрасно нещо, но човек и там трябва да се ограмотява, да чете разни статиийки, съвети, все ще намери нещо, което му е от полза и ще е за добро.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: b69c03f694
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Ще бъда честна - не дочетох докрай.
Мнението - в днешно време жена, стояла девствена до близо 30 години - за мен единственото обяснение е, че не е достатъчно сексуална, иначе нямаше да седи. Както виждаш - береш плодоветес еднотипния и дори липсващ секс. И честно казано в този случай не виждам как нещо ще се промени.
И нещо много важно, макар и да е извън въпроса на темата - как може да държите толкова малко дете всяка вечер до 01:00 часа? ! Че никаква двойка няма да излезе от вас, е ясно, ама поне родители бъдете!
Късмет!
Ж28: жена, обичаща секса и майка на две деца

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 дни
hash: e2a4b40913
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Подкрепям НАПЪЛНО мнението на номер 9. Помисли върху него, авторе. Ако лъжеш жена си или тя те е усетила, че си сгафил някъде - ЗАБРАВИ да ти дава всичко, да се държи като теб както някога прди, когато всичко е било наред, и забрави за секса!!! Ние жените обичаме чистите отношения и честните мъже. Ако и ти си чист и си споделяте абсолютно всичко и сте по цял ден заедно, без капка съмнение от нейна страна, че я мамиш примерно... - определено БИ ТРЯБВАЛО да те награждава ПОСТОЯННО и да й е супер хубаво с теб. Не знам къде си сгафил, но ако си чист.... тогава проблема може би е комплекс. Говорете по тази тема! Проблема е сериозен и се задълбочава с всеки изминал ден, а тя само се измъчва от това! Направи нещо мило за нея, продължавай да се държиш с нея както си се държал преди.... НЕ Е ВЪЗМОЖНО да не те оцени, ако си мил и с чиста съвест!

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: de98418202
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ти да не си оня прочут из целия сайт насилник, чекиджийстващ на фантазии как бие, изнасилва и обижда въображаемата си жена, а тя във същото време му слугува, мие, чисти, пере и гледа детето? Ее, аман от тоя трол.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 630b00e448
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Като психолог мога да кажа, че във връзката ви има много проблеми. И това е от двете страни. Първо за жена ти - човек който до 30 години е девствен определено има някакви задръжки или изкривени представи в тази област. Това може да се дължи на възпитание, много родители за да предпазят децата си им наговарят не необходимото за да се предпазват от болести и неприятни последствия, а изтъкват само лошите неща и оттам се създава впечатлението, че секса е мръсен и опасен. Жена ти го потвърждава с това, че на първо място мисли не за привличане и удоволствие, а човека да не е мръсен или болен. Което си е един вид модел на мислене свързан със страх от секс, поради тези причини. Така смятам, че има нещо във възпитанието и, което и пречи да се отпусне. От друга страна от това което си написал изглежда е силно интровертен тип щом няма потребност да се вижда с хора, да ходи на работа и да общува. Не е нормално:
-5 годишно дете да спи между вас, жена ти използва детето за да избегне контакт с теб
-не е нормално това дете да си ляга толкова късно, пак причина да използва детето да създаде преграда между вас
-не е нормално детето да не ходи на градина, това дете има нужда от социализация, има нужда да бъде сред други деца, да общува, да свиква с живота навън. Проблема е, че жена ти го вкарва в нейният модел на затвореност и интровертност и така пречи на детето да се развива нормално.
Така твоят проблем авторе тръгва от липсата на секс. Само че липсата на секс е следствие от други проблеми, които имате помежду си, а не причина. Първо жена ти има много неразрешени психологически проблеми, нефункционална е. Ти с твоето поведение още повече допринасяш за нейната нефункционалност. Осигурил си и всичко, седиш вкъщи при нея, тоест подкрепяш нейното поведение, но виждаш че все пак си стигнал до извода, че това не е нормално. Всъщност и помагаш още повече да се затвори вместо да си види проблемите. Не мога да кажа повече, защото коментирах само на база това което си написал. Но определено вземи мерки, защото детето в тази среда няма как да израстне щастливо и удовлетворено. Бих препоръчала фамилна терапия, ако има желание и от двете страни. Там много по-подробно се разглеждат такива случаи, но това трябва да реши автора заедно с жена му. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 дни
hash: 3a061f6b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   "Това са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ и заблуди, че жените си мислим, че секса бил мръсен, секса бил такъв и онакъв... "
Мадам 8, не са глупости - когато нормалният и здрав човек обича да прави нещо, той постоянно търси начини да го прави, прави го и му се радва. Не го боли главата. Не приказва навсякъде, че не е роден да го лашкат. Не казва, че не е длъжен да дава на всеки срещнат/защото не чак пък всеки срещнат му е мераклия/. И не чака непременно да го направи на лунна светлина или при плясък на морски вълни.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 53da271952
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Станал си й противен, изстинала е, не те обича.
Съжалявам за директния отговор, но така виждам аз нещата.
Оженила се е за теб, защото й е било време да стане майка и часовникът е тиктакал. Използвала те е да й направиш дете. Има и такива жени - най-важното в живота е детето и след като го получат губят желание за секс, защото сексът разбират само като биологичен способ за осигуряване на дете.

Има няколко неща, които можеш да опиташ:
1. Натискай я по-често. Сексът не се прави с думи. Аз обожавам секса, но моят мъж като ме пита "Искаш ли? ", отговорът ми е "Не", но ако вместо да пита, ме гушне зад гърба и ме целуне по врата... нататък нещата се случват естествено. Иначе ми е някакво тъпо.
(но както описваш секса ви - единствено на тъмно в мисионерската.. не зная дали това ще помогне)

2. Кажи й да не чисти толкова. Заведи я някъде на почивка събота и неделя. Опитай да промениш ежедневието й. Като се заприбираш от работа, кажи й, че искаш да се разходите да е готова. Излезте с детето, поиграйте навън. Води я на кино, театър, пикник... разнообрази малко ежедневието й.

3. Говори с нея повече. Не само за секс, а за всичко. Нека види, че всичко от нея ти е важно. Обсъждай с нея някакви теми, питай я за мнението й по някакви въпроси - върн й социалността. Тя сега сякаш е единствено майка и домакиня и въпреки че не се оплаква от това, то явно по някакъв начин я е... обзличило. Забравила е да е личност.

Рутината на семейния живот е повредила не една двойка - от вас зависи дали ще го позволите обаче. Но ако тя в един момент не се включи и не започнете двамата заедно да поправяте нещата, а само ти "бачкаш" за този брак - пиши го свирен мача.

Като цяло не съм оптимист, че нещата могат да се оправят със секса ви. Това че е била девствена до по-късно, не е причина да не изпитва удоволствие от секса, да не иска да погали мъжа, който обича. И аз загубих евствеността си късно, но това само ми помогна, защото вече като зрял човек, подходих зряло и към секса и си спестих много проблеми, които се случват заради ранния секс в детска възраст. Вече познавах тяото си добре, знаех как да говоря за него и как да казвам "не" и "да". Неща, които на 14-16, когато примерно моите приятелки го направиха, не ни бяха ясни. Половината от тях имат сега проблеми в секса и при изпитването на оргазъм, защото твърде рано пристъпиха към сексуален живот и това някак повреди психиката им.

Има жени, които не обичат да правят свирки и да експериментират - добре. Но ми се струва странно защо една жена ще има против различни пози. Ако трябва да легна и да си разтворя краката, а мъжът да блъска и да се поти над мен - това не е секс. Това е правене на бебе.


Това, че си е говорила сама. Всички го правим понякога. Едва ли е нещо страшно. Ако вече се повтаря и забележиш, че наистина има въображаем приятел - тогава редно е деликатно да потърсиш намесата на специалист.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 9fffee59e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   2 Пиши ми на bgjonsnow в gmail :) ако си готина мацка, може да ходиш доста добре почесана отвътре :P

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 дни
hash: 8f4386e9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Жена ти може да има проблем с жлезите с вътрешна секреция - щитовидната или надбъбречната жлеза. Щом не може да спи е много вероятно да има хиперсекреция на кортизол - катаболен стероиден хормон, отделян от надбъбречните жлези. Жена ми имаше същия проблем - оказа се аденом на надбъбречната жлеза. Направиха и операция и отстранихме аденома, като жена ми се възстанови на 100%. Проблема със секса обаче остана - пак си е мираж.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 78fe01d607
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   То, всичко е казано вече, не знам дали има смисъл да коментирам, но съм съгласна с някои коментари, по-горе. Проблемът на жена ти, идва от там, че не се социализира с други хора. Тя по цял ден, е с теб, и с детето. Така се е вкопчила в това дете, като майка орлица, а сами знаем, че това не е най-здравословния метод, да отглеждаш едно дете. Съгласна съм и, че вменява нейния тип живот, и на детето. Не е нормално хора, от всякаква възраст, всякакво положение, да не излизат навън, да не общуват с други хора, да нямат хобита и занимания, да не ходят на работа... От там тръгва всичко. Тя сега се чувства като майка и домакиня. Тя вече за себе си, не е жена. Сама не осъзнава това, и не осъзнава, че тя е причината да стигне до там. Трябва да и покажеш пътя. Може да опитате, наистина, да отидете на семейна терапия. Или отначало да ходи само жена ти, колкото да се отпусне, да и кажат някои неща, самата тя да проумее други, и когато вече се е отпуснала и осъзнала достатъчно, започнете да ходите двамата. Седни с нея, и поговори, че това не е само нейното дете. Ти също имаш право на глас, що се отнася до възпитанието му. Върнете го на градина, нека и то се социализира, макар и късно. Нека се сприятели, да не седи само вкъщи, защото това за едно малко дете е пагубно, и оказва влияние и по-нататък. Кажи и, че не е здравословно за вас, като двойка, и за детето, да спи между вас. То трябва да се научи, че мама и тати, имат нужда от уединение, и от тяхно лично пространство. Вие, като родители, не се изчерпвате само с родителството. Вие сте съпруг и съпруга, и както имате задължения и отговорности към детето, така имате и един към друг. Щом в брака ви нещо куца, то и с възпитанието на детето, ще има проблеми. Децата усещат много, но не могат напълно да осъзнаят какво се случва, докато са малки. Недейте в никакъв случай да правите секс, докато детето е в същата стая, или не дай си, Боже, на същото легло. Майка ми го правеше същото, и мислеше, че не осъзнавам какво става, и си спя... Но, осъзнавах, и не спях... По цели нощи съм будувала, правейки се на заспала, защото ми беше неловко да стана и да им кажа да престанат. А, когато пораснах още малко, живеехме няколко години тримата в една стая. Може да си представиш какво беше. Още си спомням всичките тези вечери, когато се правех на заспала, но не бях. Майка ми не знае, разбира се, аз нямам и очи да и кажа. Но, с историята си, исках да ви кажа, че детето ви определено е ставало свидетел, ако не е до сега, то за в бъдеще, ще! Запомнете го, и няма да му е приятно, нито на него, нито нас вас, от създалата се ситуация.

Също така, препоръчвам, да започнете да излизате като двойка. Вече сте позабравили, май, какво е да бъдете влюбени, двамата, и светът да се върти около вас. Естествено, имате други ангажименти и отговорности, но организирайте нещо, само за вас двамата, и другите задължения, ги оставете настрана. Загърбете ги, мислете само за вас, как на вас да ви е приятно, събудете старата тръпка, между вас. Не знам, дали ще има ефект само, защото според мен, жена ти не осъзнава, че има проблем. За да може да се реши едно нещо, то първо трябва да бъде осъзнато. Да се приеме проблемът, и тогава да се мисли за решение. Много трябва да и говориш. Може да е добре, да се опитате да съживите искрата, след като тя тръгне на терапия. Едно е, да чуеш нещо от близък човек, който има отношение по въпроса, а съвсем друго е, да го чуеш от непознат човек, който няма отношение. Това ще я стресне. После можеш да говориш с нея, как се чувстваш. Че си пренебрегнат, имаш нужда от нейното внимание, и близост. В никакъв случай, обаче, не я обвинявай. Така не става. Казвай, "Аз имам нужда", "Аз, чувствам, че.... ", "Аз мисля, че... ". Да не се усеща изобщо нотка на обвиняване. Кажи и, че я подкрепяш, уважаваш, че искаш да се опиташ да я разбереш, нека тя ти каже какво я мъчи, къде намира проблеми, кои неща смята за грешки, и как може да се поправят.

И общо взето, опитай се малко, пред нея, да разграничиш връзката майка-дете, и съпруг-съпруга. Много жени, след раждането, забравят, че са съпруги. Стават майки, и домакини, и толкоз. Но, са били съпруги, преди раждането, тогава трябва да си останат такива, и след това. Иначе, идват проблемите. Нека тя почувства, че има подкрепата ти, но да не си мисли, че може да те разиграва още, както до сега. Кажи и, че или оправяте нещата, или проблемите ви ще ескалират. Тя избира, или иска да запази семейството, или не иска. Ти и покажи, обаче, че от своя страна, си готов на всичко за семейството си, а сега е нейния ред, да се бори.

Успех!

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 684e1f097b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Братче, не знам дали мога да ти помогна за проблема със съвет, но ако това ще те успокой, НЕ СИ САМ, ЧОВЕК. Тези жени веднъж като им паднеш и край с тебе. Няма значение какво е било и колко пъти дневно, край със секса, ей... И да ти благодаря, защото на места ме разсмя. Хубаво е да решите проблемите си, но при липса на секс мъжа първа става нервен, после става неуверен, после става гневен. Мисля, че последния етап е да му писне и да й тегли една. Дали за постоянно или ще започне да бяга по тъча... Да, вярно е, че не е това първопричината, но за мъжа става много трудно в един момент да е хем верен, хем да бъде незадоволен, а и мил, за да си решават проблемите. Затова ако не намериш решение, забоди някоя няколко пъти, па може да се успокоиш и да ти дойде решение

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 дни
hash: 4c9807b594
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Здравей,

Тъжна история! Нямам много за писане, затова ще е кратко. Катобза начало дай право на своя глас в семейството. Ти работиш и го подсигуряваш, а реално живееш в някакво господство ала каквото каже жена ти. Синът ви не е малък, за да спи при вас и не бива да го правите странен (в недобрия смисъл). Ми като стане първолак, пак ли ще спи при вас, това е само след 2 години, или вкъщи тя ще го обучава? ! Това не е микак добре Представи си как разказва на другарчета си или на учителката как спи между мама и тате. Да не би да е имало проблем в детската градина и затова да го е махнала? Обиди, подигравки с детето или с жена ти и учителки, деца? Поразпитай външи хора деликатно, ако тя не каже.
Заяви своята позиция, защото имаш същоте права в семейството. Така или иначе няма секс, с какво ще те отреже? Трябва да пробиеш тази стена между вас, за да се получи диалог. Така ще разбереш и защо не иска секс
Успех

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 4c9807b594
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Здравей,

Тъжна история! Нямам много за писане, затова ще е кратко. Катобза начало дай право на своя глас в семейството. Ти работиш и го подсигуряваш, а реално живееш в някакво господство ала каквото каже жена ти. Синът ви не е малък, за да спи при вас и не бива да го правите странен (в недобрия смисъл). Ми като стане първолак, пак ли ще спи при вас, това е само след 2 години, или вкъщи тя ще го обучава? ! Това не е микак добре Представи си как разказва на другарчета си или на учителката как спи между мама и тате. Да не би да е имало проблем в детската градина и затова да го е махнала? Обиди, подигравки с детето или с жена ти и учителки, деца? Поразпитай външи хора деликатно, ако тя не каже.
Заяви своята позиция, защото имаш същоте права в семейството. Така или иначе няма секс, с какво ще те отреже? Трябва да пробиеш тази стена между вас, за да се получи диалог. Така ще разбереш и защо не иска секс
Успех

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 7429569a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Номер 6 много точно е резюмирал статусът на вашият брак въз основа на това, което сте описали. Жена ви няма къде да изразходи енергията си. В депресия би бил всеки на нейното място. И милионери да сте, и цялата в Сваровски да я обсипеш, няма да я видиш щастлива пълноценно, докаго не започне да води свой соцшален живот -работа, приятели.
Предлагам варианти за решение:
1. Връщате детето на градина. (Дори да не е съгласна и да мрънка, имаш право на глас). Обричате и детето на асоциален живот.
2. Жена ти почва работа. Може и почасова, но да е работа.

Относно секса... И в моето семейство имаше сух режим близо 2-3 години без причини. Убедена бях, че мъжът ми няма любовници, обича ме (доказва го чрез жестове и грижовно отношение), но секс нямаше. Говорих, изчаквах търпеливо, оправдавах го с умора, напрегнато ежедневие и прочие. Грижа се за себе си, женствена и елегантна съм, така че не мисля, че причината е била свързана с мен. Развръзката дойде, когато един ден заявих, че ако продължава така, ще си намеря любовник, защото съм на 30 и имам нужда от секс. В нашето семейство си мерим внимателно думите и той знае, че кажа ли нещо, значи го мисля.
Вече всичко е ок.

Твърде добър си с жена си и тя максимално се е възползвала от това. Не е луд, който яде от баницата...

П. П Моято баня я чистя веднъж в седмицата. Какво толкова я цапате вашата, че всеки ден я чистите? Алергизирва се човек от прекалена дезинфекция с препарати.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 дни
hash: 9fa2589ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторе, пиши отново да ни кажеш какво е станало.. какво ще правиш и тн. все пак доста хора са любопитни и са дали съвет.

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: 5a8e41f519
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Здравей! Доста подробно си описал, но ще я карам направо. Повярвай дете на 5 год категорично няма място във вашата спалня. Детето е достатъчно голямо да спи само, за предпочитане направо в негова стая. Която и книга по психология да отвориш го пише вътре. Поговори на тази тема с жена си, ако е необходимо отидете заедно при психолог. Той ще ти каже същото. Децата в една възраст развиват романтични чувства към родителите си. При момчетата е Едипов комплекс, а при момичетата Комплекс на Електра. С времето и подходящо поведение от страна на родителите това отшумява. Характерно е че момчетата се опитват да изместят (разбирай буквално) бащата, за да бъде майката (жената ) само за тях. С това спане във вашето легло ще си докарате беля. Скоро ако те пратят на дивана да знаеш от какво е. Като е натурена детската вземи я разчисти. Поговори си със жена си - все пак вие сте съпрузи и ако тя не желае да прави секс с теб, най - вероятно си има своите причини, но пък ти ако искаш да си и верен нямаш много опции. Поговори си честно с нея за тея неща, обсъдете ги откровено, не извъртай и не крий. Ако трябва потърсете заедно специализирана помощ. Желая ти успех!
The Wishmaster

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: ec8e85e9e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Много са го написали, ще го напиша и аз - ГОВОРИ! Говори с нея прямо и открито - сподели какво не ти харесва и защо не ти харесва. Ако се опитва да избягва разговора с неща от рода на "Сега не е момента", "Детето е тук" и т. н. просто и кажи, че не може така да продължава и искаш сериозен разговор. Покажи, че я обичаш и държиш на нея и на семейството. Ако е жена на място ще се разберете. Ако ли не - всеки по пътя си - времената сега са различни, живота е много по-динамичен от едно време. Децата ни растат в друга среда с други разбирания от нас, затова не се притеснявай. НЯМА КАКВО ДА ГУБИШ! И каквато и да е развръзката ще е полезна и за тримата - за детето, за теб и за нея.

- Женен, 30г. с две деца

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 дни
hash: e105e5f006
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Жената не знае какво е да си в реалният живот, ще си позволя накратко да ти напиша, какво беше моето ежедневие, когато детето ми беше на 5. Раб. ден 9-10 часа /понякога и повече/ 2 часа път. Прибирах се и не знаех на кой свят се намирам от умора, добре, че мъжът ми беше по-гъвкав и взимаше винаги детето от градина. Прибирам се и се почва винаги домашно приготвена храна, чистене, пране, обичам да е чисто, но колкото ми стигаха силите. Вечер си лягам пребита, имаме прекрасни сексуални отношения, но нямам сила за секс, просто заспивам. Детето спи в съседната стая, намирам време да го му обърнем малко внимание, и после пак нещата се повтарят, няма на кого да разчитаме. Мечтаех си да имам по-спокойна работа, да работя по-малко и да имаме повече време за семейството ни и за нас двамата. Написах ти ги тези неща, за да прецениш какво си дал на жена си, възможност да е спокойна, отдадена на семейството, да избира какво да прави, къде да отиде, да си намери занимание което и е приятно. Сигурно и ти не си светец, но тя не оценява какво е да имаш сигурност в България и да не се чудиш как ще платиш сметките и какво ще стане, ако единят го съкратят с кредитите. И това го преживяхме. Въобще низ от притеснения, проблеми, несигурност и поемане на отговорност от страна на двамата ни. Пропуснах да ти напиша, че съпругът ми с течение на времето ми прехвърли изцяло "домашното" счетоводство, защото той хич не е по тази част. Постоянно балансирах между сметки, кредити, др. разходи, почивка.... за да стигат парите и да свържем семейният бюджет, което е ужасно натоварващо, но неизбежно. Просто жена ти може да се радва, какво спокойствие си и подсигурил, макар и да не го разбира, защото си мисля, че така е още от детството й, все някой се е грижел да има всичко около нея.

 
  ...
преди: 8 години, 2 дни
hash: b26adc2c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Това с маниакалното чистене в комбинация с говоренето сама е признак, че жета ти има проблем и асексуалността е само един аспект от него.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 96a8864d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

35.   Авторе, дай развитие, че стана любопитно! Няма да се повтарям с коментарите преди мен, достатъчно подборно са го описали хората и са дали добри съвети. Това, което мога аз да добавя, е да те питам - ако със съпругата си не можеш да говориш открито на всякакви теми, то с кого? Питай я директно защо прави така и те лишава от секс.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4ca9c379b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Пич сега разбираш ли, че нинфоманката не е била чак толкова лоша партия. Кво като са я праскали и други, важно е ти да си доволен.

По добре да ядеш торта с приятели отколкото лайно сам.

Сега не знам съвет ли търсиш или какво. Но на тея години жена ти няма да се промени. Най вероятно даже ще ства по-зле. Ти явно си съвсем нормален мъж искаш д аимаш нормални интимни отношение. И аз съм мислил много по-въпроса понеже моята жена е малко скучновата в леглото макар и не толкова крайно като при теб. Извода ми е, че няма как да я променя. Затова ако не се извдържа вече търси нещо нов. Виждаш сега какво жени има по улицата. Някоя 30 годишна ще ти завърти главата. Ако така или инче ще променяш нящата в живота си то по-добре рано отколкото късно.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0162cd6301
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Авторе, аз наистина не те разбирам, млада жена съм, ти уж си интелигентен мъж пък търпиш всичко ттова, докога и защо, материално осигурен си, независим, разведи се, мазохист ли си някакъв? Аз не мога да си представя, че някой мъж би ме търпял както ти търпиш жена ти и защо? Заради детето ти ли? Тя съсипва и теб и него, виж поговори си сериозно с нея, не може така повярвай ми тя ще съсипе и психиката на сина ти, не го допускай! Аз не мога да си представя наистина що за благороден човек си, но трябва да спреш и въпрреки навика да я оставиш, много жени биха били с теб, повярвай ми и тази не си заслужава, виж аз съм мн млада, но съм красива, интелигентна, в секса добра доста и то само с трима съм била досега и имам самоочувсттвие с покритие, но никога не бих си позволила да се отнасям така с партниора до мен, който и да е както жена ти с теб, удовлетворявам го по два часа на ден всеки ден и за справка той не харчи никакви пари по мен, ти си интелигентен, но си се поставил в позицията на много голям будала, осъзнай се, моля те!!!

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bff1b935f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Здравей авторе! Много неприятно впечатление ми направи ето с това"Преди жена ми (1-2 години преди да се запознаем) имах връзка (за 5-6 месеца) с едно момиче, което на пръв поглед ми изглеждаше добра кандидатка за съпруга. И тъкмо си го бях наумил изведнъж разбрах, че едно се представя пред мен, а друго върши. Накратко - нимфоманка, но с маска за пред познати и роднини (голяма актриса, направо за Холивуд). За мен беше голям шок - най-вече като си помисля, какви сериозни намерения ми се въртяхя в главата и какво можеше да се случи. "Не знам какво е било това момиче, но ще ми обесниш ли какво значи за теб тази дума, най добре разкажи по подробно за момичето да си имаме на представа. Ти във кой век живееш, когато бях тийнеджърка повечето момичета го бяха правили вече поне веднъж, всички се хвалеха, то и аз се похвалих без значение от истината. Малко по късно вярно че се случи но какви са тези нимфомански истории от мъжете, нормално е жената да е спала с един или двама мъже преди подходящият партньор. Все едно някой да каже за мен че сме спали заедно и целият град да повярва без да има за какво. Преди време имах връзка с мъж когато бях на 24 год. който виждах като желаният за мен(бях спала само с един преди това)и то вече станах нимфоманка както и общо всички жени който са правили секс със повече от един мъж. И какво като ти си имал сериозни връзки, нормално е жената да излизала и със други различни мъже никой не споменава за наличието на секс, особено в университетa е неизбежно да страним от мъжете. Подразнил те е факта че тя е спала с повече отколкото ти което изобщо не се знае дали е истина, хайде стига, ако направим сравнение със днешните млади хора, как ще ги категоризираш след като нормалните жени ви се виждат като нимфоманки. Да обичаш един човек да искаш да правиш секс с него често е сигурно престъпление, съжалявам че ти се ядосвам така но много лошо се изразяваш. Аз като жена която задоволява нуждите на човека до себе си, дали ме привлича или не е важно, длъжна се чувствам и това е, защо да го ощетявам след като се държи добре с мен и е мое гадже. Направо съм потресена че има подобни хора като теб, сега се оплакваш от сексуалният си живот но нищо чудно че станало така. Имам връзка с мъж който е по консервативен със сигурност дори й от теб, спал е с малко жени на брой, не си е лягал изобщо със курви, та той смята че е нормално жената да е била и с други преди да се оженят. "ато го комбинирам с факта, че не е правила секс до 30г почвам да си мисля, дали пък за нея секса не е нещо мръсно(!? ), да има някакво отвращение и в този смисъл някакъв психологичен проблем? "Възможно е да има някакъв проблем и то точно този че си е нямала представа от секс, може да е развила травма, знам ли или е установила че всъщност не я привличаш. Всъщност почти всяка жена може да прави секс, но при вас мъжете е по различно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9481daa459
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Накратко, има една поговорка: който плаща, поръчва музиката! не казвам да си лош, но бъди справедлив. Ти подсигуряваш всичко, тя - не работи, не си изпълнява съпружеските задължение. То си има и термин! Поговори с нея, но без много обяснения. нека бъде като предложения, които си обмислил, но да разбере, че е сериозно. Плюс срок за промяна. Ако не стане, развод -и твоят живот е един, защо да се мъчиш? Родила едно дете и сега цял живот ще я издържаш, че и няма да ти пуска? Айде бе? Няма такъв филм.
но, не съм оптимист - жена ти не е добре с главата, това е истината и надали ще се промени.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ea7637f9af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Kaквото повикало, такова се обадило! Ти от самото начало си бил или с асексуална жена, или с жена без всякакъв интерес към секса освен за цел зачатие - на 30 г. девственица по принцип никакъв интерес към секса трябваше да ти светнат всички червени лампички. Сега е малко късничко да се сещаш. Поне не се е преструвала жената, а такава си я взел и сега на 40 г. се сещаш, че искаш друго. Решението е ясно - или живееш така още 30 г., или се разделяш. Средно няма. Не вярвам, че тя някога ще промени нещо в това отношение.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9db2a77cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   И при мен нещата са почти като при автора. Никакви целенасочени разговори не помагат. Никакви действия, допълнителни стимули, отдаване не вършат кой-знае каква работа. Всеотдаен до краен предел съм в секса всеки път. Никога не го правя заради себе си, ясен й е крайният резултат за всеки контакт, но така и не го правим по-често от веднъж месечно. Тук има друга такава тема със същата актуалност - "... за да не мрънкам на жена ми за секс". Като не щем да ползваме друга щото "изневяра" ни звучи гадно, низко, неприятно ... ще си се самобслужваме пожизнено и това е. Промяната е невъзможна. Хората си се раждат с генетично заложена сексуална активност, която с времето естествено намалява. Нормално е в по-млади години да не се забележи по-ниското ниво. Самият партньор се понапъва допълнително - нали трябва все пак да си осигури поколение, семейство ... Тук работата малко става "зло куче под трънка - само не яде, но и никого не пуска ..." Много пъти съм се замислял за някаква толерантност при такива случаи. Живеем в ХХI-ви век. Като достатъчно разумни същества би трябвало да е възможен подобен разговор-сделка. Сексуално активният партньор продължава да си се грижи пълноценно за семейството, не се отива на развод, даже си живеят заедно, защо не и секс даже да си правят понякога. Но той/тя има свободата да си намира някакво удовлетворяване на потребностите. Не говоря задължително да си има любовница. Реално се крия от жена ми като гледам порно, като се обслужвам в банята и най-вече в нета ... Какво чудо ще настане ако ме хване ... Не казвам, че искам да го правя безогледно пред нея, но защо трябва да живея с чувство за вина, че просто вървя по природните си нужди, които - да, при нея са притъпени. Добре, неморални са такива работи (макар, че ми звучи вече доста архаично тази дума). А нормално ли е човек да живее в разрез с чисто физическите си нужди. Ще отида по-далеч в размислите си. Един ден (не дай си Боже), сексуално пасивният партньор се залежи болен. Неговият другар ще трябва да върши куп истински неприятни неща, свързани с физическото му съществуване. И ще го прави. А този първият, как така може при далеч по-нефрапиращи обстоятелства, да не се съобразява с чисто биологичните потребности на партньора си? Или поне да му разреши да ползва чужда помощ ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: fffae9bb6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Аз имам предложение за автора.
Тъй като смятам че жена му е асексуална и това си е психо физически проблем ( може да е хормонално, може и да е психическа травма от детството или пубертета, личен опит....
Предлагам това което проработи при мен..
Трева, детето в детската и като заспи чаша вино и марихуана....
Повярвай, сякаш съм изхвърлила цял камион боклук от главата си и тялото....
И излизайте по дяволите... говорете си... и не казвай никога че искаш секс... все едно че е уред за ползване...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker