Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да постъпя?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 3003 пъти
Здравейте, анонимни приятели. От известно време чета изповедите и съветите в този сайт и не успявам да намеря решение за ситуацията в която се намирам. Накратко: Със съпругата ми сме заедно вече 13 години, прекрасни взаимоотношения, разбирателство, обич, отдаденост и от нейна и от моя страна. Имаме възможности да пътуваме, глезим се и си угаждаме по всякакви начини или с други думи - живеем в приказка. Както при повечето бракове и при нас интимните отношения взеха да изостават някъде назад в годините. Напоследък ни се случва изключително рядко. Другия проблем е еднообразието - за всичките тези години забравих какво са оралните наслади както от моя така и от нейна страна, за 69 или за анални ласки дори и не смея да си помисля. Всичко се изчерпва в целувки, докосвания, проникване и няколко играчки, които също събират прах напоследък. Говорили сме по темата много пъти, обсъждали сме разни фантазии и всичко си остава до там. Няколко пъти предложих да разнообразим с друг мъж или двойка на някоя от екскурзиите ни и тя категорично отказа. Питал съм я има ли друг, дори с надеждата да ми отговори положително за да мога да си обясня цялата ситуация - не съм ревнив и не съм егоист. Не бих я накарал да прави нещо което не желае и поради тази причина съм се примирил с порното и палавите си фантазии. Никога не съм и изневерявал и дори се старая да не и давам повод да ревнува, защото е много чувствителна на тази тема. Мислил съм за проститутка, от която да си взема това, което ми липсва и да опитам това, което в къщи няма как да пробвам. Привлекателен мъж съм и непрекъснато съм обграден от привлекателни млади дами които ми обръщат внимание, повече от необходимото. Тук вече идва въпроса с морала и съвестта а именно - не знам до кога ще издържа така, все по-често ми минава през ума да се отдам на животинското.
Ще съм благодарен да прочета вашите мнения и съвети по проблема ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: d51efad0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз пък се питам нормално ли е вече повече от 2 месеца след раждането с мъжа ми да не сме правили секс. И не, за Бога, не заради мен! Страх го било, не съм се била възстановила, не искал да ме боли, трябвало и на мен да ми е хубаво, не само на него и т. н. Е, аз съм готова, много пъти повдигах темата и му го казах, но пак се връща на изброеното горе!!! Млада съм, да съм максимум със 7-8 килограма отгоре и всеки ден се подобрявам постепенно, намирам се за хубава, макар и не миска, той твърдеше, че съм най-хубавата за него, че непрекъснато ще правим секс, постоянно ме пита винаги ли ще съм само негова, а секс няма! Свирки, разбира се, му правя, той задоволен, а аз не! Скандали - има. От нормалните, къде аз, къде той да е виновен, но зачестиха и как няма - изнервям се все повече! Писна ми! Е - нормално ли е, м*мка му? !? !? !

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 05f564d929
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек, в последния си час ще съжаляваш не за нещата, които си направил, а за тези, които не си направил, макар че си имал възможност.
Радвай се на младите дами, които ти обръщат внимание. Греби с пълни шепи и давай всичко от себе си. Така ще създадеш много радост и положителни емоции на света, вместо всичко това да мухляса и изгние от някаква криворазбрана вярност.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a865fb67bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мисля че жена ти се държи малко егоистично щом те ревнува а не ти дава това от което имаш нужда. Помисли първо преди да пристъпиш към всякакви първични действия на какво се дължи, деца имате ли? Ако имате деца може това е причината, може би става въпрос за някакво интимно неразположение за което не ти споделя. Ако нямате деца по скоро няма желание и не й харесва секса с теб. Няма да ти кажа че ще е по добре да й изневериш, ти сам трябва да си решиш, но не го прави с проститутка освен това изневярата я виждам като нещо грешно, но знам ли вече и аз кое не е грешно. Не мога да ти бъда много полезна но все пак опитах. ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2a9039f86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Ще съм благодарен да прочета вашите мнения" - Мисля, че се перверзен или гей, нормален мъж не допуска това - "Няколко пъти предложих да разнообразим с друг мъж или двойка на някоя от екскурзиите ни и тя категорично отказа. " Жена ти те е разбрала що за стока си и затова се е затворила в себе си. Ако си голям мъж(за какъвто се изхвърляш), и от жена си можеш да получиш това за което си мечтаеш, но тя не вижда в тебе мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4a4fc587c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Като спомена за морал искам да напомня и за съвестта. Сексът е за създаване на поколение, а друг е въпросът, че отношението на повечето хора към него е като към най-висшата наслада. За съжаление суетата, развратното поведение, предизвикателното облекло, погледи, докосвания са гнусна проява на промискуитетни навици и изявено греховно поведение. Не разваляй малкия рай, в който живееш като обременяваш съвестта си с грехове и терзания. Мимолетните плътски удоволствия винаги се заплащат с дълготрайни душевни смущения. Не си струва отвсякъде... Прави, каквото те птави щастлив във взаимоотношенията с жена ти. А изкушения, които искат д а разбият вътрешния ни мир винаги е имало и ще има. Не им обръщай внимание, отблъсквай ги, дай им да разберат, че поведението им не е достойно. Със здраве!

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 79fbf0842e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Живее се веднъж. Щом я обичаш но тя не ти отвръща на потребностите кривни леко но умната, че да не си развалиш спокойствието и на тези години да станеш за срам. Не се безпокой, че ще имаш угризение на съвестта. От опит го знам а една лека авантюрка ще те разнообрази а може и още повече да я заобичаш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a3700a3d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какъв съвет да Ви дам? Често се случва инъче хармоничен брак, да не се спохожда от сексуално единомислие. Поговори с нея и и кажи, че нещата които ти искаш, не са ненормално и извратени. Нека ти каже, защо ги отказва. В отговора и ще се съдържа и решението на въпроса. Например, ако премълчи или отбягва такъв разговор, ще означава, че за нея ти си само сигурност. Без емоции, без страст. Ако все пак реши да дискутира и да изтъква аргументи. значи има някаква надежда връзката ви да просъществува.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 13dffbe902
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Защо не направиш нещо супер романтично и разтърсващо и не си първи ти в това, което очевидно и двамата искате.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6e0b9c84e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбирам напълно, моя приятел е така,
заедно сме от 4 години... със секса никви ни няма,
той няма желание особено, и аз стигнах до
извода да се разделим, а сега много страда,
вика всичко си беше наред... и аз съм мн объркана,
Но според мен секса куца ли.... ставате си като роднини...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 26380381ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Според мен това е грешка, голяма грешка! Много ще съжаляваш след това, съвестта ще те гризе и няма да можеш да си намериш масто.. Как ще погледнеш съпругата си в очите после, как ще си лягаш до нея? Първо помисли за последиците и се замисли какво можеш да загубиш! Ще прекараш една вечер с някоя жена и ще ти мине желанието за ден-два, но после пак ще имаш нужда.. Започнеш ли веднъж да изневеряваш, може и да повториш, потретиш.. така че, недей. За твое и нейно добро е. Говорете, устрой на съпругата си една романтична вечеря, поеми инициативата ти да вложиш нещо ново в сексуалния ви живот и помже да се получат нещата. Успех! :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ed98324d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора: Благодаря, че отделяте от времето си - хубаво е човек да прочете

различни мнения свързани с тревогите му.
Номер 1 : Не, не е нормално. Това е най-сигурния начин да се отчуждите и

трябва да се спре овреме. Нещата обаче не стават с нерви и спорове а с

разбиране и желание.
Номер 2 : Аз съм на същото мнение за много от нещата в този живот.

Раздавам се от сърце и се опитвам да радвам хората, но в интимно

отношение си слагам някакви спирачки, точно от "криво разбран" насаден

морал както казваш.
Номер 3 : Благодаря ти за женското мнение по въпроса. Да, в любовта не

бива да има място за егоизъм, за себе си отдавна съм преглътнал егото и

винаги съм на разположение за неща които и харесват. Замислял съм се за

някакви интимни проблеми, питал съм, обсъждали сме проблема много пъти.

И двамата знаем, че химията вече не е същата - все пак сме големи хора и

приятели, но все пак трябва да се вземат мерки, да се разгори пламъка

отново.
Номер 4 : Какво да ти кажа приятелю.. благодаря ти за мнението и цитатите,

но ако си прочел по-дълбоко, сигурно си забелязал че не бих направил нещо

против волята и. Колкото до това какъв мъж съм - бил съм в казарма, работя

от 15 годишен, създал съм печеливш частен бизнес и съм дал работа на

десетки семейства, имам прекрасно семейство и дом, също и доход с който

да си позволявам спокоен живот, и винаги си плащам данъците и дълговете

навреме. Не знам какво имаш ти предвид "нормален мъж" но ще я попитам,

може пък да излезеш прав и тя да не вижда мъж в мое лице.
Номер 5 : Това правя непрекъснато, не се подавам на изкушенията, само че

не знам до кога мога да остана в това състояние. Колкото до секса, не

смяташ ли че бог го е измислил освен за размножаване и за наслада и

разпускане от тежкото ни ежедневие.
Номер 6 : Благодаря ти за съвета, винаги е по-добре да говориш за нещата

"от опит" :)
Номер 7 : Водили сме такива разговори и съм си взел съответните изводи, с

които съм се примирил независимо дали ми харесва или не, просто това са

фактите.
Номер 8 : Благодаря ти за съвета, имам чувството по някога че от многото

романтични изненади рискуваме романтиката да се превърне в даденост,

която явно също спира да действа в един момент. Разбирай че и двамата

сме много романтични души и това за което пишеш ни е ежедневие.
Номер 10 : От това ме е страх най-много, да не сбъркаме с решението.

Съжалявам че така се е случило при вас, но за липсата на интимност си

права. Надявам се да ти се получат нещата за в бъдеще.
Номер 11 : Благодаря, не съм се отказал и не спирам да предлагам нови

неща и нови емоции. Знам че ще съжалявам после, от опит ли ми го казваш,

от коментара ти подозирам че си преминал/а през нещо такова, напиши ми

нещо повече за твоя опит ако не ти проблем да пишеш за това.
Благодаря ви още веднъж за коментарите, надявам се да прочета тук нещо

от хора били в моята ситуация, как са решили проблема си, как са

продължили след това. За момента не съм вземал никакви кардинални

решения. Едно е ясно, така не може да се продължава дълго време, човек

се отчуждава от любимия си и се затваря за него, надявам се никога да не

премина тази граница.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0ae4af8e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   При нас беше подобно... за щастие хармоничността намери продължение в разговори за суинг. Лошото е, че тя е затворена на тази тема... но пък знае ли човек... апетита идва с яденето. Надявам се да се разпалите отново, както се получи при нас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker