Възможно ли е жена ми да ми отказва секс, защото ще ставаме баба и дядо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е жена ми да ми отказва секс, защото ще ставаме баба и дядо?
преди: 8 години, 7 дни, прочетена 4073 пъти
Мъж съм на 53 г. Съпругата ми е на 49 г. Имаме две големи деца, които неживеят с нас. Чакаме внуче от дъщерята през септември някъде. През целия месец декември 2015 г. съпругата ми ме дари с такива неземни сексуални наслади, че още живея с тези спомени. Беше нещо невероятно. Такъв секс не сме правили през целия ни 25 г. брачен живот. Ще се въздържа от описание. След Нова година на 05. 01. 2016 ми заяви, че много ме обича и винаги ми е била вярна, но вече няма намерение да прави секс въобще. Аз неприех сериозно нещата и след два дена се опитах да е предразположа да правим секс. Станах и по настоятелен, но срещнах бясна съпротива от нейна страна и пр. Тя се премести да спи в детската стая и се заключва всяка вечер. Заключва се и като влиза в банята. Видях, че нещата се сериозни. Примолих е много настоятелно да не прави тези глупости. Обещах и, че няма да я нападам да правим секс. След три седмици кандардистване се върна в спалнята при мен. Аз удържах на думата си и въобще не я докосвам. А, за работа като тръгва ме целува по бузата или устата, както дойде. Питах я три пъти за причината за отказ от секс и дали си има любовник. Ясно ми каза:"Ти си моя човек, друг не съм имала, нямам и няма да имам. Винаги ли трябва да има причина за нещо. Просто неискам да правя секс, не се чувствам комфортно. "
Жена ми е много красива за годините си. Беше най - хубавото момиче в студентската ни група. Сексуалният ни живот през годините е бил нормален при средна честота 2 пъти седмично. Иначе е перфекна домакиня - глади, чисти, пере, готви. Абе грижовна е. Никога не закъснява след работа, много рядко се случва. Прибера ли се след нея веднага ми слага масата. Няма караници и други подобни. Обичам много жена си.
Преди седмица се прибирам в къщи и я гледам да яде пуканки и да гледа телевизия. Попитах я дали може да седна до нея и аз да гледам. Тя казва може, дори може да ме прегърнеш ако искаш, но до там. Завихме се с едно одеално и се гушнахме. Аз обаче се разплаках без причина и тя усети. Вика ми толкова ли те мъчи нова, че не правим секс. Казвам - не, най - важното е, че сме заедно и че много те обичам и не мога да си представя живота без теб. Тогава тя се разплака и ме целуна и така. Горя от нетърпение вечер да си прибера в къщи и да прегърна любимата си жена, но без секс. Тя ми благодари за разбирането.
Май бавно откачаме и може би и двамата влизаме в критическата, нали?
Има ли наши набори в такова положение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 дни
hash: 7176700aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е несериозно, и неадекватно, ясно си поговорете и да каже причината за всичко това, не може да няма причина. Ти без секс ли ще живееш вече, сексът е здраве. Излезте някъде и поговорете, това са сериозни неща.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 572851cbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би е влязла в менопаузата (и е възможно секса да е станал некомфортен физически за нея) и се притеснява да ти каже, че това е истинската причина.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: db38ae1732
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Жена ти не ти казва истината. Както описваш нещата промяната е настъпила драстично - фантастичен секс цял месец и край оттам нататък. В период на предменопауза е нормално либидото й да е около нулата за по-голям период от време, може и съвсем да изчезне, поради хормоналния дисбаланс, който настъпва, може да изпитва дискомфорт чисто физически - влагалищна сухота например, но си има средства това да бъде преодоляно с мазила, ако има желание.
Цялата тази история ми прилича на някакво обещание, което си е дала, не знам. Най-добре би било да ти каже истината, а не да те прави на балък.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 дни
hash: 126bde76c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо искам да кажа на автора, поклон пред вас господине. Вие си личи, че сте мъж от класа. Вие си знаете, че не е нормално жена ви да ви отказва секс. Цял живот да живеете като приятели ли? ! Абсурдно е, вие сте още млади да се спирате. Нали знаете, че още малко така и ще си потърсите любовница. Колкото и човек да обича партньора си, без секс не се живее. Каквато и да е причината за решението на жена ви, не трябва да се оставят нещата по този начин. Винаги съм се чудела в такива готини смейства, защото жените така изперкват на тема секс. Говорете с нея, не я оставяйте и си искайте своето. Аз като жена ви казвам, не бих могла да лиша мъжът ми от редовен секс. Няма как да стане. Ако пък ми се и разплаче, не знам, бих се разтревожила много. Така, че господине сте си в пълното право да си отстоявате себе си. Дано е временно явление, и да решите въпроса, защото ми изглеждате много мъж на място. Успех

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: fce8606e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Вие ВЕЧЕ СТЕ в критическата. Алоу, минали сте 40 години нормално е това да се случва. Но не казвам, че дори на 60 не може да правите секс. Замисли се за това колко години с жена си сте го правили. Жените обичат секса, но са повече по романтиката и истинската любов. Може би вече просто иска да си почива и да се наслади на живота си с теб, но без секса. Може наистина вече да не й е приятно. За теб не знам какво да кажа, но не разваляйте прекрасното си семейство заради единия секс. И да ви е живо и здраво бъдещото внуче!

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 дни
hash: b07900049f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мислите на жена ти в момента са някъде другаде. Може би свързване със стара любов, може и по нета, може би нещо друго..., но мислите са и другаде. Декември, когато сте имали перфектният секс са може би следствие раздвижване на някакви хормони от някой и то най-вече мисловно, вероятно от някой с който се е свързала по нета може би или в реала. Сега обаче явно има някакъв проблем и е ядосана на този "някой", съответно ти го отнасяш. Съжалявам, може би звучи цинично това, което написах, но говоря от емпиричен опит. Жена съм на 52г.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 дни
hash: bcc7487c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aвторе, aз зa съжaление не могa дa ти помогнa, сaмо женa ти си знaе кaкво и се случвa. Искaх обaче дa ти блaгодaря, че сподели с нaс историятa си. Толковa земно и крaсиво се почувствaх докaто те четях, хaхa, вдъхвaш нaдеждa зa любов.
Сaмо едно предположение мое си... възможно ли е някой дa е нaсилил. съпругaтa ти? ! Не я питaй, просто нaпрaви възстaновкa в глaвaтa си нa предходните дни преди дa ти зaяви решението си. Без знaчение товa или другa причинa имa, попитaй я тaкa между другото, без дa зaдълбaвaш, дaли не искa дa поговори със стрaничен човек или психолог.
Успех и още дълги години любов и семейно щaстие ви желaя!

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 834138aca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Има нещо странно в цялата история. Една щастлива жена, никога не би отказала секс. Дали ти нещо не си сгафил, че жена ти не те желае вече? Това никак не е нормално. Влюбената и щастлива жена е готова по всяко време за секс, гарантирам ти го! Според мен, проблема е психически или както казах ти нещо си направил. Дали пък просто не те пробва дали би продължил да си и верен и да си с нея, без секса? !

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 492a5ab893
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да не би да има здравословен проблем, за който да не иска да сподели?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 дни
hash: 9208176abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Глупост! Ударила е нещо младо и сега се чуди как да изклинчи и да замаже положението.
От (горчив) опит, ти го казвам, наборе.
Така или иначе след няколко месеца истината ще излезе наяве, а ако се поразровиш - и по-скоро.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 48e1d223f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да не би да има проблем някакъв здравословен.
Почакай и говори пак с нея

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 9b7e86d191
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен би трябвало да има и друга причина.
Сега аз няма да те уча. Та ти си значително по - възрастен.

Но да те попитам, не ти ли е малко гротесно, да правиш секс с 49г жена?
Винаги има и по - млади варианти.

Не разбирам, какво му е хубавото да опипваш сбръчкана кожа.
Като има млади момичета с почти бебешка кожа.
Много по - яко е! Поне за мен е така.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 дни
hash: ae422d6c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Живота е кратък за да търпиш такива глупости даваш ултиматум ако ли не намираш си любовница и толкоз.. Вместо да се кефи че на 50 си сексуално активен и ти се прави само с нея тя ще ти се прави.... Мъж без секс не е мъж на 50 вече си го разбрал деиствай докато можеш още и да не ти пука.

М. 21

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: b420553fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Много е възможно жена ти да навлиза в менопауза. Това е труден период за жените. Прояви разбиране и я подкрепи.
М42

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: 93577b6913
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Много тъжно! щом се обичате какво лошо има да се желаете? ! възможно е да има друг мъж...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 2e51c3ef2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мисля че жена ти крие нещо и то е доста сериозно. Така изведнъж от раз да откаже секса. Проблема е или здравословен или както е писал №7 насилена (казваш че за възрастта си е хубава) или е влюбена. От тебе се иска търпение и не я насилвай покажи, че си съгласен с решението и тя сама ще изплюе камъчето. Както е писано в един от коментарите жена здрава без секс не може пък то и на 49г. че то на тази възраст както се казва се е. ат като за последно и дават всичко. Поне при мене е така. Успех ти желая и бъди оптимис.

 
  ...
преди: 8 години, 2 дни
hash: 722082f464
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Зад абсолютно всяко нещо стои причина. Никой не взима решения просто ей така. Това, че тя не иска да сподели, вече е друго нещо. И тука възниква въпросът защо не желае да сподели с мъжа си? Ако не с него, с кого?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 98c1a58d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Връзката Ви е нормална, просто всичко е въпрос на хормони и дисбаланс. За жалост или не влизатe във такава възраст, където организма се пренастроива на други обороти, просто Ви трябва повече търпение. И зарежете тези глупости любовици и прочие. Четеики от написаното явно е, че има обич и любов м/у Вас не си съсипвайте връзката. Секса е важен, но човека до теб повече -просто дайте и време. При нас жените понякога решенията идват просто неочаквано и това е факт! Независимо от това какво получаваме в замяна. Търпение! жена на 48 /четеики, каточели някой тайно ме е наблюдавал:)/

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 14a5bf63a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Има някаква причина за това.... но каква е само тя може да ти отговори какво и е в главата. Така от раз.... Да не би да е решила да се отдаде на по-духовен живот вече и умишлено да избягва всякакви плътски удоволствия.
Аз съм на 48г, а съпругът ми на 52г, но не бих го лишила от секс все още... а и аз не бих могла.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b342158f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Какво се случва, авторе? (ж29)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker