Да кажа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да кажа
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 7577 пъти
Аз съм момиче на 27. Адски обичам да ме чукат здраво, силно, мазохистично. Пробвала съм се с всичко, което е отвор по тялото ми. Вмъквала съм си разни неща и нещица не само в отворите, за които често се споменава в нета, но и в носа, дори и в пикочния канал. Мога да споделя усещанията си, макар някои неща да съм правила сама, без участието на приятел или приятелка. Но това, което искам да споделя, е че ме побърква от удоволствие единствено сексът с мъж, вагинално в онази поза, която е най разпространена -мъжът ляга над теб и те оножда, а ти си фантазираш и си помагаш с ръка. Всичко друго ми е интересно, но макар и да възбужда някакви странни мисли, не ме хвърля в онази треска, наречена от хората оргазъм. Имам по мое мнение доста постоянни партньори, които обслужват тялото ми при желание от моя страна по всяко време. И все пак, за да стигна до моя си начин, правя и нещата, които много от вас отхвърлят. Трудничко ми беше да усвоя дълбокото проникване при френската любов, но пък до каква степен се възбужда партньорът от това... А как здраво ми пори корема после... Не ми се налага често да мастурбирам, защото винаги, с много редки изключения си набавям мъж за да ме разложи на съставните части, но и когато съм сама, а в главата ми са се навъртели еротични мисли, не мога да изпитам същото удоволствие, което изпитвам с който и да е разгонен самец.
Може би ще се съглася с онези които биха казали, че не зная какво е съдържанието на думата "любов". Аз наистина не зная, и никога не съм се чувствала вързана за един единствен мъж, пък дори да беше най желаният от всички жени по света. В крайна сметка, уважението, което другите изпитват или демонстрират притворно към мен не се дължи на сексуалните ми предпочитания, а на това, което съм постигнала и реализирала в обществената йерархия (не обичам подобни изрази, но не ми идва на ум по подходящ). От моето благоволение зависят много съдби и моите решения посочват добрия изход от множество ситуации. Това ме прави търсена, ухажвана и уважавана сред кръга, в който се движа. Вероятно ще сключа брак с подходящ за бъдещето на бъдещите ни потомци мъж, но със сигурност няма да го направя със заслепени от замаян от "любов" мозък. Дали ще ми "изневерява"? Вероятно. Много го правят. Във всеки случай, аз -да! И то непрекъснато, докато съумявам да владея положението.
No coment!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8c46cf51de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами браво! :) Живей си докато можеш.Щом ти доставя удоволствие няма проблем.Все пак всеки сам решава за себе си..

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 37691c5798
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами... хубаво :) Независима, зряла жена, интелигентна, знаеща какво иска и вече постигнала го... ама малко самовлюбена ми изглеждаш. А дано успееш да владееш положението, че бъдещия ти мъж не ми се мисли какво го очаква, а за децата да не говоря...
Но ти ще овладееш всичко, не се съмнявам :)

М 22

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3fa0a4cde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре си се изразила, ясно и категорично, но честно казано, тази историйка ме отврати.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ac10d69a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   здр искам да попитам пишинг правила ли си?и дали ти харесва?

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c5b9679f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хм...не ти трябва мъж изобщо, но
виж едно магаре би ти свършило работа,
що се отнася до момента с " разпарянето "
дали ще ти харесяа идеята ,а ?

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: b7aa51c430
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей, аз също съм момиче на 27г. не съм тясно скроена личност. Опитвала съм какво ли не ,на момента ми харесва, след това не ми харесва с една дума (в секса разнообразието е важно) , но не всичко остава постоянно. Може би найстина не знаеш значението на думата "любов" ,защото не си я срещнала или се самозаблуждаваш , че е така. И откровенно много грубо се изразяваш за себе си "обслужват тялото ми"- ти не си играчка на ,която трябва да и презаредят батериите, ти трябва да си " ЛИЧНОСТ". Може би така ти харесва :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3a256c1741
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не си пробвала с кучето си още! Крайно време е да те пришпори и то.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9302502d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хм! Благодаря за предложенията! Сериозно. Прекалено сте уверени в себе си... Чували ли сте сентенцията "Никога не казвай 'никога' !" ? Познавам доста "моралистки" с "неопетнени чувства", които като вас са се вземали много на сериозно като момичета и млади жени, а сега проклинат безумието си, но всеки сам си изгражда живота. Не бъдете прекалено уверени, че не съм пробвала и измислените от вас брутални фантазии. Някои съм, а някои не съм. Опивала съм сигурно и неща, за които едва ли сте чували, въпреки нета. Споделих изводите си на базата на опита си, който явно е по обширен от този на коментиращите. И все пак, искам да ви напомня, че никъде в посланието ми няма оплакване от живота, който живея. Така, че вероятно някой има нужда от вашите съвети, но не ги хабете напразно. Тук просто са излишни.
Благодаря отново за вниманието!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: d5c98205e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   ами като са излишни коментарите защо си губиш времето в писане на просташката ти история с която описваш жалкия си живот..Или си някоя малолетна к%рва, която не е сигурна дали това което си описала е правилния начин на живот, или си нямаш друга работа и освен тук никъде другаде не можеш да привлечеш внимание с глупавите си истории..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9302502d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   A защо тази "просташката ти история" те предизвиква да пишеш "умните" си предположения? Може би, не бих се върнала на тмата си, ако не беше ти... Ако животът ми ти изглежда жалък, вероятно твоят е "бурен" и интересен? Може би имаш какво да ни разкажеш, така, че казаното от теб да е интересно, красиво, възвишено, или пък предизвикателно, арогантно и отблъскващо? Всъщност, много би ми било интересно да узная какво би съумяла да кажеш, защото с поста си под №13 нищо не си казала, за съжаление...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker