Сексуално желание! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексуално желание!
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 3686 пъти
Провокирана от един коментар във друга тема се отключиха разни съмнения във мен относно нивото на сексуалната ми задоволеност. Преди имах един бивш приятел в който се влюбих и то много, единственият мъж който съм обичала до сега. Когато се запознахме имах много малко опит, почнахме да правим секс в началото и ме болеше, не ми харесваше но после след като се задълбочи любовта ми.. искаше ми се да го правим поне 3-4 пъти седмично защото в началото е било повече-всеки ден и някак си ме привличаше този човек. Говорим за млад мъж, той последно казваше че съм ненаситна, така и не разбрах към какво ненаситна а аз исках просто да получа ласки от любимия. Да се почувствам желана, но естествено това си е моята лична гледна точка и не знам как би изглеждало отстрани, споделяла съм по женски но на никой не му е правило впечатление. Накрая се стигна до един или два пъти седмично при връзка от почти две години въпреки че на него сякаш винаги му е харесвало а какво е имал предвид с това което е казал и защо се е дразнил не мога да преценя, ами не сме го правили с часове най много половин час. Сега съм с друг който има двойно по голямо желание от бившия, но него не го обичам толкова или чисто и просто желанието ми вече се е изпарило като цяло. Обаче как смятате това че съм имала желание към един определен човек прави ли ме нанаситна и развратна!? ! Нормално ли е било или на мен ми има нещо, не ми се е случвало с друг а на вас случвало ли ви се е? Не съм изневеряваща жена, нито к*рва, моногамна съм била във връзките си със мъжете, но все пак притеснявам се! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: e6d8dc4886
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си курва, не се притеснявай. Но помисли не е ли време да станеш. В началото ще ти е малко странно, но след няколко месеца ще свикнеш. Не си хаби путката с безплатен секс, ами стани проститутка и направи пари за няколко апартамента, дай ги под наем и си живей живота след това като можеш и със сциална дейност да се занимаваш. А.... и най-важното забравих, винаги ще си задоволена. Успех от мен и един съвет: Върни се при онзи симпатяга който те ебе рядко и мисли, че си немаситна и зарежи сегашния си приятел, който сигурно те уважава. Врече е да си пречупиш характера и да почнеш да цениш изродите, все ще ти е от полза за бъдещата ти професия. Събирай се само с отрепки и стой далече, наистина далече от свестните хора! Надявам се, че ти бях полезна.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 20a123f0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моногамна казваш, само дето ги сменяш често. Добра моногамност!? Ще определите ли най после, какво разбирате под думата секс? Вече ни обърквате. Какво е това : - "Говорим за млад мъж, той последно казваше че съм ненаситна, така и не разбрах към какво ненаситна а аз исках просто да получа ласки от любимия. Да се почувствам желана, но естествено това си е моята лична гледна точка и не знам как би изглеждало отстрани, споделяла съм по женски но на никой не му е правило впечатление. " Правите ли разлика между ласки и чувство, че сте желана, от това мъжа да прониква във вас. Мисля, че има разлика. И двете могат да се правят самостоятелно. Най добрият вариант е, ако са заедно двете действия, но доколкото разбирам, авторката е доволна и само и от първото, но то се прави ежедневно, а на друго място пише, че го правели "Накрая се стигна до един или два пъти седмично при връзка от почти две години". Кое за авторката е по важно и липсващото, ласки и внимание, или ежедневно чукане? Ако човека блъска като вол, може да има сили за ласки, но да чука ежедневно, едва ли. На жените е лесно, отварят краката и са готови, а поставят ли се на мястото на мъжете си? Те не са елекроинструменти, да им натиснеш копчето и той да заработи безотказно. Пълен е този сайт с подобни теми, как да му въздействам, как да го накарам, как това, как онова и т. н. Защо тук изливате фантазиите си, защо не говорите с половинките си, на тях кажете какво искате, от тях зависи дали ще го получите, тук само си чешем езиците и си правим гимнастика на мозъка, но проблема си остава. Авторке, питай мъжа си, защо не те чука всеки ден, той ще ти отговори най точно, а ти после го сподели с нас, да си извадим поука, ето така ще има полза за всички!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1143f03127
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не смятам, че си ненаситна.
То това е много субективно.
Там където един те е определил като ненаситна, друг би казал, че си почти а сексуална. Не знам, но няма критерии за това.
Така че, няма на какво да се стъпи, че да ти кажат не си наред.
Аз пък не знам, неговият проблем да ти достави този секс, какъв е.
Все пак, ако той е нямал желание, а ти си била настоятелна е нормално да се дразни.
Повечето хора, лесно се предразполагат, за секс, чрез ласки.
Но има и такива, който след като са ти казали Не, после не позволяват изобщо да ги пипаш.

Правила си секс защото - а аз исках просто да получа ласки от любимия. Макар, че повечето ласки водят до секс, това не е задължително условие. Може просто да се натискате.

Да се почувствам желана - С това сякаш казваш, че щом не правите секс, значи не те желае.
Само че това не е начинът, да ти покажат, че си желана.

Желае ме, не е равно на обича ме.
Любовта е психично явление, докато секса е плътско удоволствие.
Едното не изключва другото, и обикновено са свързани. Но е възможно да не бъде така.
Като да видиш много красив човек и да искаш да правиш секс с него - да желанието го има. Но не означава, че го обичаш.
Любовта е вид оценяване на качествата (характера) на човек, а не на уменията му и външният вид. Да много хора бъркат едното с другото. Но двете неща не са едно и също.

Сега съм с друг който има двойно по голямо желание от бившия, но него не го обичам толкова или чисто и просто желанието ми вече се е изпарило като цяло.
Еми не мислиш, че в предишната връзка това може да е валидно, за другата страна.
Възможно е ти да си го обичала много и да си мислила, че начинът за това е като правиш секс с него. Но пък той или не те обичал толкова, или пък просто да е нямал желание.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 50456036e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Апетитът идва с яденето. Това важи и за секса - колкото повече практикуваш, толкова повече свикваш с неги и ти се иска. Греховният секс не е задължителен, даже се нарича блудство. Омъжи се и тогава го прави, но не съблазнявай избраника ти. Така няма да имаш терзания относно дали си развратна и т. н. Това, че сексът се рекламира в момента навсякъде не означава, че нещо се е променило относно греховната му страна. Ти сама си усетила това. Със здраве!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e7924fcbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мисля че си била по млада. За това си имала по голяма желание.
С годините и времето заедно желанието отминава.
На 50-60-70 колко често правят секс и колко често на 20-30-40...

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: aeb9d0a1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Обяснението е просто- всичко зависи от стимула. Така например най-добрата подправка е глада. Ако си много гладен и обувките ще си изядеш. При секса най-доброто е биохимията на привличането. Аз никога няма да забравя една симпатична дебелана, на която даже не помня името, но нощта с нея не мога да забравя. Беше съвсем нормално момиче, дори малко комлпексирано, но като се възбуди направо ми скри шапката, не ми се е случвало от тогава да се чувствам изцеден сякаш вампир ме е смукал отдолу. Страхотна! Така е и при теб- този новия не те възбужда до състоние да не мислиш за бариерите. А бариерите пречат. Намери си друг, сърцето ще ти го покаже

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 79839b9640
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вие жените не се ли оплаквахте че мъжете искали много секс... във фейсбук и в разговори на живо с вас все едно никога не ви трябва секс... ама ся тука ревете постоянно.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 61f24dd388
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Автор:Номер 1, Проститутка не мисля да ставам, секса за мен не е определящо звено във живота ми.. мога да си карам й без него. По добре я вземи ти да станеш проститутка след като даваш толкова добри идеи. Не съм казала че имам намерение да се връщам при бившият си или да правя секс със него, това си е моя работа какъв живот ще живея.. и моля по леко с тази ревност.
Номер 2. Къде съм казала че ги сменям често, спала съм само със четирима мъже, със трима съм имала връзки, а със единият си бях свободна. На възраст след 25 години съм, моногамна.. имам предвид че не съм изневерявала докато съм имала контакти със тези мъже. "Правите ли разлика между ласки и чувство, че сте желана, от това мъжа да прониква във вас. "Правя разлика, на мен ми харесваха повече ласките но от тях се стига и до секса. "Авторке, питай мъжа си, защо не те чука всеки ден, той ще ти отговори най точно, а ти после го сподели с нас, да си извадим поука, ето така ще има полза за всички! "Нямам мъж а приятел, не искам да споделям за връзката си със човека до мен, освен това споменах по горе че аз не се интересувам от това дали той ще ме чука всеки ден, мисля вече казах че желанието ми се е изпарило. Съжалявам че писах тук но все пак благодаря на всички!
Номер3. Може би имаш право.
Номер 4. Възможно е това да е причината.
Номер 5. Е.. щом ти се е случвало и на теб, съм по спокойна но трудно да си намеря друг, а и не искам сега да търся.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 61f24dd388
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   (Автор)Номер 4 Ще повторя не ми се отворил апетита към всички, казах че ми се е изпарил.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: fb46e599a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оххх стига глупости! Ненаситна била...
Аз съм вече 8 години омъжена, от 10 сме заедно и правим секс всеки ден, първата година и по няколко пъти на ден.
Няма нищо лошо в това да правиш секс с партньора си, ако ще и по 40 пъти на седмица.

Номер 4, пий си хапчетата!

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9f6515e3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   (автор)така де, обърках малко номерацията, но няма значение съгласна не съглана, всеки си има право на мнение, исках да си имам някаква представа от чуждо мнение :)
Номер3. Може би имаш право.
Номер 5. Възможно е това да е причината.
Номер 6. Е.. щом ти се е случвало и на теб, съм по спокойна но трудно да си намеря друг, а и не искам сега да търся.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 73f8250073
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мацка, няма за какво да се тревожиш, нормално си е! Учудвам се че има жени като номер едно, страшно противно изказване.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker