Липса на секс и интимност ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на секс и интимност !
преди: 8 години, 5 дни, прочетена 4003 пъти
Здравейте, както разбирате от заглавието имам проблем с моята приятелка. Ние сме млада двойка на по 21 и сме от 4 години заедно. В началото всичко беше наред, първите 2 години, но после всичко спря и започнахме да правим секс 1-2 пъти в месеца, а по някога не правехме.. Изключвам опцията да изневяра, защото и двамата много се обичаме и я познавам наистина добре и съм сигурен, че не ми изневерява (Наистина изключваме тази опция). На няколко пъти подмятах темата и споделям как стоят нещата, но нямаше никакви резултати.
Наистина не мога да разбера откъде идва проблема с привличането. Млад и атрактивен мъж съм, със спортна фигура ( От 3 години тренирам фитнес и се грижа за външният си вид ), кавалер съм, грижа се за нея, в секса гледам винаги да я задоволявам и да не спират нещата до там, когато аз свърша, ами гледам винаги да я задоволя и да я докарам до оргазъм, винаги съм чистоплътен. Двамата учим висше в момента, така че и двамата сме млади хора с амбиции.
В началото, когато я питах защо не се получава, тя ми казваше, че просто е в депресия. На мен после ми беше писнало от липсата на интимност и се отдръпнах от нея, питах я защо не вървят нещата и отговора беше "Защото не излизаме достатъчно". Поправих го това (Ние като цяло в началото много излизахме, но като започнаха тези проблеми и на мен започна малко по малко да ми минава настроението за излизане)! После проблема беше "Не ми обръщаш достатъчно внимание", а тя не е материалистка...
Просто цялото това нещо адски много ме отблъсна от нея и ме затвори, в мой си свят. Дори вече не изпитам това лудото привличане, което имах към нея, а я обичам наистина много.
Аз съм моногамен, но напоследък ми идват и други идеи в главата ( Които не искам да правя... )
Просто наистина не знам какво да правя, нямам никакви идеи. Ако някой може да ми даде съвет ще съм му много благодарен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 дни
hash: e72b5d51f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Млад мъж си и имаш нужда от секс. Не му мисли, а ми я зарязвай. Това е новата мода сред феминизираните жени, да контролират мъжа чрез секс. Намери си някоя, която няма да ти отказва, не и играй по свирката, по-зле ще стане.

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 4f3fa73180
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пораснали сте. Променили сте се. Щом сега сте на по 21, то значи сте заедно от 17! Та вие сте били деца! След още 5 год ще изглеждате като двойка с 20 годишен семеен стаж. От написаното изглежда, като че връзката ви се е изчерпала. Имате нужда всеки да се среща с нови хора, дайте си малко почивка един от друг и после решете.

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 55a8105551
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   " После проблема беше "Не ми обръщаш достатъчно внимание", а тя не е материалистка... " - авторе, ти вниманието само в материалното ли го търсиш. Душевно внимание иска момичето, не материално. Много си самовглъбен, повече мисли за нейният уют, отколкото за своя нарцисизъм. Докато се грижиш за себе си, не остава време за кавалерстване, а се мислиш за кавалер. Неправилна ти е представата за кавалерство, не става само със секс, трябва и акъл!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 дни
hash: dc35b4d177
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко е финиш, пич. Връзката е изчерпана. Започвайте да се оглеждате за нещо друго, защото по този начин само се тормозите.

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 2202b99149
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тя ти е казала "Не ми обръщаш достатъчно внимание". Това не значи подаръци, екскурзии, айфони, и дрехи. Означава малките жестове, да бъдеш по-романтичен. Показвай и колко я обичаш, цениш, грижи се за нея, старай се да и е добре, удобно. Искаш да ми кажеш, примерно, ако излезете някъде двамата, сега, когато времето с стопля, и излезете привечер на разходка из парка. Държите се за ръце, приказвате си приятни неща. Ти и казваш колко е прекрасна, колко си щастлив да бъдеш с нея. Че тя те прави най-щастливият мъж на земята. Тя също ти отвръща със същото. Целуваш я страстно, но така, че коленете и да омекнат. Държиш я през кръстта, точно на тази тънка линия, която разделя кръстта ни, от дупето. Галиш я по лицето, косата. И се отдръпваш, за да и дадеш да си вземе въздух. След това, отивате на вечеря. Хапвате нещо вкусно, пийвате по 1-2-3 питиета. Смеете се, разказвате си запомнящи се истории, и ваши, и лично твои и нейни. Припомняте си хубавите стари времена. Когато е достатъчно отпусната, може да вкараш нещо пикантно. "А, ти, помниш ли онзи път, когато правехме това-това и това. Хареса ли ти? Искаш ли да ти направя... еди какво си? " И разговора преминава на по-интимна тема. Започнете да говорите за желанията си, какво искате да си направите, да пробвате, или повторите. След като свършите, вървете отново пеша до вкъщи, весели и в очакване. Приберете се, пусни приятна музика. Както е седнала, застани зад нея, започни да разтриваш раменете и, добавяй по някоя-друга целувка по врата. Кажи и да легне по корем, след това и съблечи блузата, разкопчей сутиена, и започни нежно да и правиш масаж, обсипвайки с целувки гърба и, врата и, лицето. И от там вече, какво то ви харесва. И, искаш да ми кажеш, че при този сценарий, ще ти откаже? Тя ти е казала, че иска да и обръщаш повече внимание. Това не означава, че ти я занемаряваш, и не ти пука за нея. Означава, че тя в себе си, се чувства, може би, неоценена. Връзката ви е станала малко скучна, има голяма доза рутина в нея. Иска просто да почувства, че би се борил за нея, че искаш да присъства в живота ти, и да я направиш щастлива. И тя от своя страна, ще ти отвърне със същото. Просто, някак си, е угаснала искрата между вас. Върни я, запали я. Има толкова много начини, стига желание да има. И да знаеш, ние жените, винаги копнеем за внимание, особено от любимия човек. Ако той не ни забелязва, или се отдръпва, както правиш ти, това ни съсипва. Ето, тя ти е дала причини, тоест не е крила какво и липсва, а ти се отдръпваш. Къде е проблема? Проблемът е в средата, винаги! Вместо да се отдръпваш, направи обратното, положи усилия за тази връзка.

Не казвам, че само ти трябва да ги полагаш, напротив. Трябва да има баланс. Но, има моменти, когато едната страна във връзката, може да не се чувства толкова удовлетворена от отношенията ви. Тогава е редно, другата страна, с напътствия и разговори от другата, да се вземе в ръце, и да оправи нещата, доколкото може. Трябва и двамата да искате това, и много открити разговори. Ще има и други периоди, когато ти ще си в "депресия", тогава тя трябва да предприеме съответните действия, а ти трябва да бъдеш честен с нея, какво не ти стига, и какво искаш да промените. Тогава, в такива моменти, ще може да тестваш нейната лоялност към теб, и колко точно и пука за вашата връзка. Ако се отдръпне и тя, като теб, значи явно нещата не отиват на добре. Но, ако положи и тя усилия, тогава наистина има смисъл да продължавате. Казват, че в трудните моменти, разбираме кои хора истински държат на нас, и ни обичат. Това е труден момент за нея, покажи и, че я желаеш, обичаш, и си до нея.

Надявам се, да съм била от полза. Разбира се, винаги си остава и варианта, просто да не те обича вече, да мисли за някой друг и т. н. Но, ти си длъжен да опиташ да съживиш тази връзка. Все пак, раздялата идва, вече когато сме опитали всичко, и нищо не дава ефект, нали така? Не си струва да захвърляш 4 годишна връзка, толкова лесно. Когато нещата станат трудни, изправяме се, и се борим. Не се отказваме, защото това е най-лесното. Трудното е, да признаеш проблема, да го осъзнаеш, и да работиш върху решението му.

Успех! Дано всичко се нареди с твоето момиче!

Depravity

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 дни
hash: c6c97fe21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако в началото сте така, как ще е след 10 години. Поговори с нея, накарай я да напише какви са проблемите ви, напиши ти и ти и после сравнете, всеки вижда света по различен начин.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 дни
hash: 9d721eceae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, с приятеля ми сме също на 21г. и от 4г. заедно! Първите две години и при нас секса беше доста често, дори няколко пъти на ден.. сега през последните две пак го правим, но се усеща, че е по - рядко.. например през 3-4 дена, дори да не си с нея, а с някоя друга ще дойде този момент.. нещата отминават, не може винаги да го правите постоянно, пробвайте нови неща и тн, но вече се познавате наизуст и може леко да си и омръзнал.. говорете пак.

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: 5d09cb8480
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 3 от автора. Повярвай ми винаги съм и давал внимание, никога не е е чувстала нецелана или необгрижена. Никога не съм бил егоист спрямо нея и не съм бил нарцис. Спрямо другите да, но спрямо нея не. Проблема с вниманието дойде последните месеци, след като вече 1 година и намеквам и разговарям с нея по този проблем, полза няма. Естествено, че ще си изгубя интереса малко или много.. нормално е!

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: f3d48e55d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Стигне ли се до това положение, всеки си хваща пътя. Точка!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 дни
hash: a065ae3daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм момиче,по-малка съм от теб с няколко години но имам връзка от 3 години.Естествено в началото бяхме малки ,така че,по-късно започнахме да правим секс.Обаче при нас се случва абсолютно същото.Въпроса е,че аз съм тази която не иска секс,не знам защо,няма причина.Но пък при нас са други проблемите.Той ме контролира много и наистина адски много имам нужда от свобода(да не ми звъни през 5 минути,когато излизам с приятелки) и може би това ме отблъсква.Но въпреки това адски много го обичам и не мога да си представя живота без него.Но наистина за толкова много години всичко се променя-характери,отношения и т.н.
Дано успеете да се оправите,аз съм на мнение ,че и секса е много важна част от връзката,но не по-важна от духовното разбиране.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 дни
hash: cb7a8e2eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 5 от Автора,
тези неща, които ги описа в началото как трябва да ги държа ги правя, защото съм романтичен мъж и зная от какво се нуждае момичето ми ( От към ласки и внимание) Успявам с целувка да и накарам коленете да умекнат, извеждам я по разходки. Отностно Първият ти абзац към "Не ми обръщаш внимание" Не се изразих правилно и пълно в описанието на темата. Нямах предвид материалните неща, защото никога нашата връзка не е била материална, даже обратното, подаръците не са били важни и материалното! Просто ние сме от 4 години заедно, от година и половина долу-горе е проблема, за година и половина съм водил подобрен разговор с нея поне 3-4 пъти и съм я питал има ли някакви проблеми, от какво не е доволна, за да оправим нещата, а отговора е, че просто "Нямам желание". При положение, че след този разговор тя ми казва, че съм прав и се извинява и ще поправи нещата и после си стоят същите? Не мислиш ли, че малко или много след година и половина няма да се отдръпна ( защото за млади хора 1-2 пъти месечно ми се струва наистина малко), не искам да е всеки ден, ама поне веднъж седмично... Аз съм млад мъж и желанието ми на моменти доста идва, а не искам да отида и да го направя с някоя само да ми мине желанието, не съм такъв. Точно това ме отблъсна, че аз го искам само от нея, но не се получават нещата, искрен съм с нея и пак няма промяна...

 
  ...
преди: 8 години, 2 дни
hash: 228b32bf36
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Една връзка като стигне до там както казваш винаги има ТРЕТИ ЧОВЕК а не ми казвай не е така и че няма защото си сигурен, има толкова рогоносци от мъжете и горките все си мислили 100 % че жените им са верни а любовниците на жените им ги мачкат от секс и страст а после като се връщат при мъжете им... ох изморена съм... в депресия съм.... ти си променил.... не ми обръщаш внимание... ох не мога сега... не искам така... момченце следи я, провери много дискретно и тел. и комп. и даже наеми детектив да я следи за по дълго време и сам ще се увериш в това.
ВИНАГИ ИМА ТРЕТИ ЧОВЕК ДЕТО ТИ ОРЕ НИВАТА ВМЕСТО ТЕБ.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 часа
hash: ce7c071a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторе, Н. 5 съм. След твоя коментар, в който малко ми се изясниха нещата, бих искала да ти споделя моя лична история. Запознах се с момче, отначало бяхме само приятели, но се търсехме постоянно. Почти не е минавал ден, в който да не се видим. Естествено, чувствата ни прераснаха с нещо повече. Обаче, бяхме малки. Аз бях на 16, той малко по-голям. Мислех си, че много съм видяла от живота, а и действително бях, но не толкова, колкото си мислех. Бяхме заедно, голяма любов. Всичко правехме един за друг. Пак така, се виждахме всеки ден. Аз му бях първата. Познавах се с родителите му, той с моите, макар че не го одобряваха, но пък те кой ли одобряват... Израснах заедно с него. Той също. В много трудни моменти сме си били опора. Не знам как бих преминала през всичко, ако не беше той до мен. Буквално, всичко би направил за мен, ако поисках. А и, аз за него. Обаче, годините си минаваха, 5 да бъдем по-точни. Завърших гимназия, започнах работа, започнах да уча в университет... в родния град, за да съм близо до него. Той, обаче не обичаше промените. Седеше си на същото ниво, с малки разлики. За мен, обаче, това нямаше значение. И така, аз се променях, променяха ми се вижданията за живота, запознавах се с нови хора, други си отиваха от живота ми. Бях самостоятелна, той не. Започнаха да ме вълнуват по-различни неща. Него също. Просто, израснахме, променихме се, не бяхме вече тинейджъри, навлизахме в света на възрастните.... Не сме правили някакви луди секс маратони, но си личеше, че секса все повече, и повече става рядкост. Не е като да не си е искал, но по-скоро аз нямах такова желание. Иначе, желанието винаги съм си го имала. И така, около 1 година карахме. Не знаех колко съм го наранявала, но той търпеше... Все повече се замислях какъв ми е проблема, защо не го желая, а няма никакви пречки. защо му се падна точно на него такава жена. Да не би аз да имам някакъв проблем. Мислех се за асексуална по едно време, но пък си мастурбирах често, така че не се връзваше. И просто, така се получи, че осъзнах, че просто сме пораснали и вече не сме същите, които бяхме. Рядко ученическата любов е трайна, за цял живот. Тя е нещо ново, необикновено, и ще се помни винаги. Тя ни е първата любов. За първи път ни се случват такива неща, любопитно ни е, интересно. Привързваме се бързо и неусетно, но пътищата ни се разминават, защото ние се променяме с времето. Има други неща, които да свършим, други пътища, които да извървим, и те нямат нищо общо един с друг.... И просто така се получава. Не е виновен никой. Това е животът. Надявам се моята история да ти бъде полезна.

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 41 мин.
hash: 794ac24117
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз не съм много сигурна накъде отива връзката ви, но не мислиш ли, че сте вече достатъчно големи да си направите бебе. Излизайте повече, намерете си нови приятели и си направете бебе. Майка ми на тази възраст ме е родила. Никоя жена не иска да чака за късно раждане. Или сте заедно, или вече не сте.

 
  ...
преди: 8 години, 40 мин.
hash: e47d7bc091
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Щом сте на по 21 години и секса е на приключване, какво си мислиш, че ще се случва за напред...? Точно същото голямо нищо! Правилно са ти казали по-горе, че е време да си търсиш друга... , това е! Може много да си я обичаш, но изчезне ли секса, агонията е започнала и времето да се разделите с лоши спомени един за друг, наближава!
Вместо това, може лекичко да се отдръпнеш... Не е необходимо, да се карате или да я обвиняваш за нещо. Но, просто неприятния разговор в, който трябва да и кажеш, че се разделяте е задължителен, за да няма недоизяснени моменти.
Въобще не слушай някои, които ще ти обясняват, как трябвало да си романтичен, мил, внимателен или да подаряваш цветя... Това са стандартните приказки на дамите, които ще ти обясняват, че ти си виновен! Нищо подобно, дори и гаджето ти, ти обяснява това в момента, докато тя не се чувства ангажирана с теб! Колкото и да излизате, колкото и рози да купиш, където и да я водиш, все тая...!
Запомни, няма нужда да се карате на висок глас или да се обяснявате, кой бил по-виновен, за настоящото положение! Тръгвай си тихичко и без излишни емоции! Върнеш ли се, ще сбъркаш... Въпрос на време е, да се случи същото и естествено, пак ти ще си виновен!
Твърде веротно е, когато чуе, че си тръгваш, да се тръшне да реве и да ти обяснява, колко много държи на тебе... Ако се вържеш, ще бъде за твоя сметка, гаранция!

Свикни с мисълта, че някои жени използват секса, за да държат мъжете покрай тях, на къс повод. Естествено, никоя няма да си признае, но вече сам го усещаш. Почнат ли така да те разиграват, лошо! Естествено, отначало не го забелязваш, усещаш го обикновено по-късно.

Това, че любовта била сляпа, не трябва да ти пречи, да мислиш и да разсъждаваш малко по-трезво.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker