Става ли се лесбийка, от ласките между момичета и нормални ли са те! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Става ли се лесбийка, от ласките между момичета и нормални ли са те!
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 13122 пъти
Ще ви разкажа една история, за интимните отношения между малолетни момичета и по-късното им рефлектиране, в сексуалната им ориентация и изгтаждането им като пълноценни хора. Повлиях се да напиша това, от прочетеното в темата - http://spodeli.net/1/story-10287.html или "От играчка - плачка ... секс с приятелка - ами сега?"

Малко предисловие. Мъж съм и живях с втората си жена, чието момиче порасна в ръцете ми от бебе. Аз иначе, имам двама сина от предишния си брак.

Та малката израстна пред очите ми, годините минаваха неусетно и тя се превърна в прекрасно и много красиво момиче. И като всяко момиче, слушаше повече майка си, въпреки че и от мен копираше каквото види.
Събирахме се с приятели, семейно с жените им и децата. Малките вече на 16, си попийваха алкохол, но в разумните граници и това не правеше впечатление на никой. Е, по-добре да пиеха ограничено пред нас, отколкото сами в дискотеките и както повечето тинейджъри - до зори. Моят приятел също имаше момиче което обожаваше баща си /до ден днешен/ и бе приятелка с нашето девойче. Двете бяха почти неразделни и винаги в наща компания с другия татко. Заедно в тях, на дискотека, на разходки... Забелязах обаче, странно поведение помежду двете момичета, а също и с още две тяхни приятелки, които се изразяваха в опипване и целуване помежду им и то пред нас, но го приемахме като една игра, игра вследствие на техния пубертет. Ами всички сме минали от там. Нормално е на тяхната възраст, да ги подгони хормона.
Да но, аз съм си малко мнителен и започнах да ги наблюдавам по внимателно. Личеше си че в тая игра имаше повече сексуален аспект, отколкото така нареченото от тях "лигавене".
Подозренията ми се оправдаха, когато един ден тръгнах да търся моят приятел в тях /таткото на другото момиче/ и ме посрещна моето, което бе на гости на приятелката си. Беше доста с ,как да го кажа, доста особен вид - нещо като жена след секс, доста разголена, размазан грим, с разрошени коси и т.н. В началото не обърнах внимание, защото тя и в къщи е била така /не се притесняваше от голотата си/, но като влязох вътре, видях и приятелката и, която едвам смогваше да се облече!? Не казах нищо. Попитах само за баща и, и си тръгнах, като разбрах че го нямаше. След няколко дена ситуацията вече бе ясна. Малките се чукаха по женски. Това стана ясно, когато се бяхме събрали в дома на моят приятел с децата, моят син и още две тяхни приятелки. Ние си пиехме на масата, те си танцуваха на музиката, пак се лигавеха по старому, а жените ни бяха по женски на заведение. Странното дойде после, като си тръгвах. Малките /вече на 17 години/, влязоха в банята всичките заедно и почнаха да се закачат със сина ми, като се показваха полуголи от там и го викаха при тях. Той обаче си е доста разумно момче и не им се вързваше. После всички момичета се усамотиха в съседната спалня. Като попитах сина си, защото той все пак бе по-близко до тях в отношенията си, ми сподели, че ще си правят игрички заедно, ще си бъркали по дупките, целували и т.н. После се усмихна и каза:
- Баща ми, те това правят като са заедно!
Вече ми бе повече от ясно, за тия тяхните "игри". Знаех какво правеха "по женски". Като поговорих с малката на саме, без да споделям с майка и, за да не я изложа, тя се оправда че са само закачки и че си има приятел, което аз знаех. Както и да е, нещата си продължиха по старому.
Дните минаваха а с тях и годините. Вече не сме заедно с въпросната жена/майка и/, но още се виждаме и подържане сексуални отношения. Просто не живеем заедно. Помагам им в живота, поправям им и компютъра /аз това работя/ и един ден, когато бях го взел за ремонт, попрегледах хронологията на малката, която бе вече на 19 години. Бях любопитен за една дата, в която тя бе сама в тях /без майка си/ с приятелка - едно друго момиче. Знаех и по това, че двете са били пред компютъра преди да си легнат. Интересно ми бе какво са правили двете по времето когато са си легнали и компютъра е бил включен пред тях. С неголяма изненада, установих че са търсили и гледали в нета, само порно с лесбийско съдържание! И нито едно такова, с участие на мъж! Само и единствено, различни порно филми с жени!
Също така знаех, че малката бе скъсала с гаджето си, който и бе първия, опитваше други връзки с момчета, но все не се обвързваше. А бе вече на 19. Излизаше само с новата си приятелка. Често преспиваха двете у тях, а ние с майка и, само това чакахме, да останем сами и да правим секс. Така че очакванията ми се оправдаха, че лесбийството не е само вроден интерес на жени към жени, ами се случва с децата по време на тяхното израстване и навлизане в пубертета. Това е най опасната възраст, въпреки че това може да се отключи и по-късно...
Сега малката все още има хаотични и неуспешни връзки с момчета и честичко се усамотява с някоя приятелка, да погледат лесбийско порно, да спят заедно и ... Така е! Секса продължава в каквато и да е форма. Благодаря ви че ме изслушахте /прочетохте темата/ и дано ви е било интересно. Всъщност да си призная, секса между жени винаги ме е привличал. Опитвали сме с майка и секс с трета жена и с удоволствое забелязвах тяхната интимност по вереме на акта. Бе просто една "Луда и бурна нощ!" нощ в която никой не се притесняваше от нищо и се правеха "невъзможни" неща! Сега си мечтая пак за подобно изживяване с две жени :)
Подпис: не се чете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 928780a3a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много интересна историйка :):):) Аз даже коментирах тази от която си се повлиял. В женската любов има много страст.. и ти си го видял. Аз съм го пробвала само веднъж с една моя много добра приятелка още на 17, с която все още подържаме отношения но само приятелски, много пъти сме си говорили за станалото, и пак ще го пробваме. Която жена не е опитала такава любов е пропуснала много :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2bb6b7aadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

4.   Хубава история!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 815e29194e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ужасен си !
Не стигнах и до края за да разбера че точно това ти и харесва малката искаш нея а не майка и ..думи нямам жалък си дори да не си го признаваш е така любопитството да ги гледаш дори те привлича .Аз съм била с жена и да различно усещане е но не я мисли сега иска това и това прави след време може и друго да реши неин избор е а и до някъде е модерно сега като че ли всеки трябва да го пробва .А ти като спиш с майка и за кого си мислиш кого желаеш ?Ето само за това по -добре никога да не съм с мъж ..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 0d18390ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Леле No5 какъв правопис! Ти учила ли си Български правопис? И нищо не си разбрала! Никъде в написаното, автора не показва сексуални мераци към дъщеря си, а напротив! Удивление, тактичност и разбиране към нея!!! И вземи се просвети малко, че с тая неграмотност се излагаш! Как не те срам да пишеш и да се излагаш? Разбралата тя...
Иначе и на мен ми харесва откровението. Ж28

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 0d18390ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   а тия мацки не са ли от пловдив.Мисля че ги познавам. много яка историка

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 0d18390ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   От автора до No7. Не не са от Пловдив. От София са. Няма как да ги познаваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker