Прекалено засилено сексуално желание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Прекалено засилено сексуално желание
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 7542 пъти
Здравейте,
не знам какво се случва с мен. От известно време насам имам прекалено засилено сексуално желание. Имам приятел, с който нещата са сериозни. Преди да стигнем до интимност много разговаряхме на тази тема и останах с впечатлението, че както всички мъже и той обича секса. За мен това е важно и искам всичко да бъде перфектно. Първите пъти, в които правихме секс, за съжаление се чувствах незадоволена. Той усещаше това и много го тормозеше. Дадох му време и всичко беше наред. Последната седмица не мисля за нищо друго освен за това. Още щом го видя и има възможност му се нахвърлям. Всичко звучи наред, но не е..мисля че неговото сексуално желание няма нищо общо с моето. Когато му говоря за това той ме пита Само това ли е важно за теб..като се замисля може би има нещо такова. Постоянно го обвинявам, че не може да ме задоволи и чувствам, че потъпквам мъжкото му достойнство. Не искам да бъде така, обичам го много и искам да ме посъветвате какво да правя. Има ли някакъв начин, по който да намаля своето желание?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: d07f0dcaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен няма такъв начин с който да си намалиш сексуалното желание. Трябва ти човек като теб който обича секса колкото теб, това крепи една връзка ,поне това е моето мнение или го питай какво иска от секса пробвайте нещо ново например анален секс , суинг или нещо друго не знам , но трябва да се говори за това .Не оставяй нещата така вземи нещата в свои ръце .Успех :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e68958388d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо просто не му кажеш и покажеш какво и как точно ти харесва в секса? Не го обвинявай, че не те задоволява, а му говори положителни неща - какво е направил добре и пр. Ако стане по-уверен, бъди сигурна, че ще е много по-активен.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e8c1c7ccce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Защо трябва да променяш себе с? Ти си това, което си и толкова. Имаш нужда от темпераментен мъж с достатъчно сексуален заряд.
Не му повтаряй непрекъснато, че не си задоволена. Кажи му какво трябва да направи, за да ти достави истинско удоволствие. Ако наистина те обича, ще положи усилия и като те види как се гърчиш от удоволствие, ще е доволен и от себе си. Самочувствието на един мъж трябва да бъде подхранвано, за да има стимул и смелост да ти даде това, което искаш. Иначе той сам ще се обезкуражава да опитва да задоволи желанията ти.
G.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5a4718e68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо не пробваш сама?

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8e60788f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Е , реши за себе си какви са приоритетите в живота ти? Сексуално ,или финансово задоволяване. Трудно се постига баланс между двете. След това има различни решения.Но сексуалното желание се лекува само със секс!

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4a25e5238a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз също страдам от подобна болест.Моля помогнете-аз ли нещо не съм наред.Имам засилено сексуално влечение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a5c1d6599c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами и аз съм така хора постоянно щом си помисля за приятеля ми и се възбуждам... Работата е там че в началото дори и да не беше много добър никога не спираше докато не свърша и аз. Той се чувства все още така гадно защото все още се случва че свършва много бързо но го окуражавам и това му помогна донякъде сега е много по добър и няма нужда да ме продължава след като свърши защото двамата свършваме заедно всеки път но сега пък постоянно мисля за секс..

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 43df1b3460
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   №7 какво съвпадение аз съм мъж и също постоянно мисля за секс.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c99d8ba9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Жени, ако сексът се превръща в задължение и цел с която на всяка цена трябва да бъдете задоволени, мъжът не може свободно и пълноценно да се наслаждава на секса. Това почти винаги коства допълнителни усилия на мъжа и когато мисълта му е насочена там, то е за сметка на първичната страст с която би избухнал без задръжки, мерси

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 14af0b3631
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила, има два варианта. Първият, че във връзката си полово неудолетворена. Вторият, че си нимфоманка. Разбирам, че обичаш момчето и не искаш, да го оставяш или да му изневеряваш. Има едни лекари, наричат ги сексолози. Ако не ви се отива там, има доста други начини. Продават разни спрейове и кремове за задържане на еякулацията, например. Или разни играчки в помощ на сексуалността. После, престани да си повтаряш, че си незадоволена. Просто разбери дали това е така. Например, уединете се някъде за 4-5 дни. Там на спокойствие и когато можете да се отдадете напълно един на друг, виж какво ще стане. Прояви малко търпение, без да ескалираш напрежение. Времето ще покаже. Защото има и такова понятие: "несходство", чиито изход е раздяла. Ако си втория случай, там спасение няма. Имах една позната, налиташе на всички. Имах неблагоразумието да легна веднъж с нея. Свършваше по 4 пъти на час. Цялата вечер (бе и зимна) го правихме. Аз свърших 3 пъти, а тя поне 13. Заспахме на разведеляване, събудихме се към 10. Не, не закусихме! Нямаше време, защото ме почна още с отварянето на очите си. И така до към 14ч. Протрих се тотално. Като успях да си тръгна (тактично, разбира се) само дето не бягах надолу по стълбите. И големият тормоз започна после. Обаждаше ми се през два часа, канеше ме по дискотеки, барове, на почивки. Бе взела карти за Обзор лятото за нейна сметка... Не искам да си спомням. Изчукала е над 200 мъже. Болестно състояние, за което вече трябва лечение.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a5c1d6599c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ухаа е чак толкова :D не съм чак толкова загоряла че да му изневеря само него искам наистина имала съм помисли към друг защото имаме история ама никога няма да изневеря

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker