Импотентност или нещо друго? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Импотентност или нещо друго?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2163 пъти
Здравейте, моята история е следната то по скоро е въпрос. Моят приятел има следния проблем.
На 3 пъти започваме да правим секс, всичко е нормално, желание определено има и то доста, но когато тръгне да го вкарва и той веднага спада.. а преди това си е станал и то продължително време и така 3 поредни пъти. Наистина не съм запозната с тези проблеми при мъжете и не знам на какво може да се дължи. Той също не знае каза че не се притеснява че не го тормози нищо което да му пречи на психиката. Говори със сексолог и той му каза че на неговата възраст (26 години) е по скоро психически проблем а не здравословен. Искам някой ако е попадал в такаа ситуация да сподели проблема може да е в мен макар че се съмнявам но вече не изключвам нищо. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: a3ff8a3c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, по-скоро е психологически проблемът му. Отскоро сте заедно, нали? Той най-вероятно не е водил активен сексуален живот скоро. Помогни му - нека той лежи, а ти го стимулирай с ръка и оорални ласки. Поиграй си хубаво и не бързай да продължиш. След това бързо се качи на него и продължете до края с поза ездачка. Правете го така всеки ден и след максимум седмица ще е перфектен, така че ще може да смените репертоара. Отдайте се един на друг и успех! :)
Ж 28 г.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8140c32588
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Товa вaши първи опити ли сa или сте от повече време зaедно? Имaлa съм подобен случaй, но при първите 2-3 пъти. От толковa кaнене кaк ще ме "скъсвa" и тем подобни, тa нaкрaя чaк нищо. Нaдървен до пръсвaне и в един момент му спaдaше. Но след 3 опит се получи, при товa беше мaрaтон :). Никогa повече не го е имaло този проблем. Смятa, че е било от превъзбудa. Сегa е достaтъчно сaмо дa го погледнa и го прaвим по 2-3 пъти, среднa продължителност 25-30 мин.
Aко сте в нaчaлото може дa е същото.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: cc6486bcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Импотентност има, когато самолета не се вдига. Приятелят ти вдига самолета, значи не е импотентен. Наистина проблема е психологичен. С презерватив ли опитвате да правите секс? Ако не, той е притеснен, че няма да се овладее и ще стане белята. Уточнете, как искате да стане предпазването от нежелана бременност, но така, че той да не мисли за това, докато правите секс. Не уточняваш, той свършва преди да го вкара и самолета пада, или самолета пада, но след кратко време отново лети. Това е от значение. Ако е първото, трябва му помощ от специалист, а ако е второто, мисля, че можеш да го успокоиш да не се притеснява и да не мисли за последствия, естествено като вземете предварителни мерки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f8af51ec76
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е от притеснение 100%. И на мен ми се е случвало. Ще се оправи, ако му вдъхнеш увереност и не правиш от това голям проблем. Иначе всеки път ще се сеща за този момент и ще се чуди дали няма да му падне и тогава пак ще му падне.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3b67dadffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако няма здравословни проблеми е свързано сигурно с интимните ви отношения като цяло, не се притеснявай ако сте в началото на връзката на всеки мъж може да се случи. Ако сте заедно от по дълго за тогава не знам какво може да е, може да казва че не е стресиран но всеки човек си има някаки вътрешни притеснения или е друго, но трудно може да се предположи ж. 26

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 946aa06df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Значи, това нещо може да се случи на всеки. Случвало ми се е и на мен когато бях горе-долу на същата възраст. Причините могат да бъдат следните: 1)Прекалена възбуда, 2)Притеснение, нищо, че казва, че не се притеснява, 3)Ако дълго време не е правил секс, или редовен полов живот, 4)Ако прекалява с чикиите.
Няма нищо притеснително. На мен като ми спаднеше, ми помагаше мнго да я лижа между краката, почти веднага ми ставаше пак. Това не е проблем, с времето като се опознаете добре няма да има никакъв проблем. Предполагам, че сте в началото на връзката.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 83963433de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първи опити са и наистина си мисля, че е от някакво негово притеснение. Много благодаря за отговорите, поуспокоих се и мисля че проблема ще се оправи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker